2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ah ah canım bende aynı.. sürekşi bi döngü yedir içir alt üst değiş gaz cıkar kustu gene üst değiş camasır ev işi yemek yapamıyorum bile yaparsam ne ala. Gecen bende eşime bırakıp ccocugu bi markete gittim istemsiz hızlı hızlı hareket ediyorum kosarak gezip cokcaktım nerdeyse 50 gün sonra markete gitmenin verdiği napcagını bilememek vardı üstümde. Şu virüste cok kötü oldu alıp cocugumı markete bi yerlere gitmek istiyoeum korkuyorum

Bunları okuyunca seninki çok uyuyormuş gibi geldi bana kusuyor bazen nerdeyse eksiğinin hepsini bazen az. Çok emmek istiyor midesi fazlasını gönderiyor sanırım

Benimki kusarken gözleri şaşı. Yapıyor sizde var mı böyle bir sey

Bebekleriniz kusuyor mu onuda sormayı unuttum kızlar benimki çok kusuyor özellikle emzirme sonrası
İlk kızım çok kusuyordu. Boru gibi çıkartıyordu çamaşırı hiç bitiyordu, hala hastalandı gıda kusar. İkinci kızım hiç kusmazdi. Oğlumda şimdilik kusan bir çocuk değil çok sükpr

Normal rutin şeyler cnm. Benim birde üç oldu
Bebeğine rezene içiren varmı anneler?

Yada bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz???

Rezene icirmeyi düşünüyorum cnm. İki kızımda sevmezdi. Bakalım oğlum sevecekmi

Bizimkide gazdan cok az emiyo sagıp veriyorum gene mememdeyken gazı geliyo gerinmeye baslıyo afglıyo tam ememiyo
Gaz olunca fena oluyorlar ya
Sıcak ama yinede çorap giydirdim ben valla

Canım ben içirmedim doktorun biri rezeneli damla yazmıstı vermedim cocugumada dün fgittiğim doktorada söuledim sakın verme karaciğerde toksik etki yarator dedi
Allah Allah ya.. Kime inancaz şaşırdık..
Verin diyen doktorda ckk
Ben yan etkilerinde korkuorm bişey olurmu acaba die.
Annem olmaz.. İçirecem dio

Ben cesaret edemedim canım. Yoksa çok denemek istedim
Aynen bende cnm.. Ama annem içirmeyi planlıo

Ben rezene veriyorum ya asla vermem diyordum ama çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor

Bende seni dün etietkiecektim
Sonra rahatsız etmiyim dedm şehzadesiyle romantik anlar yaşıodur
Oo bizim aşkımız bitmez Eşime ikiz gibi benzeyen bir oğluşum oldu eşime de çok aşıktım oğluma daha da aşığım O da zaten burcunun hakkını verip benden ayrılmıyor hiç mememe yapışık yaşıyor Kucağa alışır diyenleri dinlemiyorum ama doktorlar ilk üç ay sürekli alın kucağa sevginizi hissetsin alışır diye korkmayın onun size ihtiyacı var diyorlar ben de zaten hic kıyamıyorum kucağımda uyuyor Sizde durumlar nasıl?

Yok kız rezene iyidir, yan etkisi yok. Almanlar hep rezene içer ve cocuklarinda icirir.

gmz41 kız benim oğluşum da aynı babasına benziyor. Kaşlarını çatıyor babası kılıklı diyorum ben

Oğlumla aşk yaşamaktan buraya giremiyorum fazla Tam bir yengeç burcu erkeği annesine yapışık yaşıyor paşam
Yaşayın bakalim anne oğul aşkınızı
Valla benim kaydı gözlerim kanlı, saçlarım darma duman, duş alamamış ve perişanım bir de annem yanımda o gidince ne yapacaksam
Allah yardımcin olsun tam dinlenmeyince yorgun oluyor insan artık sanirim gecelerimiz hep böyle olacak yarim yamalak bir uyku onlar iyi olsunda geçer insallah bu gunlerimiz

Son düzenleme:
Ben de soracağım canım neden olduğunu merak ediyorum

Kizlar valla bugun oturdum ağladım. Ben bu ikisine nasıl bakacağım diye . Küçüğü şimdilik uyuyor uyaniyor emiyor geri uyuyor ama büyüğü kreşe gitmeyi de reddetti . Bütün gün oyun oynayalım anne şunu yapalım anne bunu yapalım. Anne bana bak anne gözünü ayırma benden . Ya çizgi film acıyorum anne birlikte izleyelim anne gözünü ayırma çizgi filmden simdi annem var her işi yapıyor o gidince naparim ben . Gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…