Ah ah canım bende aynı.. sürekşi bi döngü yedir içir alt üst değiş gaz cıkar kustu gene üst değiş camasır ev işi yemek yapamıyorum bile yaparsam ne ala. Gecen bende eşime bırakıp ccocugu bi markete gittim istemsiz hızlı hızlı hareket ediyorum kosarak gezip cokcaktım nerdeyseKızlar günlük rutinimizi yazıyorum
*Sabaha karşı 5 gibi uyanıyoruz alt açma-emzirme-gaz çıkarma-aglama akabinde 6-7 bazen 8 gibi uyuma.
*Uyuma saatine göre (mesela 6da uyuduysa 8de uyanıyor) genelde 9-10 gibi uyanıyoruz. Gürültülü kaka yapıyor genelde bu şekilde uyanıyor patır patır. Bazen meme istiyor kakali bezle hemen emziriyorum dayanamıyor. sonrası gaz alma- ağlama pis pislama ağlama ve sonunda zorda olsa uyku 12 - 1 gibi.
* sonra yine gürültülü kaka eşliğinde uyanma. Alt açma emzirme ağlama katılacak derecede bazen bir saate acikiyor yine Emzirme gaz alma rutini uykuya geçiş zor olabiliyor genelde 3-4 gibi uyanıyor alt açma sonra banyo hemen emzirme en kolay uykuya geçiş böyle oluyor banyoyla. Sonra aksam 7-8 gibi kalkıyor yine aynı alt açma emzirme gaz alma ağlamalar emzirme gaz çıkartma hep böyle neyse uykuya dalıyor yine sabaha kadar bu rutin devam ediyor.
Bugün sabah 8-den öğlen 1bucuga kadar uyumadı. Yarin doktor kontrolümüz var kalbindeki üfürüm için başka doktor bulduk iki saat uzaklıkta ve ne yapacağımı bilemiyorum yollarda mahvoluruz heralde. Sürekli ayaktayım ayaklarım zonkluyor banyo bes dkdan fazla yapamıyorum bile bazen tuvaletimi unutuyorum o derece. O uyurken evin işleri halloluyor hiç çamaşır bitmiyor memeler sarıl sarıl akıyor günde on tane çamaşır değiştiriyorum makine hiç durmuyor çırp as katla yerleştir. Yemek bulaşık temizlik... Markete bile çıkmadım hastane dışında çok şükür bebeğim iyi olsun ama bu durum ne kadar devam edecek rutinim normal mi sizce yarın doktorada soracağım ama sanki yavrum çok uykusuz kalıyor çoğu kez uyanıyor saat başı bu yazdıklarım harici mesela sürekli rutin döngü resmen. Emzir gaz cikart kussun üstünü değiştir pispisla uykuya dalsin. Dalmadi tekrar emzir tekrar gaz cikart ay yazarken bile yoruldum umarım okursunuz derdime bir yorum yaparsınız sizde durumlar nasıl çok merak ediyorum
Bizde eşimle cocıgın pırtlattogını duyunca bayram havası yasıyoruz oh cok şükür falan diye dualara baslıyoruzBir gazın böyle değerli olacağını bilmiyordukdimi eşim diyor koyur kizim tutma sıkma kendini geldimi sal gitsin
Bunları okuyunca seninki çok uyuyormuş gibi geldi banakusuyor bazen nerdeyse eksiğinin hepsini bazen az. Çok emmek istiyor midesi fazlasını gönderiyor sanırım
Bende seni dün etietkiecektim
Sonra rahatsız etmiyim dedm şehzadesiyle romantik anlar yaşıodur
Kusma derken şöyle.. Benm kız sanırım mamayı kaçıracağımızı düşünüo
Bazen dil altında saklıo ve hopp tükürüo
benm ilk defa bugn kaydı
Benimki kusarken gözleri şaşı. Yapıyor sizde var mı böyle bir seyIki bebeyle her gün bi paket biter bizim de. Günlük ıslatmış olurum daha iyi olur hem.
Benim ikisi de kusuyor. Bazen sızıntı şeklinde bazen kesik kesik bazen de mideyi tamamen boşaltıyorlar
Ya o emdiginin neredeyse tamamını boşaltma olayı benim bebeklerimin ikisinde de var. Kafama çok takıyordum artık umursamaz oldum ama doktora söyleyeceğim yine. Agliyorlar agliyorlar meme istiyorlar en son hepsini kusup uyuyorlar.
Ah ah canım bende aynı.. sürekşi bi döngü yedir içir alt üst değiş gaz cıkar kustu gene üst değiş camasır ev işi yemek yapamıyorum bile yaparsam ne ala. Gecen bende eşime bırakıp ccocugu bi markete gittim istemsiz hızlı hızlı hareket ediyorum kosarak gezip cokcaktım nerdeyse50 gün sonra markete gitmenin verdiği napcagını bilememek vardı üstümde. Şu virüste cok kötü oldu alıp cocugumı markete bi yerlere gitmek istiyoeum korkuyorum
Kızlar günlük rutinimizi yazıyorum
*Sabaha karşı 5 gibi uyanıyoruz alt açma-emzirme-gaz çıkarma-aglama akabinde 6-7 bazen 8 gibi uyuma.
*Uyuma saatine göre (mesela 6da uyuduysa 8de uyanıyor) genelde 9-10 gibi uyanıyoruz. Gürültülü kaka yapıyor genelde bu şekilde uyanıyor patır patır. Bazen meme istiyor kakali bezle hemen emziriyorum dayanamıyor. sonrası gaz alma- ağlama pis pislama ağlama ve sonunda zorda olsa uyku 12 - 1 gibi.
* sonra yine gürültülü kaka eşliğinde uyanma. Alt açma emzirme ağlama katılacak derecede bazen bir saate acikiyor yine Emzirme gaz alma rutini uykuya geçiş zor olabiliyor genelde 3-4 gibi uyanıyor alt açma sonra banyo hemen emzirme en kolay uykuya geçiş böyle oluyor banyoyla. Sonra aksam 7-8 gibi kalkıyor yine aynı alt açma emzirme gaz alma ağlamalar emzirme gaz çıkartma hep böyle neyse uykuya dalıyor yine sabaha kadar bu rutin devam ediyor.
Bugün sabah 8-den öğlen 1bucuga kadar uyumadı. Yarin doktor kontrolümüz var kalbindeki üfürüm için başka doktor bulduk iki saat uzaklıkta ve ne yapacağımı bilemiyorum yollarda mahvoluruz heralde. Sürekli ayaktayım ayaklarım zonkluyor banyo bes dkdan fazla yapamıyorum bile bazen tuvaletimi unutuyorum o derece. O uyurken evin işleri halloluyor hiç çamaşır bitmiyor memeler sarıl sarıl akıyor günde on tane çamaşır değiştiriyorum makine hiç durmuyor çırp as katla yerleştir. Yemek bulaşık temizlik... Markete bile çıkmadım hastane dışında çok şükür bebeğim iyi olsun ama bu durum ne kadar devam edecek rutinim normal mi sizce yarın doktorada soracağım ama sanki yavrum çok uykusuz kalıyor çoğu kez uyanıyor saat başı bu yazdıklarım harici mesela sürekli rutin döngü resmen. Emzir gaz cikart kussun üstünü değiştir pispisla uykuya dalsin. Dalmadi tekrar emzir tekrar gaz cikart ay yazarken bile yoruldum umarım okursunuz derdime bir yorum yaparsınız sizde durumlar nasıl çok merak ediyorum
İlk kızım çok kusuyordu. Boru gibi çıkartıyordu çamaşırı hiç bitiyordu, hala hastalandı gıda kusar. İkinci kızım hiç kusmazdi. Oğlumda şimdilik kusan bir çocuk değil çok sükprBebekleriniz kusuyor mu onuda sormayı unuttum kızlar benimki çok kusuyor özellikle emzirme sonrası
Rezene icirmeyi düşünüyorum cnm. İki kızımda sevmezdi. Bakalım oğlum sevecekmiBebeğine rezene içiren varmı anneler?
Yada bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz???
Ben cesaret edemedim canım. Yoksa çok denemek istedimBebeğine rezene içiren varmı anneler?
Yada bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz???
Gaz olunca fena oluyorlar yaBizimkide gazdan cok az emiyo sagıp veriyorum gene mememdeyken gazı geliyo gerinmeye baslıyo afglıyo tam ememiyo
Allah Allah ya.. Kime inancaz şaşırdık..Canım ben içirmedim doktorun biri rezeneli damla yazmıstı vermedim cocugumada dün fgittiğim doktorada söuledim sakın verme karaciğerde toksik etki yarator dedi
Ben yan etkilerinde korkuorm bişey olurmu acaba die.İlk kızım çok kusuyordu. Boru gibi çıkartıyordu çamaşırı hiç bitiyordu, hala hastalandı gıda kusar. İkinci kızım hiç kusmazdi. Oğlumda şimdilik kusan bir çocuk değil çok sükpr
Normal rutin şeyler cnm. Benim birde üç oldu
Rezene icirmeyi düşünüyorum cnm. İki kızımda sevmezdi. Bakalım oğlum sevecekmi
Aynen bende cnm.. Ama annem içirmeyi planlıoBen cesaret edemedim canım. Yoksa çok denemek istedim
Şaşı bakmıyorlar da sadece sersemliyorlarBenimki kusarken gözleri şaşı. Yapıyor sizde var mı böyle bir sey
Ben rezene veriyorum ya asla vermem diyordum ama çaresizlik insana her şeyi yaptırıyorGaz olunca fena oluyorlar ya
Sıcak ama yinede çorap giydirdim ben valla
Allah Allah ya.. Kime inancaz şaşırdık..
Verin diyen doktorda ckk
Ben yan etkilerinde korkuorm bişey olurmu acaba die.
Annem olmaz.. İçirecem dio
Aynen bende cnm.. Ama annem içirmeyi planlıo
Oo bizim aşkımız bitmezBende seni dün etietkiecektim
Sonra rahatsız etmiyim dedm şehzadesiyle romantik anlar yaşıodur
Yok kız rezene iyidir, yan etkisi yok. Almanlar hep rezene içer ve cocuklarinda icirir.Gaz olunca fena oluyorlar ya
Sıcak ama yinede çorap giydirdim ben valla
Allah Allah ya.. Kime inancaz şaşırdık..
Verin diyen doktorda ckk
Ben yan etkilerinde korkuorm bişey olurmu acaba die.
Annem olmaz.. İçirecem dio
Aynen bende cnm.. Ama annem içirmeyi planlıo
Yaşayın bakalim anne oğul aşkınızıOğlumla aşk yaşamaktan buraya giremiyorum fazlaTam bir yengeç burcu erkeği annesine yapışık yaşıyor paşam
Allah yardımcin olsun tam dinlenmeyince yorgun oluyor insan artık sanirim gecelerimiz hep böyle olacak yarim yamalak bir uyku onlar iyi olsunda geçer insallahValla benim kaydı gözlerim kanlı, saçlarım darma duman, duş alamamış ve perişanım bir de annem yanımda o gidince ne yapacaksam
Ben de soracağım canım neden olduğunu merak ediyorumIki bebeyle her gün bi paket biter bizim de. Günlük ıslatmış olurum daha iyi olur hem.
Benim ikisi de kusuyor. Bazen sızıntı şeklinde bazen kesik kesik bazen de mideyi tamamen boşaltıyorlar
Ya o emdiginin neredeyse tamamını boşaltma olayı benim bebeklerimin ikisinde de var. Kafama çok takıyordum artık umursamaz oldum ama doktora söyleyeceğim yine. Agliyorlar agliyorlar meme istiyorlar en son hepsini kusup uyuyorlar.
İnşallah canım artık alışmaktan başka çaremiz yokYaşayın bakalim anne oğul aşkınızı
Allah yardımcin olsun tam dinlenmeyince yorgun oluyor insan artık sanirim gecelerimiz hep böyle olacak yarim yamalak bir uyku onlar iyi olsunda geçer insallahbu gunlerimiz
Yok olmuyor benimkinde canımBenimki kusarken gözleri şaşı. Yapıyor sizde var mı böyle bir sey
Olur bence tabiiRezeneyi sallama çay şeklinde aldım faydası olur mu acaba kızlar
Colistop damlanın adıAy ben o kadar uzun bş uykuyu hayal bile edemiyorum hiç yaşamadık
Colistop canım günde 4 kere 10 damla. Ama benimkine 1 kere 10 damla yettiHangisi canım o biogaia mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?