2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bende etkisi olmadi hapin cok herkeste etki etmiyor soyliyeyim size ne guzel duydunuz kalbini bebeginizin bende duysam bi rahatlasam
İnşallah duyarsınız siz de durup durup açıp videosunu izliyorum o minicik atan kalbinin sesini :) Kalp atışı 150 dedi doktor gayet güzel dedi :)

Progestanı fitil olarak verdi bana hem daha hızlı etki ediyormuş öyle dedi bakalım.

Tabi doktorunuz daha iyi bilir

Tabi doktorunuz daha iyi bilir
Çok ilgili bir doktor canım çok memnunum biraz lekelenmem var dedim hemen ayrıntılı inceledi kese etrafında biraz kanama varmış progestan yazalım dedi çalışıyorsan hemen rapor yazayım evde dinlen ayakta kalma hiç falan dedi.

Doktor onemli gercekten insallah hayirli evlatlar olurlar cocuklarimiz

Kız geliyor desenize bir arkadas diyordu 140in alti erkek ustu kiz diye

Ben şuan hesabıma göre 6-7 haftalık olmam gerek yarın randevum var. Burda doktorlar 6 hafta olmadan randevu vermiyorlar.

Evet zorlandım bende ama şimdi arkadaş gibiler. Tabi kavgamızda çok oluyor. Acaba yasin kaç???
31 yasim. Inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ben de 6. Haftada gitmeyi dusunuyorum

Kız geliyor desenize bir arkadas diyordu 140in alti erkek ustu kiz diye
Ay evet ya benim de aklıma hemen o geldi bugün Keseye ve bebeğin durduğu yere bakınca herkes erkek sanırım demişti geçen gün :) Ama bugün kalp atışı aklımı karıştırdı kız mı geliyor yoksa

Tecrübeli arkadaşlardan yorum alabiliriz :)

Ayyy biz de gelsek o günlere hayirlisiyla maşallah minicik kalbine

Bir platform da kadinin biri kalp atisi cinsiyet belirlemede etkili olabilir demisti benim tuttu demisti ama tabi rabbim en iyisini en guzelini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…