Hatta şuraya bugünkü ultrason fotoğraflarını da bırakayım bakalım cinsiyetle ilgili içinize ne doğacak kızlar hamilelerin içine doğarmış derler ya ilk aklınıza geleni söyleyin bakalım Benim içime hala bir şey doğmuyor o ayrı :)
Bu arada kalp atışı da 150 çıktı bugün 6+2'de ona göre de değerlendirin :)
Oyle ya senelerdir guya birakicam zaten de yani denedigim ay birakamamis olmam bi sonraki denemede de cok buyuk ihtimal birakamayacagimi gosteriyor.
Benim esim de hala iciyor ama evde yasak, 3 kat asagi iniyor bahcede icip geliyor guya çaktirmadan. Elinde gormedim hic bu surede.
Zaten paralarim gorsem.
Ama leş kokuyor icince, 5 metre oteden kokusu geliyor...
İlk hamileliğimde sigarayı bırakma aşamasındaydım ve öğrendiğim gibi direk kestim hiç ağzıma vurmadım. sonra yine basladık tabi. Ama bu sefer cok zorlanıuorum. 1 taneyi parçalara bölerek gün içersinde iciyorum ama cok vicdan yapıyorum içmemem lazım diyorum. Esim pandemi dolayısıyla birkaç ay evde olacak ve onunda sürekli iciyor olmasından unutamıyorum tamamen cıkaramadım bir turlu kafamdan. Zormuş yani. Allah gucünü versin inşallah
Canin sigara isteyince aklina dustu ya hemen kalk dis fircala bir daha mi istedi hemen su ic yudum yudum 5 dk dayaninca gecip gidiyor ınan ben 12 13 senedir aralıksız icen biriyim dusun
Canım benim de Sat 13 Ekim bugün gittim doktora keseyi ve bebeği bırak kalp atışını bile duyduk miniğimin :) Görürsün inşallah sen de tarihlerimiz aynı.
Canım benim de Sat 13 Ekim bugün gittim doktora keseyi ve bebeği bırak kalp atışını bile duyduk miniğimin :) Görürsün inşallah sen de tarihlerimiz aynı.
Hatta şuraya bugünkü ultrason fotoğraflarını da bırakayım bakalım cinsiyetle ilgili içinize ne doğacak kızlar hamilelerin içine doğarmış derler ya ilk aklınıza geleni söyleyin bakalım Benim içime hala bir şey doğmuyor o ayrı :)