2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Masallah Allah bagislasin hemen hemen ayni yastalar onlari büyütürken cok zorlanmistim bu sefer tecrubeli hissediyorum bakalim nasipse siz kacinci haftadasiniz
Ben şuan hesabıma göre 6-7 haftalık olmam gerek yarın randevum var. Burda doktorlar 6 hafta olmadan randevu vermiyorlar.

Evet zorlandım bende ama şimdi arkadaş gibiler. Tabi kavgamızda çok oluyor. Acaba yasin kaç???

Merkez cifte minarelerin orda annemlerin evin benim kendi evim gerci orda yasamiyorum da yesil yakutiye sitesini biliyirsan orada
Biliyorum biliyorum. Maşallah benim memleketim şimdi pek soğuktur. Ama evleri genişş oluyor en çok ona özeniyorum

offff baya fazlaaa yaa
Malesef öyle. Kızımı aynı hastanede iki buçuk yıl önce 4500 liraya dogurmuştum ne kadar acıklı bir durum degil mi
Evet sordum oraya zaten maltepede oturuyorum:) normalde testlerimi kızımın tahlillerinide orda yaptırıyorum. Ama bunlara yaklaşık 800 gibi biRsey istediler orasıda çok geldi. Adatepe semt pol. randevu aldım yarın oraya gidicem bakalım

Merhaba kızlar bugün bütün gün dersim vardı sonrasında da hemen doktora gittim eve de anca şimdi gelebildim ne çok şey konuşulmuş yetişemedim valla :)

Bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum şükürler olsun Geçen hafta ultrasonda keseye göre ölçtüğünde 6+0 çıkmıştı ben de öyle hesaplıyordum bugün 7+1 olması gerekiyordu ama bu sefer bebeği ölçtüğü için hesap yine değişti 6+2 ye geri döndük Sat hesabına :)

Ama kese etrafında kanama varmış progestan verdi burada okuduğum kadarıyla hapın çok yan etkisi varmış hangisi olsun dedi fitil olsun dedim ben de. Bakalım günde 2 tane kullanıcam haftaya tekrar kontrole gidicem .

Bende yarın yaptırcam devlette inşallah

Bende etkisi olmadi hapin cok herkeste etki etmiyor soyliyeyim size ne guzel duydunuz kalbini bebeginizin bende duysam bi rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…