Oyle ya senelerdir guya birakicam zaten de yani denedigim ay birakamamis olmam bi sonraki denemede de cok buyuk ihtimal birakamayacagimi gosteriyor.
Benim esim de hala iciyor ama evde yasak, 3 kat asagi iniyor bahcede icip geliyor guya çaktirmadan. Elinde gormedim hic bu surede.
Zaten paralarim gorsem.
Ama leş kokuyor icince, 5 metre oteden kokusu geliyor...
Valla çürük olabilir hani kucuk gizli falan.
Kötüyü hiç çağırma çürüktür o başka bişey olsa zaten ohoo simdiye kadar haberin olurdu. Gebelikte dişler iyice perte cikiyormus ya, genelde en basinda mecburen boyle disciye gitmek zorunda kaliyor hamileler bence hep bu crpden. İcini ferah tut bisey olmaz Allah'in izniyle
Oyle ya senelerdir guya birakicam zaten de yani denedigim ay birakamamis olmam bi sonraki denemede de cok buyuk ihtimal birakamayacagimi gosteriyor.
Benim esim de hala iciyor ama evde yasak, 3 kat asagi iniyor bahcede icip geliyor guya çaktirmadan. Elinde gormedim hic bu surede.
Zaten paralarim gorsem.
Ama leş kokuyor icince, 5 metre oteden kokusu geliyor...
Masallah Allah bagislasin hemen hemen ayni yastalar onlari büyütürken cok zorlanmistim bu sefer tecrubeli hissediyorum bakalim nasipse siz kacinci haftadasiniz
Canım benim üzme kendini onlar kendileri çok pişman olacak sadece biraz sabr et annene anlat içine atma olmadı burda bize anlat içini boşalt birikince çok kötü oluyor bende eşimden ailesinden hatta hâlâlarından çok çektim çekiyorumda benim ailem uzakta diye yapmadıklarını demediklerini bırakmadılar ama şimdi ikinci gelin geldi kimse ona tek kelime edemiyor görsen çok pişmanlar ettim doğum yaptı kaynanam ilk torunu olmasına rağmen yanına yaklaşamıyor korkudan bebeği kayınbabamgile götürdü kayınbabam bebeğe kurban kesti eltim ertesi gün annesine gitti bir ay olacak hâlâ annesinde kaynanamgil bebeği görmek için dünürlerine gidip geliyorlar gelinleri kalmıyo evlerinde oysa ben bir haftalık gelinken eşim beni kayınvalidemde bıraktı 2 hafta orda kaldım 2 ayda kaynanam görümcem benim evimde kaldılar yeni evliyken çekiyorlar şimdi benim yapmadım eltim yapıyo etme bulma dünyası