2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yok canim sadece kese
bnm de sadece kese vardı. ama embriyo göremedim diyip baya olumsuz konuştu. takip ettiğim kadarıyla 6h+0 iken kalp atışı duyamayan, sadece kese gören çok .
acaba doktorun evhamı mıydı... yoksa başka bilemediğim şey mi vardı anlamadım
ilk gebeliğimde pek sorun olmadığı için çok kafa yormaazdım böyle şeylere :) şimdi bi tuhaf oluyorum. ptesi kontrolum kendimi kötüye alıştırıyorum valla :S

Ustten bakildigi icin embriyo gorulemezdi canim dert etme kötüyü degil iyiyi cagirmak gerek

Ustten bakildigi icin embriyo gorulemezdi canim dert etme kötüyü degil iyiyi cagirmak gerek
kanama olduğu için alttan bakmadı. bu gidişimde bakıcakmış ama hiç olumlu konuşma olmadı da. gün geçtikçe baya baya karamsarlığa gidiyorum :)
yarın mı gitsem dyorum. bu kez ya gene küçükse gözükmezse diye de gitmek istemiyorum. ptesiyi beklemek zor :S

hiçbir teoriyi bilmem. ama içimden kız diye hislendim :)

benm de 10 ekim sat :)

Acaba rüya gören oldumu. Yani mesela test yaptığım gece 3. Kızımın olduğunu gördüm ama tersi olur derler hep.
Sağlıklı olsun. Erkek kız hiç farketmez
benim oğlum görmüş rüya. kız bir bebek varmış rüyasında.
Bir de arkadaşım daha test yapmadan arayıp gece körü kızın vardı, kız bebeğin vardı. doğurmuştun falan dedi.
zaten onlardan sonra test yapmya karar verdim
6. haftaya kadar hamile olabileceğimi düşünmemiştim

6 + 6 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 18 Temmuz gözüküyor ama tabii sezeryan doğum olacağı için tam tarih ne zaman olur bakalım Şuan hamileliğimin heyecanını mutluluğunu bile yaşayamıyorum toksoplazma img 2,01 ile pozitif çıktı avidite testi yaptırdım sonucunu bekliyorum Umarım sonuç yüksek çıkar düşük çıkarsa ne olacak inanın hiç bilmiyorum bunun stresi kaç gündür yedi bitirdi zaten beni

tedavisi var diye biliyorum. evde evcil hayvanınız mı var? ilk gebeliğimde yaptırmaya gerek görmüyorum demişti doktorum.

geçmiş olsun benim de köpeğim var çok korkuyorum dışardan getirir mi acaba diye

tedavisi var diye biliyorum. evde evcil hayvanınız mı var? ilk gebeliğimde yaptırmaya gerek görmüyorum demişti doktorum.
Evde evcil hayvanım kedim de yok nereden bulaştı bilmiyorum çiğ etten iyi yıkanmamış meyve sebzeden çıplak elle dokunduğun enfekteli topraktan bile geçebiliyormuş Bir çok sebebi var kontroller için özel bir hastaneye gidiyorum Dr um aviditeyi görelim bi ondan sonra konuşalım dedi iki defa kontrole gittim ikisinde de alttan ultrasonla baktı ilk gittiğimde kesenin yamuk olduğunu söyledi bi hormon ilacı yazdı onu kullandım sabah akşam üzerinden bir hafta geçti iki gün önce tekrar alttan ultrasonla baktı kese biraz daha düzgün dedi kalp atışını dinletti tık tık tık umarım her şey yolunda gider bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…