2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Tersi olur derler ama hadi hayırlısı. Bende, kuzenimde kız gördük (hata kuzenime hamile olduğumu bilmiyor daha , rüyasında 3. Kızımın olacağını söylemisiz)

Günaydın. Çok geçmiş olsun. Allah’ın izniyle hiç bir şey olmadan gebeliğini atlatırsın Seninde dediğin gibi Toxoplasma sadece kediden bulaşmıyor. Benim evde kedim var. Çocukluğumdan bu yana sokak kedileriyle fazlasıyla haşır neşirim. Yani kısaca kedikolik biriyim Gebelikte sokak kedilerine şu an için dokunmuyorum.
Benim toxoplasmam negatif.
Toxoplasma çiğ ete dokunmaktan, az pişmiş et yemiş olmaktan, toprağa ellerinizi dokunup sonrasında iyi yıkmamaktan, sebze meyveyi yeterli yıkmamaktan geçer. Kedi dışkısıyla kimsenin çıplak elle bir işi olacağını düşünemiyorum toxoplasma kapmak için.

Benimde uc gorumcem var ilk zaman bana laf soylicez diye ugrastilar kocam bir kere esime laf soyleyeni birak yan bakani gormucem dedi o is bitti daha agzimdan laf ciksin yapalim diye bakiyorlar eşin destek olmali sana canim
Eşim şuan ne enistesiyle nede ablasıyla konuşuyor ve resmen umurlarinda değil eşim her zaman benim arkamda o zaten benim arkamda olmasaydı ben burda bı saniye bile durmazdim

Eşim şuan ne enistesiyle nede ablasıyla konuşuyor ve resmen umurlarinda değil eşim her zaman benim arkamda o zaten benim arkamda olmasaydı ben burda bı saniye bile durmazdim
Esin konusmuyorsa sende konuşmabosver evinde esinle mutlu olduktan sonra disardakilere susup oturmak duser canim takma sen onalri

Kuzenim de kızına ultrason fotografını gösterince o da anne bu bi tavşaaannn demişti

1000 tl mi

Kizlar bu annelik gercekten zormus simdiden basladi hersey birazda bnm pinpirikligim var once kese gorundu gorunmedi sonra kese boyutu ne kadar kalp atası duyuldu duyulmadi bi sorun var mi yokmu bebegin boyu ne kadar bi sorun var mi yok mu simdide 2li tarama her hafta bi soruyla mi gecicek bi hamilelik

Bende kullandim lekelenmem kesilince bırakmadım iki gün sonra birdaha lekelenme oldu bir gün sürdü geçti ama hala kullanıyorum bırak demedi

12 gündür kese gorunecek mi sağlıklı gebelik mi dış gebelik mi kimyasal mi diye diye bekledim şimdide cumartesiye kaldı keseden emin olmak için bidaha bakcakmis insanı çok yoran bir süreç bende 7 aylığım heyecan ve bekleyiş daha zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…