2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ah inşallah olmaz öyle şeyler deme. Az önce baktım da sebzeden bile geçebiliyormuş gerçekten :/
İnşallah tedaviyle geçecektir üzülme :)

Ah inşallah olmaz öyle şeyler deme. Az önce baktım da sebzeden bile geçebiliyormuş gerçekten :/
İnşallah tedaviyle geçecektir üzülme :)
İnşallah sabah akşam dua ediyorum iki günü zar zor geçirdim merakla sonucu bekliyorum avidite testim yüksek çıkarsa hamilelikten önce geçirmiş olucam ve bebişim etkilenmeyecek ilk hamileliğim hiç sorunsuz geçmişti başıma ilk defa böyle bir şey geldi psikolojik olarak çok etkilendim

Valla aynen öyle çok haklısın ben yeminimi ettim zaten bundan sonra benim diğer tarafimla konusucaklar bakalım o zaman ne olucak

geçmiş olsun benim de köpeğim var çok korkuyorum dışardan getirir mi acaba diye
Kediden bulaşıyor o da dışkısına direk temas ettiğinde ama tabi enfekte olmuş yerlere değdiğinde de bulaşık olabilir Ben evde kedi beslemem sokakta kedilere yaklaşamam bile nereden kaptım bir türlü bilmiyorum Dolaylı yollarla bulaşabilir şansınıza eğer geçirdiyseniz vücut bağışıklık kazanıyor zaten ama daha önce geçirmediyseniz hamilelikte çok dikkat etmek gerek insan başına gelince anlıyor Hamile kalmadan keşke test yaptırsaydım diyorum şimdi ama hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti

Ayriyetten 3 tane de görümce var bı laf varya babaya göre erkek çocuğun çocuğuna daha bı ilgili olur diye şuan bile ilgili olduğu için kiskaniyolar
Benimde uc gorumcem var ilk zaman bana laf soylicez diye ugrastilar kocam bir kere esime laf soyleyeni birak yan bakani gormucem dedi o is bitti daha agzimdan laf ciksin yapalim diye bakiyorlar eşin destek olmali sana canim

Ayyy bende katılmak istiyorum aranıza benimde doğumum Temmuz ayına geliyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…