2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Tünaydın güzel anneler
Beslenme düzeniniz nasıl doktor öneri verdi mi gitmedim henüz doktora sizden tavsiye istiyorum

Bende gün içi ne yiceğimi şaşırıyorum valla. Doktor karbonhidrat pilav makarna yeme dedi. Haftada 2 balık 2 et ye dedi. Ama yemek yapmak zor geliyomu nedir yedikten sonra buda olmadı diyorum

Bende gün içi ne yiceğimi şaşırıyorum valla. Doktor karbonhidrat pilav makarna yeme dedi. Haftada 2 balık 2 et ye dedi. Ama yemek yapmak zor geliyomu nedir yedikten sonra buda olmadı diyorum
Hadi ya pilav ve makarnasiz akşam gecirmiyorum sebze yemeği de yapsam yanına onlar oluyor balık haftada 3 kez eve giriyor ama ben yemiyorum alışkanlıkları değiştirmem lazım ozaman

Kızlar göğüs agriniz devam ediyor mu bende sızı seklinde oluto cokca. Ayrica sabahları bulantı olmuyor da bitkinlik bi sersemlik baş ağrısı oliyo sizde de oluyo mu bunlar

Merhaba kizlar tup bebekle 7+2 olduk çok şükür ama benim nasıl uykum var bir bilseniz göz kapanlarımı açamıyorum bir de halsizlik bu haftalarda normal sanırım sizdede var mı.
Ben normalde akşam 10 dk kestirsem gece asla uyuyamazdım. Şimdi işten geliyorum yemeğe kadar uyuyorum yemekten sonra kafamı koyuyorum ki uyumuşum ve kalk meyve vs ye azcık oğluşumla oynayıp geri yatıyorum ve hışş anında uyuyorum

Ya geç döllenmedir belki

Kızlar göğüs agriniz devam ediyor mu bende sızı seklinde oluto cokca. Ayrica sabahları bulantı olmuyor da bitkinlik bi sersemlik baş ağrısı oliyo sizde de oluyo mu bunlar
Ben baş ağrısı olmadan aşırı bulantı ve açlıktan sersemlik yaşıyorum. Çok fena olunca kendimi duşun altına atıyorum biraz iyi geliyor. Ama şu 2 gündür zencefil çayını içtimya dünyama renk geldi. Bugün ne zamandır ilk kez tost yedim. Gerçi zor yedim. Sonra bulantı başladı yine ama dayandım. Zencefilden sonra iki gündür ağzıma lokma giriyorya ona şükrediyorum.

Kizlar bugün randevum vardı. Doktor keseyi ve bebeği gördü fakat kalp atışını duyamadı. Çok küçük o yuzden dedi.haftaya kalp atışı için tekrar çağırdı. Sizce normal mi duymaması. 5+5 haftalık görünüyor . Fotoğraf da ekledim.bakıp birsey söyler msnz lütfen

Eklentiler

• 16064683100941554257179.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 56
Maşallah sağlıkla gelsin bebişin
Ben Ramzi teorisinin net bir açıklaması olmadığı için tahmin yapamıycam.
Bilen arkdaşlar yazar
11-12-13.ncü haftalarda Nub’dan bakarız

Bence normal. ben de 5+1 de gittiğimde sadece keseyi gördük 6+3 te kalp atışı duyuldu. Bir arkadaşım 10. Hafta da duydu. Sen de duyarsın inşallah

Çok normal canım hiç korkma. Devlet hastanesinde benimkine de çok küçük demişlerdi. Bakmadılar bile 6+2 de özele gittim öyle duydum. Sen de duyarsın bi kaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…