2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhabalar güzel anneler sabah doktora gitmiştim kendime gelemedim beş tüp kan alındı aç karna ama kadın patlatti damarlarimi delik deşik oldu her yerim Geçen cuma 6+0 diye gittim ama doktor 6+3 demisti bugün de sata göre bakalım dedi (sat 9 Ekim) ozaman 6+6 oluyorsun dedi valla hicbirsey anlamadım . Zaten tarihe takılıyorum da yine de şafak sayarken iyi oluyordu alttaki takvime bakmayın yanineyse herşey yolunda dedi lekelenmemi ciddiye almadı kese normal çünkü boşver lekelenmeyi ama yine de progestana devam iki hafta sonra gelirsin dedi. Kan sonuçlarını da öyle gösterirsin dedi. Bu arada kistim de 3.5cm olmuş iki hafta önce 5cmdi. Şimdilik biraz nefes aldık işte kalp atışını da dinledim yine heyecandan çekemedim safligima geldi neyse rabbim sağlıkla ilerletsin çok endişeli bir surecmis ya gerçekten gerçek anlamda anne olmak ne kadar zor ne kadar yüce bir şey

Kızlar kliniğe gidiyorum kontrollerim için.ikili tarama testine 500 tl istedi bende yaptıramam o fiyata , devlet hastanesinde yaparlarmı oraya gitsem haftayaymış zamanı 12 haftalık olucak
Fiyatı için drğil ama ben gerek görmediğim için yatırmamıştım. Çünkü bişey çıksa da Allah korusun yapılacak birşey yok e ne olursa olsun aldırmayacağım için yaptırmadım

Cok erken degilmi cnm. Altan mi baktı. Bak be işin bile gözüküyor. Maşallah inşallah birdahasina kalp atışlarında duyarsın

Fiyatı için drğil ama ben gerek görmediğim için yatırmamıştım. Çünkü bişey çıksa da Allah korusun yapılacak birşey yok e ne olursa olsun aldırmayacağım için yaptırmadım
Aynı düşüncede im. Bende yaptirmamistim. Çünkü ne olursa olsun allahimin hediyesi Di. Bende aldırmayın hiç düşünmemiştim.

Benim de 2016 şubatlı oğluö var ve ben sanki kız anneliği yapamam gibi geliyor. Eşim kız istiyor ama bakalım hayırlısı

Bu yazımı okursan anlarsın küçük görme diyelim bı tek yaş bakımından değil

Ben de dün gittim kalp atışını duyduk şükğr tsh değerim yğjsek çıktığı için dahiliyeye yönlendirdi. Dün boğaz ultrasnu çektirdim yeniden tahliller cerdim birazdan sonuçlar için geri gideceğim bakalım ne diyecekler.

Geçmiş olsun canım ben de aynı sorunu yaşadım damarları patlatınca hatta gözüm karardı baygınlık geçirmişim tansiyon 8 5 e düştü. Serum verdiler bi de ac karna olunca çok fenaydı.bu arada kisti kafana takma. Benim kist doğumdan 6 ay sonra filan kayboldu. Gebelikte hep vardı bi zararı olmaz rahat ol

Teşekkürler canım sorma mahvetti iki kolumu da kendime gelemedim kollarımdan fışkırdı resmen hemen duşa girdim mahvetti anlatamam inşallah dediğin gibi olur kistler doktorum da onemsemedi zaten ama lekelenmem kistlerden olabilir gibi geliyor bana dedim ne alaka kafandan uydurma ne çok biliyorsunuz dedi ben de haklısınız hocam sadece bir varsayım sordum dedim haklı o da sende varmıydi lekelenme akıntı falan peki?

Ne kadar oldu icmeyeli?
Vallahi ben 4 5 gundur rahatim ilk ay tum gun aklimdaydi.
Ben de cok içiyordum kızlar.İlk 5 hafta cok zorladı beni delirdim daha da strese girdim 1mg lık sigaralardan günde 1 iki günde 1 derken toplamda 5 tane falan icmişimdir cizgiyi gördükten sonra ,simdi tiksinme geldi cok sükür allah o gücü bir anda eline veriyor,Önceleri asla bırakamam diyordum.

canım benim doktorun ilk keseyi gördüğünde lekelenmem yoktu ama yinede progestan vermişti. ve 12.haftaya kadar kullanıcaksın demişti.günde 1 tane 200 mg vajinal yoldan alıyorum.en son gittiğimde sabah akşam 2 ye çıkarmıştı . bence devam etmelisin

kızlar merhaba şu gebelikte yapılan tetenoz aşısını yapmasak ne olıur bende 24,07,2021 annesiyim inşlllah

Lekelenmen kesilsede kullanmalısın bende 200mg alıyorum ağızdan günde bı tane lekelenmemde kanamamda geçti ama hala kullanıyorum

Benim sorum ilk gebeliği olmayan annelere siz bebeğiniz için doğuma kadar ne kadarlık bir bütçe ayırdınız hastane masrafları disinda

Tahminine göre iç gebelikmis ama kiloluyum ya korkuyorum beta hcgye göre sağlıklı bir gebelik değilmiş çokta
Beta hcg düzenli artmayıp kalp atışı duyan sonrasında sağlıklı gebeliği olan arkaadşları da gördük burda. Hamilelik başlı başına stres

Gunaydin canim lekelenmesi en çok olan benim herhalde. Her tuvalette değiştiriyorum malesef peçete koyuyorum. Öyle şarıl şarıl değilse korkma normal bugün doktoruma gittim ciddiye bile almadı. Kesenin etrafında kanama falan yok endişelenme ama yine de progestana devam dedi. Hem hap hem iğne şeklinde kullanıyorum ben. Ama doktoruna bir sor yine de ben iki hafta daha kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…