2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hayırlı haberler alırsın inş ben de seni merak etmiştim

Bende yemistim hemde zevkle aaa birsey olmaz insallah

Bana da doktor kese aşağıda düşebilir dedi. Sizin son durumunuz nedir? Çıktı mı yukarı? Düşük önleyici falan vermedi doktor bana size verdi mi?
Bana da vermedi kanamam olursa verecem dedi. O günden sonra bir hafta boyunca yattım hiç kalkmadım iki önce kontrole gittim yeri dağişmemişti ama doktor tehlike yok artık bebek oraya yerleşmiş yatmana gerek yok dedi, kese boşken tehlikeli bebek oluştuktan sonra sıkıntı yok, sen de korkma dinlen sadece ağır kaldırma

Hayırlı, sağlıklı bir şekilde gecirelim bu evreyi insallah ne aşamaları var bu işin ya, her evresi ayri dusunduruyor suan normalde kac haftalik gorunuyorsun?

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Umarım beraber hiç bi sıkıntı yaşamadan sağlıkla alcaz kucağımıza bebişlerimizi

Günaydın güzel anneler yeniden merhaba dünya uzun süredir ilk kez bu kadar güzel kahvaltı yaptım tartıda uzun süre sonra 56yi gördüm ( çaktırmayin ucundan da olsa) ama bu mide bulanti ilacı altın gibi gerçekten şuan o kadar değerli benim için sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadir

Sanada günaydın senin adına sevindim ben çok yemek yiyorum yani ağzım durmuyo resmen ama kiloda bı değişiklik yok hala 51 kiloyum hamile olmadan öncede 51 dim şuanda 51 kiloyum ben zaten normalde de kilo alamayirum bu yüzdende korkuyorum açıkçası doktora gittiğimde eğer kilom hala aynı olursa doktoruma danisicam Bebek kilo alamaz diye korkuyorum

Günaydın canım ohhhhh afiyet olsun yarasın bebişe bende şimdilik herşey yolunda kasık ağrısı batması dışında tabiki

Ben karantinada 72ye kadar çıkmıştım canım o yüzden dikkat ettim üç ay spora başladım ve ağustostan beri 57-58 arasında gidip geliyordum bu hafta yiyemedim çok çıkardım bide o yüzden 56yim yine toparlarim yani ama ilk beş altı ay almasam çok iyi yani bence sen de almıyorum diye üzülme aksine daha güzel fit bir anne olucaksin zaten yaşından kaynaklı olarak deforme de olmazsın çok fazla ne güzel işte ayrıca bebiş için de üzülme o şuan daha çok küçük senin aldığın folik asit lerle halleder ilk üç ay ama bildiğim kadarıyla dördüncü ayda kan ilacı balık yağı falan kullanmak gerekiyor yani bebek için de senin için de lazım bu da kilo aldırıyor. Yeter ki sağlıklı olsun bebisler mühim değil

Günaydın canım ohhhhh afiyet olsun yarasın bebişe bende şimdilik herşey yolunda kasık ağrısı batması dışında tabiki
Günaydın canım aynen gözüme can geldi kasıkta benim de ağrı oldu bugün ama benim kistlerim var doktor ağrı yapar demişti ondan kaynaklanıyor bence benimki. Ama bebisten de olabilir mm de olsa büyüyor

Günaydın canım benim mide bulantısı hiç yok sadece iştahsızlık var:) Çok fazla uyku, sadece uyumak göğüsteki ağrı bugün yok .Iki gündür lekelenmem de yok .Sadece bebeğimi hissetmek istiyorum ona da çok zaman var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…