- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Hayırlı haberler alırsın inş ben de seni merak etmiştimOğlumda 4h+3 iken 7-8binlerdeydi. Çok yüksek diye İkiz gebelik olabilir diye çok konuşmuştuk hatta:)
bu gebeliğimde 6+2deki değerime baktırsım. Öncesinde haberim yoktu gebelikten:) o yzden baktırmamıştım. 20binlerde çıktı.
Bence değerler kişiden kişiye değişiyor.
Bugün kontrole gittim. Kilolu değilim karnım dümdüz ama kalp atışları çok derinden geliyordu nedenini anlayamadım. Doktor dokulardan kaynaklıdır dedi ama kafama takıldı neden böyle diye
Cihazım eski diyememiş de :/
Karnın dümdüz ise nere suç atacağını şaşırmış.
derinden gelmesi önemli değil. Çok şükür duymuşsun ya :) önemli olan o. Sağlıkla inş...
Ah 6+0 da benimde öyleydi. Tekrar okuyunca bi sevinç domdu içime. Ptesi çabuk gelse keşke :)
6+2 deki beta değerim 20binlerde. Asm deki doktor boş gebelik değildir bu kdr yüksek değer varken dedi. Ama bakalım :/
Keşke alttan da muayene etseymiş. İçin rahatlardı en azından. Ben şuan çok pişmanım ısrarcı olup baktırsaydım diye. Beklemek çok zor
Gül gördüğümüz mü var :) kim görmüş de koklaaylım ah ahhhh. Ben çok eskidim
Aynen öyleSende bizden 2 gun büyüksün
Bilmiyorum bizimkiler bizdede oluyodu dediBenim uyurken cok değil ama uyandığım an baslıyor. Korkuyorum düşük tehlikesi falan mı var diye bel ağrısı için erken gibi sanki
Bende yemistim hemde zevkle aaa birsey olmaz insallahKızlar burada yiyecek söylenmez ama bu bilgiyi paylaşmam lazım ben yeni öğrendim çok şaşırdım ve korktum canım ciğer istedi pişirdim bigüzelde koktu normalde hiç yemesem aklıma gelmez yıllarca konuma döneyimpişirirken elimde telefon bi faydalarına bakayım dedim meğer özellikle ilk 3 ay yasakmış sonrasındada çok kontrollü olmak lazımmış ben yeni öğrendim belki aramızda benim gibi bilmeyen vardır ciğer yemek yasak canınız isterse direk yazın internete valla o an kokusundan tiksiniveriyorsunuz zaten hemen
Rahim büyüyor ondan belkide. Karnımda cıktı cünkü benimBilmiyorum bizimkiler bizdede oluyodu dedi
Bana da vermedi kanamam olursa verecem dedi. O günden sonra bir hafta boyunca yattım hiç kalkmadım iki önce kontrole gittim yeri dağişmemişti ama doktor tehlike yok artık bebek oraya yerleşmiş yatmana gerek yok dedi, kese boşken tehlikeli bebek oluştuktan sonra sıkıntı yok, sen de korkma dinlen sadece ağır kaldırmaBana da doktor kese aşağıda düşebilir dedi. Sizin son durumunuz nedir? Çıktı mı yukarı? Düşük önleyici falan vermedi doktor bana size verdi mi?
Aynen öyle canımmAllah razı olsun canimDuadan başka neyimiz var ki
Hayırlı, sağlıklı bir şekilde gecirelim bu evreyi insallahBende bekledim 15 gün. Sonra bu oldu. Doktor bir doktor daha çağırdı o hemen kemoterapi iğnesiymis metotatraksat diye biseymis. Onu yapalım dedi ama doktorum kese benzeri de bişey daha var diye içimde bişey var pazartesiyi beklemek istiyorum dedi ona. Bende dedim diğeri normal bir kese mi dedim yalancı kese olabilir dedi sanırım bana ümit vermek istemedi uzulmiyim diye
Olabilir benimde karnım baya bı çıktı çünküRahim büyüyor ondan belkide. Karnımda cıktı cünkü benim
Gittiğim zaman ikili tarama olurmu bilmem ama 12+1 de gidicezKizlar 2li taramaya gidince kac günlük olcaksiniz dr unuz ne dedi
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederimBana da vermedi kanamam olursa verecem dedi. O günden sonra bir hafta boyunca yattım hiç kalkmadım iki önce kontrole gittim yeri dağişmemişti ama doktor tehlike yok artık bebek oraya yerleşmiş yatmana gerek yok dedi, kese boşken tehlikeli bebek oluştuktan sonra sıkıntı yok, sen de korkma dinlen sadece ağır kaldırma
Evet bende ne kadar az gidersem okadar iyi diye düşünüyorum canım haklısınBen bikac hafta sonra gitmeyi düşünüyorum canım kalp atışı kese aynı anda göreyim diye düşündüm o yüzden
Ne demek canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızCevap verdiğin için çok teşekkür ederimUmarım beraber hiç bi sıkıntı yaşamadan sağlıkla alcaz kucağımıza bebişlerimizi
Sanada günaydın senin adına sevindimGünaydın güzel anneler yeniden merhaba dünya uzun süredir ilk kez bu kadar güzel kahvaltı yaptım tartıda uzun süre sonra 56yi gördüm( çaktırmayin ucundan da olsa ) ama bu mide bulanti ilacı altın gibi gerçekten şuan o kadar değerli benim için sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadir
Günaydın canım ohhhhh afiyet olsun yarasın bebişeGünaydın güzel anneler yeniden merhaba dünya uzun süredir ilk kez bu kadar güzel kahvaltı yaptım tartıda uzun süre sonra 56yi gördüm( çaktırmayin ucundan da olsa ) ama bu mide bulanti ilacı altın gibi gerçekten şuan o kadar değerli benim için sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadir
Ben karantinada 72ye kadar çıkmıştım canım o yüzden dikkat ettim üç ay spora başladım ve ağustostan beri 57-58 arasında gidip geliyordum bu hafta yiyemedim çok çıkardım bide o yüzden 56yim yine toparlarim yani ama ilk beş altı ay almasam çok iyi yani bence sen de almıyorum diye üzülme aksine daha güzel fit bir anne olucaksin zaten yaşından kaynaklı olarak deforme de olmazsın çok fazla ne güzel işteSanada günaydın senin adına sevindimben çok yemek yiyorum yani ağzım durmuyo resmen ama kiloda bı değişiklik yok hala 51 kiloyum hamile olmadan öncede 51 dim şuanda 51 kiloyum ben zaten normalde de kilo alamayirum bu yüzdende korkuyorum açıkçası doktora gittiğimde eğer kilom hala aynı olursa doktoruma danisicam Bebek kilo alamaz diye korkuyorum
Günaydın canım aynen gözüme can geldiGünaydın canım ohhhhh afiyet olsun yarasın bebişebende şimdilik herşey yolunda kasık ağrısı batması dışında tabiki
Günaydın canım benim mide bulantısı hiç yok sadece iştahsızlık var:) Çok fazla uyku, sadece uyumakGünaydın güzel anneler yeniden merhaba dünya uzun süredir ilk kez bu kadar güzel kahvaltı yaptım tartıda uzun süre sonra 56yi gördüm( çaktırmayin ucundan da olsa ) ama bu mide bulanti ilacı altın gibi gerçekten şuan o kadar değerli benim için sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?