2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim bugün beta hcg de 2470 cıktı karından kese gozukmedi bakalım pazartesi test tekrarı yapıcaz bat 24 uydu 2 katı artıcak mi daha önceden dış gebeliğim oldugu için stresiyim bakalım hayirlisi
Hayirli olsun insallah görürsünüz hayirlisiyla

Kızlar burada yiyecek söylenmez ama bu bilgiyi paylaşmam lazım ben yeni öğrendim çok şaşırdım ve korktum canım ciğer istedi pişirdim bigüzelde koktu normalde hiç yemesem aklıma gelmez yıllarca konuma döneyim pişirirken elimde telefon bi faydalarına bakayım dedim meğer özellikle ilk 3 ay yasakmış sonrasındada çok kontrollü olmak lazımmış ben yeni öğrendim belki aramızda benim gibi bilmeyen vardır ciğer yemek yasak canınız isterse direk yazın internete valla o an kokusundan tiksiniveriyorsunuz zaten hemen

Ben tiksinirim normalde de asla yiyemem. Ama eltim hamileliği boyunca ciğer yemiş oğlu 8 yaşında ve çok sağlıklı doğmuş yani aslında nette kirli bilgi çok

Ben tiksinirim normalde de asla yiyemem. Ama eltim hamileliği boyunca ciğer yemiş oğlu 8 yaşında ve çok sağlıklı doğmuş yani aslında nette kirli bilgi çok
Bende okumustum ama bir yerde zararli olduğunu yani cok iyi pisirilirse fazla abartmadan yenilebilirmis ama önermiyolarmis

Bana da doktor kese aşağıda düşebilir dedi. Sizin son durumunuz nedir? Çıktı mı yukarı? Düşük önleyici falan vermedi doktor bana size verdi mi?

Bende maydonoz yemiştim kahvaltıda Dün arkadaşımın biri kesinlikle maydonoz yememek gerekiyor düşüğe sebep oluyormuş dedi. Ama nette baktığında da hurafe diye geçiyor

Bende maydonoz yemiştim kahvaltıda Dün arkadaşımın biri kesinlikle maydonoz yememek gerekiyor düşüğe sebep oluyormuş dedi. Ama nette baktığında da hurafe diye geçiyor
Maydonozun iltihap söktürücü etkisi olduğu için düşüğe neden oluyor oyuzden ondan uzak duruyorum

Oğlun kaç yaşında canım, benimde çok uykum var gündüzleri gözlerimi acamiyorum ama oğlum daha küçük olduğu için kimsede olmadığı için bakacak yatıp uzanamıyorum bile.

Aminnn kuzum isteyen herkesin insallah senin durumlar nasıl hiç kaybın oldu mu ? Neler kullanıyorsun hangi genlerinde var ?
Canım benimde 2 kaybım oldu birinde bebek oluşmadı biride kimyasal oldu sonra testlerde mthfrc677 heterozigot paı1 homozigot cıktı. Şimdi oksapar coraspin prednol kullanıyorum canım

Yenmedgini dduymadmi ama hmileyken ciger elleyip vucudunda herhangi bir yere dokununca leke olurmus bebekte die biliyorum ha bide yegenimde gul beni var cocukken dha belliydi pembe pembe buyudukce gecti gibi ama her yil gül mevsimi gelince belirginlesr yengem hatrlamiyo gül koklayip dokunduğunu ama gulede dikkat edin derim bn

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız Benim biraz moralimi bozdular ama inanıyorum ben bebeğime herşey düzelcek inşallah
Amin canim insallah. Bende malesef henüz gidemedim doktora nasil iyi mi hic bilmiyorum. Hayirlisi olur insallah hakkimizda canim insallah iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…