2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım benimde 2 kaybım oldu birinde bebek oluşmadı biride kimyasal oldu sonra testlerde mthfrc677 heterozigot paı1 homozigot cıktı. Şimdi oksapar coraspin prednol kullanıyorum canım
Genlerimiz aynı canm benim ek olarak faktör 2 var... igne kaclik kullaniyosun canm prednol ne ilacı ? Benim de bi kimyasalım var onu saymıyorum bile

Benim hatırladığım kadarı ile tüm sakatatlar , mayonez, işlenmiş et (salam, sosis vb), bitki çayları, hurma bunları tüketmek sakıncalı. Yine e kontrol edin net hatırlamıyor olabilirim.

Genlerimiz aynı canm benim ek olarak faktör 2 var... igne kaclik kullaniyosun canm prednol ne ilacı ? Benim de bi kimyasalım var onu saymıyorum bile
Prednol bagısıklık sistemine baglı gebeliği vücut reddetmesin diye verilen bi ilac cünkü pndanda şüphelenildi bende romatizmal hastalıklarda flaan vücut atabiliyormus. İğne 0.6 lık canım. Senin kaçlık iğne ve hangisi

Bende 0,6 oksapar ve 100 coraspin canm bide leke yok ama progestan verdi onu içiyorum

Bende 0,6 oksapar ve 100 coraspin canm bide leke yok ama progestan verdi onu içiyorum
Senin ignenin dozu yüksek bnm enox 0.4 ecopirin ise 150 bna hic progesteron vermedi cok sukur lekelenmmde olmadı carsamba kontrole gittigimde servikal kanal kapanmis dusuk riskin olmaz dedi dr um ama yinede dikkat etmeye calisyrum

Senin ignenin dozu yüksek bnm enox 0.4 ecopirin ise 150 bna hic progesteron vermedi cok sukur lekelenmmde olmadı carsamba kontrole gittigimde servikal kanal kapanmis dusuk riskin olmaz dedi dr um ama yinede dikkat etmeye calisyrum
Benim 3 genimde var canm o yüzden önemli genler bide.. enox verdi aslında ama bulamadık muadilde olur dedi dr hiç leke olmadı benimde çok şükür ama her ihtimale karşı progestan verdi igne ve hap kullandığım için... servikal kanal nerde göründü canm rahim filminde mi ?

Nete yüzümde sivilce çıktı yazsanız kkansr diyor. Onun için bence çok da dalmayın. Ben oğlumda yemiştim hem de ne yemek hem de direkt kurban kesilir kesilmez dinlenmeden pişen. Çok şükğr birşey de olmadı. Mesela maydonozu da derler ama yani sanmam ki kimse de zaten oturup demet demet maydonoz yemiyordur. Az miktarda tüketilen şeylerin zararı olmayacağı düşüncesindeyim. Ama mesela maydonoz suyu derseniz o içilmemeli net yani.

Oğlun kaç yaşında canım, benimde çok uykum var gündüzleri gözlerimi acamiyorum ama oğlum daha küçük olduğu için kimsede olmadığı için bakacak yatıp uzanamıyorum bile.
2016 şubat doğumlu. Artık büyüdü yaa canım benim koca adam oldu kendi kendine halledebiliyor çoğu şeyini. Ama gündüz evde onunla tekken ölsem uyumam ne olursa olsun çocuk yani Allah korusun. Eşim de evdeyken uyuyorum ben.

Kızlar siz hamileliğinizi Bt kaç değerinde öğrendiniz benim 110,25 sizce kaç haftalık Cumartesi gidicem dr
Oğlumda 4h+3 iken 7-8binlerdeydi. Çok yüksek diye İkiz gebelik olabilir diye çok konuşmuştuk hatta:)

bu gebeliğimde 6+2deki değerime baktırsım. Öncesinde haberim yoktu gebelikten:) o yzden baktırmamıştım. 20binlerde çıktı.
Bence değerler kişiden kişiye değişiyor.

Bugün kontrole gittim. Kilolu değilim karnım dümdüz ama kalp atışları çok derinden geliyordu nedenini anlayamadım. Doktor dokulardan kaynaklıdır dedi ama kafama takıldı neden böyle diye
Cihazım eski diyememiş de :/
Karnın dümdüz ise nere suç atacağını şaşırmış.
derinden gelmesi önemli değil. Çok şükür duymuşsun ya :) önemli olan o. Sağlıkla inş...
Ah 6+0 da benimde öyleydi. Tekrar okuyunca bi sevinç domdu içime. Ptesi çabuk gelse keşke :)
6+2 deki beta değerim 20binlerde. Asm deki doktor boş gebelik değildir bu kdr yüksek değer varken dedi. Ama bakalım :/
Kese boş göründüğünde bakalım dedi doktor. Ben alttan baktırmak istemedim korktum biraz
Keşke alttan da muayene etseymiş. İçin rahatlardı en azından. Ben şuan çok pişmanım ısrarcı olup baktırsaydım diye. Beklemek çok zor
Gül gördüğümüz mü var :) kim görmüş de koklaaylım ah ahhhh. Ben çok eskidim

bizde bugün 4+5 deyiz. ultrasın için çağırdı dr. sanırım kese bakacak. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin :)
Aminn allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin ikiz gebelik biraz daha zor geçer mide bulantısı tek gebeliğe göre daha yoğun olur kanama lekelenme falan daha fazla olur endişe etmeyin

Hayr cnm carsamba gunu kontrolum vardi dr oyle soyledi hatta dosyama bile yazdi

Biz kucuk şehirdeyiz cnm herkesin kapisinin onunde bir kac renk gul mutlaka olur bizm eve gullerle gelen kocamız bizmde yok artik

Kese olarak gördüğü şey duruyor. O ya yalancı kese yada iç gebelik oda büyümüş. Dış gebelikte var. Hem iç gebelik hem dış gebelik kısaca. Pazartesi gel dedi iğne vurcak.
Bana da doktor buna benzer bsy olabilir demişti, cikmadi ama net bir sonucum da yok. Igne ne ignesi?

Bana da doktor buna benzer bsy olabilir demişti, cikmadi ama net bir sonucum da yok. Igne ne ignesi?
Bende bekledim 15 gün. Sonra bu oldu. Doktor bir doktor daha çağırdı o hemen kemoterapi iğnesiymis metotatraksat diye biseymis. Onu yapalım dedi ama doktorum kese benzeri de bişey daha var diye içimde bişey var pazartesiyi beklemek istiyorum dedi ona. Bende dedim diğeri normal bir kese mi dedim yalancı kese olabilir dedi sanırım bana ümit vermek istemedi uzulmiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…