- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hadi gözün aydın canım çok sevindim az kalmışCanım benim de artışlar normal seyretti çok şükür önümüzdeki cuma kalp atışı için gideceğiz. İnşallah güzel sonuçlar alırız tebrik ediyorum seni
Maşallah canımKızlar benim bugun test günümdü 595 çıkmış
Aminnnn canım amin inşallahhhhMaşallah canımRabbim kat kat arttırsın inşallah
Hayırlısı olsun canım 2gun sonra tekrarla testini hatta kan ver direk daha net belli olur sonucun Rabbim gönlüne göre versin inşallahDün 10. Günümdü erken gebelik testi yaptım aşırı silik çıktı varla yok arasında belki yok ben görmek istediğim için görüyorum( yarin kan testi günüm hiç heyecanım hevesim kalmadı gidesim bile yok
Canim yarın zaten yarın kan testi günüm 11 inde teste çağırmışlardı ama ne gidesim var he heves ne heyecan. Allah isteyem herkese nasip etsin insallahHayırlısı olsun canım 2gun sonra tekrarla testini hatta kan ver direk daha net belli olur sonucun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin canım yarın ola hayrola Allah yardımcımız olsunCanim yarın zaten yarın kan testi günüm 11 inde teste çağırmışlardı ama ne gidesim var he heves ne heyecan. Allah isteyem herkese nasip etsin insallah
Canim doktorum sehir dışına çıkacakmış gel yapalim testini dedi dün. 14.6 çıktı değerimAmin canım yarın ola hayrola Allah yardımcımız olsunyarın hayırlı haberlerini aliriz insalalh
Sonuçta sıfır cikmamamis belki geç dollenmistir umudunu kırma hemen cuma bir bakmışsın kat kat artmış Allah büyük sen dinlen yememe dikkat et sitres yapma canım Allah yardımcın olsunCanim doktorum sehir dışına çıkacakmış gel yapalim testini dedi dün. 14.6 çıktı değerim(( cok düşükmüş cuma tekrar test istediler ama pek umitli konuşmadi insallah cuma artar kimyasal degildir (
Senin normal gebelikmiydi canimCanim doktorum sehir dışına çıkacakmış gel yapalim testini dedi dün. 14.6 çıktı değerim(( cok düşükmüş cuma tekrar test istediler ama pek umitli konuşmadi insallah cuma artar kimyasal degildir (
Yok hayir canım tüp bebek 5. Gün embriyosu 3bb misSenin normal gebelikmiydi canim
Dur bakalım daha karaları bağlaman için çok erken 2gun sonra tekrarla kan testini Allah yardımcın olsunYok hayir canım tüp bebek 5. Gün embriyosu 3bb mis
İnsallah canim ne bileyim doktor ümitli konuşmadıDur bakalım daha karaları bağlaman için çok erken 2gun sonra tekrarla kan testini Allah yardımcın olsun
İnsallah canim ne bileyim doktor ümitli konuşmad
Dua et canım bol bol beklemekten başka çaremiz yokİnsallah canim ne bileyim doktor ümitli konuşmadı
Merhaba benimde şu an kahverengi lekelnmdm var ve bugun öğlen birde transfer oldum aglıyorum bi saattır araştırıyorum da szi gördüm sizdede mi böle olmuştuİdrarda bazen hemen pozitif göstermiyor canım. Şimdiki durum nedir sende? Benim pozitif canım normalde bugun yapmam gereken idrar testini ben geçtiğimiz pazartesi günü yaptım ve çok şükür pozitifti çarsamba günü de kan vermiştim ondada çıktı şimdi haftaya çarsambayı bekliyorum tekrar kan vericem
Canım daha bugun tranfer olmuşsun bence çok normal rahim işlem görüyor sonuçta benimde transfer gecesi olmuştu peçeteyle sildiğimde hatta çok korktum eşime bile soylemedim ama umudumu da yitirmedim gayet normalmiş. Sakın üzülme sabırla bekle canım. Hatta sana sunu soyliyim daha kimseye soylemedim bunu transfer günü idrara sıkısık gidiyoruz ya transfer sonrası ben hemen lavaboya çıktım peçeteyle silerken kan geldi taze kandı hemde ama içimi karartmadım sonuçta işlem gördü sende içini karartma canım kanaman olmadıgı sürece normalMerhaba benimde şu an kahverengi lekelnmdm var ve bugun öğlen birde transfer oldum aglıyorum bi saattır araştırıyorum da szi gördüm sizdede mi böle olmuştu(
Allah senden razı olsun kuzum içime su serptinCanım daha bugun tranfer olmuşsun bence çok normal rahim işlem görüyor sonuçta benimde transfer gecesi olmuştu peçeteyle sildiğimde hatta çok korktum eşime bile soylemedim ama umudumu da yitirmedim gayet normalmiş. Sakın üzülme sabırla bekle canım. Hatta sana sunu soyliyim daha kimseye soylemedim bunu transfer günü idrara sıkısık gidiyoruz ya transfer sonrası ben hemen lavaboya çıktım peçeteyle silerken kan geldi taze kandı hemde ama içimi karartmadım sonuçta işlem gördü sende içini karartma canım kanaman olmadıgı sürece normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?