2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Slm arkadaşlar umarım herkesin gönlüne göre olur hersey bebeklerımız bizleri bırakmaz bende 24 temmuzda 5.gün embriyo transferi oldum o gece lavaboya gittim sabaha doğru dıyım ve peceteyle silince kahverengi bi akıntı geldi. Sonra herhangi bir lekelenme olmadı bugun transfer gününü saymazsak 5.günüm ve ben nedense erken olmasına ragmen test yaptım sonu hüsran tabiki ama daha erken oldugunu soyleyıp içimi rahatlatan kişiler oldu. Bugun bayagı benı yoklayan kasık agrılarım var. Benim durumumda olan varmı acaba? Bu arada testim 7 agustos da oraya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum

Merhaba bende bugün transfer oldum. Testim 11 ağustosta inşallah güzel haberi vermekte nasip olur. 5. Gün embriyosu tek transfer oldu. İnsallah isteyem herkese nasip olur

Arkadaşlar yeniden merhaba. Geçen pzt sonucum yüksek çıktı çarşamba da 2bin küsürdü. Bugün kanamam geldi rengi maalesef koyu. Moralim çok bozuldu. Doktorumu aradım ilaçlarına devam et takip edicez dedi ama çok üzgünüm şu an...

Merhaba hayırlısı olsun..ilaçlarını sakin kesme.benim transferden sonra 9.gün kanamam başladı 2gün sürdü kesildi değerim düşmüştü ben umudumu tamamen kestim.sonra 2gun ilacımı yarım yarım kullandım ignemi 1gun hiç kullanmadım 3.gün kan verdim eve dönerken gobegimdeki climara bant ı bile söktüm attım.o kadar umutsuzdum 2gun sürekli ağladım. 1-2saat sonra sonuç çıktı ve değerimin 48den 141e çıktığını gördüm.mucize gibiydi.sende sakın erkenden üzme kendini ilaçlarına aynı şekilde devam et canımherşey gönlünce olsun inşallah

Aynı şekilde hepsine devam ediyorum ama kanamayı görünce moralim bozuldu. Ve bekleme süresi geçip sonucu aldıktan sonra böyle bir şey olması... Hiç beklemiyordum. İlk defa kanamam oluyor. Süper sevindim değerin yükselmesine. Güzel haberler olsun inşallah

Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallah benimde 3.tüp bebek denemem ve testten önce bende ilk kez kanama yaşadım ama sonradan durum değişebiliyor o yüzden morelini yuksek tut canım hakkında hayırlısı olsun bol sans

İnşallah her şey gönlünce olur tutmaya calisicam. Durumunu merak ederim haber ver mutlaka canım

Merhaba arkadaşlar, 16 Temmuz 1 tane dondurulmuş genetikli embriyo transferim yapıldı. 7. Gün leke geldi, Çok korktum. 11. Gün bhcg 263 sırasıyla 424 en son geçtiğimiz cuma 1291 geldi. Cumartesi Günü de kan geldi. Sonra doktor coasprini bıraktırdi. Kullandığım ilaçlara duphaston ve extra progesteron igne ekledi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yarın ultrasonum var. Gün geçmiyor . Bunu yaşamış olan var mi? Lütfen birsey yazın

Genetik bir sorunu yokmuş embriyonun korkmayın. Progesteron düşük yapmanın önüne geçecektir, iğne zamanınızı atlamayın hiç. Rahim kalın görünüyor muydu ultrasonda?

Canım selam bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım 6. Günümde ve dayanamayıp kan testi verdim pozitif çıktı ancak tabiki artışlar için 4 gün sonra tekrar verdim ve bu arada evde idrar testi yaptığımda negatif çıkmıştı. Umarım pozitiftir

İdrarda bazen hemen pozitif göstermiyor canım. Şimdiki durum nedir sende? Benim pozitif canım normalde bugun yapmam gereken idrar testini ben geçtiğimiz pazartesi günü yaptım ve çok şükür pozitifti çarsamba günü de kan vermiştim ondada çıktı şimdi haftaya çarsambayı bekliyorum tekrar kan vericem

Canım benim de artışlar normal seyretti çok şükür önümüzdeki cuma kalp atışı için gideceğiz. İnşallah güzel sonuçlar alırız tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…