- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Gözün aydın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah kacıncı ggun embriyosuydu seninAldım sonucumu artmış çok şükür
Amin inşallah hepimize nasip olurGözün aydın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah kacıncı ggun embriyosuydu senin
Tekrar mı yapcan iki gün sonra inşallah fazla fazla artarAmin inşallah hepimize nasip olur3.gün emriosu 3tane transfer edildi bugün 21.günüm değerim az aslında 4gun önce 141di bugünde 334 cıktı
Amin insallahTekrar mı yapcan iki gün sonra inşallah fazla fazla artar
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım ben de 27 temmuz da 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ağustos test günümTüp bebekte Temmuz ayında transfer yaptıran arkadaşlar hep beraber bekleyelim istedimhepimiz hep beraber pozitif sonuçları alalım inşllah
Merhaba hayırlısı olsun..ilaçlarını sakin kesme.benim transferden sonra 9.gün kanamam başladı 2gün sürdü kesildi değerim düşmüştü ben umudumu tamamen kestim.sonra 2gun ilacımı yarım yarım kullandım ignemi 1gun hiç kullanmadım 3.gün kan verdim eve dönerken gobegimdeki climara bant ı bile söktüm attım.o kadar umutsuzdum 2gun sürekli ağladım. 1-2saat sonra sonuç çıktı ve değerimin 48den 141e çıktığını gördüm.mucize gibiydi.sende sakın erkenden üzme kendini ilaçlarına aynı şekilde devam et canımArkadaşlar yeniden merhaba. Geçen pzt sonucum yüksek çıktı çarşamba da 2bin küsürdü. Bugün kanamam geldi rengi maalesef koyu. Moralim çok bozuldu. Doktorumu aradım ilaçlarına devam et takip edicez dedi ama çok üzgünüm şu an...
Aynı şekilde hepsine devam ediyorum ama kanamayı görünce moralim bozuldu. Ve bekleme süresi geçip sonucu aldıktan sonra böyle bir şey olması... Hiç beklemiyordum. İlk defa kanamam oluyor. Süper sevindim değerin yükselmesine. Güzel haberler olsun inşallahMerhaba hayırlısı olsun..ilaçlarını sakin kesme.benim transferden sonra 9.gün kanamam başladı 2gün sürdü kesildi değerim düşmüştü ben umudumu tamamen kestim.sonra 2gun ilacımı yarım yarım kullandım ignemi 1gun hiç kullanmadım 3.gün kan verdim eve dönerken gobegimdeki climara bant ı bile söktüm attım.o kadar umutsuzdum 2gun sürekli ağladım. 1-2saat sonra sonuç çıktı ve değerimin 48den 141e çıktığını gördüm.mucize gibiydi.sende sakın erkenden üzme kendini ilaçlarına aynı şekilde devam et canımherşey gönlünce olsun inşallah
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAynı şekilde hepsine devam ediyorum ama kanamayı görünce moralim bozuldu. Ve bekleme süresi geçip sonucu aldıktan sonra böyle bir şey olması... Hiç beklemiyordum. İlk defa kanamam oluyor. Süper sevindim değerin yükselmesine. Güzel haberler olsun inşallah
İnşallah her şey gönlünce olurAmin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun inşallahbenimde 3.tüp bebek denemem ve testten önce bende ilk kez kanama yaşadım ama sonradan durum değişebiliyor o yüzden morelini yuksek tut canım hakkında hayırlısı olsun bol sans
Tabiki veririmİnşallah her şey gönlünce olurtutmaya calisicam. Durumunu merak ederim haber ver mutlaka canım
Genetik bir sorunu yokmuş embriyonun korkmayın. Progesteron düşük yapmanın önüne geçecektir, iğne zamanınızı atlamayın hiç. Rahim kalın görünüyor muydu ultrasonda?Merhaba arkadaşlar, 16 Temmuz 1 tane dondurulmuş genetikli embriyo transferim yapıldı. 7. Gün leke geldi, Çok korktum. 11. Gün bhcg 263 sırasıyla 424 en son geçtiğimiz cuma 1291 geldi. Cumartesi Günü de kan geldi. Sonra doktor coasprini bıraktırdi. Kullandığım ilaçlara duphaston ve extra progesteron igne ekledi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yarın ultrasonum var. Gün geçmiyor . Bunu yaşamış olan var mi? Lütfen birsey yazın
Ultrasonum 2 gün sonraydı. Çok sukur yolunda hersey. Susam tanemi gördüm. Ama Çok korkuttu beniGenetik bir sorunu yokmuş embriyonun korkmayın. Progesteron düşük yapmanın önüne geçecektir, iğne zamanınızı atlamayın hiç. Rahim kalın görünüyor muydu ultrasonda?
Canım selam bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım 6. Günümde ve dayanamayıp kan testi verdim pozitif çıktı ancak tabiki artışlar için 4 gün sonra tekrar verdim ve bu arada evde idrar testi yaptığımda negatif çıkmıştı. Umarım pozitiftirSlm arkadaşlar umarım herkesin gönlüne göre olur hersey bebeklerımız bizleri bırakmazbende 24 temmuzda 5.gün embriyo transferi oldum o gece lavaboya gittim sabaha doğru dıyım ve peceteyle silince kahverengi bi akıntı geldi. Sonra herhangi bir lekelenme olmadı bugun transfer gününü saymazsak 5.günüm ve ben nedense erken olmasına ragmen test yaptım sonu hüsran tabiki ama daha erken oldugunu soyleyıp içimi rahatlatan kişiler oldu. Bugun bayagı benı yoklayan kasık agrılarım var. Benim durumumda olan varmı acaba? Bu arada testim 7 agustos da oraya kadar nasıl dayanırım bilmiyorum
İdrarda bazen hemen pozitif göstermiyor canım. Şimdiki durum nedir sende? Benim pozitif canım normalde bugun yapmam gereken idrar testini ben geçtiğimiz pazartesi günü yaptım ve çok şükür pozitifti çarsamba günü de kan vermiştim ondada çıktı şimdi haftaya çarsambayı bekliyorum tekrar kan vericemCanım selam bende aynen senin yaşadıklarını yaşadım 6. Günümde ve dayanamayıp kan testi verdim pozitif çıktı ancak tabiki artışlar için 4 gün sonra tekrar verdim ve bu arada evde idrar testi yaptığımda negatif çıkmıştı. Umarım pozitiftir
Canım benim de artışlar normal seyretti çok şükür önümüzdeki cuma kalp atışı için gideceğiz. İnşallah güzel sonuçlar alırız tebrik ediyorum seniİdrarda bazen hemen pozitif göstermiyor canım. Şimdiki durum nedir sende? Benim pozitif canım normalde bugun yapmam gereken idrar testini ben geçtiğimiz pazartesi günü yaptım ve çok şükür pozitifti çarsamba günü de kan vermiştim ondada çıktı şimdi haftaya çarsambayı bekliyorum tekrar kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?