- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Bence sabret arkadaşım gününde ver testini boşu bosuna sokma kendini streseYarın transferden sonra 9.gün kan testi versem mi vermesem mi kararsızım ya hemşireler 11.gün ver diyo. Ne diyorsunuz ne yapayım ?? Simdi yapsam sonuç net çıkar mı ?
5.gün embriyosu evet. Kaset testte çıkmadı.Kaçıncı gün embriyosu? 5 se çıkabilir ama 3 se bekleyin bence, benim de 5. Gün emnriyosu pzt 9. Günüm arayıp soracağım kan vereyim mi diye.
Risk alma diyorsunBence sabret arkadaşım gününde ver testini boşu bosuna sokma kendini strese
Yani beklemek çok zor ama ben de bekliyorum hemşire 9. Gün yaptır derse yaptırıcam yoksa 10. Gün diyor zaten bana verdikleri kağıttaRisk alma diyorsun
Canım aslında beklemek zor evet ama en keyiflisi tadını çıkar bu gunlerin arkani yasla guzel seyler hayal et pozitif enerji yükle vucuduna.heleki sonunda mutlu haberse keyif tavan yapıyor.ben tecrubeli olmama ragmen yapmadim bunlari ve cok pismanim.aklim hep test yapmaktaydı.yordum beynimi vücudumu bunlarla.sonuc hüsranBeklemek çok zormuş,inşallah hepimiz güzel haberleri alalım
İnşallah Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsünCanım aslında beklemek zor evet ama en keyiflisi tadını çıkar bu gunlerin arkani yasla guzel seyler hayal et pozitif enerji yükle vucuduna.heleki sonunda mutlu haberse keyif tavan yapıyor.ben tecrubeli olmama ragmen yapmadim bunlari ve cok pismanim.aklim hep test yapmaktaydı.yordum beynimi vücudumu bunlarla.sonuc hüsransana tecrübe et diye anlattım üzülesin diye değil Rabbim yardımcın olsun
insallah yavruların seninledir bol sans
Inşallah kuzum insallahhhhhİnşallah Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Kimseyle konuşmuyorum burada sizlerle paylaşmak iyi geliyor bana,çok teşekkür ederim güzel dualarınız için,Allah hepimizi sevindirsin inşallah benimde tüm dualarım sizlerle..Canım aslında beklemek zor evet ama en keyiflisi tadını çıkar bu gunlerin arkani yasla guzel seyler hayal et pozitif enerji yükle vucuduna.heleki sonunda mutlu haberse keyif tavan yapıyor.ben tecrubeli olmama ragmen yapmadim bunlari ve cok pismanim.aklim hep test yapmaktaydı.yordum beynimi vücudumu bunlarla.sonuc hüsransana tecrübe et diye anlattım üzülesin diye değil Rabbim yardımcın olsun
insallah yavruların seninledir bol sans
Inşallah canım inşallahKimseyle konuşmuyorum burada sizlerle paylaşmak iyi geliyor bana,çok teşekkür ederim güzel dualarınız için,Allah hepimizi sevindirsin inşallah benimde tüm dualarım sizlerle..
Canım yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah gönlüne göre olurTeşekkür ederim canım İnşallah ikimizden de güzel haberler olur.keşke yerleşmeden kaynaklı olsa ya nasıl geçecek zaman bilmiyorum...
Amin inşallahTüp bebekte Temmuz ayında transfer yaptıran arkadaşlar hep beraber bekleyelim istedimhepimiz hep beraber pozitif sonuçları alalım inşllah
Arkadaşlar selam bugün kan testi verdim 11. Gün 166 çıktı dua edin ne olur iki gün sonra artışa bakılacak umarım hepimizinki tutmuştur sağlıkla kucağımıza alırız
Maşallah hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar selam bugün kan testi verdim 11. Gün 166 çıktı dua edin ne olur iki gün sonra artışa bakılacak umarım hepimizinki tutmuştur sağlıkla kucağımıza alırız
Çok saol canım amin inşallahMaşallah cok iyi inşallah kat kat artar bende bugün transfer oldumm yavrularımıza kavuşuruz inşallah
Canım umudumuzu kaybetmek yok Allah ım hayırlısını nasip etsinMaşallah hayırlısı olsun inşallahbenimki 19.günde 141 cikti çok kötü
Canım umudumuzu kaybetmek yok Allah ım hayırlısını nasip etsin
Amin herşeyin hayırlısıCanım umudumuzu kaybetmek yok Allah ım hayırlısını nasip etsin
Canım son dk tutunanda oluyor umarım güzel sonuç alırsınAmin herşeyin hayırlısıbugün tekrar kan vericem bakalım artış mı düşüş mü var nasip
InşallahCanım son dk tutunanda oluyor umarım güzel sonuç alırsın
Aldım sonucumu artmış çok şükürCanım son dk tutunanda oluyor umarım güzel sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?