2021 Temmuz ayı transfer olanlar birlikte bekleyelim❤️

Kızlar benim transferden sonraki 5. Günüm. Dünden beri özellikle ayaktayken kasıklarım çok ağrıyor. Adet olcakmışım gibi böyle olan var mı ya
Canım sık sık video izliyorum doktor bey videosunda ağrı yanma kasılma gibi belirtiler varsa bu ıyi bişey tutunmanin belirtileri olabilir demisti insallahhhh

Benimde 1tup negatif
1normal gebelik kurtaj
1 tüp kürtaj
Bu 3.Tüp denemem ve başka donmuş emriom yok yas 42 son şansım
İnşllahhh çokkkk güzel sonuçlar alırsınız ben 28 yaşındayım 3 senedir 1 kere kimyasal dışında hiç gebelik oluşmadı aşılama flan yaptırmadık eşimde sayı hareket ve morfoloji sorunu var ben de de hafif pcoS var ilk denememiz taze transfer oldum inşllah burdan çok güzel haberler ile ayrılırız

Inşallah güzelim inşallah rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inşalalh seninde bizimde yüzümüzü güldürsün

Kızlar rahim kalınlığı hakkında biginiz var mı bugün adetimin 3. Günü endometrium 2,5 çıktı . Estrofem verdi kalınlaşır mı ki . Transfer iptal olur diye korkuyorum
Canım normal estrofem kalınlaştıracak merak etme dozajı gittikçe yükseltecek sonra ben vajinaş yollada kullandım bende 12 sinde transfer oldum hamile kapsamda 12 haftaya kadar kullandırıyor ama aynı saatlerde al kesinlikle çok önemli

Tamam canım saatimi bile kurdum dakikası dakikasına alıyorum. İnşallah senin de sonucun çok güzel olur

Kızlar benim ağrılarım şiddetleniyor ya uzun sürmüyor ara ara 10 saniye kadar vuruyor. Korkuyorum ya
Canım aynı durum bende de var ağrı yanma ayakta zor duruyorum resmen ve ben bugün bhcg ye baktırdım 58 çıkmış pozitif gözüküyor ama doktorum ilaçlardan olabilir 2 gün sonra tekrarla tahlili dedi. Galiba ilaçlardan gerçekten kanı zor aldılar bugün akmıyor resmen kanım dura dura zor geldi bi tüp kan

Canım kaçıncı günün transferden sonra böyle pozitif geldi ilaçlardan o kadar yüksek değer çıkmıyor ben otvilleyi çok vuruldum en fazla 21 çıkıyor yani hamilesin inşllah ama önemli olan 2 günde 1 artması 2 gün soruna tekrar yaptır

S Siyahhhinci sorma ya nerden yaptım onu 12.gününü bekleyim 9.günü yapsammi tekrar
Çok takılma ona. Ben can sıkıntısından her sabah test yapiyorum. Negatifi gördükçe daha da hirslaniyorum. Hele ki tek embriyo filan tuttuysa o kadar erkenden çıkması imkansız gibi bir şey... Hcg 10uzerinde duyarlı testler diyorlar da idrara hcg nin bir geçiş süreci de var... 75hcglerde bile idrarda aşırı silik çizgi çıkıyor.

Valla ya negatifi göreceğimi bile bile yaptım mağlesef bekliyeceğim en az 10.güne kadar kan testinden önce evde bir test daha yaparım ama 10.11.ci gün Sizin test gününüz ne zaman

Geçen perşembe oldum transferi 1 hafta oldu yani. Dün kan alırlarlarken çok zorlandılar. O kadar yoğunlaşmış ki kanım dura dura akıyordu zor doldu tüp. Akşamda pıhtılı taze kan geldi çok korkuyorum ya doktora yazdım bakalım ne diyecek. Senin ağrıların ne durumda?

Tekrar olmadı lekelenme ama yine de bugün bir test yaptırayım belki güzel haberler alırım İnşallah ya Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Tekrar olmadı lekelenme ama yine de bugün bir test yaptırayım belki güzel haberler alırım İnşallah ya Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize de
Yaptırdın mi canim test?

Tam transferden sonra 7. Gün çok güzel bence değerin hatta harika bence hamilesin inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…