- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.076
- 83
- 46
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Tamam canım saol içine azda olsa su serptin saol Allah gönlüne göre versinBence yapma transferden sonra ki transfer gününü sayma transferden sonraki 10. Gününü bekle
❤Tamam canım saol içine azda olsa su serptin saol Allah gönlüne göre versin
Canım sık sık video izliyorum doktor bey videosunda ağrı yanma kasılma gibi belirtiler varsa bu ıyi bişey tutunmanin belirtileri olabilir demistiKızlar benim transferden sonraki 5. Günüm. Dünden beri özellikle ayaktayken kasıklarım çok ağrıyor. Adet olcakmışım gibi böyle olan var mı ya
Benimde 1tup negatif❤benimde içim kıpır kıpır ama asla cesaret edemiyorum yaaa teste çok negatif aldım bugüne kadar oyğzden çok korkuyorum
İnşllahhh çokkkk güzel sonuçlar alırsınız ben 28 yaşındayım 3 senedir 1 kere kimyasal dışında hiç gebelik oluşmadı aşılama flan yaptırmadık eşimde sayı hareket ve morfoloji sorunu var ben de de hafif pcoS var ilk denememiz taze transfer oldum inşllah burdan çok güzel haberler ile ayrılırızBenimde 1tup negatif
1normal gebelik kurtaj
1 tüp kürtaj
Bu 3.Tüp denemem ve başka donmuş emriom yok yas 42 son şansım
Inşallah güzelim inşallah rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inşalalh seninde bizimde yüzümüzü güldürsünİnşllahhh çokkkk güzel sonuçlar alırsınız ben 28 yaşındayım 3 senedir 1 kere kimyasal dışında hiç gebelik oluşmadı aşılama flan yaptırmadık eşimde sayı hareket ve morfoloji sorunu var ben de de hafif pcoS var ilk denememiz taze transfer oldum inşllah burdan çok güzel haberler ile ayrılırız
Canım normal estrofem kalınlaştıracak merak etme dozajı gittikçe yükseltecek sonra ben vajinaş yollada kullandım bende 12 sinde transfer oldum hamile kapsamda 12 haftaya kadar kullandırıyor ama aynı saatlerde al kesinlikle çok önemliKızlar rahim kalınlığı hakkında biginiz var mı bugün adetimin 3. Günü endometrium 2,5 çıktı . Estrofem verdi kalınlaşır mı ki . Transfer iptal olur diye korkuyorum
Tamam canım saatimi bile kurdum dakikası dakikasına alıyorum. İnşallah senin de sonucun çok güzel olurCanım normal estrofem kalınlaştıracak merak etme dozajı gittikçe yükseltecek sonra ben vajinaş yollada kullandım bende 12 sinde transfer oldum hamile kapsamda 12 haftaya kadar kullandırıyor ama aynı saatlerde al kesinlikle çok önemli
Canım aynı durum bende de var ağrı yanma ayakta zor duruyorum resmen ve ben bugün bhcg ye baktırdım 58 çıkmış pozitif gözüküyor ama doktorum ilaçlardan olabilir 2 gün sonra tekrarla tahlili dedi. Galiba ilaçlardan gerçekten kanı zor aldılar bugün akmıyor resmen kanım dura dura zor geldi bi tüp kanKızlar benim ağrılarım şiddetleniyor ya uzun sürmüyor ara ara 10 saniye kadar vuruyor. Korkuyorum ya
Canım kaçıncı günün transferden sonra böyle pozitif geldi ilaçlardan o kadar yüksek değer çıkmıyor ben otvilleyi çok vuruldum en fazla 21 çıkıyor yani hamilesin inşllah ama önemli olan 2 günde 1 artması 2 gün soruna tekrar yaptırCanım aynı durum bende de var ağrı yanma ayakta zor duruyorum resmen ve ben bugün bhcg ye baktırdım 58 çıkmış pozitif gözüküyor ama doktorum ilaçlardan olabilir 2 gün sonra tekrarla tahlili dedi. Galiba ilaçlardan gerçekten kanı zor aldılar bugün akmıyor resmen kanım dura dura zor geldi bi tüp kan
Çok takılma ona. Ben can sıkıntısından her sabah test yapiyorum. Negatifi gördükçe daha da hirslaniyorum.
Valla ya negatifi göreceğimi bile bile yaptım mağlesef bekliyeceğim en az 10.güne kadar kan testinden önce evde bir test daha yaparım ama 10.11.ci gün Sizin test gününüz ne zamanÇok takılma ona. Ben can sıkıntısından her sabah test yapiyorum. Negatifi gördükçe daha da hirslaniyorum.Hele ki tek embriyo filan tuttuysa o kadar erkenden çıkması imkansız gibi bir şey... Hcg 10uzerinde duyarlı testler diyorlar da idrara hcg nin bir geçiş süreci de var... 75hcglerde bile idrarda aşırı silik çizgi çıkıyor.
Geçen perşembe oldum transferi 1 hafta oldu yani. Dün kan alırlarlarken çok zorlandılar. O kadar yoğunlaşmış ki kanım dura dura akıyordu zor doldu tüp. Akşamda pıhtılı taze kan geldi çok korkuyorum yaCanım kaçıncı günün transferden sonra böyle pozitif geldi ilaçlardan o kadar yüksek değer çıkmıyor ben otvilleyi çok vuruldum en fazla 21 çıkıyor yani hamilesin inşllah ama önemli olan 2 günde 1 artması 2 gün soruna tekrar yaptır
22 temmuz test günüm.Valla ya negatifi göreceğimi bile bile yaptım mağlesef bekliyeceğim en az 10.güne kadar kan testinden önce evde bir test daha yaparım ama 10.11.ci gün Sizin test gününüz ne zaman
Benden 1gun sonra 21i benimde.hayırlısı olsun inşallah mucizen seninledir inşallah22 temmuz test günüm.
Tekrar olmadı lekelenme ama yine de bugün bir test yaptırayım belki güzel haberler alırımİnşallah ya Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
Yaptırdın mi canim test?Tekrar olmadı lekelenme ama yine de bugün bir test yaptırayım belki güzel haberler alırımİnşallah ya Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize de
Tam transferden sonra 7. Gün çok güzel bence değerin hatta harika bence hamilesin inşllahGeçen perşembe oldum transferi 1 hafta oldu yani. Dün kan alırlarlarken çok zorlandılar. O kadar yoğunlaşmış ki kanım dura dura akıyordu zor doldu tüp. Akşamda pıhtılı taze kan geldi çok korkuyorum yadoktora yazdım bakalım ne diyecek. Senin ağrıların ne durumda?
Yaptırdı sanırım 50 küsür çıkmıştı değeriYaptırdın mi canim test?
Evet canım yaptırdım 58 çıktı yarın tekrar yapılacak inşallah tutmuştur dua edin ne olurYaptırdın mi canim test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?