2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eger bebek gelisiminde gerilik yoksa suyunda vs hersey iyi ise bi problem yoksa aralikli oruc tutabilir gebelerimiz diyor bazi doktorlar . Kesinlikle tutamaz diyen yok

Tutamayacağın. Zaten dinen gecelere zorunlu değil. Hamileleikten sonra kaza yapabiliriz. Neden kendime de bebeğime de eziyet edeyim ki. böylesiniz daha günah olduğunu düşünüyorum.

30 dan sonrası çok hızlı geçiyor. 30 olduktan sonra her gün acaba karnım daha ne kadar büyüyebilir ki diye düşünüyordum
30a da az kaldı bak Ayyy çok heyecanlı bekleyiş. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize. Doğsun bissssüru fotolarını cekcem minik parmaklar minik aykalar oyyyy hepsini Kızdan sonra erkek farklı bir heyacan.

30a da az kaldı bak Ayyy çok heyecanlı bekleyiş. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize. Doğsun bissssüru fotolarını cekcem minik parmaklar minik aykalar oyyyy hepsini Kızdan sonra erkek farklı bir heyacan.
30 olduktan sonra her gün doğuma biraz daha yaklaşıyor ya çok güzel bir heyecan oluyor. Üstelik artık doğsa bile sağlık sorunları olmaz inşallah diye biraz daha rahatlama geliyor bana

30 olduktan sonra her gün doğuma biraz daha yaklaşıyor ya çok güzel bir heyecan oluyor. Üstelik artık doğsa bile sağlık sorunları olmaz inşallah diye biraz daha rahatlama geliyor bana
Kesinlikle yani aklım çıkıyor erken doğum vs olursa diye. Hamilelik tam olarak panik yani. Sürekli dua ediyorum kendimi yormamaya çalışıyorum elden başka bişe gelmez

Kesinlikle yani aklım çıkıyor erken doğum vs olursa diye. Hamilelik tam olarak panik yani. Sürekli dua ediyorum kendimi yormamaya çalışıyorum elden başka bişe gelmez
Şu an hala çalışıyorum ya bazen kendimi fazla kaptırıyorum çok ayakta kalıyorum yürüyorum vs. Akşam karın ağrısı kasılma oluyor ödüm kopuyor

34ten sonra evet bir güven geliyor. o zamanlara geldeydik bir hayırlısıyla.

Günde 1 adet mi kullaniyorsunuz siz de, demir ilacını?

Ay siz su içmek demişken,ben çok kusuyordum daha geçen hafta itibariyle bitti kusmak diyebilirim,bu sebeble de çok az su içebiliyordum sıkıntı olmaz inşallah değil mi?bir de devlet çalışanı olup 24 haftalık idari izin kullanacak olanlariniz var mı?

Şimdi detaylı ultrasonumu da oldum, 30a kadar sakin geçer diye düşünüyorum
30. Haftadan sonra beni muhtemelen bir doğum korkusu saracak :)) Ve her geçen gün ağırlaşacağım.

İlk hamileliğimde mide yanmam son aylarda olmuştu şimdi bunda bu aydan başladı ne yesem yanıyor.

Aynen benimde iki ayak bileğimde de kuruluk ve kaşıntı var. Bepanthen krem sürünce geçiyor. Aynı şekilde ellerimde de ekstra bir kuruluk hissediyorum
Bende aynı bepanthen kullanınca hemen geçiyor özellikle duş sonrası kurulayinca başlıyor kremi surene kadar aşırı kaşınıyor sürünce hemen geçiyor çok şükür kızımda hiç böyle bir şey olmamıştı

Olmaz, olsa zaten kontrollerde farkedilirdi.
Ben de ne et ne balık yiyebildim.

Ben Corona olduğum bir haftalık süreçte doğru dürüst su içemedim karantina sonunda kontrole gittiğimde doktor suyumun azaldığını söylemişti. O tarzda doktorunuz birşey demediyse süreç içinde inşallah bir sıkıntı yoktur ben de devlet çalışanıyım. O izni kullanmak istiyorum nisanin 3. Haftasi oluyor. Umarım kaldırılmaz o haktan yararlanabiliriz.

Bendede kuruluk var galiba ondan oluyo canim ya
Canım özellikle duş sonrası felaket oluyor hatta ben acaba karacigerim mi yaglandi diye karaciğer enzimlerine baktırdım normaldi bepanthen kullanınca hemen geçiyor nemlenmesi gerekiyor demekki sende kullan devam edip etmediğine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…