- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Eger bebek gelisiminde gerilik yoksa suyunda vs hersey iyi ise bi problem yoksa aralikli oruc tutabilir gebelerimiz diyor bazi doktorlar . Kesinlikle tutamaz diyen yokHamilelikte orucun ne faydası varmış ki? Aralıklı oruç bile tavsiye edilmiyor aslında. Bazı hocalar çok katı ama Allah cevaz vermiş hamileye de emzirene de o kadar da kasmaya gerek yok bence. Yazin ortası olsa hiç sormazdım bile sadece baharda olduğumuz için doktorların görüşünü merak ettim. Benim doktorum sülalesi rahatgillerden sorucam ama tutabiliyorsan tut der kesinq
Bendede kuruluk var galiba ondan oluyo canim yaAyy benim de ayak bilegim çok kaşınıyor ama kuruyor sanki nemlendirici kullanınca bir daha kasinmiyor canım
Tutamayacağın. Zaten dinen gecelere zorunlu değil. Hamileleikten sonra kaza yapabiliriz. Neden kendime de bebeğime de eziyet edeyim ki.Kızlar oruç tutabilecek misiniz? Ben hamilelik öncesi siftah yapmasam hiç acıkmayan, genelde öğleden sonra kahvaltı eden bir insandım. Ama bu hamilelikte asla aç kalamıyorum acayip midem bulanıyor. Oruç tutmayı bi denicem ama hiç sanmıyorum tutabileceğimi.
Ne kaldı şurada 26 ya.Günaydın. Rüyamda 26 haftalık hamileydim. Zaman ne çabuk geçti diye seviniyordum.
Aynen benimde iki ayak bileğimde de kuruluk ve kaşıntı var. Bepanthen krem sürünce geçiyor. Aynı şekilde ellerimde de ekstra bir kuruluk hissediyorumAyy benim de ayak bilegim çok kaşınıyor ama kuruyor sanki nemlendirici kullanınca bir daha kasinmiyor canım
30 dan sonrası çok hızlı geçiyor. 30 olduktan sonra her gün acaba karnım daha ne kadar büyüyebilir ki diye düşünüyordumNe kaldı şurada 26 ya.Zaman cidden hızlı geçiyor kendi adıma. Ama şafak hala uzak gibi heyecanlıyım
30a da az kaldı bak30 dan sonrası çok hızlı geçiyor. 30 olduktan sonra her gün acaba karnım daha ne kadar büyüyebilir ki diye düşünüyordum
30 olduktan sonra her gün doğuma biraz daha yaklaşıyor ya çok güzel bir heyecan oluyor. Üstelik artık doğsa bile sağlık sorunları olmaz inşallah diye biraz daha rahatlama geliyor bana30a da az kaldı bakAyyy çok heyecanlı bekleyiş. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize. Doğsun bissssüru fotolarını cekcem minik parmaklar minik aykalar oyyyy hepsini Kızdan sonra erkek farklı bir heyacan.
Kesinlikle yani aklım çıkıyor erken doğum vs olursa diye. Hamilelik tam olarak panik yani. Sürekli dua ediyorum kendimi yormamaya çalışıyorum elden başka bişe gelmez30 olduktan sonra her gün doğuma biraz daha yaklaşıyor ya çok güzel bir heyecan oluyor. Üstelik artık doğsa bile sağlık sorunları olmaz inşallah diye biraz daha rahatlama geliyor bana
Şu an hala çalışıyorum ya bazen kendimi fazla kaptırıyorum çok ayakta kalıyorum yürüyorum vs. Akşam karın ağrısı kasılma oluyor ödüm kopuyorKesinlikle yani aklım çıkıyor erken doğum vs olursa diye. Hamilelik tam olarak panik yani. Sürekli dua ediyorum kendimi yormamaya çalışıyorum elden başka bişe gelmez
34ten sonra evet bir güven geliyor. o zamanlara geldeydik bir hayırlısıyla.30 olduktan sonra her gün doğuma biraz daha yaklaşıyor ya çok güzel bir heyecan oluyor. Üstelik artık doğsa bile sağlık sorunları olmaz inşallah diye biraz daha rahatlama geliyor bana
Günde 1 adet mi kullaniyorsunuz siz de, demir ilacını?gynno Ferro'yu her halükarda kullanmamız gerektiği için baktırmamış olabilir diycem ama hamileliğin başında hiç değilse kan değerlerine idrarına bakması gerekirdi. demirin depolanması uzun sürüyormuş o yüzden benim doktorumda hamileliğin sonuna kadar kullan dedi. demir sanırım hamilelerde ve bebeklerde çok önemli
Ay siz su içmek demişken,ben çok kusuyordum daha geçen hafta itibariyle bitti kusmak diyebilirim,bu sebeble de çok az su içebiliyordum sıkıntı olmaz inşallah değil mi?bir de devlet çalışanı olup 24 haftalık idari izin kullanacak olanlariniz var mı?Ben normalde oruçlarını tam tutan bir insanım ama bundan önceki hamileliğimde de emzirme döneminde de tutmayı aklımdan bile geçirmedim. Bol bol su içmek lazım, uzun süreli aç kalmamak lazım iki dönemde de.
Ama tabii doktora sorup bir bakın.
Bende aynı bepanthen kullanınca hemen geçiyor özellikle duş sonrası kurulayinca başlıyor kremi surene kadar aşırı kaşınıyor sürünce hemen geçiyor çok şükür kızımda hiç böyle bir şey olmamıştıAynen benimde iki ayak bileğimde de kuruluk ve kaşıntı var. Bepanthen krem sürünce geçiyor. Aynı şekilde ellerimde de ekstra bir kuruluk hissediyorum
Olmaz, olsa zaten kontrollerde farkedilirdi.Ay siz su içmek demişken,ben çok kusuyordum daha geçen hafta itibariyle bitti kusmak diyebilirim,bu sebeble de çok az su içebiliyordum sıkıntı olmaz inşallah değil mi?bir de devlet çalışanı olup 24 haftalık idari izin kullanacak olanlariniz var mı?
Ben Corona olduğum bir haftalık süreçte doğru dürüst su içemedim karantina sonunda kontrole gittiğimde doktor suyumun azaldığını söylemişti. O tarzda doktorunuz birşey demediyse süreç içinde inşallah bir sıkıntı yokturAy siz su içmek demişken,ben çok kusuyordum daha geçen hafta itibariyle bitti kusmak diyebilirim,bu sebeble de çok az su içebiliyordum sıkıntı olmaz inşallah değil mi?bir de devlet çalışanı olup 24 haftalık idari izin kullanacak olanlariniz var mı?
Canım özellikle duş sonrası felaket oluyor hatta ben acaba karacigerim mi yaglandi diye karaciğer enzimlerine baktırdım normaldi bepanthen kullanınca hemen geçiyor nemlenmesi gerekiyor demekki sende kullan devam edip etmediğine bakBendede kuruluk var galiba ondan oluyo canim ya
Sen yine hamileymişsin ben doğurmuşumGünaydın. Rüyamda 26 haftalık hamileydim. Zaman ne çabuk geçti diye seviniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?