2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de mide yanmalarim başladı. Ben de tam tersi 32 ye kadar çok tedirgin geçiriyorum erken doğum korkusu bende çok var malesef. Zaten iki haftadan beri çatı ağrım oluyor nasipse 4 Nisan'da ayrıntılı ultrasonum var umarım kısalık falan yoktur. Çatı ağrısı olan var mı ? İlk gebeliğimde yedinci ayda başlamıştı

Bende çok tedirginim aşırı korkuyorum gece uykularım gelmiyor kızım 32. haftada preeklampsi nedeniyle doğdu bir anda rahim ağzı kısaldı tansiyonum 19' lara yükseldi ve 31.haftaya kadar birgün bile problem yaşamadım aynısı olur diye korkuyorum nasipse benimde 4 Nisan ayrıntılı USG var çatı ağrısı nasıl oluyor bilmiyorum ama yorulursam, yürüyüş biraz fazla yaparsam alt tarafa bir doğru bir baskı oluyor çatı ağrısı eğer böyleyse bende yaşıyorum ama devamlı olmuyor dinlenirsem geçiyor

Doğum sancısına benziyor sanki bebek ağırlığını bacak ile vajina bölgesinin birleştiği kemiklere vermis gibi bir ağrı sürekli olmuyo ama var ... olsa olsa en fazla yarım kilo olan bir bebek çatı ağrısı yapmaz diye düşünüyorum.
Yani 28 den sonra yaşam ihtimali yükseldiği için o haftaya kadar tat alamıyorum hamileliğimden. Elimden hiç bir şey gelmeyecegini biliyorum o yüzden rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. İnşallah vakitlice gelsin bebişlerimiz

Aminnnn inşallah canım vaktinde sağlıkla gelsinler minnaklar kızım erken doğduğu için doğum sancısını bile bilemiyorum arada anlattiginiz gibi oluyor ama hemen geçiyor detaylı USG sonrası doktoruma muhakkak söyleyeceğim belki progesteron başlatır biz zaten uzun süre progesteron kullanıyoruz tüp bebek olduğu için böyle hemen rahim ağzı kisalmaz diye düşünüyorum ama yinede varsada tedbir almak gerekir

Ben de soracağım bu sefer. Normal mi değil mi hiç bir fikrim olmayan bir konu çünkü. Haftaya pazartesi günü inşallah

Ay sorma canım her gece dizi gibi ilginç rüyalar görüyorum birileriyle kavga ediyorum korkuyorum uyanınca ilk hatırlıyorum sonra unutuyorum
Canım filtre içme o çok sert kesinlikle yasak
Ben hamilelik dışında günde 4-6 kupa filtre içiyordum şimdi günde 1 içiyorum taze çekilmiş olursa faydalı günde 1 içebilirsin dedi doktorum
Ayyy senin şu görümcene çok gıcık oluyorum yaaa ama dur benim K v yi anlatıcam da çok uzun konu
Canım oğluma hamileyken 7/4 tansiyonla gezdim sallanıyordum ama yüksek olmasından iyi diye idare ettim kontrolünü yap korkma
Canım şimdi gece uyutmuyorsa doğunca da öyle oluyor aynen benim de kız ve gece itip kakıp duruyo beni yandık biz
Kızzzz kız valla erken doğumdan ödüm patlıyor nerdeyse her hafta doktora gidiyorum o yüzden 4 nisan da ayrıntılı usg için perinatalog Dan randevu aldım belki ondan sonra içim rahatlar diyorum hiç iş yapmasam da 1 saat evde bile gezinsem sanki bebek alağıya iniyor karnım sertleşiyor yürüyemiyorum çok korkuyorum inşallah hepimiz zamanında ve sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi

Valla annelik koruma içgüdüsü sebebiyle mi nedir bilmem ama herşey Yolunda gitse bile hep aklımda. Arka plana atmaya çalışıyorum inşallah hepimiz tam kadro sağlıcakla alalım inşallah kucaklarımıza

Kızlar, ben hala sizin gibi hareketlerini hissedemiyorum. bebek makat geliş pozisyonundaydı en son 1.5 hafta önce. midemde kelebek kanadı gibi bi his hissediyodum 2-3 gündür o da olmuyo. ilk gebeliğim olduğu için mi çok kilo aldığım için mi (yaklaşık 5 kilo aldım) böyle oluyo sizce. yada plesanta aşağıdaydı yukarı çıkmaya başladı bebeğimle benim aramda kaldı da ondan mı hissedemiyorum. kafayı yiycem tatlı yiyorum yatıyorum dinliyorum ufak gaz hareketlerinden başka bişey yok. bide kasık ağrısı mevcut ama felaket belime vuruyo? siz hepiniz hissettiniz mi bebeğinizi zaman zaman böyle olması normal mi?

Şu haftalarda çok normal. Benim 2.olmasına rağmen günde 1-2 kere ancak hissediyorum. Siz birde büyüyünce görün. 30 dan sonra hıçkırıklarını bile hissedeceksiniz. Bildiğiniz büyük insan gibi hıçkıracak ben her muz yendiğimde kızım hıçkırık olurdu

İlk gebelikten kaynaklı olabilir belki. Ben ilk gebeliğimde 21 den sonra tek tük hissetmeye başlamıştım. Bunda 16 dan beri hissediyorum

İlk gebelikten kaynaklı olabilir belki. Ben ilk gebeliğimde 21 den sonra tek tük hissetmeye başlamıştım. Bunda 16 dan beri hissediyorum
normal diyosunuz stres yapma diyosunuz yani?
ay o günler bi gelse kıpır kıpır olsa. iyi mi diye stres yapmaktan mahvoluyorum

Kızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı yada almış olan

Hic stres yapma cnm, ilk gebelikte çok çok normal. Hatta doktorlar erken hissediyorum diyene bagirsak faaliyeti o diyor Bundan sonra başlarsın hissetmeye belki de hissediyorsun adını koyamiyorsundur ilk oldugu ic8n. İçini ferah tut

haftaya detaylı var o zamana kadar inşallah hissettirir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…