2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı yada almış olan
Canım ben oğlumda avent almıştım oğlum 6 yaşında kutulamıştım kontrol ettim çalışıyor hala onu kullanacağım ama çalışırken iş yerinde süt sağma odasında başka marka kullanan arkadaşların mama jo gibi bi marka daha vardı şuan adı aklıma gelmedi ama çekişleri çok daha güçlü olduğunu söylüyorlardı.

Kızlar kilo almayanlar size imreniyorum benim arkadaşım da 47 kiloyla hamile kalıp 48 kiloyla doğum yapıp 45 kiloyla doğumdan çıkmıştı

Ben oğlum da 81 le hamile kalıp 101 le doğum yapmıştım. Şimdi 73 le hamile kaldım geçen hafta 81.700 düm karnımı görseniz 9 aylık gibiyim azcık yürüsem hem nefessiz kalıyorum hem kasıklarım karnım ağrıyor ya doktor tabiki çok diyor ama bebek sağlıklı olsun da kilo veriliyor. Tansiyon çıkmasın başka kötü bişey olmasın da.

Baloncuk hareketi gibi veya nabız atar gibi pıt pıt olacak ve hissedeceksin :)
Ben daha 17. Haftada hissetmeye basladım pıt pıt her zaman olmuyor ama nadiren hissediyorum anlık nabız atması gibi çok güzel bir his. Bazem tüm gün hic bisey hissetmiyorum bazen de günde 3 4 hissediyorum

Ben daha 17. Haftada hissetmeye basladım pıt pıt her zaman olmuyor ama nadiren hissediyorum anlık nabız atması gibi çok güzel bir his. Bazem tüm gün hic bisey hissetmiyorum bazen de günde 3 4 hissediyorum
Ne güzel :) ilk seferinde gerekeni tanımlamak zor oluyor biraz

Eger bebek gelisiminde gerilik yoksa suyunda vs hersey iyi ise bi problem yoksa aralikli oruc tutabilir gebelerimiz diyor bazi doktorlar . Kesinlikle tutamaz diyen yok
Aralıklı açlık yazicaktim yanlış yazmışım if var ya 16 saat açlık 8 saat yemek onu demek istemiştim
30 olduktan sonra her gün doğuma biraz daha yaklaşıyor ya çok güzel bir heyecan oluyor. Üstelik artık doğsa bile sağlık sorunları olmaz inşallah diye biraz daha rahatlama geliyor bana
38'den sonra da geçmek bilmiyor millet sürekli hala doğurmadın mi diye soruyo bunaltıyor

Kızlar ben de başlangıçtan bu yana 5,8 kilo aldım ama doktorum fazla buldu 4 falan almalıydın frene bas dedi.

İkinci oğlum için isim önerilerilerinizi bekliyorum, hiç aklımda bir isim yok. Çok concon isimleri sevmiyorum.

Bugun oglumu okula gotururken elimi birakti bu ne anne elin ne kadar kuru çöl gibi dedi hala aklimdan cikmiyo

Selam kizlar biz geldik oğluşumla .. ultrasonda yine onde ciktik 21 haftaliksin dedi ama burda ultrason yok hemen yaptir gunun geldi zamanin gecmesin dedi ekrana sigmiyormus paşam pek biseyine bakmadi .. cinsiyet konusu acildi soyledim kordon diyo gorumcem hocam ama ben size guveniyorum dedim yine bakti ve kizdi 1 ay sonra gelir size hocam yuzune yuzune kiziverin dedim neyse .. orucu soyledim bebege hic bir etkisi yok kendini iyi hissedersen tut yoksa tutma zorlamaya gerk yok deneyebilirsin dedi .. gorumceme gostermemi istedi

Eklentiler

• 20220330_155802.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 70
Kızlaaaar bende cinsiyeti öğrendim sonunda oğluşumuz oluyormuş çok garip duygular içindeyim kız gibi geliyordu bana bide 5. Aya kadar göstermeyince kız diye düşünüyordum hep doktor erkek deyince hem sevindim hem bi değişik oldum hayırla sağlıkla gelsin inşallah minik oğlumuz

Bende kullanacağım kaldirilmazsa. Maaştan kesmiyorlar nasılsa. İş stresi çekeceğime evde ayaklarımı uzatır dinlenirim. Bizim işyerinde kullanmayan olmadı daha.

Hayırlı olsun

Ayy maşallah sağlıkla gelsin oğlusun detaylı USG için mi hemen yaptır dedi bir daha ki kontrole kesinlikle gorumceni de götürmelisin devamlı bebeğime kız diyen çok bilmiş istemez görünce bu de oruç içinde Allah kolaylık versin inşallah canım

Ya kızlar çok mutluyum. 21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Sabah devlet hastanesinde hemogram ve tit tahlili verdim. Sonuçlar iyi çıkmış sorun yok dedi doktorum ama 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapacağız ekstra yine bazı tahlilleri isteyeceğim dedi. Sonra detaylıya girdim. Tabi benim minnoş yine kendini kapatmış ve uyuyordu. Secde pozisyonundaydı. Zar zor inceledi doktor. Her şeyimiz iyiymiş çok şükür hiç bir sıkıntımız yok. ❤ 36 cm 433 gr mış o kadar güzel ki anlatamam. Ağladım bebeğimi görünce. Bakın teyzeleri

İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberler veririz birbirimize

Eklentiler

• Screenshot_20220330-165905_Gallery.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 116
Aynen oyle zmanin gecmeden yaptir dedi bakalim 1ine randevu aldim o ne zmana gun verir bilmiyorum saol canim benim cumlemize insallah

Ay yerim ben onu çok sevindim cnm herşeyin yolunda gitmesine bende haftaya gircem detaylıya inşallah sorunsuz geçer benimde

Ayy maşallah sağlıkla gelsin bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…