Baloncuk hareketi gibi veya nabız atar gibi pıt pıt olacak ve hissedeceksin :)haftaya detaylı var o zamana kadar inşallah hissettirir kendini
Canım ben oğlumda avent almıştım oğlum 6 yaşında kutulamıştım kontrol ettim çalışıyor hala onu kullanacağım ama çalışırken iş yerinde süt sağma odasında başka marka kullanan arkadaşların mama jo gibi bi marka daha vardı şuan adı aklıma gelmedi ama çekişleri çok daha güçlü olduğunu söylüyorlardı.Kızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı yada almış olan
Bariz ağrı kramp yada renkli akıntı kanama gibi birşey olmadıkça böyle yirmili haftalarda hissetmemek problem değil diye biliyorumnormal diyosunuz stres yapma diyosunuz yani?
ay o günler bi gelse kıpır kıpır olsa. iyi mi diye stres yapmaktan mahvoluyorum
Benim ikinci nasipse iki oğlum olmuş olacak Rabbim nasip ederse. Üçüncü kız olsun çok istiyorum. Çalışmıyor olsaydım dördüncüyü de isterdim. Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim.Tesekkur ederim insallh hayalinize kavusursunuz sizin kacinci bebek olucak .
Ben daha 17. Haftada hissetmeye basladım pıt pıt her zaman olmuyor ama nadiren hissediyorum anlık nabız atması gibi çok güzel bir his. Bazem tüm gün hic bisey hissetmiyorum bazen de günde 3 4 hissediyorumBaloncuk hareketi gibi veya nabız atar gibi pıt pıt olacak ve hissedeceksin :)
Ne güzel :) ilk seferinde gerekeni tanımlamak zor oluyor birazBen daha 17. Haftada hissetmeye basladım pıt pıt her zaman olmuyor ama nadiren hissediyorum anlık nabız atması gibi çok güzel bir his. Bazem tüm gün hic bisey hissetmiyorum bazen de günde 3 4 hissediyorum
Aralıklı açlık yazicaktim yanlış yazmışım if var ya 16 saat açlık 8 saat yemek onu demek istemiştimEger bebek gelisiminde gerilik yoksa suyunda vs hersey iyi ise bi problem yoksa aralikli oruc tutabilir gebelerimiz diyor bazi doktorlar . Kesinlikle tutamaz diyen yok
38'den sonra da geçmek bilmiyor millet sürekli hala doğurmadın mi diye soruyo bunaltıyor30 olduktan sonra her gün doğuma biraz daha yaklaşıyor ya çok güzel bir heyecan oluyor. Üstelik artık doğsa bile sağlık sorunları olmaz inşallah diye biraz daha rahatlama geliyor bana
Bugun oglumu okula gotururken elimi birakti bu ne anne elin ne kadar kuru çöl gibi dedi hala aklimdan cikmiyoCanım özellikle duş sonrası felaket oluyor hatta ben acaba karacigerim mi yaglandi diye karaciğer enzimlerine baktırdım normaldi bepanthen kullanınca hemen geçiyor nemlenmesi gerekiyor demekki sende kullan devam edip etmediğine bak
Bende kullanacağım kaldirilmazsa. Maaştan kesmiyorlar nasılsa. İş stresi çekeceğime evde ayaklarımı uzatır dinlenirim. Bizim işyerinde kullanmayan olmadı daha.Ay siz su içmek demişken,ben çok kusuyordum daha geçen hafta itibariyle bitti kusmak diyebilirim,bu sebeble de çok az su içebiliyordum sıkıntı olmaz inşallah değil mi?bir de devlet çalışanı olup 24 haftalık idari izin kullanacak olanlariniz var mı?
Hayırlı olsunKızlaaaar bende cinsiyeti öğrendim sonunda oğluşumuz oluyormuşçok garip duygular içindeyim kız gibi geliyordu bana bide 5. Aya kadar göstermeyince kız diye düşünüyordum hep doktor erkek deyince hem sevindim hem bi değişik oldum hayırla sağlıkla gelsin inşallah minik oğlumuz
Ayy maşallah sağlıkla gelsin oğlusunSelam kizlar biz geldik oğluşumla .. ultrasonda yine onde ciktik 21 haftaliksin dedi ama burda ultrason yok hemen yaptir gunun geldi zamanin gecmesin dedi ekrana sigmiyormus paşam pek biseyine bakmadi .. cinsiyet konusu acildi soyledim kordon diyo gorumcem hocam ama ben size guveniyorum dedim yine bakti ve kizdi1 ay sonra gelir size hocam yuzune yuzune kiziverin dedim neyse .. orucu soyledim bebege hic bir etkisi yok kendini iyi hissedersen tut yoksa tutma zorlamaya gerk yok deneyebilirsin dedi .. gorumceme gostermemi istedi
Aynen oyle zmanin gecmeden yaptir dedi bakalim 1ine randevu aldim o ne zmana gun verir bilmiyorum saol canim benim cumlemize insallahAyy maşallah sağlıkla gelsin oğlusundetaylı USG için mi hemen yaptır dedi bir daha ki kontrole kesinlikle gorumceni de götürmelisin devamlı bebeğime kız diyen çok bilmiş istemez görünce bu de oruç içinde Allah kolaylık versin inşallah canım
Ay yerim ben onuYa kızlar çok mutluyum.21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Sabah devlet hastanesinde hemogram ve tit tahlili verdim. Sonuçlar iyi çıkmış sorun yok dedi doktorum ama 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapacağız ekstra yine bazı tahlilleri isteyeceğim dedi. Sonra detaylıya girdim. Tabi benim minnoş yine kendini kapatmış ve uyuyordu. Secde pozisyonundaydı. Zar zor inceledi doktor. Her şeyimiz iyiymiş çok şükür hiç bir sıkıntımız yok.❤ 36 cm 433 gr mış o kadar güzel ki anlatamam. Ağladım bebeğimi görünce. Bakın teyzeleri
İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberler veririz birbirimize❤
Ayy maşallah sağlıkla gelsin bebeğinYa kızlar çok mutluyum.21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Sabah devlet hastanesinde hemogram ve tit tahlili verdim. Sonuçlar iyi çıkmış sorun yok dedi doktorum ama 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapacağız ekstra yine bazı tahlilleri isteyeceğim dedi. Sonra detaylıya girdim. Tabi benim minnoş yine kendini kapatmış ve uyuyordu. Secde pozisyonundaydı. Zar zor inceledi doktor. Her şeyimiz iyiymiş çok şükür hiç bir sıkıntımız yok.❤ 36 cm 433 gr mış o kadar güzel ki anlatamam. Ağladım bebeğimi görünce. Bakın teyzeleri
İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberler veririz birbirimize❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?