Ay hadi inşallah çok güzel geçer ❤Ay yerim ben onuçok sevindim cnm herşeyin yolunda gitmesine bende haftaya gircem detaylıya inşallah sorunsuz geçer benimde
Amin canım inşallah ❤Ayy maşallah sağlıkla gelsin bebeğin
Ay benimki de bir hafta önde ilerliyor acaba geç mi oluyor keşke biraz daha ön tarihe alsaydım şimdi tedirgin oldumAynen oyle zmanin gecmeden yaptir dedi bakalim 1ine randevu aldim o ne zmana gun verir bilmiyorum saol canim benim cumlemize insallah
Normalde 20+0 oldum doktor haftami doldurmadan 21 demiyo mesela tam 21+0 haftalik gorundu o yuzden gecikme dedi birde gun veriyolarmis o zmana 22 haftalik olur nerden baksan insallah cok atmazlar bakalim nasip basta bilgilendirmedi yoksa onceden takibimi baslatir ayrintilima girerdim hemenAy benimki de bir hafta önde ilerliyor acaba geç mi oluyor keşke biraz daha ön tarihe alsaydım şimdi tedirgin oldum
her şeyin yolunda gitmesine sevindim öncelikle. benim takıldığım konu bir bilim insanının oruç tutmanın bebeğe hiç etkisi olmayacağını söylemesi. susuzluk başlı başına bir problem. yanlış anlama inanç kısmıyla bir derdim yok ama susuzluk başka bir nedensen de olsa bebeğe zararlıdır, aklım almadı. çok enteresan. ben doktorlar kesin karşı gelir bu fikre diye bekliyordum. .Selam kizlar biz geldik oğluşumla .. ultrasonda yine onde ciktik 21 haftaliksin dedi ama burda ultrason yok hemen yaptir gunun geldi zamanin gecmesin dedi ekrana sigmiyormus paşam pek biseyine bakmadi .. cinsiyet konusu acildi soyledim kordon diyo gorumcem hocam ama ben size guveniyorum dedim yine bakti ve kizdi1 ay sonra gelir size hocam yuzune yuzune kiziverin dedim neyse .. orucu soyledim bebege hic bir etkisi yok kendini iyi hissedersen tut yoksa tutma zorlamaya gerk yok deneyebilirsin dedi .. gorumceme gostermemi istedi
Sadece tutabilcegimi soyledi ki ben gunde 1 2 bardak su icen bi insanim hersey yolunda sukur deneyebilcegimi soyledi illa tut demedi baktin kendini iyi hissetmiyorsun elin vs titriyor o zman zorlama diye belirtti bi cok doktor nasil karsiysa o kadarida tutulabilcegini soylüyor kisinin kendine kalmis.her şeyin yolunda gitmesine sevindim öncelikle. benim takıldığım konu bir bilim insanının oruç tutmanın bebeğe hiç etkisi olmayacağını söylemesi. susuzluk başlı başına bir problem. yanlış anlama inanç kısmıyla bir derdim yok ama susuzluk başka bir nedensen de olsa bebeğe zararlıdır, aklım almadı. çok enteresan. ben doktorlar kesin karşı gelir bu fikre diye bekliyordum. .
Ben özelde gidiyorum, standart gösteriyor, önce dinliyor kalp atışı, mideye bakiyor damarlara, suyuna gövde çapına vs bakıyor. En son 4 boyutlu bakip oarada el ayak diyor aslında, sonra da çıktısını veriyor muayene sonrası. Rutin boyle. Renkli detayliyi mi sormak istedim açana cnm?
maşallah bebeğiniz çok tatlı çok sevindim sağlıklı olmasına. Sizede benim gibi kalbinde parlaklık var denmişti bende heyecanla bekliyorum detaylıyı parlaklık geçmiş mi bununla ilgili bir şey dedi mi doktorunuzYa kızlar çok mutluyum.21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Sabah devlet hastanesinde hemogram ve tit tahlili verdim. Sonuçlar iyi çıkmış sorun yok dedi doktorum ama 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapacağız ekstra yine bazı tahlilleri isteyeceğim dedi. Sonra detaylıya girdim. Tabi benim minnoş yine kendini kapatmış ve uyuyordu. Secde pozisyonundaydı. Zar zor inceledi doktor. Her şeyimiz iyiymiş çok şükür hiç bir sıkıntımız yok.❤ 36 cm 433 gr mış o kadar güzel ki anlatamam. Ağladım bebeğimi görünce. Bakın teyzeleri
İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberler veririz birbirimize❤
Hastane tipi olanlar var, kiralanabiliyor. Onların çekiş gücü çok iyi, emzirmenin ilk döneminde çok iyi oluyorlar ablam kullanıyor. 1-2 aylık kiralamayı düşünüyorum.Kızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı yada almış olan
Ben lansinoh ciftli pompa almistim. Sapasaglam duruyo sutum cok olmadigi icin cok uzun kullanamamistim. Bunda sutum olur insallah onu kullanirimKızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı yada almış olan
Allah bağışlasın hepimizinkini, benimki ikidir kendini kapadigi için 3ayin sonunda gittiğimde Dr göremiyorum ama kız gibi dedi geçen gün başka bı doktora gittim göstermediği için göremiyorum ama erkek gibi dedi, yani şuan beş ayimiza gireceğiz ama henüz cinsiyetini göstermedi,detaylıca nasıl olsa görürsün dedi Dr. Kendini kapatması için ne yapmalıyız,öncesinde birşeyler yiyip içip mi gidelim,ya kan alırlarsa diye de aç gidiyorum benYa kızlar çok mutluyum.21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Sabah devlet hastanesinde hemogram ve tit tahlili verdim. Sonuçlar iyi çıkmış sorun yok dedi doktorum ama 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapacağız ekstra yine bazı tahlilleri isteyeceğim dedi. Sonra detaylıya girdim. Tabi benim minnoş yine kendini kapatmış ve uyuyordu. Secde pozisyonundaydı. Zar zor inceledi doktor. Her şeyimiz iyiymiş çok şükür hiç bir sıkıntımız yok.❤ 36 cm 433 gr mış o kadar güzel ki anlatamam. Ağladım bebeğimi görünce. Bakın teyzeleri
Masallah yanakli duruyor simdidenYa kızlar çok mutluyum.21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Siz yiyip gidin ya. Kan alacaginda inceden haber verir onlar. Insan bu merakla nasil yasar. Ben muhakkak bir seyler yiyip gidiyorum.Allah bağışlasın hepimizinkini, benimki ikidir kendini kapadigi için 3ayin sonunda gittiğimde Dr göremiyorum ama kız gibi dedi geçen gün başka bı doktora gittim göstermediği için göremiyorum ama erkek gibi dedi, yani şuan beş ayimiza gireceğiz ama henüz cinsiyetini göstermedi,detaylıca nasıl olsa görürsün dedi Dr. Kendini kapatması için ne yapmalıyız,öncesinde birşeyler yiyip içip mi gidelim,ya kan alırlarsa diye de aç gidiyorum ben
Benimde bebeğim erkek ama bizde hala isim bulamadık bende modern isimlerden pek hoşlanmıyorumİkinci oğlum için isim önerilerilerinizi bekliyorum, hiç aklımda bir isim yok. Çok concon isimleri sevmiyorum.
Çok teşekkür ederimmaşallah bebeğiniz çok tatlı çok sevindim sağlıklı olmasına. Sizede benim gibi kalbinde parlaklık var denmişti bende heyecanla bekliyorum detaylıyı parlaklık geçmiş mi bununla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz
Amin inşallahAllah bağışlasın hepimizinkini, benimki ikidir kendini kapadigi için 3ayin sonunda gittiğimde Dr göremiyorum ama kız gibi dedi geçen gün başka bı doktora gittim göstermediği için göremiyorum ama erkek gibi dedi, yani şuan beş ayimiza gireceğiz ama henüz cinsiyetini göstermedi,detaylıca nasıl olsa görürsün dedi Dr. Kendini kapatması için ne yapmalıyız,öncesinde birşeyler yiyip içip mi gidelim,ya kan alırlarsa diye de aç gidiyorum ben
Evet tombik duruyor.Masallah yanakli duruyor simdidenultrasonda adini karalayip koy istersen ifsa olmamak adina yani. Herkes icin aynisi gecerli. Genelde sol ustte isimlerimiz yaziyor, bu grubu disaridan da takip edebiliyolar. Sadece grup arkadaslarimiz yok.
Bana da hemşire bu markayı tavsiye etti çekim gücü en iyi olan bu dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama büyük ihtimalle lansinoh alacağımBen lansinoh ciftli pompa almistim. Sapasaglam duruyo sutum cok olmadigi icin cok uzun kullanamamistim. Bunda sutum olur insallah onu kullanirim
Çok tatlı görünüyor ayyy maşallahYa kızlar çok mutluyum.21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Burası baya çılgın bir yermişÇok teşekkür ederimmaalesef detaylıda yine çıktı ama genel olarak sonuçlar iyi olunca doktor tekrar endişelenmeyin dedi. Bilmiyorum aklıma takıldı yani. Geçmiyor. Kalsiyum çökmesi gibi bir şey dedi ama anlamadım. İnşallah sizin normal çıkar
Amin inşallah❤ yani şöyle söyleyeyim ben 16. Haftada gittiğimde secde pozisyonundaydı. Doktorum hemen 30 dk yürü tatlı te gel dedi. O sıra döndü ama doktor baya zorladı dönmesi için. Bugünde 21. Hafta da yine aynıydı. Tatlı yedim bol yürüdüm ama dönmedi cenin pozisyonunda kaldı. Doktor anlık yakaladığı şekilde baktı. Yani sen istersen dünyaları ye gez bebek canı isterse hareket ediyor. Gerçekten verebileceğim pek bir tavsiye yok
Evet tombik duruyor.Ya unutmuşum ben onu o kadar da baktım bir şey var mı diye. Gitti artık arada kaynamıştır. Bi dahakine aklımda bulunsun teşekkür ederim
Çok tatlı görünüyor ayyy maşallah
Teşekkür ederi teysesi ❤Burası baya çılgın bir yermişyazdığın silinmiyor ancak ilgilenen yöneticiye iletmek gerekiyor ben de ad soyadlı ultrason atınca hemen söyledim uyarı verdi ve kaldırdı fotoyu tabi.
Bazi memelerin sut kanallari bazi pompalqra uygun olmayabiliyormus. Benim sutum vardi, ek mama vermeden kizimi 6 ay emzirdim, kilo alimi iyiydi. Ama sut saginca pompaya gelmiyordu. Lansinoh elektrikli pompa, mothercare manuel pompa, mochi toplayici pompa vardi ve en iyi sut sagan manuel mothercare pompaydi. Onda bile tas catlasin 90 cc cikiyordu. Hem sık emzirdigimden sagmaya firsat kalmiyordu hem de memelerimjn sagima uygun olmadigini anlamistim. Kizim emince doyuyordu bol bol isiyordu ama ben gunde 2 kez 60 cc sagabiliyordum. Medela cok iyiymis diye duymustum. Ama ben olsam manuel alirim hem en cok manuel ise yaradi hem daha ucuz.Bana da hemşire bu markayı tavsiye etti çekim gücü en iyi olan bu dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama büyük ihtimalle lansinoh alacağım
Yani yönetici beye iletiyorsun mesaj kısmından ilgili mesajın da linki ile açıklamalı şekilde anlat oda görseli kaldırıyor ama ardına uyarı mesajı geliyor. Bundan sonrakilere dikkat ediyorsun ifşa olmak istemiyorsanTeşekkür ederi teysesi ❤evet düzenleyemedim tekrar. Ne olcak şimdi uyarı mı alcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?