Ay aman pek meşakkatli bir işmiş bu. Kalsın valla uğraşamam hiç. NöreekYani yönetici beye iletiyorsun mesaj kısmından ilgili mesajın da linki ile açıklamalı şekilde anlat oda görseli kaldırıyor ama ardına uyarı mesajı geliyor. Bundan sonrakilere dikkat ediyorsun ifşa olmak istemiyorsanYazdığın tüm mesajlar çünkü sayfanda kalıyor bı konu açtım oyh basima bela oldu mesela hemen yazdım kazen e ilgili kişi o imiş konu kaldırılmıyor ama kapatıyor yazışmaya filan .
Ben aldigimda pompalar alinabilir fiyatlardaydi. Smdi inanilllmaz pahali. Hastanelerde medela kullaniliyo genelde. Eger kiralamak daha uygunsa ihtiyac dahilinde kiralanabilir benceBana da hemşire bu markayı tavsiye etti çekim gücü en iyi olan bu dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama büyük ihtimalle lansinoh alacağım
Hadi hayırlısı olsun insallahEvet ilk bebeğim
Daha şimdiden 3.cocuk ışıklarını yaktın bende canım çok sevindim sağlıkla gelsin prensesSelam arkadaslar biz 17.haftamizda cinsiyetimizi ogrendik sonunda 2 oglandan sonra kizimiz geliyor nub yorumu yapanlar bildiniz vallA.
Benim o is kaldi malesef yarina zar zor randevu bulabildim bakalim daha orasida gun atmazsa kendisi zaten herseye bakiyo sormana gerek kalmaz heralde canimKızlar yarın perinatologta Detaylı ultrason randevum var. Acaba sormam gereken birşey var mı ekstra? Değerlendirme yaptıktan sonra boy kilo bakıyorlar mı birde. Detaylı haftasında normali nedir bu oranların siz sorabildiniz mi? Ay çok soru sordum
Doktor detaylı inceleyip bilgi veriyor normalde. Mide, kalp, damarlar.her şey yolunda diye. Zaten arada kullandığı jargonlar anlaşılmıyor :) boy kiloyu her randevuda söylüyor doktorum detaylı doktoru zaten haftasıyla uyumlu mu diye bakacaksın, söyler sen merak etme. Rahim ağzı ölçümü yaptirbailirsin istersen ek olarak cnmKızlar yarın perinatologta Detaylı ultrason randevum var. Acaba sormam gereken birşey var mı ekstra? Değerlendirme yaptıktan sonra boy kilo bakıyorlar mı birde. Detaylı haftasında normali nedir bu oranların siz sorabildiniz mi? Ay çok soru sordum
Canim ben hala progestan kullanıyorum fitil olarak ve doğuma kadar devam edecek dedi dr gunde 2 tane kullanıyorum haftada 1de prulotonkullaniuorum o da doğuma kadar devam edece senin madem erken doğum gecmisin vardr niye ilac vermiyir ki acaba benimikiz diye mi devam edecemAminnnn inşallah canım vaktinde sağlıkla gelsinler minnaklarkızım erken doğduğu için doğum sancısını bile bilemiyorum arada anlattiginiz gibi oluyor ama hemen geçiyor detaylı USG sonrası doktoruma muhakkak söyleyeceğim belki progesteron başlatır biz zaten uzun süre progesteron kullanıyoruz tüp bebek olduğu için böyle hemen rahim ağzı kisalmaz diye düşünüyorum ama yinede varsada tedbir almak gerekir
Benim ikizim veya tüp bebek değil, günde 200 mg progestan kullanıyorum ben deCanim ben hala progestan kullanıyorum fitil olarak ve doğuma kadar devam edecek dedi dr gunde 2 tane kullanıyorum haftada 1de prulotonkullaniuorum o da doğuma kadar devam edece senin madem erken doğum gecmisin vardr niye ilac vermiyir ki acaba benimikiz diye mi devam edecem
Ayy maasallah ne güzel resim vermiş, tombiş sanki annesi, darısı başımıza daha benim 1 ay var nasıl gececekYa kızlar çok mutluyum.21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Sabah devlet hastanesinde hemogram ve tit tahlili verdim. Sonuçlar iyi çıkmış sorun yok dedi doktorum ama 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapacağız ekstra yine bazı tahlilleri isteyeceğim dedi. Sonra detaylıya girdim. Tabi benim minnoş yine kendini kapatmış ve uyuyordu. Secde pozisyonundaydı. Zar zor inceledi doktor. Her şeyimiz iyiymiş çok şükür hiç bir sıkıntımız yok.❤ 36 cm 433 gr mış o kadar güzel ki anlatamam. Ağladım bebeğimi görünce. Bakın teyzeleri
İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberler veririz birbirimize❤
Senin önceden kaybın vardi dimi cnm belki o yüzden vermiştir inşallah sag salim kucağına alırsın bu defaBenim ikizim veya tüp bebek değil, günde 200 mg progestan kullanıyorum ben de
Evet var cnm, amin inşallah sağlıkla bu kez umarımSenin önceden kaybın vardi dimi cnm belki o yüzden vermiştir inşallah sag salim kucağına alırsın bu defa
Hepimiz sag salim kucagımiza alırız inşallah rabbim kimseye acılarını göstermesin inşallahEvet var cnm, amin inşallah sağlıkla bu kez umarımRabbım hepimize nasip etsin
Preeklampsi geçiren arkadaşım da kullandı doğuma kadar. Önlem amaçlı çok doktor yaziyor
Çok teşekkür ederim engin bilgilerinizden dolayıBazi memelerin sut kanallari bazi pompalqra uygun olmayabiliyormus. Benim sutum vardi, ek mama vermeden kizimi 6 ay emzirdim, kilo alimi iyiydi. Ama sut saginca pompaya gelmiyordu. Lansinoh elektrikli pompa, mothercare manuel pompa, mochi toplayici pompa vardi ve en iyi sut sagan manuel mothercare pompaydi. Onda bile tas catlasin 90 cc cikiyordu. Hem sık emzirdigimden sagmaya firsat kalmiyordu hem de memelerimjn sagima uygun olmadigini anlamistim. Kizim emince doyuyordu bol bol isiyordu ama ben gunde 2 kez 60 cc sagabiliyordum. Medela cok iyiymis diye duymustum. Ama ben olsam manuel alirim hem en cok manuel ise yaradi hem daha ucuz.
İnşallah canım bende zaten sütüm olmazsa korkusuna alıyorum lansinoh çok öneriyorlar galiba onda karar kılcamBen lansinoh ciftli pompa almistim. Sapasaglam duruyo sutum cok olmadigi icin cok uzun kullanamamistim. Bunda sutum olur insallah onu kullanirim
Ben kiralamaktan yana pek değilim canım o kiralama parasıyla bi tane lansinoh alırımHastane tipi olanlar var, kiralanabiliyor. Onların çekiş gücü çok iyi, emzirmenin ilk döneminde çok iyi oluyorlar ablam kullanıyor. 1-2 aylık kiralamayı düşünüyorum.
Benim preeklampsi nedeniyle erken doğum yaptım yani tansiyonum aşırı yükseldi ama 31. haftaya kadar herşey yolunda gidiyordu şuan için tansiyon için coraspirin kullanıyorum progestan fitil ve iğnesi bebeğin tutunması,düşük tehlikesi , rahim ağzı kısalması, erken doğum olmasin diye kullanılıyor ikiz gebelikte hiçbir şeyi riske atmazlar o yüzden progesterona devam ediyorsunuz diye düşünüyorum kullanılmasının bebek için faydası var hiçbir riski yok ama bu kontrolumde doktoruma muhakkak soracağım o demesede ben kendim alıp kullanacağımCanim ben hala progestan kullanıyorum fitil olarak ve doğuma kadar devam edecek dedi dr gunde 2 tane kullanıyorum haftada 1de prulotonkullaniuorum o da doğuma kadar devam edece senin madem erken doğum gecmisin vardr niye ilac vermiyir ki acaba benimikiz diye mi devam edecem
Sen progestan hangisini kullanıyorsun canım bize lutinus veriliyordu birde ekstradan iğnesi progestan dexBenim ikizim veya tüp bebek değil, günde 200 mg progestan kullanıyorum ben de
Canım ben medelaninkini aldım çok çok iyiydi benim sütüm gelmedi sonra medelanin çift taraflı hastane tipini önce 3 aylığına sonrada uzun süre kiraladım her sagmamda 5 cc ancak çıkıyordu biriktiriyordum bir damlada olsa veriyordum 11 ay boyunca damla damla biriktirip verdim elimden geleni yaptım ama sütüm gelmedi çok stresliydim erken doğum yaptım lohusaligi çok ağır geçirdim tansiyonum 1 sene 19 karda seyretti belki ondan ama makinalar gerçekten çok iyiydiÇok teşekkür ederim engin bilgilerinizden dolayımedelanin fiyatı almış başını gitmiş el pompasını araştırayım bi. İnşallah benim de bol bol sütüm olur da gerek kalmaz
Yürüyüş zaten kendini yormadan yapılması lazım, benim doktor hamile olduğunu unutmadan gün içinde 3-4 kez 15er dakikalık yürüyüşler yeterli dedi. Ama tabi şahsen günde üç dört kez dışarı çıkıp yürüyecek ne vaktim ne enerjim kalıyor çalıştığım içinAhdjjjsjsjs inzivaya cekildim2 gündür yürüyüş yapıyorum varya 5-6 bin adımda cok yoruluyorumm.Pestilim cıkıyor erkenden sızıyorum
Bana detaylıya giderken tok gitmemi söylediler özellikleAllah bağışlasın hepimizinkini, benimki ikidir kendini kapadigi için 3ayin sonunda gittiğimde Dr göremiyorum ama kız gibi dedi geçen gün başka bı doktora gittim göstermediği için göremiyorum ama erkek gibi dedi, yani şuan beş ayimiza gireceğiz ama henüz cinsiyetini göstermedi,detaylıca nasıl olsa görürsün dedi Dr. Kendini kapatması için ne yapmalıyız,öncesinde birşeyler yiyip içip mi gidelim,ya kan alırlarsa diye de aç gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?