2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda elektrikli göğüs pompası kullanan varmı yada almış olan
Ben de philips Avent in pompasını kullandım, acilen almak durumunda kalmıştık araştırmadan ama memnunum bi problem olmadı kullandığım süreçte.. Yani hastanedeki kadar kuvvetli değildi ama yetiyordu aratmadı onları da..

Çok teşekkür ederim engin bilgilerinizden dolayı medelanin fiyatı almış başını gitmiş el pompasını araştırayım bi. İnşallah benim de bol bol sütüm olur da gerek kalmaz
Son olarak bence cok onemli olan bir sey soyleyeyim, sutu buzluga koyunca tadi degisti, tuhaf bif kokusu oldu ve bebegim reddetti. Bazi sutlerin icinde bir sey daha fazla oluyormusmus da tadi demir gibi sabun gibi olabilyormus cozuldukten sonra. Keske onceden bunu bilseydim. Kimse bahsetmemisti. Benimle ayni sorunu yasayan ve sutlerini doke kadinlar oldugunu okudum internette. Sorun yasamayanlar da oldu tabi. Dedigim gibi sutun yapisindan kaynaklaniyormus. Benimkinde oldu kizim tadini begenmedi reddetti. Kokusu da cok kotuydu ben de doktum mecbur. Genelde gun icinde sagdigimi gece yani ayni gun veriyordum buzdolabinda alt kisimda saklayarak.

instagramda hande arıcanı takip ediyorum, o da aynı şekilde sütünü donduruyor. ama onda bu problemi duymadım, hatta bana da çok pratik gelmişti. buzlukta bir sürü sütü varmış tarifler, muhallebiler yapıyor anne sütü boşa gitmesin diyordu. ebe kadın hürcanı da takip ediyorum, o da anne sütünü her şekilde kullanın içmiyorsa bile onla banyo yaptırın diyordu.

Ayy maasallah ne güzel resim vermiş, tombiş sanki annesi, darısı başımıza daha benim 1 ay var nasıl gececek
Ay evet biraz tombik gibi. doktor yakaladı bu pozu. Uyuyordu ve çok saçma bir pozisyonda duruyordu. geçiyor zaman gerçekten. Bende yordum daha 1 aydan fazla var falan diye ama Bi baktım gelmiş. Şimdi 27 nisanı bekliyorum

Yarın tetanoz aşı günü doktorum 1doz yeterli dedi. Tırsıyorum pek acıyor diye hatırlıyorum
Ben pazartesi oldum üç gün acıdı ama kolumu hareket ettiremeyecek kadar olmadı çok şükür. Baş ağrısı yaptı ilk gün bende. Gecesinde de uyuyamadim gibi oldu. Sonraki iki gun sadece kolumda sızı vardı şimdi bile hafif bastırınca acıyo yoksa herhangi birşey yok

Aynı durumu ben de yaşadım o yüzden sağmayı bıraktım ben de sadece emziriyordum

Geç yatıyorum ama sabah 7 de açılıyor gözlerim. Sadece yataktan çıkamıyorum ev soğuk olduğu için
Kaloriferi köklüyorumsoğuk olması mümkün değil. Bı de ben illa yaz kış şortla yatcam tabi fatura da zamlarla baya baya coştu.

Ayyy inşallah hafif geçer kan almadan korkmuyorum da aşı fena .

Kaloriferi köklüyorumsoğuk olması mümkün değil. Bı de ben illa yaz kış şortla yatcam tabi fatura da zamlarla baya baya coştu.
Bizim sobalı olunca kökleyecek bir kaloriferim yok. eşim öğlene gelene kadar bekliyorum soba içinde. Zor kalkıyorum. Havalar ısınınca çıkarım ben yataktan.

Yarın tetanoz aşı günü doktorum 1doz yeterli dedi. Tırsıyorum pek acıyor diye hatırlıyorum
bende 1 doz yaptıracağım, bugün 3. günü hala kaldıramıyorum kolu :) aşıyı yapınca bir şey yok ama 2.-3. günler kolum daha ağrıdı. ateş, baş ağrısı vs olmadı sadece kol ağrım var

Anasi gibi erken yatip erken kalksin insallah gec uyumaya hic yüzüm yok eşimde bi o kadar gec yatip gec kalkar sabahlari zorla gonderirim
Ahahaha inşallah diyelim o zaman ben de erken yatıp erken kalkmayı severim. Geç kalkınca gün bitiyor
Alarmım 6 ya kurulu ama hergün 5 te açılıyor gözler benimde
Hepimiz aynıyız zombi günler yakındır ama kızım sağolsun gündüz uyur gece uyandırdı.
Bana tek doz yeter dedi şükür ki doktorum hemşire tekrarını derse gitmem

Ben de alıcam canım Mayıs 2 de ayrılıyoruz izni iptal etmezlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…