2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy inşallah hafiftir

Günaydınlaaarr. Erken yatıp erken kalkan bir ben var çalar saat çalmadan 6 30 gözler açılıyor

Geç yatıp erken kalkan da ben var Bir de 4.aydan itibaren gece gördüğüm rüyalardan 5 sezon dizi olur. Uyanıyorum geri yatıyorum.yeni bölüm yeni konsept. Beynim yanıyor rüya görüp gece on kez uyanmaktan, e sabah da iş var, uyku kalitesi çok düştü bende şimdiden hayırlısı

Ben evdeyim tabi bana göre hava hoş da dışarda çalışanlara zor home ofise öyle alışmışım ki Allah kolaylık versin size.
bı de hamilelik etki ediyor olmalı ki 5 dk uyusam dediğin gibi sezonluk diziler filimler çekerim şaka gibi.

ben erken fark ettiğim için şanslıyım. 1 litre kadardı fark ettiğimde. Çoğunu farklı yöntemlerle çözündürmeyi denedim, çünkü tadının ve kokusunun belki de bu yüzden değişmiş olabileceğini düşündüm ama nasıl çözünürse çözünsün sonuç aynı oldu. içmedi sonunda. öyle kötü kokuyordu ki ben de içmek istemezdim açıkçası. kimisini muhallebisine ekledim tadını değiştirmeyecek kadar kimisiyle kendi yüzümü temizledim, kimisini direkt döktüm.

Karma calisiyorum, birkaç gün şirkette birkaç gün evde. Sabah kalkış saati çok farkediyor haliyle. Erken de uyuyabilen biri değilim ne yazık ki deliksiz uykularımı özledim şimdiden

Günaydın kızlar valla ben de gece uyuyormuyum emin değilim sürekli uyanık gibiyim dönmekte zorlanıyorum karnım dönerken acıyor resmen acaba kasılma mı oluyor bilemiyorum bir de bebek sağolsun gece daha hareketli galiba ben dalsam o uyandırıyor. Doğunca bana uykular haram belli oldu.

Kizlarbbaşıma ne geldiğine inanamazsınız, dün kurum sahibi yanina cağırdı özel bir Anadolu lisesinde öğretmen olarak görev yapıyorum. ve bana
Bu aldığım hastalik Raporlarindan kaynaklı ki toplam 13 gündü gebe kaldığımdan beri, okulu. Zor. Duruma düşürdüğüm için sıkıntıya soktuğum için bunlardan kaynaklı okulda olduğum surede de performans düşüklüğü yaşadığım için işten cikarabilecegini veli ve öğrencinun benden şikayetçi olduğunu gerekçe gostererek(yani yalan dolanla) bunu yapmak istemediğini ve fedakarlık ederek beni eve gönderip. Maaşımı yarıya indirip. Sigortami tam Yatırmayı teklif etti, doğum iznim temmuzda başlıyor

gecmiş olsun ilaç kullandınız mı ben de grip oldum doktora gidemedim öksürüğüm geçmedi bir türlü .

Hamile olduğunuz için ellerine hazır bahane geçmiş kullanmadan dururlar mı hiç ! Özel kurumlar çakal olmuş sizin durumunuzu kendince fırsata çeviriyor

Karnında gerilmed3n kaynaklı bir acı mı başka türlü mu?

Avukata danis bence. Hamilelikte özel sektörde bile bi halt yapamıyorlar ta ki doğum iznine gidip yeniden işbaşı yapana kadar. Mahkemeler işçi yanında. Blöf atıyor bence. Avukata danis

Doğum izni iptal olmadan bi çıksaydık keşke. 15 nisan a gün sayıyorum artık. Acaba biz izindeyken iptal olursa geri çağırırlar mı

Karma calisiyorum, birkaç gün şirkette birkaç gün evde. Sabah kalkış saati çok farkediyor haliyle. Erken de uyuyabilen biri değilim ne yazık ki deliksiz uykularımı özledim şimdiden
Bebek gelince daha çok özlüyorsun deliksiz uykuları. Kızım 7 yaşına girecek ancak 2. ye cesaret edebildim. Cesaretli olan arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum

Bebek gelince daha çok özlüyorsun deliksiz uykuları. Kızım 7 yaşına girecek ancak 2. ye cesaret edebildim. Cesaretli olan arkadaşlarımı ayakta alkışlıyorum
Benim kızım da 2 yıl neredeyse hiç uyumadı ilk 1 sene gece gündüz fazla uğraştık hazır uykusuzluğa alisikken hemen 2. yi yaptım biraz daha zaman geçse yapamazdim

Günaydın benim de öyle oluyor. Sanki içimden bir şey koparıyorlarmış gibi acıyor karnımın içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…