Evet ama ben 15 dk yı asıyorum sürekli cıkamam calısıtorum. Cıkmısken 40 dk buluyor. Dün biraz daha iyiydim sanırım vücudum daha alısmaya basladıYürüyüş zaten kendini yormadan yapılması lazım, benim doktor hamile olduğunu unutmadan gün içinde 3-4 kez 15er dakikalık yürüyüşler yeterli dedi. Ama tabi şahsen günde üç dört kez dışarı çıkıp yürüyecek ne vaktim ne enerjim kalıyor çalıştığım için
Bana detaylıya giderken tok gitmemi söylediler özellikle
Karnında gerilmed3n kaynaklı bir acı mı başka türlü mu?
Avukata danis bence. Hamilelikte özel sektörde bile bi halt yapamıyorlar ta ki doğum iznine gidip yeniden işbaşı yapana kadar. Mahkemeler işçi yanında. Blöf atıyor bence. Avukata danis
Bu da ayrı bakış açısı ve kesinlikle doğruBenim kızım da 2 yıl neredeyse hiç uyumadı ilk 1 sene gece gündüz fazla uğraştıkhazır uykusuzluğa alisikken hemen 2. yi yaptım biraz daha zaman geçse yapamazdim
Doğuma kadar meşgale olurElim o kadar yavaş ki asla bitiremem
Canim A avozge arkadaşımız avukatti sanırım bilgisi vardır bu konuda seni hiç bir sekilde işten cikaramayacagi için başka yollar aramaya başlamış anladığım kadariylaKizlarbbaşıma ne geldiğine inanamazsınız, dün kurum sahibi yanina cağırdı özel bir Anadolu lisesinde öğretmen olarak görev yapıyorum. ve bana
Bu aldığım hastalik Raporlarindan kaynaklı ki toplam 13 gündü gebe kaldığımdan beri, okulu. Zor. Duruma düşürdüğüm için sıkıntıya soktuğum için bunlardan kaynaklı okulda olduğum surede de performans düşüklüğü yaşadığım için işten cikarabilecegini veli ve öğrencinun benden şikayetçi olduğunu gerekçe gostererek(yani yalan dolanla) bunu yapmak istemediğini ve fedakarlık ederek beni eve gönderip. Maaşımı yarıya indirip. Sigortami tam Yatırmayı teklif etti, doğum iznim temmuzda başlıyor
Böyle bir şey nasıl yapabilir inanamıyorum hakkını ara canım mutlaka. Bu insanlarda vicdan kalmamış.Kizlarbbaşıma ne geldiğine inanamazsınız, dün kurum sahibi yanina cağırdı özel bir Anadolu lisesinde öğretmen olarak görev yapıyorum. ve bana
Bu aldığım hastalik Raporlarindan kaynaklı ki toplam 13 gündü gebe kaldığımdan beri, okulu. Zor. Duruma düşürdüğüm için sıkıntıya soktuğum için bunlardan kaynaklı okulda olduğum surede de performans düşüklüğü yaşadığım için işten cikarabilecegini veli ve öğrencinun benden şikayetçi olduğunu gerekçe gostererek(yani yalan dolanla) bunu yapmak istemediğini ve fedakarlık ederek beni eve gönderip. Maaşımı yarıya indirip. Sigortami tam Yatırmayı teklif etti, doğum iznim temmuzda başlıyor
Malesef özel sektörde bunu yapıyorlarmışKizlarbbaşıma ne geldiğine inanamazsınız, dün kurum sahibi yanina cağırdı özel bir Anadolu lisesinde öğretmen olarak görev yapıyorum. ve bana
Anne sütüyle mi muhallebi yaptınız anlayamadımben erken fark ettiğim için şanslıyım. 1 litre kadardı fark ettiğimde. Çoğunu farklı yöntemlerle çözündürmeyi denedim, çünkü tadının ve kokusunun belki de bu yüzden değişmiş olabileceğini düşündüm ama nasıl çözünürse çözünsün sonuç aynı oldu. içmedi sonunda. öyle kötü kokuyordu ki ben de içmek istemezdim açıkçası. kimisini muhallebisine ekledim tadını değiştirmeyecek kadar kimisiyle kendi yüzümü temizledim, kimisini direkt döktüm.
Tetenoz aşısının bebeğe zararı yok dimi?banada aile hekimliği ücretsiz yapıyoruz dediYarın tetanoz aşı günü doktorum 1doz yeterli dedi. Tırsıyorum pek acıyor diye hatırlıyorum
6 aylıkken bebeğe yaptım evet . bize değil :dAnne sütüyle mi muhallebi yaptınız anlayamadım
Hap olarak mı kullanıyorsun fitil olarak mı canımProgestan 200 mg hap cnm.
Bende çok tırsıyorum benim kız çok duygusal, çok akıllı maşallah inşallah oğlumda öyle olur ama 24 aydan sonra olur gibime geliyorBu da ayrı bakış açısı ve kesinlikle doğruBen rahatlığa alıştım hadi kolay gelsin inşallah akıllı uslu olur yavurucum ama kız çocuktan sonra erkek de bı tırsıyorum da yani
boşveeeer doğunca emerken peşinde koşmaktan gidecek kuzum yaa ben 18 kg almıştım öncekindeMart ayının basınds 65 kg muşum. Sonunda ise 67.bir ayda 2 kg almısım ve toplam aldığım kilo 19 haftada 7 kilo kaç kiloyls tamamlayacağım acaba doğumu ajfjsjska
maşallah canım :) yanlız boyu sanki biraz uzun değil mi? :) bana mı öyle geldiYa kızlar çok mutluyum.21+1 detaylı ultrason sürecimi anlatıyorum size şimdi.
Sabah devlet hastanesinde hemogram ve tit tahlili verdim. Sonuçlar iyi çıkmış sorun yok dedi doktorum ama 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapacağız ekstra yine bazı tahlilleri isteyeceğim dedi. Sonra detaylıya girdim. Tabi benim minnoş yine kendini kapatmış ve uyuyordu. Secde pozisyonundaydı. Zar zor inceledi doktor. Her şeyimiz iyiymiş çok şükür hiç bir sıkıntımız yok.❤ 36 cm 433 gr mış o kadar güzel ki anlatamam. Ağladım bebeğimi görünce. Bakın teyzeleri
İnşallah hepimiz hep böyle güzel haberler veririz birbirimize❤
Kesede durusu benim oglumun durusuna benziyor ama ben anlamamBanada tahminde bulunur musunuz
hahah yok yok 26dır o ya. 21 haftalık bebek 36 olmaz.maşallah canım :) yanlız boyu sanki biraz uzun değil mi? :) bana mı öyle geldi
Haha emzik zinciri falan yapacağım oyuncak yapacağım daha. Unicorn yapmayı düşünüyorumDoğuma kadar meşgale olur
Evet öyle sanırım. Arkadaşımın 23 hafta boyu 26 cm imiş. Bende şaşırdım duyunca.maşallah canım :) yanlız boyu sanki biraz uzun değil mi? :) bana mı öyle geldi
36 yazıyor ama doktor da öyle söyledi. Bu şekilde boy olarak 1 hafta önde neredeysehahah yok yok 26dır o ya. 21 haftalık bebek 36 olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?