2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ama ben 15 dk yı asıyorum sürekli cıkamam calısıtorum. Cıkmısken 40 dk buluyor. Dün biraz daha iyiydim sanırım vücudum daha alısmaya basladı

Bir şey sormak istiyorum, ben rapor aldığım zaman kurum benim maaşımı kendisi yatırmıyor daha karli oluyor değil mi?

Benim kızım da 2 yıl neredeyse hiç uyumadı ilk 1 sene gece gündüz fazla uğraştık hazır uykusuzluğa alisikken hemen 2. yi yaptım biraz daha zaman geçse yapamazdim
Bu da ayrı bakış açısı ve kesinlikle doğru Ben rahatlığa alıştım hadi kolay gelsin inşallah akıllı uslu olur yavurucum ama kız çocuktan sonra erkek de bı tırsıyorum da yani

Canim A avozge arkadaşımız avukatti sanırım bilgisi vardır bu konuda seni hiç bir sekilde işten cikaramayacagi için başka yollar aramaya başlamış anladığım kadariyla

Böyle bir şey nasıl yapabilir inanamıyorum hakkını ara canım mutlaka. Bu insanlarda vicdan kalmamış.

Malesef özel sektörde bunu yapıyorlarmış
Avukat arkadaş vardı daha yardımcı olabilir ama hamileliğini tek başına sebep gösterenez diyebiliuorum ama. Performans düşüklüğü vs ile gösterebiliyor mu emin değilim. Ama işten çıkarırsa ihbar tazminatını kıdem tazminatı filan ödemesi gerekir. Oda bunu ödememek icin maaşı yarıya indirip sigortani tam yaptırayım demiş gibi geldi.
İnşallah işten cikarma

Anne sütüyle mi muhallebi yaptınız anlayamadım

Bu da ayrı bakış açısı ve kesinlikle doğru Ben rahatlığa alıştım hadi kolay gelsin inşallah akıllı uslu olur yavurucum ama kız çocuktan sonra erkek de bı tırsıyorum da yani
Bende çok tırsıyorum benim kız çok duygusal, çok akıllı maşallah inşallah oğlumda öyle olur ama 24 aydan sonra olur gibime geliyor

Mart ayının basınds 65 kg muşum. Sonunda ise 67. bir ayda 2 kg almısım ve toplam aldığım kilo 19 haftada 7 kilo kaç kiloyls tamamlayacağım acaba doğumu ajfjsjska
boşveeeer doğunca emerken peşinde koşmaktan gidecek kuzum yaa ben 18 kg almıştım öncekinde 76 şle doğurdum boy 172 yaaa

maşallah canım :) yanlız boyu sanki biraz uzun değil mi? :) bana mı öyle geldi

Doğuma kadar meşgale olur
Haha emzik zinciri falan yapacağım oyuncak yapacağım daha. Unicorn yapmayı düşünüyorum bunu anneme ördürttürürüm.
maşallah canım :) yanlız boyu sanki biraz uzun değil mi? :) bana mı öyle geldi
Evet öyle sanırım. Arkadaşımın 23 hafta boyu 26 cm imiş. Bende şaşırdım duyunca.

Eklentiler

• 16487179498743982757853276791889.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…