2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir şey sormak istiyorum, ben rapor aldığım zaman kurum benim maaşımı kendisi yatırmıyor daha karli oluyor değil mi?
3 günden uzun raporları evet devlet ödüyor. Ama işveren buna bakmaz, sen kadrosunda sandalye kapatıyorsun. En azından bizde öyle. Ben doğum izninde iken benim işler için yeni biri gelmeyecek, alamazlar, kadroyu ben kapatıyorum. benim işimi başkalarına paylaştirmak zorundalar. Doğum izni yerine kurumdan ayrılmış olsam, yerime yeni birini tam zamanlı başlatır.

Burda Malta'da özelde de çalışssan gebeliğini resmi olarak duyurduğunda seni işten çıkarma hakkı yok, aksine koruma altına giriyorsun. herkesi çıkartabilir ama sana dokunamaz. çok büyük pislik yapıyor adam şu anda. çirkin. inşallah siz bir yolunu bulup üste çıkarsınız, yanına kalmaz.

36 yazıyor ama doktor da öyle söyledi. Bu şekilde boy olarak 1 hafta önde neredeyse
FL uyluk kemiğidir. 36 mm dediği 3,6 cmmiş bacağındaki o kemik. Hatta lafı açılmışken tüyo vereyim. Bu uzunluğu 7ye çarpınca az çok bebeğin şimdiki boyunu gösterir. bebeğiniz şu an 25 26 cm

FL uyluk kemiğidir 36 mm dediği 3,6 cmmiş bacağındaki opkemik. hatta lafı açılmışken tüyo vereyim. bu uzunluğu 7ye çarpınca azçok bebeğin şimdiki boyunu gösterir. bebeğiniz şu an 25 26 cm
Nette boy yazıyor ki bilmiyorum doktor bile böyle söylemişti. Hani doktor ya açıklardı sizin dediğiniz gibi. Bilmiyorum sağlıklı olsunda önemli değil gerisi. Uzun bir bebek olacak dedi. Bakalım nasip

Nette boy yazıyor ki bilmiyorum doktor bile böyle söylemişti. Hani doktor ya açıklardı sizin dediğiniz gibi. Bilmiyorum sağlıklı olsunda önemli değil gerisi. Uzun bir bebek olacak dedi. Bakalım nasip
yine uzun olacak zaten ya, bizim bebeğimizin 20+3te uyluk kemiği 3,3 cmdi. Sizin 3,6 cm. yani uzun gidiyor.

Tetenoz aşısının bebeğe zararı yok dimi?banada aile hekimliği ücretsiz yapıyoruz dedi
Tabi zararı yok geçtiğimiz sefer daha çok doz olmuştum ama bu sefer doktora sordum bı doz yeter dedi bazısı hiç gerek yok diyor filan.dogum anı için vuruluyoruz sanırım

Tabi zararı yok geçtiğimiz sefer daha çok doz olmuştum ama bu sefer doktora sordum bı doz yeter dedi bazısı hiç gerek yok diyor filan.dogum anı için vuruluyoruz sanırım
Ben tetanozdan tırsıyorum, benim ilaç alerji oykum var. CVD asisini da hastane yapıyorlar o yuzden, asm de yapmıyorlar alerjigim diye. Tetanoz da asi sonrası yoruyormus baya. Kafamda deli sorular

hamilelik uygulaması kullanıyorum orada 36'yı 27. hafta için yazmışlar. diğer arkadaşlara katılıyorum 26dır o, sağlıklı olsun da :)

Selam kızlar. Dün bir şeyi çok kafama taktım. Baktım olmayacak, buraya da yazayım, dedim. Oğlum için hastanedeydim annemle. Oğluma ultrason çekilecekti. Ultrason odasıyla röntgen, tomografi odaları yan yanalar. Koridorda tam ortada da vezne var. Çok yaklaşmadım. Hep uzakta kaldım, sadece para yatırmak için vezne önünde 2-3 dakika oyalandım. Vezne tam tomografi odasının önündeydi, bütün kapılar kapalıydı ama kumanda odasının kapısı açıktı. O katta 40 dakika kadar kaldık. Bu odaların önünde beklemek de zararlı mı acaba?

Ya arkadaşlar ben bugün tam 22 hafta 2 günlük hamileyim 2 3 gündür mide yanıyor boğazıma kadar yanma hissediyorum beni cok rahatsiz ediyor ilac kullandigim icin fazla ilacta icmek istemiyorum gaviscon mide yanma ilaci var onu dun aksam da az içtim ama yinede ayni olurdu ama hic bu kadar devam etmezdi ne yapabilirim

Neden bana heyet raporu veya rapor alarak gelme demek yerine bu yolu tercih etmiş olabilir. Kime sorsam sakın güvenme maaşını yaptirmaz, sigortanın yaptirmaz kuruma gelmediğin için sgk ya bildirir seni işten. Çıkartır dedi

Neden bana heyet raporu veya rapor alarak gelme demek yerine bu yolu tercih etmiş olabilir. Kime sorsam sakın güvenme maaşını yaptirmaz, sigortanın yaptirmaz kuruma gelmediğin için sgk ya bildirir seni işten. Çıkartır dedi ki bu. Çok. Haklı bir sebep. Anlam. Veremiyorum o kadar çok stres oldum ki

gaviscon içebilirsin, kana karışmıyor bebek için zararı yok. doktorum söylemişti, günde 4 kere içiyordum neredeyse

Anlamadim, heyet raporu varken seni işten çıkaramaz ki? Ise gelmeme sebebin yasal hak olan rapor zaten? Raporu alacaksın getireceksin zaten. Heyet alacagim dersen onden çıkarırlarsa bilemem. Ama raporluyken çıkaramaz. Bu da işçiyi raporlu oldugu icin kusurku olarak ise gitmediğini soyleyemezler.

Avukata danis, bsey yapamayacakları için blöf atıyorlar bence

Son düzenleme:
bence de çok mantıksız çünkü her türlü kadro kaplıyorsun orda. işten çıkarıp tazminat vermek istemiyorlar belki diye düşündüm. ama hamileliğini bahane ederek seni işten çıkaramazlar yasal olarak sen haklısın. ve kabul etmesen ne olacak onu da belittiler mi

Canım karnım 101 kiloyla doğum gördü öyle bir gerilme olmuyor da bebek bir yerde toplanıyor ve karnım sertleşiyor hep korkuyorum o yüzden doktor da dikkat et demişti günde 1 saat den fazla ayakta kalmıyorum iş miş yapmıyorum yalnızca oğlumu okuldan almaya gidiyorum arabayla 5 dk lık yerde bile dönerken karnım sertleşiyor zor yürüyorum. Pazartesi detaylı ultrason İçin başkent ünv hastanesinde (Altunizade ) çok iyi bi perinatalog buldum Umut Dilek diye ona gidince danışacağım bakalım ne diyecek. Benim doktorum sonomed e yönlendirmişti radyologlara da güveniyorum ama ben yine de ünv hastanesinde Prof hem Acıbadem de görev yapıyor hem iki ünv doktor yetiştiriyor onu tercih ettim umarım iyi geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…