- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Hanımlar herkes kilo almış yaAy sana da bişey yazacaktım diğer alıntıda hızımı alamayınca atlamışımCanım kaç kiloyla tamamlarsan tamamla kafana takma sağlığınız iyi olduğu sürece sorun olmaz sadece bebek doğduktan sonra tatlıya sarılma süt yapar diye insanlar tatlıyı dayıyo su salata yeşillik daha çok süt yapıyor bunu unutma kısa sürede verirsin ben öncekinde 81 le hamile kalıp 101 le doğum yapmıştım az spor la 63 e düşmüştüm geçen yaz tekrar bebek yapıcaz diye kendimi kaplumbağa hızına alıp 6 ayda 10 kilo aldım hamile kalmadan düşün. şimdi 20. Haftada 8 kilo almış oldum 20 kilo ile de tamamlasam doğumdan sonra gideceğini biliyorum hiç kendini korkutma.
ay bende kilolu hamile kaldım ya dr um her fırsatta kilo alma diyip duruyo banaHanımlar herkes kilo almış ya
Ben 105 kilo ile hamile kaldım. Doktorum dikkatli olmak mi imum kilo ile tamamlamamj önerdi.hattta düzgün beslenirsem kilo almadan bile tamamlarım demisti.bende aburcuburu kesip meyve kuruyemiş filan yedim çikolata yi kesmistim (son 3 haftadır tatlı aburcubur gilan yiyorum ama) sürekli yürümeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum. şuan 104 um 20.haftadayim.siz kilo aldım diyince korkmaa başladım yanlış birşeylee mi yapıyorum acaba?
Rica ederim canım. Inşallah verir oyle bir kagıt vermezse de ben yaxılı izin almadan işe gelememezlik yapamam de.Canım Allah razı olsun. Bugün mesai bitimine doğru konuşacağım. O kağıdı talep edeceğim vereceğini hiç zannetmiyorum.. Ama en azından bahsettiklerinden dolayı bilgi sahibi oldu.m sonucu paylaşacağım
Benim en yakın arkadasımın bebekle birlikte büyüyen miyomu vardı. Sık sık kontrolle sağlıklı bir şekilde sezeryan doğum yaptı. Bebekle beraber miyomu da aldılar simdi ikisi de maasallah cok sağlıklı. Düşğk düşüncesini kafandan cıkar stres yapma kendine. Cogu kadında olabilir bu durum rabbim inşallah saglıkla kucağına almayı nadip etsin. Doktırlar her zaman en kötüsünü söylerMerhaba cici anneler şimdi doktordan çıktım miyomum 6,5 cm olmuş bebek makat pozisyonunda henüz konumlanmamış miyom rahimin ağzında iken normal doğum çok zor dedi doktorum. Elbette istediği şekilde gelebilir ama miyomu küçültmenin hiç mi bir yolu yok. Bu şekilde büyürse düşüğe sebebiyet verebilirmiş. aynı zamanda 60 kilo ile gebe kaldım şu an 70 kilo olmuşum çok dikkat ediyorum gece geç beslenmem ya da abur cuburum bile yok. Çalışırken bu kadar hızlı kilo beni çökertiyor
Teşekkür ederim desteğin için hiç evhamlı biri değilim ama miyom sancısı çok fena bazen bana çok kötü şeyler düşündürtüyor. Çok şükür güzel kızım iyiydi ama miyom bütün kontrollerimde moral bozuyor. amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarızBenim en yakın arkadasımın bebekle birlikte büyüyen miyomu vardı. Sık sık kontrolle sağlıklı bir şekilde sezeryan doğum yaptı. Bebekle beraber miyomu da aldılar simdi ikisi de maasallah cok sağlıklı. Düşğk düşüncesini kafandan cıkar stres yapma kendine. Cogu kadında olabilir bu durum rabbim inşallah saglıkla kucağına almayı nadip etsin. Doktırlar her zaman en kötüsünü söyler
Ben sezeryan istiyorum vallla. Korkuyorum normalden.ay bende kilolu hamile kaldım ya dr um her fırsatta kilo alma diyip duruyo bana
96 ile hamile kaldım şuan 100 kiloyum 19. haftamdayım napcaazzzz
sen normal dogum mu ıstıyorsun pekı
Miyomun rahim içinde mi?Benim en yakın arkadasımın bebekle birlikte büyüyen miyomu vardı. Sık sık kontrolle sağlıklı bir şekilde sezeryan doğum yaptı. Bebekle beraber miyomu da aldılar simdi ikisi de maasallah cok sağlıklı. Düşğk düşüncesini kafandan cıkar stres yapma kendine. Cogu kadında olabilir bu durum rabbim inşallah saglıkla kucağına almayı nadip etsin. Doktırlar her zaman en kötüsünü söyler
Sut icip sakiz cignemekten baska caresi yok danirim mide yanmasinin. Ha bir de kola icen oluyor ama saglik acisindan tartisilir.Ya arkadaşlar ben bugün tam 22 hafta 2 günlük hamileyim 2 3 gündür mide yanıyor boğazıma kadar yanma hissediyorum beni cok rahatsiz ediyor ilac kullandigim icin fazla ilacta icmek istemiyorum gaviscon mide yanma ilaci var onu dun aksam da az içtim ama yinede ayni olurdu ama hic bu kadar devam etmezdi ne yapabilirim
Direk şijayet edin bence uyaniğa bakin ne güzel memleket ya cin olmuşta adam çarpmaya kalkiyorlarKizlarbbaşıma ne geldiğine inanamazsınız, dün kurum sahibi yanina cağırdı özel bir Anadolu lisesinde öğretmen olarak görev yapıyorum. ve bana
Bu aldığım hastalik Raporlarindan kaynaklı ki toplam 13 gündü gebe kaldığımdan beri, okulu. Zor. Duruma düşürdüğüm için sıkıntıya soktuğum için bunlardan kaynaklı okulda olduğum surede de performans düşüklüğü yaşadığım için işten cikarabilecegini veli ve öğrencinun benden şikayetçi olduğunu gerekçe gostererek(yani yalan dolanla) bunu yapmak istemediğini ve fedakarlık ederek beni eve gönderip. Maaşımı yarıya indirip. Sigortami tam Yatırmayı teklif etti, doğum iznim temmuzda başlıyor
Siz ikiniz de az kilo almissiniz. 90la hamile kaldim bugun tartildim 100 olmusum. Ki ben kizimda toplamda 7.5 kilo almistim. Bunda daha simdiden 10 kilo. Ilk defa 3 haneli oldu kilom. Cok korkunc. Allahtan bi sekilde orantili aliyorum gostermiyorum kiloyu.ay bende kilolu hamile kaldım ya dr um her fırsatta kilo alma diyip duruyo bana
96 ile hamile kaldım şuan 100 kiloyum 19. haftamdayım napcaazzzz
sen normal dogum mu ıstıyorsun pekı
peki senin boyun kaç ve kaç haftalıksın suanSiz ikiniz de az kilo almissiniz. 90la hamile kaldim bugun tartildim 100 olmusum. Ki ben kizimda toplamda 7.5 kilo almistim. Bunda daha simdiden 10 kilo. Ilk defa 3 haneli oldu kilom. Cok korkunc. Allahtan bi sekilde orantili aliyorum gostermiyorum kiloyu.
Canım aklına takılması gayet normal ama hiç tedirgin olma çekim sırasında yayılan radyosyon işlem sonrası dışarı çıkmaz ben kızımda hamileyken çalışıyordum sadece mr çekiyordum o koridorlarda gün içinde çok kez geçiyordum o yüzden hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallahÇok teşekkür ederim. Çekim esnasında kapılar hep kapalıydı evet, güvenlik ışıkları da yanıyordu ama BT kumanda odasındaki kişi kapıyı hep açık tuttu. Oranın kapısında herhangi bir radyasyon uyarısı yoktu ama kafama taktım işte. Hamileler giremez yazısı sadece o odaların kapılarında var. Koridorlarda böyle bir uyarı da yok diyorum ama kendimi ikna edemedim bir türlü.
Amaan bişey olmaz ya sanki çok kilolusun saglikli beslendikten sonra aldigin kilo helalMart ayının basınds 65 kg muşum. Sonunda ise 67.bir ayda 2 kg almısım ve toplam aldığım kilo 19 haftada 7 kilo kaç kiloyls tamamlayacağım acaba doğumu ajfjsjska
Bence izne falan cikma calisabiliyorsan çaliş arkandan kuyu kaziyor benceNeden bana heyet raporu veya rapor alarak gelme demek yerine bu yolu tercih etmiş olabilir. Kime sorsam sakın güvenme maaşını yaptirmaz, sigortanın yaptirmaz kuruma gelmediğin için sgk ya bildirir seni işten. Çıkartır dedi
Asmdekilere hiç güvenim yok benim niye yaTetanoz aşısını oldum vurunca hissetmedim bile ama 2 gün ağrır ağrılı bir aşı dedi sol kola vurdurdum. Doktorum tek doz önerdi dedim o 2. Yi de olmanızı öneririm dedi bu bı ay 2. 1yil korur dedi. Elimiz kanadığında vs dışarıdan aldığımız bir bakteri mi ne dedi işte. Bebeğe de bulaşır filan. Neyse sonra demir kullanmıyorum deyince oranı sordu bu dedi normal ama kullanman gerek çok kan kaybedebilirsin fazla fazla dolu olması gerekir depolarının dedi. Neyse ben de Nisan başı doktora gitcem sorcam bakalım. Doktor da fazlasını istemiyoruz dedibu da kullan diyo hangisini dinlicem
Fl yazan yeri (uyluk kemiği orası) 7 ile çarpınca boyu çıkar canım senin minik 25,6 cm36 yazıyor ama doktor da öyle söyledi. Bu şekilde boy olarak 1 hafta önde neredeyse
162 , 21+4. Aburcubur yemiyorum ama diyet de yapmiyorum. Dusundugumden cok kilo aliyorumpeki senin boyun kaç ve kaç haftalıksın suan
Hanımlar herkes kilo almış ya
Ben 105 kilo ile hamile kaldım. Doktorum dikkatli olmak mi imum kilo ile tamamlamamj önerdi.hattta düzgün beslenirsem kilo almadan bile tamamlarım demisti.bende aburcuburu kesip meyve kuruyemiş filan yedim çikolata yi kesmistim (son 3 haftadır tatlı aburcubur gilan yiyorum ama) sürekli yürümeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum. şuan 104 um 20.haftadayim.siz kilo aldım diyince korkmaa başladım yanlış birşeylee mi yapıyorum acaba?
Merhaba cici anneler şimdi doktordan çıktım miyomum 6,5 cm olmuş bebek makat pozisyonunda henüz konumlanmamış miyom rahimin ağzında iken normal doğum çok zor dedi doktorum. Elbette istediği şekilde gelebilir ama miyomu küçültmenin hiç mi bir yolu yok. Bu şekilde büyürse düşüğe sebebiyet verebilirmiş. aynı zamanda 60 kilo ile gebe kaldım şu an 70 kilo olmuşum çok dikkat ediyorum gece geç beslenmem ya da abur cuburum bile yok. Çalışırken bu kadar hızlı kilo beni çökertiyor
Ben sezeryan istiyorum vallla. Korkuyorum normalden.
Yav bu doktorlar neden böyle.Fl yazan yeri (uyluk kemiği orası) 7 ile çarpınca boyu çıkar canım senin minik 25,6 cm
Ay cidden ya öyle bı anlattı ki sağolsun olayım diye.Amaan bişey olmaz ya sanki çok kilolusun saglikli beslendikten sonra aldigin kilo helal
Bence izne falan cikma calisabiliyorsan çaliş arkandan kuyu kaziyor bence
Asmdekilere hiç güvenim yok benim niye yaben cvd ignesi de olmadim tetanozda olmayacagim aşi alerjim var antibiyotik alerjim var her haltim var aşi alerjim oldugunu asm doktoruna soyledigimde cvd icin bisey olmaz demişti 30 dk hastanede tutuyolarmiş ertesi gün ölsem kim hesap verecek hocam işine bak diyesim geldi
Çok teşekkür ederim.Canım aklına takılması gayet normal ama hiç tedirgin olma çekim sırasında yayılan radyosyon işlem sonrası dışarı çıkmaz ben kızımda hamileyken çalışıyordum sadece mr çekiyordum o koridorlarda gün içinde çok kez geçiyordum o yüzden hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?