2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar herkes kilo almış ya
Ben 105 kilo ile hamile kaldım. Doktorum dikkatli olmak mi imum kilo ile tamamlamamj önerdi.hattta düzgün beslenirsem kilo almadan bile tamamlarım demisti.bende aburcuburu kesip meyve kuruyemiş filan yedim çikolata yi kesmistim (son 3 haftadır tatlı aburcubur gilan yiyorum ama) sürekli yürümeye çalışıyorum hareket etmeye çalışıyorum. şuan 104 um 20.haftadayim.siz kilo aldım diyince korkmaa başladım yanlış birşeylee mi yapıyorum acaba?

ay bende kilolu hamile kaldım ya dr um her fırsatta kilo alma diyip duruyo bana
96 ile hamile kaldım şuan 100 kiloyum 19. haftamdayım napcaazzzz
sen normal dogum mu ıstıyorsun pekı

Merhaba cici anneler şimdi doktordan çıktım miyomum 6,5 cm olmuş bebek makat pozisyonunda henüz konumlanmamış miyom rahimin ağzında iken normal doğum çok zor dedi doktorum. Elbette istediği şekilde gelebilir ama miyomu küçültmenin hiç mi bir yolu yok. Bu şekilde büyürse düşüğe sebebiyet verebilirmiş. aynı zamanda 60 kilo ile gebe kaldım şu an 70 kilo olmuşum çok dikkat ediyorum gece geç beslenmem ya da abur cuburum bile yok. Çalışırken bu kadar hızlı kilo beni çökertiyor

Rica ederim canım. Inşallah verir oyle bir kagıt vermezse de ben yaxılı izin almadan işe gelememezlik yapamam de.

Benim en yakın arkadasımın bebekle birlikte büyüyen miyomu vardı. Sık sık kontrolle sağlıklı bir şekilde sezeryan doğum yaptı. Bebekle beraber miyomu da aldılar simdi ikisi de maasallah cok sağlıklı. Düşğk düşüncesini kafandan cıkar stres yapma kendine. Cogu kadında olabilir bu durum rabbim inşallah saglıkla kucağına almayı nadip etsin. Doktırlar her zaman en kötüsünü söyler

Teşekkür ederim desteğin için hiç evhamlı biri değilim ama miyom sancısı çok fena bazen bana çok kötü şeyler düşündürtüyor. Çok şükür güzel kızım iyiydi ama miyom bütün kontrollerimde moral bozuyor. amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız

Miyomun rahim içinde mi?
Benim de miyomun var hiç birşey demedi. Hamilelik öncesi miyom için gittiğim doktor bana hamileliğe engel değil demisti

Sut icip sakiz cignemekten baska caresi yok danirim mide yanmasinin. Ha bir de kola icen oluyor ama saglik acisindan tartisilir.

Direk şijayet edin bence uyaniğa bakin ne güzel memleket ya cin olmuşta adam çarpmaya kalkiyorlar

ay bende kilolu hamile kaldım ya dr um her fırsatta kilo alma diyip duruyo bana
96 ile hamile kaldım şuan 100 kiloyum 19. haftamdayım napcaazzzz
sen normal dogum mu ıstıyorsun pekı
Siz ikiniz de az kilo almissiniz. 90la hamile kaldim bugun tartildim 100 olmusum. Ki ben kizimda toplamda 7.5 kilo almistim. Bunda daha simdiden 10 kilo. Ilk defa 3 haneli oldu kilom. Cok korkunc. Allahtan bi sekilde orantili aliyorum gostermiyorum kiloyu.

peki senin boyun kaç ve kaç haftalıksın suan

Canım aklına takılması gayet normal ama hiç tedirgin olma çekim sırasında yayılan radyosyon işlem sonrası dışarı çıkmaz ben kızımda hamileyken çalışıyordum sadece mr çekiyordum o koridorlarda gün içinde çok kez geçiyordum o yüzden hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle inşallah

Mart ayının basınds 65 kg muşum. Sonunda ise 67. bir ayda 2 kg almısım ve toplam aldığım kilo 19 haftada 7 kilo kaç kiloyls tamamlayacağım acaba doğumu ajfjsjska
Amaan bişey olmaz ya sanki çok kilolusun saglikli beslendikten sonra aldigin kilo helal
Bence izne falan cikma calisabiliyorsan çaliş arkandan kuyu kaziyor bence
Asmdekilere hiç güvenim yok benim niye ya ben cvd ignesi de olmadim tetanozda olmayacagim aşi alerjim var antibiyotik alerjim var her haltim var aşi alerjim oldugunu asm doktoruna soyledigimde cvd icin bisey olmaz demişti 30 dk hastanede tutuyolarmiş ertesi gün ölsem kim hesap verecek hocam işine bak diyesim geldi

Korkma, zaten bebege gitmeyecekti 10 kg da alsan bugüne kadar. Ben de 2 kg aldım dikkat ede ede, keşke hic almamış olsaydım zaten ileriki haftalarda sen ne kadar dikkat edersen et Bebek kiloyu 30 40 gram gibi düşük.almayacagi için Bebek kilo alacak ve senin de kilon artacak doğası gereği. Stres yapma, vitaminlerin kullan, dengeli ilerlemende sorun yok bence. Doktoruna da teyitlesebilirisn cnm.

Canim miyom.olmasa da şu an bebeğin pozsiyon alması için zaten çok çok erken. Bebek icin hayirlisi naislsa oyle olsun, sezeryan veya normal, anneliginden bsey eksilmez. Yete rki bebek.iyi olsun, dogum.tipine takilma tercih imkanin.yoksa. kilo konusuna gelinxe Dikkat edebilirsin, ben senden fazla kilo ile hamile kaldım diye dikkat ediyorum cnm, 2 kg aldım. Geç yemek değil de kalorili mi besleniyorusn acaba? Diyetisyen desteği alabilirsin bu konuda. Veya liste konusunda yardımcı olabilirim istersen özelden.

Ben sezeryan istiyorum vallla. Korkuyorum normalden.

Keske imkanım.olsa normal dogursam :) hep o filmlerdeki kabus doğum sahneleri yüzünden.bilincaltimiza kodlanmış korku. Hem normal hem de seseryan yaşamış.biri olarak.normal doğumdan.korkacak bsey yok saglik sorunu yoksa bebek.icin. dogum gerceklesene kadar cektigin agri yorucu, dogum.baslayinca gerceklesiyor hemen zaten, istesen de durduramazsın. Ve hayatına.10 gün içinde devam.ediyorusn
Sezeryanda 40 gün kesimin açısından çok zorlanmış ben. Rahime ulaşmak.icin 5 kat kesik.olusuyor, doğum değil.ameliyat sezeryan dediğin. Mecburum.sezeryan.olmaya ama imkanım.olsa normal isterdim :) neyse saglikla gelsinler de kutucuklar

Ay cidden ya öyle bı anlattı ki sağolsun olayım diye.

Çok teşekkür ederim.Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…