2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maasallah bak endişelendiğin gibi bisey yokmus cok şükür. Hangi magnezyumu kullanıyorsun ve günde ne kadar? detaylıya girenler girmeyenlere dua etsın zaman gecsin biz de girip bebeleri görelim bi an önce
Magnezyuma benimde başlamam lazım. Pazartesi günü kontrolümüz var. Doktorum yazar herhalde. Artık geceleri yatarken bacaklarımda kramplar başladı

Teşekkür ediyorum Aslında oğlumda Ağustos doğumlu Aslan burcu ve ismi Görkem Arslan Aman allahım çok fenayız. Ben daha ılımlı mülayim bir isim olsun dedim ama eşim yine benzer isimler istiyor
Gönlünüzce içinize sinen olur inşallah ben de ilkinde o duruma düştüm o sebeple bunda dikkatli olmak istiyorum kendimce

Benim daha 19 haftalıgım ama bikac kez net hissettim hareketini onda da tatlı yememiştim. Yediğimde de asla hiçbisey hissetmiyorum tatlı uyutuyor benim bebeği galiba :)
Sanırım benimkini de uyutuyor. Başka açıklaması olamaz

Kızlar ya bu idari izinle ilgili burda sorduğumda sata göre çıkıldığını söylemiştiniz, ama ben bizim i.k ya sordum dr.un raporuna göre çıkıcaksın dediler, dr.un ultrasonuna ve bugünki detaylı ultrasona göre de 1 hafta önde çıkıyorum kafam çok karıştı

Ben de aynı düşünüyorum hatta altı yıl önceki suskunluğumun acısını da çıkarmayı planlıyorum hele ki sınırı aşsınlar hazır da bekliyorum

Ultrasona göre dogurmadigimiz için sata göre hesaplanıyor bence

Ben nasi düşünemedim böyle bir cevabı yaa tuttum bunu yazdım kenara

Keske herkes insan kelimesinin vasıflarını taşıyabilse
Sistem kötü aslında. Ozeliklikle özel sektörde. Müdürun de yapacağı çok şey kalmıyor. 5 kişilik işi 2 kişiye yaptırmaya çalışıyor kurum. Sonra Mudur de elindeki iki kişinin işini biri hamile olunca digerine paylaşamıyor ta ki izne çıkana kadar. Düzen baştan böyle bozuk. Az kişi çok iş prensibi, çalışanlardan biri hamile olunca böyle patlıyor. Sonra hamile persinel gunde 7.5 saat calismali diyen maddeye karşın 8 10 saat mesailer bu süreci tamamlıyoruz.

Rabbim tüm çalışan anne adaylarına kolaylık versin inşallah

Kafam iyice çorba oldu ben hep ultrasona göre doğum zamanı hesaplanıyor diye düşünmüştüm
Benim ilk oğlum iki hafta öndeydi sata göre hesaplandı hep. Şimdi de öyle hep sat soruluyor. Planlı sezaryen olacak olsam bu düşünce ile 36. Hafta sezaryen doğum yapmak gerekir ki bu mantıksız

Dogdugu zaman herşeyi biliyorsun annelik güdünle korkma. 2 oglan büyüttüm bende de bu kıza yetemezsem onu anlayamazsam yetiştiremezsem diye korku var.

içinde tutmamak lazım tabi sütümüz kesilir Allah korusun
aynı bnde siz gibi yapmayı düşünüyorum
içime hiç bişi atmıycam
onlar sinir olsun bana ne
pörsük memeler çok iyi ya

K Kafanfilm000 benimki kız ama ellerim perişan
Mad canım Allah yardımcın olsun bir an önce atlatırsınız inşallah
birdaha da böyle bişeye fırsat verme

K krtp86 oh çok şükür hadi için rahatlasın artık
biz de geçen hafta girdik
benimki arkası dönük tabi
3 tane kesme şekere rağmen :)
doktor ağzıma bi şeker daha verdi soluna yat dedi
2 dk sonra yüzünü dönmüştü

benim de detaylıya göre bir hafta önde
kendi doktoruma gitmedim daha ama o da hep bir hafta önde söylüyodu
sen doktordan rapor aldın mı
nasıl bişeymiş o rapor
haftaya gitmeyi düşünüyorum
haftaya 23 oluyo bu hesaba göre
24 de hiç gitmiycez sanıırım dimi

Hahaajhs ciddisinn. Ay bende salak gibi susup ağlıyordum. Bu kez akıllandım

Benim ellerimde de aynısı oldu. Kupkuru ve egzama gibiydi. Şu an biraz daha iyi durumda. Ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebek bekleyen annelerin elleri kururmuş

Yok kucukken onu kv anne yerine koyup benden bisey alamadigi icin battaniye sevdamiz yavas yavas uzaklasmaya calisiyoruz bakal

Bende ayniyim suan hergün nemlendirici sürüyorum son 2 ay kala e vitamini dürecegim birde gümüs kapak alacagim

Benim ilk oğlum iki hafta öndeydi sata göre hesaplandı hep. Şimdi de öyle hep sat soruluyor. Planlı sezaryen olacak olsam bu düşünce ile 36. Hafta sezaryen doğum yapmak gerekir ki bu mantıksız
Bilemedimki cnm i.k da dr un ultrasonuna göre al izni dedi

Ultrasona göre dogurmadigimiz için sata göre hesaplanıyor bence
bizim burda da doktordan rapor getiriliyomuş
ben henüz almadım da
yapanlar öyle dedi
doktor zatn sat dan bir hafta ileri söylüyo sürekli
izin bir hafta önce bitcek demek yani
bide bayram tatili falan herşey içine giriyo
bir yandan da kızlar kullanalım da bitsin
kalkar falan izin Allah korusun

Yok cnm almadım dr. 3 hafta sonraya çağırdı o zaman vericek raporu, gebeliğin 24.haftasında olduğunu belirtir bir resmi yazı dedi bizim i.k, kendi dr.umda daha önce yazdım 3 hafta sonra gel ayarlarız raporu dedi, dr un çağırdığı hafta ultrasona göre 24.haftaya girmiş oluyorum ben cnm

Kızlar merhaba,
Ayrılı ultrason için aç mı yoksa tok mu gitmek gerekiyor? Bir de benim sat 5 aralık detaylı ultrason için 20 Nisan tarihine randevu aldım erken mi oluyor ?

doktora hiç sormadım
kafama göre öyle ayarlıyorum gidince de diycem böyle böyle bir belge gerekiyor diye
10 gün içinde gidebiliyosun ya muayneye
24 de de gidip şeker yüklemesi yap diycem
çok iyi planladım ama kendimce
bakalım doktor ne diycek

2 hafta sonra gitsen ne oluyomuş niye 3 dedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…