Magnezyuma benimde başlamam lazım. Pazartesi günü kontrolümüz var. Doktorum yazar herhalde. Artık geceleri yatarken bacaklarımda kramplar başladıMaasallah bak endişelendiğin gibi bisey yokmus cok şükür. Hangi magnezyumu kullanıyorsun ve günde ne kadar? detaylıya girenler girmeyenlere dua etsın zaman gecsin biz de girip bebeleri görelim bi an önce
Gümüş kapağın faydasını görmüştüm. Doğuma 1 ay kala kullanmaya başlamıştım. Hiç çatlak, yara vs olmamıştıBende ayniyim suan hergün nemlendirici sürüyorum son 2 ay kala e vitamini dürecegim birde gümüs kapak alacagim
Gönlünüzce içinize sinen olur inşallahTeşekkür ediyorumAslında oğlumda Ağustos doğumlu Aslan burcu ve ismi Görkem Arslan Aman allahım çok fenayız. Ben daha ılımlı mülayim bir isim olsun dedim ama eşim yine benzer isimler istiyor
Sanırım benimkini de uyutuyor. Başka açıklaması olamazBenim daha 19 haftalıgım ama bikac kez net hissettim hareketini onda da tatlı yememiştim. Yediğimde de asla hiçbisey hissetmiyorum tatlı uyutuyor benim bebeği galiba :)
Ben de aynı düşünüyorum hatta altı yıl önceki suskunluğumun acısını da çıkarmayı planlıyorum hele ki sınırı aşsınlar hazır da bekliyorumKolaylıklar diliyorummm hepimize tabi yakın da olsa uzak da. Sınırını geçmezler inşallah zira lohusa kafası var ya çok ateşli bişebu kez 7 yıl önceki kadar sakin kalacağımı düşünmüyorum.
Ultrasona göre dogurmadigimiz için sata göre hesaplanıyor benceKızlar ya bu idari izinle ilgili burda sorduğumda sata göre çıkıldığını söylemiştiniz, ama ben bizim i.k ya sordum dr.un raporuna göre çıkıcaksın dediler, dr.un ultrasonuna ve bugünki detaylı ultrasona göre de 1 hafta önde çıkıyorum kafam çok karıştı
Ben nasi düşünemedim böyle bir cevabı yaa tuttum bunu yazdım kenaraHahaha ben lohusa kafasındayken sinirden inanılmaz açıksözlü olmuştum. Herkesin lafının cevabını direkt yapıştırıyordum. Kv sütün az deyince al sen emzir pörsük memelerle diyordumama nasıl güzel bir kafaydı ya
Ben de ayniydim sürekli kızıyordum kendime şimdi ellerimi ovuşturarak bekliyorum gelsinler gelecekleri varsa görecekleri duyacakları da varHahaajhs ciddisinn. Ay bende salak gibi susup ağlıyordum. Bu kez akıllandım
Kafam iyice çorba olduUltrasona göre dogurmadigimiz için sata göre hesaplanıyor bence
Sistem kötü aslında. Ozeliklikle özel sektörde. Müdürun de yapacağı çok şey kalmıyor. 5 kişilik işi 2 kişiye yaptırmaya çalışıyor kurum. Sonra Mudur de elindeki iki kişinin işini biri hamile olunca digerine paylaşamıyor ta ki izne çıkana kadar. Düzen baştan böyle bozuk. Az kişi çok iş prensibi, çalışanlardan biri hamile olunca böyle patlıyor. Sonra hamile persinel gunde 7.5 saat calismali diyen maddeye karşın 8 10 saat mesailer bu süreci tamamlıyoruz.Keske herkes insan kelimesinin vasıflarını taşıyabilse
Benim ilk oğlum iki hafta öndeydi sata göre hesaplandı hep. Şimdi de öyle hep sat soruluyor. Planlı sezaryen olacak olsam bu düşünce ile 36. Hafta sezaryen doğum yapmak gerekir ki bu mantıksızKafam iyice çorba olduben hep ultrasona göre doğum zamanı hesaplanıyor diye düşünmüştüm
Dogdugu zaman herşeyi biliyorsun annelik güdünle korkma. 2 oglan büyüttüm bende de bu kıza yetemezsem onu anlayamazsam yetiştiremezsem diye korku var.zaman yaklaştıkça biraz da korkmaya başladım
ilk bebeğim
sanki herşeyi biliyomuşuz gbi sağdan soldan gördüklerimizle
yeğenlerimizi severken onlarla oynarken öğrenmişiz gbi geliyordu.
ama şu anda hiç bir şey bilmediğimi farkettim
nasıl kucağıma alacağımı bile bilmiyorum belki
nasıl uyutcaz, nasıl besliycez, üstünü altını nasıl değiştircez
kısaca herşey işte
anlatamadım ama sizin beni anladığınızı düşünüyorum :)
bir de kız bebek sahibi olmak hem çok çok güzel bi duygu hem de insan biraz korkuyor
sorumluluğu erkekten birazcık daha büyük gbi
yetiştirmek, sahip çıkmak, eğitmek öğretmek..
sabah sabah kafam çok karışık
tabi bir de doğum var
şimdiden kendimi çok şiş hissediyorum
yatıp kalkarken, namaz kılarken biraz zorlanıyorum
bu ara karnım da ağrıyo sık sık
son ay nasıl nefes alırız nasıl yatarız uyuruz hiç bi fikrim yok..
Hahaha ben lohusa kafasındayken sinirden inanılmaz açıksözlü olmuştum. Herkesin lafının cevabını direkt yapıştırıyordum. Kv sütün az deyince al sen emzir pörsük memelerle diyordumama nasıl güzel bir kafaydı ya
Birde normalde gayet sakin biriyimdir ama o zaman bi tuhaf ruh hali gelmişti. Doğumdan sonra kv 70 yaşında komşusu geldi aaa senin karnın aynı duruyor dedi bende ben çocuk doğurdum seninkinde ne var böyle benimkinden büyük demiştim
Hahaajhs ciddisinn. Ay bende salak gibi susup ağlıyordum. Bu kez akıllandım
Benim ellerimde de aynısı oldu. Kupkuru ve egzama gibiydi. Şu an biraz daha iyi durumda. Ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebek bekleyen annelerin elleri kururmuş
Yok kucukken onu kv anne yerine koyup benden bisey alamadigi icin battaniye sevdamiz yavas yavas uzaklasmaya calisiyoruz bakal
Kızlar geldim şimdi dr.dan, çok şükür herşey yolunda yarım saat kadar inceledi dr. Hiç bir sorun görmedi suyu falan herşeyi iyi dediağrıyı sordum dr uma normal dedi tüm gün ve şiddetli oluyorsa dinlenince geçmiyorsa gel, onun dışındaki ağrılar normal dedi, magnezyumum bitmişti ona devam etti bide bzim kız tam bir tembel çıktı sürekli esniyordu ultrason esnasında dr. Döndürebilmek için epey uğraştı hiç umrunda değildi ama bizimkinin
Bende ayniyim suan hergün nemlendirici sürüyorum son 2 ay kala e vitamini dürecegim birde gümüs kapak alacagim
Kızlar ya bu idari izinle ilgili burda sorduğumda sata göre çıkıldığını söylemiştiniz, ama ben bizim i.k ya sordum dr.un raporuna göre çıkıcaksın dediler, dr.un ultrasonuna ve bugünki detaylı ultrasona göre de 1 hafta önde çıkıyorum kafam çok karıştı
Bilemedimki cnm i.k da dr un ultrasonuna göre al izni dediBenim ilk oğlum iki hafta öndeydi sata göre hesaplandı hep. Şimdi de öyle hep sat soruluyor. Planlı sezaryen olacak olsam bu düşünce ile 36. Hafta sezaryen doğum yapmak gerekir ki bu mantıksız
bizim burda da doktordan rapor getiriliyomuşUltrasona göre dogurmadigimiz için sata göre hesaplanıyor bence
Ahahah aynıyız vallahiBen de aynı düşünüyorum hatta altı yıl önceki suskunluğumun acısını da çıkarmayı planlıyorum hele ki sınırı aşsınlar hazır da bekliyorum
Yok cnm almadım dr. 3 hafta sonraya çağırdı o zaman vericek raporu, gebeliğin 24.haftasında olduğunu belirtir bir resmi yazı dedi bizim i.k, kendi dr.umda daha önce yazdım 3 hafta sonra gel ayarlarız raporu dedi, dr un çağırdığı hafta ultrasona göre 24.haftaya girmiş oluyorum ben cnmiçinde tutmamak lazım tabisütümüz kesilir Allah korusun
aynı bnde siz gibi yapmayı düşünüyorum
içime hiç bişi atmıycam
onlar sinir olsun bana ne
pörsük memeler çok iyi ya
K Kafanfilm000 benimki kız ama ellerim perişan
Mad canım Allah yardımcın olsun bir an önce atlatırsınız inşallah
birdaha da böyle bişeye fırsat verme
K krtp86 oh çok şükürhadi için rahatlasın artık
biz de geçen hafta girdik
benimki arkası dönük tabi
3 tane kesme şekere rağmen :)
doktor ağzıma bi şeker daha verdi soluna yat dedi
2 dk sonra yüzünü dönmüştü
benim de detaylıya göre bir hafta önde
kendi doktoruma gitmedim daha ama o da hep bir hafta önde söylüyodu
sen doktordan rapor aldın mı
nasıl bişeymiş o rapor
haftaya gitmeyi düşünüyorum
haftaya 23 oluyo bu hesaba göre
24 de hiç gitmiycez sanıırım dimi
doktora hiç sormadımYok cnm almadım dr. 3 hafta sonraya çağırdı o zaman vericek raporu, gebeliğin 24.haftasında olduğunu belirtir bir resmi yazı dedi bizim i.k, kendi dr.umda daha önce yazdım 3 hafta sonra gel ayarlarız raporu dedi, dr un çağırdığı hafta ultrasona göre 24.haftaya girmiş oluyorum ben cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?