Ooo çok tatlı profilden poz vermişOğluşum büyümüş teyzeleri. Maşallah 480 gram 26 cm. Ağzını açıp kapatıyordu sürekli aç bu çocuk
teşekkürler, ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor
Kac mg oluyor toplamÇok şükür cnm darısı başınaenorno efervesan tablet verdi cnm sabah akşam dedi
Gerekli görürse yazıyorlar herhangi bir şikayetin varsa. Sen belirt kesin verir o zamanMagnezyuma benimde başlamam lazım. Pazartesi günü kontrolümüz var. Doktorum yazar herhalde. Artık geceleri yatarken bacaklarımda kramplar başladı
Normal zamanda musama gösterirsin ama hamileyken de bu kadar düşüncesiz vicdansız olunmaz. Ben kendi işim oldugundan tüm işlerden elimi eteğimi cektim. Özel sektör olsaydı cok zorlanırdım allah yardımcınız olsun vallaSistem kötü aslında. Ozeliklikle özel sektörde. Müdürun de yapacağı çok şey kalmıyor. 5 kişilik işi 2 kişiye yaptırmaya çalışıyor kurum. Sonra Mudur de elindeki iki kişinin işini biri hamile olunca digerine paylaşamıyor ta ki izne çıkana kadar. Düzen baştan böyle bozuk. Az kişi çok iş prensibi, çalışanlardan biri hamile olunca böyle patlıyor. Sonra hamile persinel gunde 7.5 saat calismali diyen maddeye karşın 8 10 saat mesailer bu süreci tamamlıyoruz.
Rabbim tüm çalışan anne adaylarına kolaylık versin inşallah
480 grammıs maasallah neresi ac annesi, kesin konuşkan olacakOğluşum büyümüş teyzeleri. Maşallah 480 gram 26 cm. Ağzını açıp kapatıyordu sürekli aç bu çocuk
Hiç bir konuda ortak fikirleri yok ki canım bunda olsunBana direk 21. Hafta da gel dedi. Aslında her doktor farklı. Anlamıyorum standart bir kural yok
Resmi raporlarda sat baz alinir. Ben ilk gebelikte 32 hafta izni icin 31+4 te gittim 32 oldigu gun tekrar gel dedi raporu o gun yazdi. Ultrasonda oglum ilerdeydi nerdeyse 2 hfta. Ama ultrasonu baz almadilarKızlar ya bu idari izinle ilgili burda sorduğumda sata göre çıkıldığını söylemiştiniz, ama ben bizim i.k ya sordum dr.un raporuna göre çıkıcaksın dediler, dr.un ultrasonuna ve bugünki detaylı ultrasona göre de 1 hafta önde çıkıyorum kafam çok karıştı
Çeneler düşükkızlar bu gümüş kapak ne işe yarıyo
nasıl kullanılıyo
düşünüyorum kapak kapatmak çok komiğime gidiyo benim
bu arada nisan annelri konusuna baktım 371 sayfa yazışmışlar
bizim sayfa sayısına bakın
Neyseki kisa surdu, bitmeyecek sandim. Normal sanirim internette normal diyorİyi akşamlar hepinize, karin agrisi basladi Bende karnimin alt bolgesi. Regl olunca agrir ya oyle bi agri, ayni o bolgede. Ilk kez boyle yogun hissettim normal mi? Baska yasayan oldu mu?
Benim de minnoş tatlıya hiç tepki vermiyor. özellikle her kontrol için çikolata meyve suyu vs yiyerek gittim her seferinde yok hiç hareketi ona karşı, hareketleri de daha yeni yeni netleşti ve farkettim ki ben acıktıkça hareletleniyor..Ya benim kız tatlıya hiç tepki vermiyor. Sinir oluyorum. Sadece ballı süt içince kuduruyor. Normal mi acaba hiç bir tatlıya tepki vermemesi falan
Benim de yeni belirginleşti 1 haftadır hareketleri.. her gün hissediyorum bazen az bazen çok ama genelde narin hareketler.Gunaydin kizlar 20+6 olduk bu hafta hareketleri bazen ya sert oluyo yada yok denecek kadar az bir gun hareket ettiyse ertesi gun etmedi sert olmasada kipirdanmasi oluyo bu haftalarda cok uyuyor diyor nette ama bilemdim sizde durumlar nasil
Benim de geçen hafta aynı şekilde regl ağrısı olmuştu bel ağrısı da hatta eşlik etti baya korkuttu beni de hatta akıntı gelince kanama mı diye korkuyla wc ye kontrole gidiyordum ara ara.. şükür bişey olmadı 1-2 gün oldu geçti.. Niye oldu bilmiyorum.. Yarın soracağım dr a..İyi akşamlar hepinize, karin agrisi basladi Bende karnimin alt bolgesi. Regl olunca agrir ya oyle bi agri, ayni o bolgede. Ilk kez boyle yogun hissettim normal mi? Baska yasayan oldu mu?
Evet, günü gününe aynıyız. Bir gün çok hareketli, bir gün bol bol uyuyor. Ben 19+2'de girdim ayrıntılıya. İnşallah sen de güzel haberler alırsın.Belli haftalar icinde cok uyurlarmis galiba bizim haftamiz ayniydi senle demi uymuyo ya gunu gunu tutmuyo hic Allaha emant olsunlar ayin 7sinde giricem ayrintiliya insallah icim rahatlar biraz
Şimdiden seçiyorlar. Doğunca ne etcez bilmem.Benim de minnoş tatlıya hiç tepki vermiyor. özellikle her kontrol için çikolata meyve suyu vs yiyerek gittim her seferinde yok hiç hareketi ona karşı, hareketleri de daha yeni yeni netleşti ve farkettim ki ben acıktıkça hareletleniyor..
Benim doktorum özellikle 19-20 arası git, dedi. Hatta burada da sormuştum. Niye olabilir, diye. Diğer iki çocuğumda 20.hafta dolduktan sonra gitmiştim. Bunda 19+2'de yapıldı ayrıntılı usg. Ayrıntılıyı yapan Doç.Dr.Perinatolog, 19+0'dan itibaren bakıyoruz, haftan gayet uygun, dedi. Bir de görüntünün netliği için kilo çok önemliymiş. Kilosu fazla olanlara daha ileri haftalarda yaptırmasını tavsiye edebiliyoruz, dedi.Benim doktorum da 20-24 haftalar arası gitmemi tavsiye etmişti ama ben 20 nisanda randevu bulabildiğim 19+5 oluyor
Evet valla tüm kontrol onlarda, doğunca da öyle olacak hayırlısı diyelimŞimdiden seçiyorlar. Doğunca ne etcez bilmem.
Çok enteresan ya her Dr farklı bişey söylüyor ağız birliği yok.. Benim Dr 20-24 arası olsun farketmez demişti. Randevu aldığım Dr doç perinatolog 20-21 haftasına bakıyormuş sadece 21+3 e randevu verdi.. Bi ara bebeğimin hareketleri az diye korkudan kontrole kendi dr şehir dışında olunca farklı bi Dr a gitmiştim o da 21.haftaya randevu aldım deyince 22-24 arası yaptırmalısın dedi kağıda yazıp verdi elime..Benim doktorum özellikle 19-20 arası git, dedi. Hatta burada da sormuştum. Niye olabilir, diye. Diğer iki çocuğumda 20.hafta dolduktan sonra gitmiştim. Bunda 19+2'de yapıldı ayrıntılı usg. Ayrıntılıyı yapan Doç.Dr.Perinatolog, 19+0'dan itibaren bakıyoruz, haftan gayet uygun, dedi. Bir de görüntünün netliği için kilo çok önemliymiş. Kilosu fazla olanlara daha ileri haftalarda yaptırmasını tavsiye edebiliyoruz, dedi.
Uslubunu hiç beğenmedim hekimin, niyeti iyi bile olsa. seçme şansımız olan bir konuda kimse yargilamayaz. İşin garibi aile hekiminin kendini kadın dogumcudan uzman görmesiAynı fikir ayrılığı tetanoz aşısında da mevcut.. Bugün tetanoz aşısından vazgeçip yaptırmadım diye imza atmaya çağırdı sağlık ocağı hemşire si i.. o sırada aile hekimi yanımızdaydı baya üzerime geldi.. Ne yani sen şimdi tedavisi olmayan bi hastalığın aşısını mı reddediyorsun diye çıkıştı hemen kadın, ben de evet seçme şansım olduğuna göre olmamayı tercih ettim bi çok kadın doğumcu da gerek görmüyor kendi dr da dahil dedim, hiç bu aşıyı kullanamayan ülkeler de var dedim.. Bana hemen hemşireye geçen hafta tetanoz vakası gmeğlen bi haber varmış onun linkini göndertti.. 5-6 yaşlarında bi çocuk tetanoz dan yoğum bakımda yatıyormuş. Bizim ülkemizde hala mevcut hastalık sona ermiş değil dedi oturduğumuz masadaki tozda bile varmış o mikroplar falan diye diye bi sürü anlattı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?