Cocuk emdikçe gögüs ucun cıkar sen yinede kendine Bi gögüs ucu al istersen lazım olmaz ama yara felan oldugunda yardımcı olur. Benimde aksine cok büyük bende nasıl sokacam agzına diye düşünüp dururumHerkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum benim göğüs ucum yok emzirirken sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum şimdiden bu konu da yapabileceğim bir şey var mı bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
kaç haftalık oluyoKızlar merhaba,
Ayrılı ultrason için aç mı yoksa tok mu gitmek gerekiyor? Bir de benim sat 5 aralık detaylı ultrason için 20 Nisan tarihine randevu aldım erken mi oluyor ?
24.haftaya girmeden vermiyolar raporu ondan sanırım cnm, 3 haftada değilde 2.5 hafta sonra 24 oluyorum dr a göre, yuvarlak hesap 3 haftaya gel dedi sanırımdoktora hiç sormadım
kafama göre öyle ayarlıyorum gidince de diycem böyle böyle bir belge gerekiyor diye
10 gün içinde gidebiliyosun ya muayneye
24 de de gidip şeker yüklemesi yap diycem
çok iyi planladım ama kendimce
bakalım doktor ne diycek
2 hafta sonra gitsen ne oluyomuş niye 3 dedi ki
Merhaba. Normal tok gidin. Ama mutlaka şekerli bir şeyler tüketin ve ultrasona girmeden önce en az 30 dk yürüyüş yapın. 21-24 hafta arası oluyor detaylı ultrason. Beni doktorum 21 de çağırmıştı daha net olur diye.Kızlar merhaba,
Ayrılı ultrason için aç mı yoksa tok mu gitmek gerekiyor? Bir de benim sat 5 aralık detaylı ultrason için 20 Nisan tarihine randevu aldım erken mi oluyor ?
Detaylı gününüz geçmiş yine mi göstermedi minikBugun tam 23 haftalik oldum
teşekkürler, ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyorMerhaba. Normal tok gidin. Ama mutlaka şekerli bir şeyler tüketin ve ultrasona girmeden önce en az 30 dk yürüyüş yapın. 21-24 hafta arası oluyor detaylı ultrason. Beni doktorum 21 de çağırmıştı daha net olur diye.
Bana da kadın doğum doktorum 20-21 arası daha iyi olur dedi. Henüz perinatologla görüşmedim gerçiMerhaba. Normal tok gidin. Ama mutlaka şekerli bir şeyler tüketin ve ultrasona girmeden önce en az 30 dk yürüyüş yapın. 21-24 hafta arası oluyor detaylı ultrason. Beni doktorum 21 de çağırmıştı daha net olur diye.
Benim doktorum da 20-24 haftalar arası gitmemi tavsiye etmişti ama ben 20 nisanda randevu bulabildiğim 19+5 oluyorBana da kadın doğum doktorum 20-21 arası daha iyi olur dedi. Henüz perinatologla görüşmedim gerçi
19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi tavsiye etmiştikaç haftalık oluyo
tok karna gitmek gerekiyo yanına da şeker al
girmeden 5 10 dk önce şekeri at
yürü bide oturma
1 günle 20 haftalık olmayacak sıkıntı olmaz ye düşünüyorum. Bir sonraki haftaya varsa daha iyi olurBenim doktorum da 20-24 haftalar arası gitmemi tavsiye etmişti ama ben 20 nisanda randevu bulabildiğim 19+5 oluyor
Güzel haberler alırsınız inşallah ❤teşekkürler, ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor
Bana direk 21. Hafta da gel dedi. Aslında her doktor farklı. Anlamıyorum standart bir kural yokBana da kadın doğum doktorum 20-21 arası daha iyi olur dedi. Henüz perinatologla görüşmedim gerçi
Canım cook sükür güzel gecti her şeyi olması gerektiği gibiydi
Oh oh maşallah miniğimizeCanım cook sükür güzel gecti her şeyi olması gerektiği gibiydi
Eve tcanım yedim sütlaç ve cikolata yiyip girdimOh oh maşallah miniğimizene kadar sürdü canım detaylı girmeden önce bişeyler yedinmi
O baktiginiz Nisan ayinda hamile kalmaya calisan arkadaslarin basligi. Diger turlu 2022 Nisan anneleri basligi epey sayfali.kızlar bu gümüş kapak ne işe yarıyo
nasıl kullanılıyo
düşünüyorum kapak kapatmak çok komiğime gidiyo benim
bu arada nisan annelri konusuna baktım 371 sayfa yazışmışlar
bizim sayfa sayısına bakın
Oh oh maşallah iyi olduğunu bilmek en güzeli Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEve tcanım yedim sütlaç ve cikolata yiyip girdim45 dk sürdü. Bunun 15 dksında nerdeyse yüzünü yakalamak icn uğraştı .
cok güzel bir şey ama
Fındık burunlu maşallahOğluşum büyümüş teyzeleri. Maşallah 480 gram 26 cm. Ağzını açıp kapatıyordu sürekli aç bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?