Güzel güzel pozlar versin ipek kızın sanaGünaydın kızlar bende bugün 13.30 da detaylı ultrasona gireceğim
oyy kıyamammDaha bide senin yavrunu senden kiskaniyolar benim kaynana hep basinda biterdi emzirir cikardim hemen alirdi kucagina o bana vermezdi bebegimi dusun hic bag kuramadik .. 7 yasina geldi aylikken battaniye koklama sevme huyu cikti ortaya ne onsuz uyur ne otururdu doktora goturdum nasil birakir vazgecirirz diye onu neyin yerine koydugunu ogrenmemiz lazim dedi oglumda senin yerine koydum anne diyince hic bisey yapamadim
Vallahi en çok öpmelerine tahammül edemiyorummmmm kafayı yicemkucaklarına bile vermek istemiyorum
şu anki kafa o
alsalar gider alır gelirim
düşünsene en kıymetli varlığını en gıcık olduğun insanlar kucağına alıyo
öpüyo falan
Bunların hepsi aynıDaha bide senin yavrunu senden kiskaniyolar benim kaynana hep basinda biterdi emzirir cikardim hemen alirdi kucagina o bana vermezdi bebegimi dusun hic bag kuramadik .. 7 yasina geldi aylikken battaniye koklama sevme huyu cikti ortaya ne onsuz uyur ne otururdu doktora goturdum nasil birakir vazgecirirz diye onu neyin yerine koydugunu ogrenmemiz lazim dedi oglumda senin yerine koydum anne diyince hic bisey yapamadim
valla en iyi şimdiVallahi en çok öpmelerine tahammül edemiyorummmmm kafayı yicemşapur şupur yüzü tahriş oluyor kızımın bile bebeği düşünemiyorum ayyy Allah'ım en iyi içimde iken kimse dokunmuyor tırlattım sayelerinde
Zaman gectikçe keşfedersin benimki son iki gündür aşiri coştu cocugumBende hep ekşi yiyordum. Sadece doktordan doktora bir de böyle hareketlensin diye çikolata yiyordum az Bi şey ama tık yok. Sonra ondan da vazgeçtim. Baktım ballı süte tepki veriyor ara sıra onu içiyorum
Benimde bu kadar yol katedebildigim ilk gebeligim ama arkadaşlarim sürekli tarif yönlendirme yapiyorlar sagolsunlarİlk gebelik olunca o kadar cahil kaldımki neyin ne olduğunu anlayamıyorum bir türlü
Canim sabununu degistir ilk olarak activex nemlendiricili al direk ve deterjanq temas etme eldiven kullan benim tüm cildim öyle malesef kendimi kremlemekten yıldım ya resmen ellerim deterjana nüfus etmeyince ve sabunu degistirince düzeldi hemenKızlar ellerim dehşet çatlıyor. Parmak uçlarım özellikle kupkuru. Neler yapmadım peelingler , nemlendiricilerhamilelikten mi acaba resmen parmak uçlarım çatladı hatır hutur
O korku dün bana da geldi ama kiz yetistirmek zor diye düşünme bende nasıl saygılı karsisindakini incitmeyecek bir erkek yetiştirecegim diye düsünmeden edemiyorum rabbim yardımcımız olur insallahzaman yaklaştıkça biraz da korkmaya başladım
ilk bebeğim
sanki herşeyi biliyomuşuz gbi sağdan soldan gördüklerimizle
yeğenlerimizi severken onlarla oynarken öğrenmişiz gbi geliyordu.
ama şu anda hiç bir şey bilmediğimi farkettim
nasıl kucağıma alacağımı bile bilmiyorum belki
nasıl uyutcaz, nasıl besliycez, üstünü altını nasıl değiştircez
kısaca herşey işte
anlatamadım ama sizin beni anladığınızı düşünüyorum :)
bir de kız bebek sahibi olmak hem çok çok güzel bi duygu hem de insan biraz korkuyor
sorumluluğu erkekten birazcık daha büyük gbi
yetiştirmek, sahip çıkmak, eğitmek öğretmek..
sabah sabah kafam çok karışık
tabi bir de doğum var
şimdiden kendimi çok şiş hissediyorum
yatıp kalkarken, namaz kılarken biraz zorlanıyorum
bu ara karnım da ağrıyo sık sık
son ay nasıl nefes alırız nasıl yatarız uyuruz hiç bi fikrim yok..
O kesin patlamaya hazır bomba gibiyimmmmKız gaza getirip durma. Savaş çıkacak doğumdan sonra bak
yanındayım arkandayım senleyimO kesin patlamaya hazır bomba gibiyimmmm
ayy hiç böyle düşünmemiştim. çok haklısınZaman gectikçe keşfedersin benimki son iki gündür aşiri coştu cocugum
Benimde bu kadar yol katedebildigim ilk gebeligim ama arkadaşlarim sürekli tarif yönlendirme yapiyorlar sagolsunlar
Canim sabununu degistir ilk olarak activex nemlendiricili al direk ve deterjanq temas etme eldiven kullan benim tüm cildim öyle malesef kendimi kremlemekten yıldım ya resmen ellerim deterjana nüfus etmeyince ve sabunu degistirince düzeldi hemen
O korku dün bana da geldi ama kiz yetistirmek zor diye düşünme bende nasıl saygılı karsisindakini incitmeyecek bir erkek yetiştirecegim diye düsünmeden edemiyorum rabbim yardımcımız olur insallah
ahaah savaşı biz başlatmadıkkKız gaza getirip durma. Savaş çıkacak doğumdan sonra bak
İyi iyi aman CoşsunlarZaman gectikçe keşfedersin benimki son iki gündür aşiri coştu cocugum
Bende şimdiden öyleyim. Doğunca naparım bilmem.O kesin patlamaya hazır bomba gibiyimmmm
Hahaha bence savaş bebek rahme ilk düştüğü an başladı.yanındayım arkandayım senleyim
ayy hiç böyle düşünmemiştim. çok haklısın
ahaah savaşı biz başlatmadıkk
savunma cephesiyiz
Hahaha ben lohusa kafasındayken sinirden inanılmaz açıksözlü olmuştum. Herkesin lafının cevabını direkt yapıştırıyordum. Kv sütün az deyince al sen emzir pörsük memelerle diyordumBunların hepsi aynıBizim ki de öyle aman çok bakma anne baba nazarı daha çok değer dedi yeni doğmuş bebeğim valla manyak bu nasıl kafa .
Ya ne oldu yani sütün az diyince demi. Resmen psikolojik baskı yapıyorlar ya. Sinir oluyorum. Gerçekten hak ediyorlar bazı laflarıHahaha ben lohusa kafasındayken sinirden inanılmaz açıksözlü olmuştum. Herkesin lafının cevabını direkt yapıştırıyordum. Kv sütün az deyince al sen emzir pörsük memelerle diyordumama nasıl güzel bir kafaydı ya
Aynen dinlemek güzelİyi iyi aman Coşsunlarsonra insan tedirgin oluyor.
Bende şimdiden öyleyim. Doğunca naparım bilmem.
Hahaha bence savaş bebek rahme ilk düştüğü an başladı.
Birde normalde gayet sakin biriyimdir ama o zaman bi tuhaf ruh hali gelmişti. Doğumdan sonra kv 70 yaşında komşusu geldi aaa senin karnın aynı duruyor dedi bende ben çocuk doğurdum seninkinde ne var böyle benimkinden büyük demiştimYa ne oldu yani sütün az diyince demi. Resmen psikolojik baskı yapıyorlar ya. Sinir oluyorum. Gerçekten hak ediyorlar bazı lafları
Hahah iyi demişsin. Terbiyesizler ya. Sonra saygısız biz oluyoruz. Anca kendileri saygı bekleyip karşılarındaki insanlara göstermesinler. Bende söylerim canımı sıkarlarsaBirde normalde gayet sakin biriyimdir ama o zaman bi tuhaf ruh hali gelmişti. Doğumdan sonra kv 70 yaşında komşusu geldi aaa senin karnın aynı duruyor dedi bende ben çocuk doğurdum seninkinde ne var böyle benimkinden büyük demiştim
Bizde de durumlar aynı.Gunaydin kizlar 20+6 olduk bu hafta hareketleri bazen ya sert oluyo yada yok denecek kadar az bir gun hareket ettiyse ertesi gun etmedi sert olmasada kipirdanmasi oluyo bu haftalarda cok uyuyor diyor nette ama bilemdim sizde durumlar nasil
Gebelikte göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyor, kasılmaya sebep olabileceği için. O yüzden şimdiden bir şey yapmak doğru olmayabilir.Herkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum benim göğüs ucum yok emzirirken sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum şimdiden bu konu da yapabileceğim bir şey var mı bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
zamanla hormonlardan meme ucu büyüyor, endişe edecek durum değildirHerkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum benim göğüs ucum yok emzirirken sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum şimdiden bu konu da yapabileceğim bir şey var mı bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Hiç göğüs üçünüz olmasa dahi bebek emerek çıkarıyor zaten. Bize ebeler doğumdan sonra lansinoh göğüs ucu çıkarıcı aldırmıştı ama yalnızca 1 hafta kullandım. Sonra baktım bebek ucuna falan bakmıyor emiyorHerkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum benim göğüs ucum yok emzirirken sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum şimdiden bu konu da yapabileceğim bir şey var mı bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Hahaajhs ciddisinn. Ay bende salak gibi susup ağlıyordum. Bu kez akıllandımHahaha ben lohusa kafasındayken sinirden inanılmaz açıksözlü olmuştum. Herkesin lafının cevabını direkt yapıştırıyordum. Kv sütün az deyince al sen emzir pörsük memelerle diyordumama nasıl güzel bir kafaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?