2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy kıyamamm
ahaaha bi an kv yerine koydu sandım battaniyeyi
yak o battaniyeyi öyleyse

kucaklarına bile vermek istemiyorum
şu anki kafa o
alsalar gider alır gelirim
düşünsene en kıymetli varlığını en gıcık olduğun insanlar kucağına alıyo
öpüyo falan
Vallahi en çok öpmelerine tahammül edemiyorummmmm kafayı yicem şapur şupur yüzü tahriş oluyor kızımın bile bebeği düşünemiyorum ayyy Allah'ım en iyi içimde iken kimse dokunmuyor tırlattım sayelerinde

Bunların hepsi aynı Bizim ki de öyle aman çok bakma anne baba nazarı daha çok değer dedi yeni doğmuş bebeğim valla manyak bu nasıl kafa .

valla en iyi şimdi
nereye gitsek yanımızda
kimse dokunamıyor
4 5 aylık olunca evde bırakıp işe gelcem büyük ihtimal
belki de kv bakcak
bebeğimi ona bırakıp nasıl giderim

Bende hep ekşi yiyordum. Sadece doktordan doktora bir de böyle hareketlensin diye çikolata yiyordum az Bi şey ama tık yok. Sonra ondan da vazgeçtim. Baktım ballı süte tepki veriyor ara sıra onu içiyorum
Zaman gectikçe keşfedersin benimki son iki gündür aşiri coştu cocugum
İlk gebelik olunca o kadar cahil kaldımki neyin ne olduğunu anlayamıyorum bir türlü
Benimde bu kadar yol katedebildigim ilk gebeligim ama arkadaşlarim sürekli tarif yönlendirme yapiyorlar sagolsunlar
Kızlar ellerim dehşet çatlıyor. Parmak uçlarım özellikle kupkuru. Neler yapmadım peelingler , nemlendiriciler hamilelikten mi acaba resmen parmak uçlarım çatladı hatır hutur
Canim sabununu degistir ilk olarak activex nemlendiricili al direk ve deterjanq temas etme eldiven kullan benim tüm cildim öyle malesef kendimi kremlemekten yıldım ya resmen ellerim deterjana nüfus etmeyince ve sabunu degistirince düzeldi hemen
O korku dün bana da geldi ama kiz yetistirmek zor diye düşünme bende nasıl saygılı karsisindakini incitmeyecek bir erkek yetiştirecegim diye düsünmeden edemiyorum rabbim yardımcımız olur insallah

O kesin patlamaya hazır bomba gibiyimmmm
yanındayım arkandayım senleyim

ayy hiç böyle düşünmemiştim. çok haklısın
Kız gaza getirip durma. Savaş çıkacak doğumdan sonra bak
ahaah savaşı biz başlatmadıkk
savunma cephesiyiz

Zaman gectikçe keşfedersin benimki son iki gündür aşiri coştu cocugum
İyi iyi aman Coşsunlar sonra insan tedirgin oluyor.
O kesin patlamaya hazır bomba gibiyimmmm
Bende şimdiden öyleyim. Doğunca naparım bilmem.
yanındayım arkandayım senleyim

ayy hiç böyle düşünmemiştim. çok haklısın

ahaah savaşı biz başlatmadıkk
savunma cephesiyiz
Hahaha bence savaş bebek rahme ilk düştüğü an başladı.

Bunların hepsi aynı Bizim ki de öyle aman çok bakma anne baba nazarı daha çok değer dedi yeni doğmuş bebeğim valla manyak bu nasıl kafa .
Hahaha ben lohusa kafasındayken sinirden inanılmaz açıksözlü olmuştum. Herkesin lafının cevabını direkt yapıştırıyordum. Kv sütün az deyince al sen emzir pörsük memelerle diyordum ama nasıl güzel bir kafaydı ya

Ya ne oldu yani sütün az diyince demi. Resmen psikolojik baskı yapıyorlar ya. Sinir oluyorum. Gerçekten hak ediyorlar bazı lafları

Ya ne oldu yani sütün az diyince demi. Resmen psikolojik baskı yapıyorlar ya. Sinir oluyorum. Gerçekten hak ediyorlar bazı lafları
Birde normalde gayet sakin biriyimdir ama o zaman bi tuhaf ruh hali gelmişti. Doğumdan sonra kv 70 yaşında komşusu geldi aaa senin karnın aynı duruyor dedi bende ben çocuk doğurdum seninkinde ne var böyle benimkinden büyük demiştim

Hahah iyi demişsin. Terbiyesizler ya. Sonra saygısız biz oluyoruz. Anca kendileri saygı bekleyip karşılarındaki insanlara göstermesinler. Bende söylerim canımı sıkarlarsa

Herkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum benim göğüs ucum yok emzirirken sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum şimdiden bu konu da yapabileceğim bir şey var mı bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Gebelikte göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyor, kasılmaya sebep olabileceği için. O yüzden şimdiden bir şey yapmak doğru olmayabilir.

zamanla hormonlardan meme ucu büyüyor, endişe edecek durum değildir

Hiç göğüs üçünüz olmasa dahi bebek emerek çıkarıyor zaten. Bize ebeler doğumdan sonra lansinoh göğüs ucu çıkarıcı aldırmıştı ama yalnızca 1 hafta kullandım. Sonra baktım bebek ucuna falan bakmıyor emiyor

Hahaajhs ciddisinn. Ay bende salak gibi susup ağlıyordum. Bu kez akıllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…