Aynı durum ayrıntılı ultrason konusunda da var. Benim kadın doğum devlet hastanesinde görev yapıyor. başından beri bütün tahlillerimi ve takiplerimi yapıyor. Her kontrolümde neredeyse 15-20 dakika bebeği inceliyor. Eşimle akraba olmayışımız, genetik hastalığımızın olmayışı, daha önce normal bir hamilelik ve normal doğum olması sebebiyle ayrıntılı ultrasona gerek görmedi bende yaptırmadım. Bir çok doktor ise neredeyse mecburi kılacak şekilde istiyorAynı fikir ayrılığı tetanoz aşısında da mevcut.. Bugün tetanoz aşısından vazgeçip yaptırmadım diye imza atmaya çağırdı sağlık ocağı hemşire si i.. o sırada aile hekimi yanımızdaydı baya üzerime geldi.. Ne yani sen şimdi tedavisi olmayan bi hastalığın aşısını mı reddediyorsun diye çıkıştı hemen kadın, ben de evet seçme şansım olduğuna göre olmamayı tercih ettim bi çok kadın doğumcu da gerek görmüyor kendi dr da dahil dedim, hiç bu aşıyı kullanamayan ülkeler de var dedim.. Bana hemen hemşireye geçen hafta tetanoz vakası gmeğlen bi haber varmış onun linkini göndertti.. 5-6 yaşlarında bi çocuk tetanoz dan yoğum bakımda yatıyormuş. Bizim ülkemizde hala mevcut hastalık sona ermiş değil dedi oturduğumuz masadaki tozda bile varmış o mikroplar falan diye diye bi sürü anlattı..
Kesinlikle katılıyorum. İlkte de bunda da ne ikili ne üçlü ne ayrıntılı usg ne de şeker yüklemesi yaptırmadım ve yaptırmayacağım. Hamileyken 2 kez covid geçirdim parol bile içmedim. Bundan 20 yıl önce margarin adeta sağlık deposu diye sunulmuş, yumurta ise öcü olarak. Hatta kahvaltılık gevrekler ani şeker yükselmesine sebep olurken en sağlıklı kahvaltı diye dayatılmış.Evet, her uygulamada ikilik var. Ayrıntılı Usg, ikili test, aşılar, şeker yükleme, şeker ölçüm takibi, covid sonrası kan sulandırıcı... bunlar sadece bu başlıkta gördüklerimden bazıları. Daha neler neler...
Aşıya yorum yapamam ama Türkiye'deki hastane şartlarıyla diğer ülkeleri kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Sadece tetanos değil, hastanelerden kapılabilecek bir sürü mikrop var. Allah korusun. Hijyen konusu sıkıntılı maalesef.Aynı fikir ayrılığı tetanoz aşısında da mevcut.. Bugün tetanoz aşısından vazgeçip yaptırmadım diye imza atmaya çağırdı sağlık ocağı hemşire si i.. o sırada aile hekimi yanımızdaydı baya üzerime geldi.. Ne yani sen şimdi tedavisi olmayan bi hastalığın aşısını mı reddediyorsun diye çıkıştı hemen kadın, ben de evet seçme şansım olduğuna göre olmamayı tercih ettim bi çok kadın doğumcu da gerek görmüyor kendi dr da dahil dedim, hiç bu aşıyı kullanamayan ülkeler de var dedim.. Bana hemen hemşireye geçen hafta tetanoz vakası gmeğlen bi haber varmış onun linkini göndertti.. 5-6 yaşlarında bi çocuk tetanoz dan yoğum bakımda yatıyormuş. Bizim ülkemizde hala mevcut hastalık sona ermiş değil dedi oturduğumuz masadaki tozda bile varmış o mikroplar falan diye diye bi sürü anlattı..
Sorma aynısını işte bana da yaptı korkuttu bayaAynı fikir ayrılığı tetanoz aşısında da mevcut.. Bugün tetanoz aşısından vazgeçip yaptırmadım diye imza atmaya çağırdı sağlık ocağı hemşire si i.. o sırada aile hekimi yanımızdaydı baya üzerime geldi.. Ne yani sen şimdi tedavisi olmayan bi hastalığın aşısını mı reddediyorsun diye çıkıştı hemen kadın, ben de evet seçme şansım olduğuna göre olmamayı tercih ettim bi çok kadın doğumcu da gerek görmüyor kendi dr da dahil dedim, hiç bu aşıyı kullanamayan ülkeler de var dedim.. Bana hemen hemşireye geçen hafta tetanoz vakası gmeğlen bi haber varmış onun linkini göndertti.. 5-6 yaşlarında bi çocuk tetanoz dan yoğum bakımda yatıyormuş. Bizim ülkemizde hala mevcut hastalık sona ermiş değil dedi oturduğumuz masadaki tozda bile varmış o mikroplar falan diye diye bi sürü anlattı..
Aynı durum ayrıntılı ultrason konusunda da var. Benim kadın doğum devlet hastanesinde görev yapıyor. başından beri bütün tahlillerimi ve takiplerimi yapıyor. Her kontrolümde neredeyse 15-20 dakika bebeği inceliyor. Eşimle akraba olmayışımız, genetik hastalığımızın olmayışı, daha önce normal bir hamilelik ve normal doğum olması sebebiyle ayrıntılı ultrasona gerek görmedi bende yaptırmadım. Bir çok doktor ise neredeyse mecburi kılacak şekilde istiyor
Bazen bu risklerden bagimsiz bi hastalik cikabiliyo. Anne karninda kesfedilse dogar dogmaz ufak bi operasyonla cozulebilecek sey dogum sonrasi malesef bilinemeyebiliyo. Arkadasimin cocugunda oldu malesef. Ta 6 aylik olunca farkedildigi icin cocuk defalarca ameliyat oldu akranlarindan gec yurudu gec konustu ellerinde maddi imkan vardi devletin keyfini beklemeyip en iyi doktorlara goturduler. Ama devlete mecbur kalsalar 3 ay 6 ay sonraya atilan randevulari vardi. Onu bekleseler cocugun durumu yerinde saymayip ilerleyen bi haldeydi. Cocuk iyilesti sukur ama bi saatlik usg muayenesi ile bilinebilecek onlenebilecek bisey icin yaptirilsa faydasi olur bence. Binde bir ihtimal bizi bulmaz demek bana biraz uzak geliyoAynı durum ayrıntılı ultrason konusunda da var. Benim kadın doğum devlet hastanesinde görev yapıyor. başından beri bütün tahlillerimi ve takiplerimi yapıyor. Her kontrolümde neredeyse 15-20 dakika bebeği inceliyor. Eşimle akraba olmayışımız, genetik hastalığımızın olmayışı, daha önce normal bir hamilelik ve normal doğum olması sebebiyle ayrıntılı ultrasona gerek görmedi bende yaptırmadım. Bir çok doktor ise neredeyse mecburi kılacak şekilde istiyor
Herkes o kadar memnun kii yoykodan. e bebekte park yatakları gezmiştik çok beğenmiştik sonrasında netten aldık. Yoyko e bebekte gezdiklerimizden çok daha kaliteli kumaş olarakTeşekkür ederim cevap için ben de netten alırım ama önce bi bebek yatakları satan bi yerleri gezmek istiyorum bakalım kısmet
E elf234 detaylıda kullandiklari ultrasonla tum organlari ve kan akisini gorebiliyorlar. %95 sorun cikmiyor zaten. Hicbirimiz %5 lik kisimda olmayalim insallah ama bu ancak 4 boyutlu bir ultrasonda belli olur. Sadece detaylida kendini belli edecek bircok riskli durum var ne yazik ki. Srkadasimin bebeginde diyafram hernisi tespit edildi. Diyaframin ince bir kasi olusmayip karin ici organlari ile ust organlari birbirinden ayirmiyor, dogar dogmaz ameliyata alindi. Allah kimseye yasatmasin cok zor durumlar ama bunun icin onlem alabilecekken almamayi tercih etmek bana yanlis geliyor. Bu detayli usgnin hicbir zarari yok, aksine faydasi var. Benim de fark etmedigim kasilmalarim oldugu detaylida goruldu. kendimi cok yormamaya calisiyorum. Cunku yordugumda nefesim kesilur gibi oluyor karnim sertlesiyor. Doktor beni uyarmakta hakliydi. Cok erken basladi kasilmalarim. Eski gebeligimde 30+da baslamisti.
Arkadaşimda cok memnun kalmişti ama özel bir marka vs mi almamiz gerekiyor onu bilmiyorumGümüş kapağın faydasını görmüştüm. Doğuma 1 ay kala kullanmaya başlamıştım. Hiç çatlak, yara vs olmamıştı
Ben 19+4te oldum canim 20 21. Haftalar iyi diyorlarKızlar merhaba,
Ayrılı ultrason için aç mı yoksa tok mu gitmek gerekiyor? Bir de benim sat 5 aralık detaylı ultrason için 20 Nisan tarihine randevu aldım erken mi oluyor ?
Ay cik kotü bende de okdu bugün hatta az önce sahura kalkarken kalkamadim bebek yukari cikiyor ya göbegimin etrafi bile aciyor benimİyi akşamlar hepinize, karin agrisi basladi Bende karnimin alt bolgesi. Regl olunca agrir ya oyle bi agri, ayni o bolgede. Ilk kez boyle yogun hissettim normal mi? Baska yasayan oldu mu?
Bence aşi olmayanlar ile ilgi asm doktorlarinda bir baskı var bazilari fazla mi abartiyor acabaAynı fikir ayrılığı tetanoz aşısında da mevcut.. Bugün tetanoz aşısından vazgeçip yaptırmadım diye imza atmaya çağırdı sağlık ocağı hemşire si i.. o sırada aile hekimi yanımızdaydı baya üzerime geldi.. Ne yani sen şimdi tedavisi olmayan bi hastalığın aşısını mı reddediyorsun diye çıkıştı hemen kadın, ben de evet seçme şansım olduğuna göre olmamayı tercih ettim bi çok kadın doğumcu da gerek görmüyor kendi dr da dahil dedim, hiç bu aşıyı kullanamayan ülkeler de var dedim.. Bana hemen hemşireye geçen hafta tetanoz vakası gmeğlen bi haber varmış onun linkini göndertti.. 5-6 yaşlarında bi çocuk tetanoz dan yoğum bakımda yatıyormuş. Bizim ülkemizde hala mevcut hastalık sona ermiş değil dedi oturduğumuz masadaki tozda bile varmış o mikroplar falan diye diye bi sürü anlattı..
Hamilelik boyunca geceleri sabaha kadar içerde horon tepen 27 aylık oğlumla beraber cevap yazıyoruz şu an.Buraya yaziyorum bu cocuk gece uyumayacak
Ben içeriğinin daha doğal olduğunu helal sertifikalı natüralive alacağım şampuan ve deterjan olarak..Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Bebek tırnak makası tarak fırça
Olarak hangi markayı aldınız yada alacaksınız?
Günaydin bez almadim henüź islak mendil kullanmam pamuk aldim ben usenmem surekli cocugun totosunu yikarim zatenHanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
bende lavaboya gittim sürekli akıntı kan var mı diye, korkuttu. 10 dk filan sürdü geçti. sorarsan bilgilendirirsin bizi de olur mu :)Benim de minnoş tatlıya hiç tepki vermiyor. özellikle her kontrol için çikolata meyve suyu vs yiyerek gittim her seferinde yok hiç hareketi ona karşı, hareketleri de daha yeni yeni netleşti ve farkettim ki ben acıktıkça hareletleniyor..
Benim de yeni belirginleşti 1 haftadır hareketleri.. her gün hissediyorum bazen az bazen çok ama genelde narin hareketler.
Benim de geçen hafta aynı şekilde regl ağrısı olmuştu bel ağrısı da hatta eşlik etti baya korkuttu beni de hatta akıntı gelince kanama mı diye korkuyla wc ye kontrole gidiyordum ara ara.. şükür bişey olmadı 1-2 gün oldu geçti.. Niye oldu bilmiyorum.. Yarın soracağım dr a..
Prima premium care bezHanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
365 mg yazıyor ilacın üstünde cnmKac mg oluyor toplam
Gerekli görürse yazıyorlar herhangi bir şikayetin varsa. Sen belirt kesin verir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?