2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durum ayrıntılı ultrason konusunda da var. Benim kadın doğum devlet hastanesinde görev yapıyor. başından beri bütün tahlillerimi ve takiplerimi yapıyor. Her kontrolümde neredeyse 15-20 dakika bebeği inceliyor. Eşimle akraba olmayışımız, genetik hastalığımızın olmayışı, daha önce normal bir hamilelik ve normal doğum olması sebebiyle ayrıntılı ultrasona gerek görmedi bende yaptırmadım. Bir çok doktor ise neredeyse mecburi kılacak şekilde istiyor

Kesinlikle katılıyorum. İlkte de bunda da ne ikili ne üçlü ne ayrıntılı usg ne de şeker yüklemesi yaptırmadım ve yaptırmayacağım. Hamileyken 2 kez covid geçirdim parol bile içmedim. Bundan 20 yıl önce margarin adeta sağlık deposu diye sunulmuş, yumurta ise öcü olarak. Hatta kahvaltılık gevrekler ani şeker yükselmesine sebep olurken en sağlıklı kahvaltı diye dayatılmış.

Aşıya yorum yapamam ama Türkiye'deki hastane şartlarıyla diğer ülkeleri kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Sadece tetanos değil, hastanelerden kapılabilecek bir sürü mikrop var. Allah korusun. Hijyen konusu sıkıntılı maalesef.

Sorma aynısını işte bana da yaptı korkuttu baya

Yanlis hatırlamıyorsam M Mirune nin detaylı ultrasonda kasilmasi çıkmıştı. Zorunlu olması değil de adı üzerinde detaylı olması, ek bilgi almak adına faydalı olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendi kararı tabi.

Bazen bu risklerden bagimsiz bi hastalik cikabiliyo. Anne karninda kesfedilse dogar dogmaz ufak bi operasyonla cozulebilecek sey dogum sonrasi malesef bilinemeyebiliyo. Arkadasimin cocugunda oldu malesef. Ta 6 aylik olunca farkedildigi icin cocuk defalarca ameliyat oldu akranlarindan gec yurudu gec konustu ellerinde maddi imkan vardi devletin keyfini beklemeyip en iyi doktorlara goturduler. Ama devlete mecbur kalsalar 3 ay 6 ay sonraya atilan randevulari vardi. Onu bekleseler cocugun durumu yerinde saymayip ilerleyen bi haldeydi. Cocuk iyilesti sukur ama bi saatlik usg muayenesi ile bilinebilecek onlenebilecek bisey icin yaptirilsa faydasi olur bence. Binde bir ihtimal bizi bulmaz demek bana biraz uzak geliyo

Teşekkür ederim cevap için ben de netten alırım ama önce bi bebek yatakları satan bi yerleri gezmek istiyorum bakalım kısmet
Herkes o kadar memnun kii yoykodan. e bebekte park yatakları gezmiştik çok beğenmiştik sonrasında netten aldık. Yoyko e bebekte gezdiklerimizden çok daha kaliteli kumaş olarak

E elf234 detaylıda kullandiklari ultrasonla tum organlari ve kan akisini gorebiliyorlar. %95 sorun cikmiyor zaten. Hicbirimiz %5 lik kisimda olmayalim insallah ama bu ancak 4 boyutlu bir ultrasonda belli olur. Sadece detaylida kendini belli edecek bircok riskli durum var ne yazik ki. Srkadasimin bebeginde diyafram hernisi tespit edildi. Diyaframin ince bir kasi olusmayip karin ici organlari ile ust organlari birbirinden ayirmiyor, dogar dogmaz ameliyata alindi. Allah kimseye yasatmasin cok zor durumlar ama bunun icin onlem alabilecekken almamayi tercih etmek bana yanlis geliyor. Bu detayli usgnin hicbir zarari yok, aksine faydasi var. Benim de fark etmedigim kasilmalarim oldugu detaylida goruldu. kendimi cok yormamaya calisiyorum. Cunku yordugumda nefesim kesilur gibi oluyor karnim sertlesiyor. Doktor beni uyarmakta hakliydi. Cok erken basladi kasilmalarim. Eski gebeligimde 30+da baslamisti.

İyi akşamlar hepinize, karin agrisi basladi Bende karnimin alt bolgesi. Regl olunca agrir ya oyle bi agri, ayni o bolgede. Ilk kez boyle yogun hissettim normal mi? Baska yasayan oldu mu?
Ay cik kotü bende de okdu bugün hatta az önce sahura kalkarken kalkamadim bebek yukari cikiyor ya göbegimin etrafi bile aciyor benim
Bence aşi olmayanlar ile ilgi asm doktorlarinda bir baskı var bazilari fazla mi abartiyor acaba

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Bebek tırnak makası tarak fırça

Olarak hangi markayı aldınız yada alacaksınız?

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı

Ben içeriğinin daha doğal olduğunu helal sertifikalı natüralive alacağım şampuan ve deterjan olarak..
Islak mendil kullanmayacağım onun yerine pamuk kullanacağım.. bez olarak da yine yıkanabilir bebek bezi düşünüyorum yine..
Bebek bakım seti olarak babyplus aldım e bebekten

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı

Günaydin bez almadim henüź islak mendil kullanmam pamuk aldim ben usenmem surekli cocugun totosunu yikarim zaten evde deterjan olarak green clean kullaniyorum bebege de granül sabun ya da onun baby olanini alacagim sampuan bakim seti mustela olcak tirnak makasi tarak vs chicco aldim bezi de herkes prima diyor ama primanin icerigi temiz degil ondan kararsizim ben icerik cok incelerim kendime kullancagim seyi bile cocukta paranoyak olmam insallah

bende lavaboya gittim sürekli akıntı kan var mı diye, korkuttu. 10 dk filan sürdü geçti. sorarsan bilgilendirirsin bizi de olur mu :)

Günaydin kizlar bu agrilar bu gece uyutmadi beni göbüşüm aciyor ya kasiklarim agriyor sahurda demir hapini da ictim bi de ustune mide bulantisi kombo oldu resmenasla uyuyamadin bugün

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı

Prima premium care bez
Waterwipes ıslak mendil
Minoris bebek deterjanı
Mustela şampuan
Tarak trendyolda gördüm yorumlar cok iyi mesla organik
Tırnak makası chicco

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…