2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar bu agrilar bu gece uyutmadi beni göbüşüm aciyor ya kasiklarim agriyor sahurda demir hapini da ictim bi de ustune mide bulantisi kombo oldu resmenasla uyuyamadin bugün
doktorunla bir görüş istersen canım, kısa süreli normal olabilir internette 5. aydan sonra olabilir yazmışlar. ama uzun sürüyorsa sorup içini rahatlat.

Detaylı gününüz geçmiş yine mi göstermedi minik
Bir kere gittik cihazlarimiz pek gelismis degil daha belli olmaz dedi doktor bir kere gittik gostermedi ayagini kapatmış mi ayak ayak üstüne mi atmisti bir sefer gittik randevu gunumuzde doktorlar grevdeydi grevden sonra 1 hafta randevu alamadik randevu yok dediler en sonunda randevular acildi bu ayın 11 i ne randevu aldik bu sefer goaterir belli olur diye umut ediyoruz artik

Kizlar birsey sorucam size ben tetenoz aşısı vurdurucaktim araya covit girdi covit oldugum icin gitmedim sonrada gun gerci uzerinden unuttum ama suan 23 hastalığım vururlarmi acaba halâ

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Bebek tırnak makası tarak fırça

Olarak hangi markayı aldınız yada alacaksınız?
Bez Sleepy Natural
Islak mendil kullanmıyorum. Bebek temizleme pamuğu kullanıyorum. Baby&Me(e bebek) ya da İpek marka
Deterjan Siveno
Şampuan Mustela
Tırnak Makası-Tarak-Fırça Bebedor

Günaydın Hanımlar :)

Aklımda ve almalıyım dediğim tek şey bebek temizleme pamuğu. İlk oğlumda da ıslak mendil hiç kullanmadm neredeyse. Genelde pamuk ve yıkama ile süreci atlattım. Yaz bebeşi daha hassas olur diye düşünüyorum.

Oğlumda prima kullanmıştım ne ile başladıysam öyle devam ettim. Sleepy araştıracağım.

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı

Islak mendil ve bez olarak babyturco tercih ettim.
Deterjan olarak unibaby kullanıyorum şu anda yıkadıklarımda uygun olanı alırım ya da dalin alırım diye düşünüyorum. Kişisel bakım olarak yine dalin alacağım sanırım. Mustela düşünüyordum ama pahalı geldi.

Ooo sizin cinsiyet öğrenme memleket meselesi oldu valla. Bu sefer hayırlısıyla öğrenin

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı

Bez sleepy natural
Islak mendil dışarısı ve acil durumlar için sleepy yenidoğan ev için temizleme pamuğu-zeytinyağı
Deterjan sabun tozu
Şampuan-vücut kremi-masaj yağı mustela

Aşırı ödem tutuyorum, hamileyken. Zaten regl bile gecikse anında göbeği şişen biriydim.
Şu havalar gayet hoş ama yaz sıcağı nasıl olacak merak içindeyim. Ve ikinci kararı bile zorken 3,4 hamilelik geçiren ve doğum yapan anneleri tebrik ediyorum :) Bu sefer 101 kilo ile doğuma gitmemeyi umuyorum

doktorunla bir görüş istersen canım, kısa süreli normal olabilir internette 5. aydan sonra olabilir yazmışlar. ama uzun sürüyorsa sorup içini rahatlat.
Bebek yukari ciktigi icin aci ve agri oluyormuş sürekli olmuyor allahtan

Maalesef ödem sorunu hamilelikte olabiliyor. Yüzük parmağıma bol gelirken bazı sabahlar parmağıma sığmıyor.

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı

valla ben ilk oglumda prima kullandım bez olarak premium care ama cok pahalı artıko yüzden bu bebeğime sleepy düsünüyorum

ıslak mendil huggiysinki güzeldi onu alacagım yine, ama ben poposu için kullanmadım , poposunu sürekli yıkadım pamukla ıslatıp temmizledim.

bebek sampuanı sabunu sebamed kullandım
tırnak makası fırca vs markasını bılmıyorum ama guzeldı hala kullanırım

pişik kremi sudo krem kullandım ogluma on numara bes yıldız hala onu kullanırım , kızımada onu kullanacagım

Merhaba hanımlar,
Oğluma isim bulamadık hala. Bana sıcak gelen isimler Ferhan, Mehmet Selim, Ali Mirza, Furkan ama tamam bu olmalı dediğim bir isim de değil. İlk oğlumun adı Ali Hamza. Ferhan nasıl sizce kızlar? Neşeli, sevinçli, şen anlamına geliyor.

Ferhan ı beğendim canım ben. bende Sarper düşünüyorum ama hala net değil kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…