doktorunla bir görüş istersen canım, kısa süreli normal olabilir internette 5. aydan sonra olabilir yazmışlar. ama uzun sürüyorsa sorup içini rahatlat.Günaydin kizlar bu agrilar bu gece uyutmadi beni göbüşüm aciyor yakasiklarim agriyor sahurda demir hapini da ictim bi de ustune mide bulantisi kombo oldu resmenasla uyuyamadin bugün
Oyy maşallahOğluşum büyümüş teyzeleri. Maşallah 480 gram 26 cm. Ağzını açıp kapatıyordu sürekli aç bu çocuk
Bir kere gittik cihazlarimiz pek gelismis degil daha belli olmaz dedi doktor bir kere gittik gostermedi ayagini kapatmış mi ayak ayak üstüne mi atmistiDetaylı gününüz geçmiş yine mi göstermedi minik
Masallah rabbim herkese evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin bu mübarek gunlerin yüzü suyu hürmetine insallahOğluşum büyümüş teyzeleri. Maşallah 480 gram 26 cm. Ağzını açıp kapatıyordu sürekli aç bu çocuk
Bez Sleepy NaturalHanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Bebek tırnak makası tarak fırça
Olarak hangi markayı aldınız yada alacaksınız?
Islak mendil ve bez olarak babyturco tercih ettim.Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Ooo sizin cinsiyet öğrenme memleket meselesi oldu valla. Bu sefer hayırlısıyla öğreninBir kere gittik cihazlarimiz pek gelismis degil daha belli olmaz dedi doktor bir kere gittik gostermedi ayagini kapatmış mi ayak ayak üstüne mi atmistibir sefer gittik randevu gunumuzde doktorlar grevdeydi grevden sonra 1 hafta randevu alamadik randevu yok dediler en sonunda randevular acildi bu ayın 11 i ne randevu aldik bu sefer goaterir belli olur diye umut ediyoruz artik
Bez sleepy naturalHanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Ay evetOyy maşallahoztan hastanesi bu bildiğim uşak oztanmi acabaaaaaaa
Amin inşallahMasallah rabbim herkese evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin bu mübarek gunlerin yüzü suyu hürmetine insallah
O baktiginiz Nisan ayinda hamile kalmaya calisan arkadaslarin basligi. Diger turlu 2022 Nisan anneleri basligi epey sayfali.
Bebek yukari ciktigi icin aci ve agri oluyormuş sürekli olmuyor allahtandoktorunla bir görüş istersen canım, kısa süreli normal olabilir internette 5. aydan sonra olabilir yazmışlar. ama uzun sürüyorsa sorup içini rahatlat.
Maalesef ödem sorunu hamilelikte olabiliyor. Yüzük parmağıma bol gelirken bazı sabahlar parmağıma sığmıyor.Aşırı ödem tutuyorum, hamileyken. Zaten regl bile gecikse anında göbeği şişen biriydim.
Şu havalar gayet hoş ama yaz sıcağı nasıl olacak merak içindeyim. Ve ikinci kararı bile zorken 3,4 hamilelik geçiren ve doğum yapan anneleri tebrik ediyorum :) Bu sefer 101 kilo ile doğuma gitmemeyi umuyorum
Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Ferhan ı beğendim canım ben. bende Sarper düşünüyorum ama hala net değil kafamdaMerhaba hanımlar,
Oğluma isim bulamadık hala. Bana sıcak gelen isimler Ferhan, Mehmet Selim, Ali Mirza, Furkan ama tamam bu olmalı dediğim bir isim de değil. İlk oğlumun adı Ali Hamza. Ferhan nasıl sizce kızlar? Neşeli, sevinçli, şen anlamına geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?