- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
☺aynen oyle oldu bu sefere insallah diyelimOoo sizin cinsiyet öğrenme memleket meselesi oldu valla. Bu sefer hayırlısıyla öğrenin
Hangi raporda ne yazacak? Ben hiç anlamadımBir şey sorucam. Kuzenim kafamı karaştırtı kaç gündür. Gebelik planlıyor kız istiyor. Diyor bende solda polikistik görünüm var hep sağdan kaldım 3oğlu var. Ben sağ sol hiç sormadım doktora gerçi. Sağ yumurtalıkta ovulasyon olup kıza gebe kalan varmı aramızda? Bende heç bir şey yazmıyo anamnezde ama belki sizlerde olur. Corpus luteum(yolk kesesi) konumunu yazmışlarmı raporda sizde?
Sudo kremi ben kendimde de kullanıyorum içerik başarılı cinko oldugundan ama çocuğuma kullanmayacağım. İçerisinde BHA da var ne yazik ki. Bir süredir takip ettiğim bi hesap var, orada bebek ürünlerini inceliyorlar. Belki fikir olur. Suda kremin postunu da ekledim, gerisi annelerin tercihi.valla ben ilk oglumda prima kullandım bez olarak premium care ama cok pahalı artıko yüzden bu bebeğime sleepy düsünüyorum
ıslak mendil huggiysinki güzeldi onu alacagım yine, ama ben poposu için kullanmadım , poposunu sürekli yıkadım pamukla ıslatıp temmizledim.
bebek sampuanı sabunu sebamed kullandım
tırnak makası fırca vs markasını bılmıyorum ama guzeldı hala kullanırım
pişik kremi sudo krem kullandım ogluma on numara bes yıldız hala onu kullanırım , kızımada onu kullanacagım
Bebeğin cinsiyetini belirleyen erkeğin spermidir!! Cinsiyeti belirleyemezsiniz! Kaçınçı yüzyıldayız yahu!Bir şey sorucam. Kuzenim kafamı karaştırtı kaç gündür. Gebelik planlıyor kız istiyor. Diyor bende solda polikistik görünüm var hep sağdan kaldım 3oğlu var. Ben sağ sol hiç sormadım doktora gerçi. Sağ yumurtalıkta ovulasyon olup kıza gebe kalan varmı aramızda? Bende heç bir şey yazmıyo anamnezde ama belki sizlerde olur. Corpus luteum(yolk kesesi) konumunu yazmışlarmı raporda sizde?
Ay evetUşakta mısınız yok
Kütahya'dayim bendeAy evetUşakta mısınız yoksa
Takılıyoruzkızlar napıyosunuz
çok sıkıldımm
Sarper gerçekten mi büyük tesadüf bizleFerhan ı beğendim canım ben. bende Sarper düşünüyorum ama hala net değil kafamda
Ya maşallah cnmBugün kontrolüm vardı.
Bebişim hala erkek430 Gr organları vs detaylıca baktı doktor bir sıkıntı görmedi herşey yolunda şükür.
Detaylı ultrason için bı yönlendirme yaptı bakalım bu hafta yaptırmamı istiyor.
Vitamin olarak multivitamin,omega d vitamini desteği alabilirsin dedi. Kan idrar tahlili verdim.
Sonuca göre demire başlatcak hala fazlası gerek tok değerlerin iyi ise dedionda da ısrarcı.
Aşı için de 2. doz gerek yok dedi geneolmucam napım.
Biz de haberler böyle güzel bi poz vermedi. Yandan gördük renklide minik bir burnu var ağzını açtı esnedi filan yaaa çok tatlı idiimaşallah deyim çok hareketli yandık
Sağdan, soldan yumurtlamanın cinsiyetle alakası olduğunu zannetmiyorum. Ama yumurtlamadan 2-3 gün önce tek ilişki kız olma ihtimalini artırıyor. Gerçi polikistik overde tek ilişki ile gebe kalmak da zor olabilir.Bir şey sorucam. Kuzenim kafamı karaştırtı kaç gündür. Gebelik planlıyor kız istiyor. Diyor bende solda polikistik görünüm var hep sağdan kaldım 3oğlu var. Ben sağ sol hiç sormadım doktora gerçi. Sağ yumurtalıkta ovulasyon olup kıza gebe kalan varmı aramızda? Bende heç bir şey yazmıyo anamnezde ama belki sizlerde olur. Corpus luteum(yolk kesesi) konumunu yazmışlarmı raporda sizde?
Ferhan yanda komsunun kizinin adi xanim.kiz ismi gibi geldi bana kayra da begeniyorum.ben erkegeMerhaba hanımlar,
Oğluma isim bulamadık hala. Bana sıcak gelen isimler Ferhan, Mehmet Selim, Ali Mirza, Furkan ama tamam bu olmalı dediğim bir isim de değil. İlk oğlumun adı Ali Hamza. Ferhan nasıl sizce kızlar? Neşeli, sevinçli, şen anlamına geliyor.
Benımde çok kanıyor genelfe alt dişler çarpık olanların arası şişmiş ve acıyor müdahalede edemıyoruzbenimde acayip diş kanaması oluyor. Devlette diş hekimine gitmiştim bir ay önce bir şey yapamam dedi hamilesin hormonları yapıyor dedi masaj yaparak sürekli fırçala dedi yani diş etlerin üzerinde yuvarlak dairelerle yap dedi işte ama sorun çözülmedi hala devam ediyor. Fırçalama anlık rahatlama sağlıyor
Bende detaylı USG'ye göre 23+1 oldumGunaydin kizlar 20+6 olduk bu hafta hareketleri bazen ya sert oluyo yada yok denecek kadar az bir gun hareket ettiyse ertesi gun etmedi sert olmasada kipirdanmasi oluyo bu haftalarda cok uyuyor diyor nette ama bilemdim sizde durumlar nasil
Ahahaha bizim kerem bey hem tekmeledi hem seyrettik çok hareketli geldi cidden bı tırstım yaniYa maşallah cnmbenimkide detaylı boyunca esnedi, dr pozisyonunu değiştirmek için sarstıkça esniyodu anası gibi uykucu olcak benim kız
Canım bunları düşünmen çok normal benim kızım 7 aylık doğdu ve o kadar minikti ki 1.300 gr elime almaya korkuyordum bu seferde panik atak geçiriyordum sütüm gelmedi mama yediriyordum yedirmesi ayrı zor geçmeyen gazları 2 yıl hiç uyumadı yikamasi ayrı zor ayy prematüre elbisesi elim kadar giydirmeye çalışıyorum ilk zamanlar herşey gerçekten çok zordu ama bir süre sonra herşey o kadar normal oluyor ki sanki 10 çocuk büyütmüş gibizaman yaklaştıkça biraz da korkmaya başladım
ilk bebeğim
sanki herşeyi biliyomuşuz gbi sağdan soldan gördüklerimizle
yeğenlerimizi severken onlarla oynarken öğrenmişiz gbi geliyordu.
ama şu anda hiç bir şey bilmediğimi farkettim
nasıl kucağıma alacağımı bile bilmiyorum belki
nasıl uyutcaz, nasıl besliycez, üstünü altını nasıl değiştircez
kısaca herşey işte
anlatamadım ama sizin beni anladığınızı düşünüyorum :)
bir de kız bebek sahibi olmak hem çok çok güzel bi duygu hem de insan biraz korkuyor
sorumluluğu erkekten birazcık daha büyük gbi
yetiştirmek, sahip çıkmak, eğitmek öğretmek..
sabah sabah kafam çok karışık
tabi bir de doğum var
şimdiden kendimi çok şiş hissediyorum
yatıp kalkarken, namaz kılarken biraz zorlanıyorum
bu ara karnım da ağrıyo sık sık
son ay nasıl nefes alırız nasıl yatarız uyuruz hiç bi fikrim yok..
Valla ne kız çocukları var düz duvara tırmanan bu işler hiç belli olmuyor cnm allah kolaylık versin valla hepimizeAhahaha bizim kerem bey hem tekmeledi hem seyrettik çok hareketli geldi cidden bı tırstım yanikız çocuktan sonra zor olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?