2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir şey sorucam. Kuzenim kafamı karaştırtı kaç gündür. Gebelik planlıyor kız istiyor. Diyor bende solda polikistik görünüm var hep sağdan kaldım 3oğlu var. Ben sağ sol hiç sormadım doktora gerçi. Sağ yumurtalıkta ovulasyon olup kıza gebe kalan varmı aramızda? Bende heç bir şey yazmıyo anamnezde ama belki sizlerde olur. Corpus luteum(yolk kesesi) konumunu yazmışlarmı raporda sizde?

Hangi raporda ne yazacak? Ben hiç anlamadım

Sudo kremi ben kendimde de kullanıyorum içerik başarılı cinko oldugundan ama çocuğuma kullanmayacağım. İçerisinde BHA da var ne yazik ki. Bir süredir takip ettiğim bi hesap var, orada bebek ürünlerini inceliyorlar. Belki fikir olur. Suda kremin postunu da ekledim, gerisi annelerin tercihi.

Bebeğin cinsiyetini belirleyen erkeğin spermidir!! Cinsiyeti belirleyemezsiniz! Kaçınçı yüzyıldayız yahu!

Bugün kontrolüm vardı.
Bebişim hala erkek 430 Gr organları vs detaylıca baktı doktor bir sıkıntı görmedi herşey yolunda şükür.
Detaylı ultrason için bı yönlendirme yaptı bakalım bu hafta yaptırmamı istiyor.
Vitamin olarak multivitamin,omega d vitamini desteği alabilirsin dedi. Kan idrar tahlili verdim.
Sonuca göre demire başlatcak hala fazlası gerek tok değerlerin iyi ise dedionda da ısrarcı.
Aşı için de 2. doz gerek yok dedi gene olmucam napım.
Biz de haberler böyle güzel bi poz vermedi. Yandan gördük renklide minik bir burnu var ağzını açtı esnedi filan yaaa çok tatlı idii maşallah deyim çok hareketli yandık

Ya maşallah cnm benimkide detaylı boyunca esnedi, dr pozisyonunu değiştirmek için sarstıkça esniyodu anası gibi uykucu olcak benim kız

Sağdan, soldan yumurtlamanın cinsiyetle alakası olduğunu zannetmiyorum. Ama yumurtlamadan 2-3 gün önce tek ilişki kız olma ihtimalini artırıyor. Gerçi polikistik overde tek ilişki ile gebe kalmak da zor olabilir.

Ferhan yanda komsunun kizinin adi xanim.kiz ismi gibi geldi bana kayra da begeniyorum.ben erkege

Benımde çok kanıyor genelfe alt dişler çarpık olanların arası şişmiş ve acıyor müdahalede edemıyoruz

Gunaydin kizlar 20+6 olduk bu hafta hareketleri bazen ya sert oluyo yada yok denecek kadar az bir gun hareket ettiyse ertesi gun etmedi sert olmasada kipirdanmasi oluyo bu haftalarda cok uyuyor diyor nette ama bilemdim sizde durumlar nasil
Bende detaylı USG'ye göre 23+1 oldum aynen benimki de öyle bazen bir başlarsa hiç durmuyor bazen de çok sakin ama sakın olduğu zamanlar azınlıkta temizlik yaptığım zaman sert oluyor bitince hemen düzeliyor özellikle sulu tatlı ayva yersem hiç yerinde durmuyor kıpır kıpır

kan sonuçlarım iyi çıkmamış dahiliye yönlendirdi doktorum kan için serum demir iğnesi, troidim tukselmis troid hapi ve kan şurubu verdi canım çok sıkıldı b 12 düşmüş kan değerlerim düşmüş troidim tukselmis. bu arada sağ bacagim kalçadan itibaren felç gibi üzerine basamiyorum ağrıdan o neden olur bilmiyorum sordum arada kaynadı kanın derdine düşünce. çok mutsuzuum

Ya maşallah cnm benimkide detaylı boyunca esnedi, dr pozisyonunu değiştirmek için sarstıkça esniyodu anası gibi uykucu olcak benim kız
Ahahaha bizim kerem bey hem tekmeledi hem seyrettik çok hareketli geldi cidden bı tırstım yani kız çocuktan sonra zor olmaz inşallah

Canım bunları düşünmen çok normal benim kızım 7 aylık doğdu ve o kadar minikti ki 1.300 gr elime almaya korkuyordum bu seferde panik atak geçiriyordum sütüm gelmedi mama yediriyordum yedirmesi ayrı zor geçmeyen gazları 2 yıl hiç uyumadı yikamasi ayrı zor ayy prematüre elbisesi elim kadar giydirmeye çalışıyorum ilk zamanlar herşey gerçekten çok zordu ama bir süre sonra herşey o kadar normal oluyor ki sanki 10 çocuk büyütmüş gibi ilk bebek tedirginligi herkeste oluyor yardımcı olabilecek lohusaligi zehir etmeyecek kişiler olursa herşeyi çok kolay öğrenirsin hiç merak etme kendini strese sokma canim ama şimdi ikincisini beklerken bunları düşünmüyorum sadece gününde sağlıkla gelsin diyorum kimsenin yardımına ihtiyacım yok ben bakarım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…