2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıkma canını düzelir tekrardan ilaçlarını kullanırsın onlar duzelebilecek şeyler

Gecmis olsun cnm takviyeyele vitamin yükselir. Doktor ek takviye vermemiş miydi? Tiroit için ilacla kontrol altına alınıyor, stres yapma, doktor takibinde devam edeceksin

Valla ne kız çocukları var düz duvara tırmanan bu işler hiç belli olmuyor cnm allah kolaylık versin valla hepimize
Orası da doğru tabi kızım baya sakindi bu kadar hareket hissetmezdim Amiiinn

Orası da doğru tabi kızım baya sakindi bu kadar hareket hissetmezdim Amiiinn
Hareketli olsada ona da alışıyorsun canım. İki oğlumda hareketliydi bu gelecek olan daha hareketli galiba yaş ta ilerliyor alışacaz

Süt sagma makinasi ile ilgili önerisi olan var mi 2. 3. Cocugu olan hamişkolar

Hadi inşallah öğrenirsin pek nazlı çıktı bizimkiler bizimde öyleydi bir seferinde topuklarıyla meşguldü birinde bacakla üst üsteydi en sonda kordonu oraya almış 18 Nisan da detaylı var bakalım umudumuz o güne

Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Bebek tırnak makası tarak fırça

Olarak hangi markayı aldınız yada alacaksınız?
Bebek bezini sleepy natural alacam kızımda kullandım memnun kaldım.

Islak mendili ilk zamanlar kullanmıyorum pamuk tercih ediyorum.

Deterjanı bebek için harici almadım evdeki deterjanla yıkandı yumuşatıcı kullanmıyorum ve çift durulama yaptırıyordum.

Şampuan olarak mustela

Bebek tırnak makası kızıma wee almıştım galiba o küçük parçaların markasını şuan hatırlamıyorum

Sağdan, soldan yumurtlamanın cinsiyetle alakası olduğunu zannetmiyorum. Ama yumurtlamadan 2-3 gün önce tek ilişki kız olma ihtimalini artırıyor. Gerçi polikistik overde tek ilişki ile gebe kalmak da zor olabilir.
Evet onu söylemişlerdi burda. Sık ilişkide kız olma şansı varmış. Onu söyledim bende. Yumurtlamadan 2gün önce ilişki öneriyorlar

Gunaydin kizlar 20+6 olduk bu hafta hareketleri bazen ya sert oluyo yada yok denecek kadar az bir gun hareket ettiyse ertesi gun etmedi sert olmasada kipirdanmasi oluyo bu haftalarda cok uyuyor diyor nette ama bilemdim sizde durumlar nasil
Merhaba canım. Bu haftalar bendede azaldı. Zaten ben çok hiss edemiyorum, ancak uyurken hiss ediyorum. Plasenta ön yerleşimli bende

Bizde yarin giricez insallah ultrasona bakalim durumu nasil niyetliyim hic zorlanmadik insallah etki etmemistir yavrumada hayirlisi olsun bizde dun bu siralar basladik durmadik masallahi vardi duydu sonunda isyanimi

Bizden 1 hafta sonra sizin randevunuz insallah belli olur artik hayirlisi olsun hakkimizda hayirlisiyi sağlıklı olsunlarda sizin ilk cocugunuzmu

İlk haftalar doktor kontrolunde hem bebeğimin kalp atımını, hemde corpus luteum varlığını ve sağdamı soldamı yazan rapor veriyor bazı hastaneler. Bende olmadığı için bilmedim
Bende de yok herhalde. Ama kız bebek için ilişkiden sonra sol tarafa yatma kısmını duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…