- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Canım sıkma canını düzelir tekrardan ilaçlarını kullanırsın onlar duzelebilecek şeylerkan sonuçlarım iyi çıkmamış dahiliye yönlendirdi doktorum kan için serum demir iğnesi, troidim tukselmis troid hapi ve kan şurubu verdi canım çok sıkıldı b 12 düşmüş kan değerlerim düşmüş troidim tukselmis. bu arada sağ bacagim kalçadan itibaren felç gibi üzerine basamiyorum ağrıdan o neden olur bilmiyorum sordum arada kaynadı kanın derdine düşünce. çok mutsuzuum
Gecmis olsun cnm takviyeyele vitamin yükselir. Doktor ek takviye vermemiş miydi? Tiroit için ilacla kontrol altına alınıyor, stres yapma, doktor takibinde devam edeceksinkan sonuçlarım iyi çıkmamış dahiliye yönlendirdi doktorum kan için serum demir iğnesi, troidim tukselmis troid hapi ve kan şurubu verdi canım çok sıkıldı b 12 düşmüş kan değerlerim düşmüş troidim tukselmis. bu arada sağ bacagim kalçadan itibaren felç gibi üzerine basamiyorum ağrıdan o neden olur bilmiyorum sordum arada kaynadı kanın derdine düşünce. çok mutsuzuum
Orası da doğru tabi kızım baya sakindi bu kadar hareket hissetmezdimValla ne kız çocukları var düz duvara tırmanan bu işler hiç belli olmuyor cnm allah kolaylık versin valla hepimize
Arkadaşımın kızı kalorifer peteginden borulara tırmanıyorOrası da doğru tabi kızım baya sakindi bu kadar hareket hissetmezdimAmiiinn
Hareketli olsada ona da alışıyorsun canım. İki oğlumda hareketliydi bu gelecek olan daha hareketli galiba yaş ta ilerliyor alışacazOrası da doğru tabi kızım baya sakindi bu kadar hareket hissetmezdimAmiiinn
Ahahahaha kesinlikle öyleArkadaşımın kızı kalorifer peteginden borulara tırmanıyor
Yeni nesilde kız erkek kalmadı
Alışırız be gülümHareketli olsada ona da alışıyorsun canım. İki oğlumda hareketliydi bu gelecek olan daha hareketli galiba yaş ta ilerliyor alışacaz
Ferhan ŞensoyFerhan yanda komsunun kizinin adi xanim.kiz ismi gibi geldi bana kayra da begeniyorum.ben erkege
Kayra da bana kız ismi gibi geliyor açıkçası. Ferhan Şensoy var erkekte de kullanılıyor aslindaFerhan yanda komsunun kizinin adi xanim.kiz ismi gibi geldi bana kayra da begeniyorum.ben erkege
Hadi inşallah öğrenirsin pek nazlı çıktı bizimkilerBir kere gittik cihazlarimiz pek gelismis degil daha belli olmaz dedi doktor bir kere gittik gostermedi ayagini kapatmış mi ayak ayak üstüne mi atmistibir sefer gittik randevu gunumuzde doktorlar grevdeydi grevden sonra 1 hafta randevu alamadik randevu yok dediler en sonunda randevular acildi bu ayın 11 i ne randevu aldik bu sefer goaterir belli olur diye umut ediyoruz artik
Bebek bezini sleepy natural alacam kızımda kullandım memnun kaldım.Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Bebek tırnak makası tarak fırça
Olarak hangi markayı aldınız yada alacaksınız?
İlk haftalar doktor kontrolunde hem bebeğimin kalp atımını, hemde corpus luteum varlığını ve sağdamı soldamı yazan rapor veriyor bazı hastaneler. Bende olmadığı için bilmedimHangi raporda ne yazacak? Ben hiç anlamadım
Evet onu söylemişlerdi burda. Sık ilişkide kız olma şansı varmış. Onu söyledim bende. Yumurtlamadan 2gün önce ilişki öneriyorlarSağdan, soldan yumurtlamanın cinsiyetle alakası olduğunu zannetmiyorum. Ama yumurtlamadan 2-3 gün önce tek ilişki kız olma ihtimalini artırıyor. Gerçi polikistik overde tek ilişki ile gebe kalmak da zor olabilir.
Merhaba canım. Bu haftalar bendede azaldı. Zaten ben çok hiss edemiyorum, ancak uyurken hiss ediyorum. Plasenta ön yerleşimli bendeGunaydin kizlar 20+6 olduk bu hafta hareketleri bazen ya sert oluyo yada yok denecek kadar az bir gun hareket ettiyse ertesi gun etmedi sert olmasada kipirdanmasi oluyo bu haftalarda cok uyuyor diyor nette ama bilemdim sizde durumlar nasil
Meraba canimm nerelerdesin sesin cikmiyoduMerhaba canım. Bu haftalar bendede azaldı. Zaten ben çok hiss edemiyorum, ancak uyurken hiss ediyorum. Plasenta ön yerleşimli bende
Bizde yarin giricez insallah ultrasona bakalim durumu nasil niyetliyim hic zorlanmadik insallah etki etmemistir yavrumada hayirlisi olsun bizde dun bu siralar basladik durmadik masallahi vardi duydu sonunda isyanimiBende detaylı USG'ye göre 23+1 oldumaynen benimki de öyle bazen bir başlarsa hiç durmuyor bazen de çok sakin ama sakın olduğu zamanlar azınlıkta temizlik yaptığım zaman sert oluyor bitince hemen düzeliyor özellikle sulu tatlı ayva yersem hiç yerinde durmuyor kıpır kıpır
Bizden 1 hafta sonra sizin randevunuz insallah belli olur artik hayirlisi olsun hakkimizda hayirlisiyi sağlıklı olsunlarda sizin ilk cocugunuzmuHadi inşallah öğrenirsin pek nazlı çıktı bizimkilerbizimde öyleydi bir seferinde topuklarıyla meşguldü birinde bacakla üst üsteydi en sonda kordonu oraya almış 18 Nisan da detaylı var bakalım umudumuz o güne
Bende de yok herhalde. Ama kız bebek için ilişkiden sonra sol tarafa yatma kısmını duymuştumİlk haftalar doktor kontrolunde hem bebeğimin kalp atımını, hemde corpus luteum varlığını ve sağdamı soldamı yazan rapor veriyor bazı hastaneler. Bende olmadığı için bilmedim
Aramizda iki hafta var ama ben sert vurunca korkuyorum birdenKızlar bebeğinin hareketleri canını acıtan var mı? Benim kasık bölgemde vurunca ağrı yapıyor canım yanıyor hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?