2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hilene uzun zamandır yoksun. merak ettim. haberi olan var mı? her şey yolundadır inşallah.

Listede değişiklik yaptım. Sat kısmını sildim. Beklenen Doğum Tarihinin yanına Gerçekleşen Doğum Tarihi ve Doğum Haftasını ekledim. Bir de cinsiyet sekmesi ekledim.

Ben çok yoruldum ya gerçi yardım etmeye çalışıyordu ama yine kendim dinlene dinlene iş yapıyorum. Hiç dinlenme fırsatım olmadı
Allah sabır versin. Benim kv 2 ay kadar kalacak. Yardıma geliyor. Benden bir şey veklemez zaten yürüyemiyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmiyorum iyisinizdir insallah. Kizlar serviks boyunuz kac? Benim 17.haftada 3.4 cikmis ama doktor bi sey soylememisti. Internette karsima cikti erken dogum ola bilir diye. 2 gune tekrar gidicem

Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmiyorum iyisinizdir insallah. Kizlar serviks boyunuz kac? Benim 17.haftada 3.4 cikmis ama doktor bi sey soylememisti. Internette karsima cikti erken dogum ola bilir diye. 2 gune tekrar gidicem
Doğru veriicin vajinal ölçülmesi lazım. Vajinal ölçüm mu bu?

Allah sabır versin. Benim kv 2 ay kadar kalacak. Yardıma geliyor. Benden bir şey veklemez zaten yürüyemiyorum
Allah yardımçın olsun. Neden yürüyemiyorsun? Benim ilk tecrübemdi kv’la belki ilk defa olduğu için çok yoruldum. Ama kendimi hamile gibi göstermedim, sonradan dedim kaş öyle yapardım zaten belim feci ağrıyordu biraz dinlenip gelicem derdim. Sonra alışıyorlar bu duruma zaten hamileyken yapıyordu falan diye

Uslubunu hiç beğenmedim hekimin, niyeti iyi bile olsa. seçme şansımız olan bir konuda kimse yargilamayaz. İşin garibi aile hekiminin kendini kadın dogumcudan uzman görmesi
Kesinlikle çok ititciydi doktorun üslubu.. Yargılamaya da hakknyok dediğiniz gibi.. O doktorun kendini herşeyden üstün görme çabası hep var, e nabızdan kolayca değiştiriliyormuş aile ona başvuracağım hemen :)
Aynen öyle sadece burda bile nerdeyse eger konu da farklı farklı görüşler..
Dr nuz çok iyiymiş her seferinde güzelce incelemiş ilgilenmiş.. Bazı dr lar ikili üçlü testleri bile zorunlu görüyor ki onlar bir olasılık testi gibi bişey. Ama detaylı us biraz daha farklı sanırım, en azından sonrasında bile olsa tedavi imkanı sunan tanılar koyulduğu için önem arz ediyor.. Benim de bir tanıdığımın rutin kontrollerde farkedilmeyen bir durum ayrıntılı da ortaya çıktı, bebeğin bağırsakları dışarda gelişmiş.. Doğar doğmaz müdahale edildiğinde çok şükür tedavisi olacak bi durumdu.. Bulundukları yerde de tam teşekküllü yenidoğan yoğun bakım olan ve dr olan hiçbir hastane yoktu. Tabi yönlendirmeyle ilde büyük bir hastaneye geçip orda planlı bir doğum ve ameliyatla sorunsuz atlattılar.. Bu gibi durumlar için önemli tabii..
Evet maalesef öyle, seçimlerimizimde de artık imkan dahilinde en iyisi olacak şekilde yapmaya çalışıyoruz mecburen.. Allah korusun hiç kimse yaşamasın umarım..
Sorma aynısını işte bana da yaptı korkuttu baya
Ya evet insan korkuyor ben de gönderdikleri haberi okuyunca etkilendim maalesef

Kalçam kitleniyor. Yürütmüyor. Yemek temizlik sıfır. Eşim yapıyordu. En sonunda çağıralım dedik. O da sağolsun gelmem etmem demedi. Bakalım yardım etse yeter yani.

Ay cik kotü bende de okdu bugün hatta az önce sahura kalkarken kalkamadim bebek yukari cikiyor ya göbegimin etrafi bile aciyor benim

Bence aşi olmayanlar ile ilgi asm doktorlarinda bir baskı var bazilari fazla mi abartiyor acaba
Bence de durum aşı konusunda biraz öyle gibi.

bende lavaboya gittim sürekli akıntı kan var mı diye, korkuttu. 10 dk filan sürdü geçti. sorarsan bilgilendirirsin bizi de olur mu :)
Ay bugün gittim ama diğer sorularımdan bunu unuttum hep aklımdaydı dr da sağolsun uzun uzun örnekleye örnekleye anlattı soruları o ara unutmuşum bi kaç soruyla beraber onu da..:)

Süt sagma makinasi ile ilgili önerisi olan var mi 2. 3. Cocugu olan hamişkolar
Ben de philips Avent in var ilk hamileliğimde 1 ay kadar, sonra bi arkadaşım da kullandı memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…