2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese.. Bugün girdim detaylı us a çook şükür bizim de herşey yolundaydı..
Cinsiyeti de sonunda noktaladık öğrendik, bizim o pipi pipi değilmiş
Kızmışşş
Kaçıncı haftada pipili dedi cnm bu aralar çok cinsiyet değişiyor

Mustelanin içeriği değişmiş sanırım göz yakiyormus ve bebekleri ciddi tahriş ediyormuş takip ettiğim instamomlardan duyduğum kadarıyla henüz bir tecrübem yok

Eneeee Premses geliyor yani. Sağlıkla gelsin o halde
Çok teşekkür ederim.. içten sessizce ettiğim cinsiyet dualarım kabul oldu önce sağlık sonra kız diyordum siz paylaşmıştınız sanırım örgü bi tulum kız olursa planlarım arasındaydı ona başlıcam
Sağlıkla gelsin küçük hanım
Çok teşekkür ederim hepimizinki inş

Kaçıncı haftada pipili dedi cnm bu aralar çok cinsiyet değişiyor
16.haftada bi us görüntüsü vardı bacak arası çıkıntılı gibiydi eklerim şimdi fotoyu.. dr net pipi demedi ama büyük ihtimal erkek demişti.. Sonraki gittiğimizde hiç pozisyonu uygun değildi göremediydi..

Kizlarr yarın detaylı ultrasona gireceğim inşallah çok heyecanlıyım inşallah bir sorun çıkmaz. Normalde çok hareketli oğluşum yine hareketli olur da güzel güzel bakarız. Bir de ben tahlil olarak sadece ilk hamile olduğumu öğrendikten sonra asmde gerekli tahliller yapıldı sonrasında doktorum hiçbir tahlil istemedi her gittiğimde bebeğin ve benim gayet sağlıklı olduğunu söylüyor acaba bir sıkıntı gördüğünde mi tahlil isteniyor ekstra tiroid vs için

Hayir cnm, 2.detayli zamanı genel tahlillere tekrar bakılıyor. Doktor sadece ultrasondan kan değerlerini bilemez :) Ayrıca değerlerde düşme veya yükselme varsa zamanında farkedilip müdahale edilmesi gerekir. 20.haftada gebel tahliller tekrarlanmadi ise de sen talep et, ozellikle kan sayimi, seker, idrarda enfeksiyon. Bu hafta 20.haftayim artık, öncesinde bazı tahlilleri de önlem amaçlı tekrarladık.

Ay evet komşu çıktık inan mı inanç mi ne varmış doktor onu çok met ediyorlar
Kazım İnan İlterden memnun kalanlar var ama çok da ilgili değil diye duydum arkadaşım onda doğum yapmıştı. Öztanda şu anda Serkan Bodur çok tercih ediliyor Amerikada yasamis senelerce orada eğitim görmüş tavsiye ederim. Onda doğum yapti geçen sene arkadaşım da çok memnun kaldı ilgili ve güler yüzlü insanı sakinlestiriyor.

Bence sağ ya da sol yumurtalıktan cinsiyet belirleme doğru değil. Benim bebeğim soldan tutundu mesela ama cinsiyeti erkek tamamen spermlerle ilgili bir durum

Ferhan Şensoy

Kayra da bana kız ismi gibi geliyor açıkçası. Ferhan Şensoy var erkekte de kullanılıyor aslinda
Ferhan güzel isimmiş aslında ama ferhat la çok karışır bence. Ferhat değil ferhaannnn diye düzeltmekten bi hal olabilir çocuk

Evet onu söylemişlerdi burda. Sık ilişkide kız olma şansı varmış. Onu söyledim bende. Yumurtlamadan 2gün önce ilişki öneriyorlar
Bizim yumurtlamadan 2 gün önce de ilişki oldu (yumurtlama için çatlatma iğnesi kullandım ordan biliyorum) ama bebişim erkek kader kısmet sperm meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…