Evet, vajinadan doğru ölçüm olur, abdominal daha kisa cikiyor. Strese gerek yok ama vajinadan ölçüm yaptır mutlaka, için rahat olsun cnm.Hayir, karindan. Anladm karindan kisa cika biliyor o zaman dimi?
EneeeeMerhaba herkese.. Bugün girdim detaylı us a çook şükür bizim de herşey yolundaydı..
Cinsiyeti de sonunda noktaladık öğrendik, bizim o pipi pipi değilmiş
Kızmışşş
Ay evet komşu çıktıkAa öyle mi komşuyuzSerkan Bodur'a gidiyorum çok memnunum
2. benimkisi kızımda 20.haftada göstermiştiBizden 1 hafta sonra sizin randevunuz insallah belli olur artik hayirlisi olsun hakkimizda hayirlisiyi sağlıklı olsunlarda sizin ilk cocugunuzmu
Sağlıkla gelsin küçük hanımMerhaba herkese.. Bugün girdim detaylı us a çook şükür bizim de herşey yolundaydı..
Kızmışşş
Kaçıncı haftada pipili dedi cnm bu aralar çok cinsiyet değişiyorMerhaba herkese.. Bugün girdim detaylı us a çook şükür bizim de herşey yolundaydı..
Kızmışşş
Mustelanin içeriği değişmiş sanırım göz yakiyormus ve bebekleri ciddi tahriş ediyormuş takip ettiğim instamomlardan duyduğum kadarıyla henüz bir tecrübem yokIslak mendil ve bez olarak babyturco tercih ettim.
Deterjan olarak unibaby kullanıyorum şu anda yıkadıklarımda uygun olanı alırım ya da dalin alırım diye düşünüyorum. Kişisel bakım olarak yine dalin alacağım sanırım. Mustela düşünüyordum ama pahalı geldi.
Hanımlar
Yeni doğan bezi
Islak mendil
Bebek deterjanı
Bebek şampuanı
Bebek tırnak makası tarak fırça
Olarak hangi markayı aldınız yada alacaksınız?
Çok teşekkür ederim..EneeeePremses geliyor yani. Sağlıkla gelsin o halde
Çok teşekkür ederim hepimizinki inşSağlıkla gelsin küçük hanım
Benim de oğluşum olacak adı da Gökalp olarak karar verdik şimdilik değişmezseListede değişiklik yaptım. Sat kısmını sildim. Beklenen Doğum Tarihinin yanına Gerçekleşen Doğum Tarihi ve Doğum Haftasını ekledim. Bir de cinsiyet sekmesi ekledim.
16.haftada bi us görüntüsü vardı bacak arası çıkıntılı gibiydi eklerim şimdi fotoyu.. dr net pipi demedi ama büyük ihtimal erkek demişti.. Sonraki gittiğimizde hiç pozisyonu uygun değildi göremediydi..Kaçıncı haftada pipili dedi cnm bu aralar çok cinsiyet değişiyor
Buydu o görüntüKaçıncı haftada pipili dedi cnm bu aralar çok cinsiyet değişiyor
Kizlarr yarın detaylı ultrasona gireceğim inşallah çok heyecanlıyım inşallah bir sorun çıkmaz. Normalde çok hareketli oğluşum yine hareketli olur da güzel güzel bakarız. Bir de ben tahlil olarak sadece ilk hamile olduğumu öğrendikten sonra asmde gerekli tahliller yapıldı sonrasında doktorum hiçbir tahlil istemedi her gittiğimde bebeğin ve benim gayet sağlıklı olduğunu söylüyor acaba bir sıkıntı gördüğünde mi tahlil isteniyor ekstra tiroid vs için
Ayy hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah etkilenmezBizde yarin giricez insallah ultrasona bakalim durumu nasil niyetliyim hic zorlanmadik insallah etki etmemistir yavrumada hayirlisi olsun bizde dun bu siralar basladik durmadik masallahi vardi duydu sonunda isyanimi
benimkide acıtıyor ya bnm ki 300 gr bilde deil anlamadım nasıl acıtır minnaklar ya canımızıKızlar bebeğinin hareketleri canını acıtan var mı? Benim kasık bölgemde vurunca ağrı yapıyor canım yanıyor hatta.
Kazım İnan İlterden memnun kalanlar var ama çok da ilgili değil diye duydum arkadaşım onda doğum yapmıştı. Öztanda şu anda Serkan Bodur çok tercih ediliyor Amerikada yasamis senelerce orada eğitim görmüş tavsiye ederim. Onda doğum yapti geçen sene arkadaşım da çok memnun kaldı ilgili ve güler yüzlü insanı sakinlestiriyor.Ay evet komşu çıktıkinan mı inanç mi ne varmış doktor onu çok met ediyorlar
Bence sağ ya da sol yumurtalıktan cinsiyet belirleme doğru değil. Benim bebeğim soldan tutundu mesela ama cinsiyeti erkek tamamen spermlerle ilgili bir durumBir şey sorucam. Kuzenim kafamı karaştırtı kaç gündür. Gebelik planlıyor kız istiyor. Diyor bende solda polikistik görünüm var hep sağdan kaldım 3oğlu var. Ben sağ sol hiç sormadım doktora gerçi. Sağ yumurtalıkta ovulasyon olup kıza gebe kalan varmı aramızda? Bende heç bir şey yazmıyo anamnezde ama belki sizlerde olur. Corpus luteum(yolk kesesi) konumunu yazmışlarmı raporda sizde?
Ferhan güzel isimmiş aslında ama ferhat la çok karışır bence. Ferhat değil ferhaannnn diye düzeltmekten bi hal olabilir çocukFerhan Şensoy
Kayra da bana kız ismi gibi geliyor açıkçası. Ferhan Şensoy var erkekte de kullanılıyor aslinda
Bizim yumurtlamadan 2 gün önce de ilişki oldu (yumurtlama için çatlatma iğnesi kullandım ordan biliyorum) ama bebişim erkekEvet onu söylemişlerdi burda. Sık ilişkide kız olma şansı varmış. Onu söyledim bende. Yumurtlamadan 2gün önce ilişki öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?