16.haftada bi us görüntüsü vardı bacak arası çıkıntılı gibiydi eklerim şimdi fotoyu.. dr net pipi demedi ama büyük ihtimal erkek demişti.. Sonraki gittiğimizde hiç pozisyonu uygun değildi göremediydi..
Ayyy o çıkıntı neydi acaba ama tam bacak arasında durmuyor zatenBuydu o görüntü
Doğum için en önemli kriterlerden biri doktorunuza güvenmeniz ve sizi sakinleştirebilmesi. Şimdiden sakin huzurlu doğumlar olsunKazım İnan İlterden memnun kalanlar var ama çok da ilgili değil diye duydum arkadaşım onda doğum yapmıştı. Öztanda şu anda Serkan Bodur çok tercih ediliyor Amerikada yasamis senelerce orada eğitim görmüş tavsiye ederim. Onda doğum yapti geçen sene arkadaşım da çok memnun kaldı ilgili ve güler yüzlü insanı sakinlestiriyor.
pipi olunca ucu biraz daralıp sivrileşiyor :) sağlıkla gelsin kızınız inşallah :))Buydu o görüntü
Kızımın adı Yağmur olacak.Listede değişiklik yaptım. Sat kısmını sildim. Beklenen Doğum Tarihinin yanına Gerçekleşen Doğum Tarihi ve Doğum Haftasını ekledim. Bir de cinsiyet sekmesi ekledim.
Ben sana daha tatlış kız tulumları atarımÇok teşekkür ederim..içten sessizce ettiğim cinsiyet dualarım kabul oldu önce sağlık sonra kız diyordum siz paylaşmıştınız sanırım örgü bi tulum kız olursa planlarım arasındaydı ona başlıcam
Çok teşekkür ederim hepimizinki inş
Ya günümüz aynı ya, biz de dün aşırı hareketliydik. Çok ilginç değil mi?Bizde yarin giricez insallah ultrasona bakalim durumu nasil niyetliyim hic zorlanmadik insallah etki etmemistir yavrumada hayirlisi olsun bizde dun bu siralar basladik durmadik masallahi vardi duydu sonunda isyanimi
Şahane olmuş eline sağlıkListede değişiklik yaptım. Sat kısmını sildim. Beklenen Doğum Tarihinin yanına Gerçekleşen Doğum Tarihi ve Doğum Haftasını ekledim. Bir de cinsiyet sekmesi ekledim.
Hayırlı sağlıklı bir bebiş olsun inşa AllahBizim yumurtlamadan 2 gün önce de ilişki oldu (yumurtlama için çatlatma iğnesi kullandım ordan biliyorum) ama bebişim erkekkader kısmet sperm meselesi
Anladım canım, Allah yardımçın olsunKalçam kitleniyor. Yürütmüyor. Yemek temizlik sıfır. Eşim yapıyordu. En sonunda çağıralım dedik. O da sağolsun gelmem etmem demedi. Bakalım yardım etse yeter yani.
Ayyy bu çok tatlııOgluşuma nakışli set yaptiriyorum nasil isim yazdirmak istemedim cunku asla isim dusunmuyorum teslimat suresi 2 ay olunca isimsiz olsun dedimhem buyuyunce ona veririm belki cocugunda kullanir
Evet onu söylemişlerdi burda. Sık ilişkide kız olma şansı varmış. Onu söyledim bende. Yumurtlamadan 2gün önce ilişki öneriyorlar
Evet duymuştum. Dalinde değiştirmiş içeriği %99 doğal içerikmiş. O yüzden ben ona karar verdim.Mustelanin içeriği değişmiş sanırım göz yakiyormus ve bebekleri ciddi tahriş ediyormuş takip ettiğim instamomlardan duyduğum kadarıyla henüz bir tecrübem yok
Aynen öyle. 30. Haftadan sonra düşünemiyorumbenimkide acıtıyor ya bnm ki 300 gr bilde deil anlamadım nasıl acıtır minnaklar ya canımızı
Ya en fazla 10 dakika. Sonra olduğum yerden eşimin kolunda ağlayarak geliyorum. Magnezyum biraz hafifletti ama tam olarak geçirmedi tabi. Amin teşekkür ederim. Hepimizin yardımcısı olsunAnladım canım, Allah yardımçın olsun. Yürüyüşe falan çıkamıyormusun? Geliyorsa yardım eder
Ya çok güzelOgluşuma nakışli set yaptiriyorum nasil isim yazdirmak istemedim cunku asla isim dusunmuyorum teslimat suresi 2 ay olunca isimsiz olsun dedimhem buyuyunce ona veririm belki cocugunda kullanir
Yaaaa ilgi konusu önemli..ozaman Serkan bodura geliyim bendeKazım İnan İlterden memnun kalanlar var ama çok da ilgili değil diye duydum arkadaşım onda doğum yapmıştı. Öztanda şu anda Serkan Bodur çok tercih ediliyor Amerikada yasamis senelerce orada eğitim görmüş tavsiye ederim. Onda doğum yapti geçen sene arkadaşım da çok memnun kaldı ilgili ve güler yüzlü insanı sakinlestiriyor.
Aslında çok boş duruyor ama olsun, böylesi doğuma ve bebeğe odaklı oldu. Listenin 37. haftamızdan sonra dolmaya başlayacağını umut ediyorum. aklınıza gelen bir şey olursa söyleyin. Öğrendim sütun ekleyip silmeyi.Ellerine saglik cok guzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?