2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Buydu o görüntü
Ayyy o çıkıntı neydi acaba ama tam bacak arasında durmuyor zaten hayırlısı böyleymiş demekki canım çok şanslisin kızın oluyor kıyafet falan almış mıydın

Doğum için en önemli kriterlerden biri doktorunuza güvenmeniz ve sizi sakinleştirebilmesi. Şimdiden sakin huzurlu doğumlar olsun

Ben sana daha tatlış kız tulumları atarım yapımı vs de varsa YouTube bakarım bı. Bende erkek için model çıkarmak istiyorum profesyonel foto Mak. Var çekerim yavrumu

Bizde yarin giricez insallah ultrasona bakalim durumu nasil niyetliyim hic zorlanmadik insallah etki etmemistir yavrumada hayirlisi olsun bizde dun bu siralar basladik durmadik masallahi vardi duydu sonunda isyanimi
Ya günümüz aynı ya, biz de dün aşırı hareketliydik. Çok ilginç değil mi? Güzel haberlerle gel.

Listede değişiklik yaptım. Sat kısmını sildim. Beklenen Doğum Tarihinin yanına Gerçekleşen Doğum Tarihi ve Doğum Haftasını ekledim. Bir de cinsiyet sekmesi ekledim.
Şahane olmuş eline sağlık Doktorum doğum için beklenen 15i sezaryen olacağı için 5inden sonra planlarız 8i hafta sonu değilse 8i dedi pazartesi 8i bakalım hayırlısı ile.

Ogluşuma nakışli set yaptiriyorum nasil isim yazdirmak istemedim cunku asla isim dusunmuyorum teslimat suresi 2 ay olunca isimsiz olsun dedim hem buyuyunce ona veririm belki cocugunda kullanir

Eklentiler

• Screenshot_20220406-182200_Instagram.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 90
Kalçam kitleniyor. Yürütmüyor. Yemek temizlik sıfır. Eşim yapıyordu. En sonunda çağıralım dedik. O da sağolsun gelmem etmem demedi. Bakalım yardım etse yeter yani.
Anladım canım, Allah yardımçın olsun. Yürüyüşe falan çıkamıyormusun? Geliyorsa yardım eder

Ogluşuma nakışli set yaptiriyorum nasil isim yazdirmak istemedim cunku asla isim dusunmuyorum teslimat suresi 2 ay olunca isimsiz olsun dedim hem buyuyunce ona veririm belki cocugunda kullanir
Ayyy bu çok tatlıı

Evet onu söylemişlerdi burda. Sık ilişkide kız olma şansı varmış. Onu söyledim bende. Yumurtlamadan 2gün önce ilişki öneriyorlar

Ya dogal nyontemlerle kesin bilemeyiz, olasılıklar söz konusu hepsinde.

Böyle bir yazı var belki bakmak istenir, linki de ekliyorum.

Yumurtaların ömrü çok kısadır ve sadece 24 saat yaşarken, spermler kadın vücudunda, iyi ve kaliteli bir sperm ise ilişkiden sonra 48 ila 72 saat kadar yaşar. İlişkiden sonra spermlerin yumurtalıklara ulaşması 10 dakika süre alırız.

Y kromozomu (erkek bebek için gerekli) taşıyan spermlerin, X kromozomu (kız bebek için gerekli) taşıyan spermlere göre daha hızlı olması esasına dayanmaktadır.

♦ Buna göre, ilişkiye yumurtlama gününden sonra girilirse hızlı olan Y kromozomlu sperm ile döllenme, erkek cinsiyet ihtimali artar ki bunun tespiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir vücut ısısındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berrakdan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır.

♦ Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı sonrasında Yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır.

♦ Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel pehriz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır.

♦ Diğer taraftan, yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse dayanıksız olan Y kromozomlu spermler ölmüş olur ve daha uzun yaşayabilen X kromozomlu sperm ile döllenme, kız cinsiyet olma ihtimali artar ve servikal mukusun en bol olduğu dönemde ilişkiye girilmemelidir.

♦ Yumurtlamadan üç veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kızı bebek olma olasılığı yüksektir.

♦ Sıcak duş savuna hamam dalış yapılmamalıdır satılmış alanlarda uzun süre çalışmaktan kaçınılmalıdır kız bebek için.

♦ Erkek iç giyimi cinsiyet belirlemede önemlidir. Silip veya sıkı iççamaşırı giymek kız bebek, boxer giymekte erkek bebekler için daha seçicidir.

♦ İçeceklerden ise kafein kız bebek için her iki çiftin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekir erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi tercih edilir.

♦ Stressiz huzurlu ve rahat olmak kız bebek getirirken sıkıntılı stresli ve kaygılı olmak erkek bebek getirir.

♦ Yiyeceklerle bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde kanıtlanmış bilimsel veri yoktur, ama annenin gebelikten en az 6 hafta öncesinden et, balık, sebze, çikolata, tuz gibi potasyum ve sodyum içeriği zengin besinlerle beslenmesinin erkek bebek ihtimalini; süt, peynir, tuzsuz fıstık, fasulye, brokoli gibi kalsiyum ve magnezyum içeriği zengin besinlerle beslenmesinin kız bebek olma ihtimalini arttırdığı iddia edilmektedir.

Mustelanin içeriği değişmiş sanırım göz yakiyormus ve bebekleri ciddi tahriş ediyormuş takip ettiğim instamomlardan duyduğum kadarıyla henüz bir tecrübem yok
Evet duymuştum. Dalinde değiştirmiş içeriği %99 doğal içerikmiş. O yüzden ben ona karar verdim.
benimkide acıtıyor ya bnm ki 300 gr bilde deil anlamadım nasıl acıtır minnaklar ya canımızı
Aynen öyle. 30. Haftadan sonra düşünemiyorum
Anladım canım, Allah yardımçın olsun. Yürüyüşe falan çıkamıyormusun? Geliyorsa yardım eder
Ya en fazla 10 dakika. Sonra olduğum yerden eşimin kolunda ağlayarak geliyorum. Magnezyum biraz hafifletti ama tam olarak geçirmedi tabi. Amin teşekkür ederim. Hepimizin yardımcısı olsun

Ya çok güzel fiyat olarak ne kadara yaptırıyorsun? Bende düşündüm ama sonra çok giyemeyecek diye vazgeçtim. Hele Antalya da hiç giydirmeyi düşünmüyorum

Yaaaa ilgi konusu önemli..ozaman Serkan bodura geliyim bende peki detaylı ultrason fiyatı nasıl biliyormusun canım

Ellerine saglik cok guzel olmus
Aslında çok boş duruyor ama olsun, böylesi doğuma ve bebeğe odaklı oldu. Listenin 37. haftamızdan sonra dolmaya başlayacağını umut ediyorum. aklınıza gelen bir şey olursa söyleyin. Öğrendim sütun ekleyip silmeyi.

Çok iyi. Çoğu benim çocuklarımda tutuyor. İki kızım adetin 11.günü yani yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişki ile, oğlum 2 yıl hamile kalamadıktan sonra en stresli olduğum zamanlarda yumurta büyütme tedavisi ile yumurta çatladıktan 1 gün donra tek ilişki ile oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…