2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde adet bitti ertesi gün eşimle hadi öylesine deneyelim dedik biz ne bilek hemen olacak. Şok olduk. Adetin ertesi günü yani 1 gün sonra tuttunmuş herhalde. Çünkü o günden sonra belirtiler başlamıştı bende. Aşırı kasık ağrısı vs gibi. Sonra okudum kıza falan denk geliyormuş. Yok sola yatacaksın yok sağa. Ben zaten genelde soluma dönük uyurum. Belki etkisi olmuştur.

Günaydın kızlarr
benimki de tutuyo
bnm de adetten hemen sonra yumurtlamadan önce
ve kızım olcak :)
bir sonraki bebek için bu okuduklarımı yapıyım bari
Allah bir de erkek bebiş nasip etsin inşallah

Günaydın kızlarr
benimki de tutuyo
bnm de adetten hemen sonra yumurtlamadan önce
ve kızım olcak :)
bir sonraki bebek için bu okuduklarımı yapıyım bari
Allah bir de erkek bebiş nasip etsin inşallah
Madallah tutuyorsa :) Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla versin inşallah

Ya çok güzel fiyat olarak ne kadara yaptırıyorsun? Bende düşündüm ama sonra çok giyemeyecek diye vazgeçtim. Hele Antalya da hiç giydirmeyi düşünmüyorum
600 tl 10 parça set zaten hastane çıkışını fazla giyemiyorlar ki fotograf cekimi icinde bunu kullanirim diye düşündüm

600 tl 10 parça set zaten hastane çıkışını fazla giyemiyorlar ki fotograf cekimi icinde bunu kullanirim diye düşündüm
Hmm anladım canım güle güle giysin inşallah. ama neden bu kadar pahalı? Gerçi ne ucuz ki. O da var. Bi kapı süsü ve anahtarlık yaptırayım dedim 570 tl tutuyor

Hastane çıkışını bir tane 10 lu bir tane 5 li set haftaya bakmaya başlayacağım. Ama fiyatları duyunca bi gözüm korktu

Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmiyorum iyisinizdir insallah. Kizlar serviks boyunuz kac? Benim 17.haftada 3.4 cikmis ama doktor bi sey soylememisti. Internette karsima cikti erken dogum ola bilir diye. 2 gune tekrar gidicem
O ne nerede yazması gerekiyor?

Hmm anladım canım güle güle giysin inşallah. ama neden bu kadar pahalı? Gerçi ne ucuz ki. O da var. Bi kapı süsü ve anahtarlık yaptırayım dedim 570 tl tutuyor
Canim özel yapim olmayanlar bile 400 500 bende almisken anisi kalan bisey olsun diye dusundum chakradan alcaktim ordada 850 tl 7 parça set gots sertifikali kumaş organik lafi girince fiyat uçuyor biliyosun

Canim özel yapim olmayanlar bile 400 500 bende almisken anisi kalan bisey olsun diye dusundum chakradan alcaktim ordada 850 tl 7 parça set gots sertifikali kumaş organik lafi girince fiyat uçuyor biliyosun
Aynen aynen. Sonradan düşündüm bunu. Sanki kaç kere yaşanıyor ki bu duygular. İmkan varsa yapılmalı. Bende şu kapı süsüne eşimi ikna edeyim. Hahaha kızına dayanamıyor asla. Bu ay almış olurum

Teşekkür ederim canım. Benim rusçam olduğu için onlarında forumlarına giriyorum. Orda’da böyle bir yazı gördüm kadın vücüdünun sağı erkek solu kadın(tabiki olasılık bunlar hepsi) olarak kabul ediliyor. Ve Y’lerde sıcağı sevdikleri için haraketleri daha çok sağa. X’ çoğu zaman sola. Okuduklarımı söyledim kuzenime. Onda hep sağ overde ovulasyon var ama solda polikistik görünüm. Doktoruyla konuşup mühtemelen klomen veya femaraya başlayacak. Kendisinin 3oğlu var

Sevgili anneler size bişey sormak istiyorum 23+5 gebelik haftamdayim herşey gayet yolunda giderken dün gece aniden bi ıslaklıkla uyandım bi baktim kanamam başlamış apar topar hastaneye geldik yatış verildi plasenta aşağıda olduğu için olabilir dedi doktorlar kanamam kesildi ama tedirginlik devam ediyor varmı başına daha önce böyle bir şey gelen şimdiye kadar hiç kanama yaşamamıştım

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bende tuttu bu yumurtlama öncesi iliski olayı. Yumurtlamadan 3 gün önce iliskiye girmistik yumurtalama günüde girdik kız oldu

Ahahaha bizim kerem bey hem tekmeledi hem seyrettik çok hareketli geldi cidden bı tırstım yani kız çocuktan sonra zor olmaz inşallah
Aynı düşüncelerdeyiz benim de 9 yaş kızım var bu erkek ve hareketleri baya belirgin dün video çektim resmen belli rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah huyu suyu güzel olsun sağlıkla gelsin kuzular

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…