Benimde adet bitti ertesi gün eşimle hadi öylesine deneyelim dedikÇok iyi. Çoğu benim çocuklarımda tutuyor. İki kızım adetin 11.günü yani yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişki ile, oğlum 2 yıl hamile kalamadıktan sonra en stresli olduğum zamanlarda yumurta büyütme tedavisi ile yumurta çatladıktan 1 gün donra tek ilişki ile oldu.
Günaydın kızlarrYa dogal nyontemlerle kesin bilemeyiz, olasılıklar söz konusu hepsinde.
Böyle bir yazı var belki bakmak istenir, linki de ekliyorum.
Yumurtaların ömrü çok kısadır ve sadece 24 saat yaşarken, spermler kadın vücudunda, iyi ve kaliteli bir sperm ise ilişkiden sonra 48 ila 72 saat kadar yaşar. İlişkiden sonra spermlerin yumurtalıklara ulaşması 10 dakika süre alırız.
Y kromozomu (erkek bebek için gerekli) taşıyan spermlerin, X kromozomu (kız bebek için gerekli) taşıyan spermlere göre daha hızlı olması esasına dayanmaktadır.
♦ Buna göre, ilişkiye yumurtlama gününden sonra girilirse hızlı olan Y kromozomlu sperm ile döllenme, erkek cinsiyet ihtimali artar ki bunun tespiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir vücut ısısındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berrakdan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır.
♦ Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı sonrasında Yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır.
♦ Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel pehriz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır.
♦ Diğer taraftan, yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse dayanıksız olan Y kromozomlu spermler ölmüş olur ve daha uzun yaşayabilen X kromozomlu sperm ile döllenme, kız cinsiyet olma ihtimali artar ve servikal mukusun en bol olduğu dönemde ilişkiye girilmemelidir.
♦ Yumurtlamadan üç veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kızı bebek olma olasılığı yüksektir.
♦ Sıcak duş savuna hamam dalış yapılmamalıdır satılmış alanlarda uzun süre çalışmaktan kaçınılmalıdır kız bebek için.
♦ Erkek iç giyimi cinsiyet belirlemede önemlidir. Silip veya sıkı iççamaşırı giymek kız bebek, boxer giymekte erkek bebekler için daha seçicidir.
♦ İçeceklerden ise kafein kız bebek için her iki çiftin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekir erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi tercih edilir.
♦ Stressiz huzurlu ve rahat olmak kız bebek getirirken sıkıntılı stresli ve kaygılı olmak erkek bebek getirir.
♦ Yiyeceklerle bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde kanıtlanmış bilimsel veri yoktur, ama annenin gebelikten en az 6 hafta öncesinden et, balık, sebze, çikolata, tuz gibi potasyum ve sodyum içeriği zengin besinlerle beslenmesinin erkek bebek ihtimalini; süt, peynir, tuzsuz fıstık, fasulye, brokoli gibi kalsiyum ve magnezyum içeriği zengin besinlerle beslenmesinin kız bebek olma ihtimalini arttırdığı iddia edilmektedir.
Degil mi ta hamile degilken begenmistim bunu benAyyy bu çok tatlıı
Madallah tutuyorsa :) Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla versin inşallahGünaydın kızlarr
benimki de tutuyo
bnm de adetten hemen sonra yumurtlamadan önce
ve kızım olcak :)
bir sonraki bebek için bu okuduklarımı yapıyım bari
Allah bir de erkek bebiş nasip etsin inşallah
600 tl 10 parça set zaten hastane çıkışını fazla giyemiyorlar ki fotograf cekimi icinde bunu kullanirim diye düşündümYa çok güzelfiyat olarak ne kadara yaptırıyorsun? Bende düşündüm ama sonra çok giyemeyecek diye vazgeçtim. Hele Antalya da hiç giydirmeyi düşünmüyorum
Hmm anladım canım güle güle giysin inşallah.600 tl 10 parça set zaten hastane çıkışını fazla giyemiyorlar ki fotograf cekimi icinde bunu kullanirim diye düşündüm
Hastane çıkışını bir tane 10 lu bir tane 5 li set haftaya bakmaya başlayacağım. Ama fiyatları duyunca bi gözüm korktu600 tl 10 parça set zaten hastane çıkışını fazla giyemiyorlar ki fotograf cekimi icinde bunu kullanirim diye düşündüm
Ben baktığımda nakışlı daha uygun fiyatlı vardı ama kalite nasıl bilmiyorum.Hastane çıkışını bir tane 10 lu bir tane 5 li set haftaya bakmaya başlayacağım. Ama fiyatları duyunca bi gözüm korktu
3.4 gayet iyi bir değer.Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmiyorum iyisinizdir insallah. Kizlar serviks boyunuz kac? Benim 17.haftada 3.4 cikmis ama doktor bi sey soylememisti. Internette karsima cikti erken dogum ola bilir diye. 2 gune tekrar gidicem
O ne nerede yazması gerekiyor?Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmiyorum iyisinizdir insallah. Kizlar serviks boyunuz kac? Benim 17.haftada 3.4 cikmis ama doktor bi sey soylememisti. Internette karsima cikti erken dogum ola bilir diye. 2 gune tekrar gidicem
Canim özel yapim olmayanlar bile 400 500 bende almisken anisi kalan bisey olsun diye dusundum chakradan alcaktim ordada 850 tl 7 parça set gots sertifikali kumaş organik lafi girince fiyat uçuyor biliyosunHmm anladım canım güle güle giysin inşallah.ama neden bu kadar pahalı? Gerçi ne ucuz ki. O da var. Bi kapı süsü ve anahtarlık yaptırayım dedim 570 tl tutuyor
Malesef herşey aşiri pahaliHastane çıkışını bir tane 10 lu bir tane 5 li set haftaya bakmaya başlayacağım. Ama fiyatları duyunca bi gözüm korktu
Aynen aynen. Sonradan düşündüm bunu. Sanki kaç kere yaşanıyor ki bu duygular. İmkan varsa yapılmalı.Canim özel yapim olmayanlar bile 400 500 bende almisken anisi kalan bisey olsun diye dusundum chakradan alcaktim ordada 850 tl 7 parça set gots sertifikali kumaş organik lafi girince fiyat uçuyor biliyosun
Teşekkür ederim canım. Benim rusçam olduğu için onlarında forumlarına giriyorum. Orda’da böyle bir yazı gördüm kadın vücüdünun sağı erkek solu kadın(tabiki olasılık bunlar hepsi) olarak kabul ediliyor. Ve Y’lerde sıcağı sevdikleri için haraketleri daha çok sağa. X’ çoğu zaman sola. Okuduklarımı söyledim kuzenime. Onda hep sağ overde ovulasyon var ama solda polikistik görünüm. Doktoruyla konuşup mühtemelen klomen veya femaraya başlayacak. Kendisinin 3oğlu varYa dogal nyontemlerle kesin bilemeyiz, olasılıklar söz konusu hepsinde.
Yumurtaların ömrü çok kısadır ve sadece 24 saat yaşarken, spermler kadın vücudunda, iyi ve kaliteli bir sperm ise ilişkiden sonra 48 ila 72 saat kadar yaşar. İlişkiden sonra spermlerin yumurtalıklara ulaşması 10 dakika süre alırız.
Y kromozomu (erkek bebek için gerekli) taşıyan spermlerin, X kromozomu (kız bebek için gerekli) taşıyan spermlere göre daha hızlı olması esasına dayanmaktadır.
♦ Buna göre, ilişkiye yumurtlama gününden sonra girilirse hızlı olan Y kromozomlu sperm ile döllenme, erkek cinsiyet ihtimali artar ki bunun tespiti için servikal mukus ve vücut ısı tayini kullanılabilir vücut ısısındaki düşüşün olduğu gün veya ertesi gün birliktelik olabilir. Servikal mukus daha berrakdan daha beyaza ve kıvamlı olmaya başladığında cinsel birliktelik olmalıdır cinsel birleşme yumurtlamaya mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır.
♦ Kız çocuk için prezervatif kullanılmamalı adet sonrası cinsel ilişki her gün belirlenen güne kadar olmalı sonrasında Yumurtlamadan 2-3 gün sonrasına kadar ilişki olmamalı ve ardından prezervatif kullanılmalıdır.
♦ Erkek bebek için adet sonrasından belirlenen ilişki gününe kadar cinsel pehriz olmalıdır veya yumurtlamadan 4-5 gün öncesine kadar cinsel ilişki prezervatif ile olmalıdır.
♦ Diğer taraftan, yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse dayanıksız olan Y kromozomlu spermler ölmüş olur ve daha uzun yaşayabilen X kromozomlu sperm ile döllenme, kız cinsiyet olma ihtimali artar ve servikal mukusun en bol olduğu dönemde ilişkiye girilmemelidir.
♦ Yumurtlamadan üç veya daha fazla gün öncesinden ilişkiye girerseniz kızı bebek olma olasılığı yüksektir.
♦ Sıcak duş savuna hamam dalış yapılmamalıdır satılmış alanlarda uzun süre çalışmaktan kaçınılmalıdır kız bebek için.
♦ Erkek iç giyimi cinsiyet belirlemede önemlidir. Silip veya sıkı iççamaşırı giymek kız bebek, boxer giymekte erkek bebekler için daha seçicidir.
♦ İçeceklerden ise kafein kız bebek için her iki çiftin de uzun süre kafein içeren içeceklerden uzak durması gerekir erkek bebek için erkeğin ilişkiden 30 dakika önce sert kafeinli kahve içmesi tercih edilir.
♦ Stressiz huzurlu ve rahat olmak kız bebek getirirken sıkıntılı stresli ve kaygılı olmak erkek bebek getirir.
♦ Yiyeceklerle bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde kanıtlanmış bilimsel veri yoktur, ama annenin gebelikten en az 6 hafta öncesinden et, balık, sebze, çikolata, tuz gibi potasyum ve sodyum içeriği zengin besinlerle beslenmesinin erkek bebek ihtimalini; süt, peynir, tuzsuz fıstık, fasulye, brokoli gibi kalsiyum ve magnezyum içeriği zengin besinlerle beslenmesinin kız bebek olma ihtimalini arttırdığı iddia edilmektedir.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bende tuttu bu yumurtlama öncesi iliski olayı. Yumurtlamadan 3 gün önce iliskiye girmistik yumurtalama günüde girdik kız olduYa dogal nyontemlerle kesin bilemeyiz, olasılıklar söz konusu hepsinde.
Aynı düşüncelerdeyiz benim de 9 yaş kızım var bu erkek ve hareketleri baya belirgin dün video çektim resmen belliAhahaha bizim kerem bey hem tekmeledi hem seyrettik çok hareketli geldi cidden bı tırstım yanikız çocuktan sonra zor olmaz inşallah
Çok geçmiş olsunSevgili anneler size bişey sormak istiyorum 23+5 gebelik haftamdayim herşey gayet yolunda giderken dün gece aniden bi ıslaklıkla uyandım bi baktim kanamam başlamış apar topar hastaneye geldik yatış verildi plasenta aşağıda olduğu için olabilir dedi doktorlar kanamam kesildi ama tedirginlik devam ediyor varmı başına daha önce böyle bir şey gelen şimdiye kadar hiç kanama yaşamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?