Evet baya iyiymiş fiyatı. Bende bulmuştum bir kaç sayfa böyle. Ama yaptırmayı düşünmediğim için kaydetmemişimKızlar bu çok iyi değil mi 275 TL organik kumaş
Benim 3. Coxugum 2 kizimdada gec ogrenmedim ama bu hamilegimde gec oldu biraz ama bakalim hayirlisi olsun2. benimkisi kızımda 20.haftada göstermişti
Bende hala olmadim 23 haftalik gebeyim esim randevu gunumuzde asida vurdururuz dedi 11 nisanda randevumuz o zaman vurdurucaz insallah gec olmazSelam annelerBen de bugün tetanoz aşımı oldum tahliller verdim bakalım şuan ağrımadı kolum ama sonra nasıl olur bilmem. hiç ağrısı olmadan atlatan var mı?
Kandırmış sizi☺EneeeePremses geliyor yani. Sağlıkla gelsin o halde
Hayirli olsun rabbim saglikli guzel ömürler versin insallahBenim de oğluşum olacak adı da Gökalp olarak karar verdik şimdilik değişmezse
beni hiç ağrım olmadıSelam annelerBen de bugün tetanoz aşımı oldum tahliller verdim bakalım şuan ağrımadı kolum ama sonra nasıl olur bilmem. hiç ağrısı olmadan atlatan var mı?
Benim hiç ağrım olmadı çok şükür. Gebelik başından beri her gün oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum doğuma kadar da devam edeceğim. Belki de artık kolum acıya alışmıştır o yüzden hissetmemiş olabilirim. Üzerine yatıp uyudum hattaSelam annelerBen de bugün tetanoz aşımı oldum tahliller verdim bakalım şuan ağrımadı kolum ama sonra nasıl olur bilmem. hiç ağrısı olmadan atlatan var mı?
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bende tuttu bu yumurtlama öncesi iliski olayı. Yumurtlamadan 3 gün önce iliskiye girmistik yumurtalama günüde girdik kız oldu
Kısmen bu olay tutuyor diyebiliriz %70 falanValla benim.supriz oldugu icin hatırlamıyorum ne zaman hamile kaldığımda. Uygulamaya baktigimda ovulayson top noktasından sonraki.gun hamile kalmışım, erkei oldu :)
Benim başıma gelmişti. Yatış yapılmadan progestan fitil verildi. Kanama birkaç gün daha lekelenme şeklinde devam edip bir daha tekrarlamamıştıSevgili anneler size bişey sormak istiyorum 23+5 gebelik haftamdayim herşey gayet yolunda giderken dün gece aniden bi ıslaklıkla uyandım bi baktim kanamam başlamış apar topar hastaneye geldik yatış verildi plasenta aşağıda olduğu için olabilir dedi doktorlar kanamam kesildi ama tedirginlik devam ediyor varmı başına daha önce böyle bir şey gelen şimdiye kadar hiç kanama yaşamamıştım
Daha incik cincik bunlar varAynen aynen. Sonradan düşündüm bunu. Sanki kaç kere yaşanıyor ki bu duygular. İmkan varsa yapılmalı.Bende şu kapı süsüne eşimi ikna edeyim. Hahaha kızına dayanamıyor asla. Bu ay almış olurum
Ben isim değişmeden yaptırayım yorum. Yoksa 40 fikir dönüyorDaha incik cincik bunlar varben daha onlara gelemedim cünkü cocugumun adi yok
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
İnşallah benimde öyle olur çok korkuttu beni benim yatış yapıldı kanama azaldi ama içerde bitinceye kadar hastanede yatacakmışimBenim başıma gelmişti. Yatış yapılmadan progestan fitil verildi. Kanama birkaç gün daha lekelenme şeklinde devam edip bir daha tekrarlamamıştı
ben 21 haftamdayım bende detaylı randevu günümde aşı yaptırmayı düşünüyorum i 13 nisanda ilk üç ay geçtikten sonra aşı yapıyorlarmış bişi olmaz inşallah diye düşünüyorum yine de doktora sormak lazımBende hala olmadim 23 haftalik gebeyim esim randevu gunumuzde asida vurdururuz dedi 11 nisanda randevumuz o zaman vurdurucaz insallah gec olmaz
Ben isim değişmeden yaptırayım yorum. Yoksa 40 fikir dönüyor
Canım çok geçmiş olsunSevgili anneler size bişey sormak istiyorum 23+5 gebelik haftamdayim herşey gayet yolunda giderken dün gece aniden bi ıslaklıkla uyandım bi baktim kanamam başlamış apar topar hastaneye geldik yatış verildi plasenta aşağıda olduğu için olabilir dedi doktorlar kanamam kesildi ama tedirginlik devam ediyor varmı başına daha önce böyle bir şey gelen şimdiye kadar hiç kanama yaşamamıştım
Aslında en mantıklısı.bende ondan korktugumdan simdilik isim düşünmüyorum 40 akil degistiririm ben kesin
:)) teşekkürler evet çok güzel şansAyyy o çıkıntı neydi acaba ama tam bacak arasında durmuyor zatenhayırlısı böyleymiş demekki canım çok şanslisin kızın oluyor kıyafet falan almış mıydın
Insallah tabi gidince kac hafta oldugumuzu ogrenecekler ona gore vurur yada vurmazlar benbugun 3 gundur oruc tutuyorum aşi vuruldugu zaman oruc tutulmaz demi bilginiz varmiben 21 haftamdayım bende detaylı randevu günümde aşı yaptırmayı düşünüyorum i 13 nisanda ilk üç ay geçtikten sonra aşı yapıyorlarmış bişi olmaz inşallah diye düşünüyorum yine de doktora sormak lazım
Evet aslında gördüğüm pipili us görüntülerine tam benzemiyodu da uç kısmı yukarda kalmıştır heralde diye aklıma gelmişti :)) çok teşekkür ederim, hepimizün ki sağlıkla gelsin.pipi olunca ucu biraz daralıp sivrileşiyor :) sağlıkla gelsin kızınız inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?