2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneler Ben de bugün tetanoz aşımı oldum tahliller verdim bakalım şuan ağrımadı kolum ama sonra nasıl olur bilmem. hiç ağrısı olmadan atlatan var mı?
Bende hala olmadim 23 haftalik gebeyim esim randevu gunumuzde asida vurdururuz dedi 11 nisanda randevumuz o zaman vurdurucaz insallah gec olmaz

Selam anneler Ben de bugün tetanoz aşımı oldum tahliller verdim bakalım şuan ağrımadı kolum ama sonra nasıl olur bilmem. hiç ağrısı olmadan atlatan var mı?
Benim hiç ağrım olmadı çok şükür. Gebelik başından beri her gün oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum doğuma kadar da devam edeceğim. Belki de artık kolum acıya alışmıştır o yüzden hissetmemiş olabilirim. Üzerine yatıp uyudum hatta

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bende tuttu bu yumurtlama öncesi iliski olayı. Yumurtlamadan 3 gün önce iliskiye girmistik yumurtalama günüde girdik kız oldu

Valla benim.supriz oldugu icin hatırlamıyorum ne zaman hamile kaldığımda. Uygulamaya baktigimda ovulayson top noktasından sonraki.gun hamile kalmışım, erkei oldu :)

Benim başıma gelmişti. Yatış yapılmadan progestan fitil verildi. Kanama birkaç gün daha lekelenme şeklinde devam edip bir daha tekrarlamamıştı

Daha incik cincik bunlar var ben daha onlara gelemedim cünkü cocugumun adi yok

Bende hala olmadim 23 haftalik gebeyim esim randevu gunumuzde asida vurdururuz dedi 11 nisanda randevumuz o zaman vurdurucaz insallah gec olmaz
ben 21 haftamdayım bende detaylı randevu günümde aşı yaptırmayı düşünüyorum i 13 nisanda ilk üç ay geçtikten sonra aşı yapıyorlarmış bişi olmaz inşallah diye düşünüyorum yine de doktora sormak lazım

Canım çok geçmiş olsun

Ayyy o çıkıntı neydi acaba ama tam bacak arasında durmuyor zaten hayırlısı böyleymiş demekki canım çok şanslisin kızın oluyor kıyafet falan almış mıydın
:)) teşekkürler evet çok güzel şans bilmiyorum kordondu belki de ama arkadaşlarım, ben, burdaki arkadaşlar hep erkek yorumu yapmıştık.. Kıyafet dün aldım bişeyler hemen düne kadar almamıştım daha %100 diye duymayınca, bide oğlum var erkek olursa ona göre alınacaktı..

Insallah tabi gidince kac hafta oldugumuzu ogrenecekler ona gore vurur yada vurmazlar benbugun 3 gundur oruc tutuyorum aşi vuruldugu zaman oruc tutulmaz demi bilginiz varmi

pipi olunca ucu biraz daralıp sivrileşiyor :) sağlıkla gelsin kızınız inşallah :))
Evet aslında gördüğüm pipili us görüntülerine tam benzemiyodu da uç kısmı yukarda kalmıştır heralde diye aklıma gelmişti :)) çok teşekkür ederim, hepimizün ki sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…