2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yumurtlama takvimleri var canım

Yumurtlama takvimi – Yumurtlamayı hesaplamak | Folio-Familie

misal bu site son adetin e göre hesaplıyor hangi günlerde kız ve erkek olma olasılığı olan günleri gösteriyor. He ben denemeye fırsatım olmadı her şeyi saldığım günlerde tek ilişkiyle hamile kaldım o ay yumurtalama iğnesi tedavisine başlayacaktım da adet olmayı bekliyordum hamileliğimide öyle erkencecik öğrendim yoksa hiç bir belirtimde yoktu hamileliğe işaret eden yani gerçekten sürpriz verdi Rabbim verirse veriyor son söz Onun. Ama amerika gen merkezleri var cinsiyet belirleyen ve bazı avrupa ülkelerinde bizim ülkemizde yasak hatta Amerika da bazı setler kit halinde satılıyormuş cinsiyet belirleyen haberlere bile çıkmış cinsiyet eşitsizliğine neden oluyor falan diye

Ohhh ne güzel bir oğlan bir kız tadından yenmez sağlıkla kucağına al canim bende hiç bişey alasim gelmiyor şuan 14.hafta da erkek dedi ama degisecejmis gibi geliyor hep sonraki kontrolden sonra basliyacagm alışverişe erkekse zaten çok bişey almam abiden kalanlar var

Ben sana daha tatlış kız tulumları atarım yapımı vs de varsa YouTube bakarım bı. Bende erkek için model çıkarmak istiyorum profesyonel foto Mak. Var çekerim yavrumu
Ayy çok sevinirim teşekkür ederimben de bakıcam yapımını inş buluruz.. Oo ne güzel kendi makineniz varsa her gün bi poz harika olur..

Hiç korkma canım annelik bebeği kucağına aldığın anda geliyor herşeyi çok rahat halledersin kendini korkutma
Ben önceki gebeliğimde olmamıştım tetanoz doktorum gerek yok demişti şimdi 3 doktor da yaptır diyor haftaya olucam mecbur
Buraya yaziyorum bu cocuk gece uyumayacak
Malesef karnındayken uyuytmayan doğunca da aynı oluyor artık geceleri sabahlayacağız beraber
Benim oğlumda yumurtlamam sol yumurtalıktan sabah olmuştu biz akşam üstü tek birliktelikle hamile kalmıştım şimdi kızımda femara ve çatlatma iğnesi kullandım sağ yumurtalıktan oldu bu da sabah çatladı akşam üstü birlikte olduk yine tek birliktelik
Oooo çok detaylı ama şöyle söyleyeyim mesela oğlumdan önce 9 ay boyunca folik asit kullanmıştım kahve çikolata ve zararlı bir sürü şeyi kesmiştim tesadüfen doktor kontrolümde doktor sol yumurtalıktan sabah yumurtam çatladığını akşama kadar birlikte olursak şansımın olduğunu söylemişti tek birliktelikle oğlum olmuştu. Bu defa femara ve çatlatma iğnesi kullandım sağ tarafta oldu yumurtam yine sabah saatlerinde çatladı akşam üstü birlikte olduk ama bu defa çok filitre kahve tüketiyorduk hatta ben sigara kullanıyordum vs yine 2 aydır folik asit de kullanıyordum kızımız oluyor.

Insallah tabi gidince kac hafta oldugumuzu ogrenecekler ona gore vurur yada vurmazlar benbugun 3 gundur oruc tutuyorum aşi vuruldugu zaman oruc tutulmaz demi bilginiz varmi
Allah kabul etsin canım bende onun için denk getirmek istedim detaylı ile aşı gününü Aşı olmak veya iğne yaptırmak orucu bozar mı? : Din İşleri Yüksek Kurulu : Dini Bilgilendirme Platformu
diyanet böyle demiş bende kaza etmeyi düşünüyorum ramazandan sonra

Delirella 'nın paylaşımına istinaden yazmıştım. Alıntı yapmayı unutmuşum, havada kalmış.

Benim başıma gelmişti. Yatış yapılmadan progestan fitil verildi. Kanama birkaç gün daha lekelenme şeklinde devam edip bir daha tekrarlamamıştı

Canim peki saglik ocagi tetenoz vurulunca aç karninami vuruyor acaba onu bilmiyorum

Teşekkür ederim canım kuzenimde sadece sağ yumurta çatlıyo, oda çok araştırmış acaba ondanmı hep oğlan oldu bende. Solda polikistik görünüm var onun için femara veya klomene başlamayı düşünüyor. Hiç araştırmadım ben gerçi. Sadece bu şeylerden sonra rus forumlarında okudum kadın vücüdünün sağ kısmı %70 olasılıkla erkek, sol kız için cevap veriyor. Bazı kadınlarda terside ola bilir. Ama bunla uğraşmak lazım. Hep ultrasonla takip. Bunuda söyledim ona artık tedavi olur. Allah isteyen her kese nasip etsin

Ogluşuma nakışli set yaptiriyorum nasil isim yazdirmak istemedim cunku asla isim dusunmuyorum teslimat suresi 2 ay olunca isimsiz olsun dedim hem buyuyunce ona veririm belki cocugunda kullanir
Ay çok güzel zarif bir modelmiş. Güle güle kullansın inş
Çok geçmiş olsun, kolay değil tabi tedirginlik geçmez hemen.. geçici bir durumdur Allahın izniyle inş bida olmaz..

Kızlar pat pat diye bir uygulama var. Bende yeni gördüm instragramdan. Orda bir şeyler sipariş eden oldumu?

Selam anneler Ben de bugün tetanoz aşımı oldum tahliller verdim bakalım şuan ağrımadı kolum ama sonra nasıl olur bilmem. hiç ağrısı olmadan atlatan var mı?
Ben de dün detaylı us sordum perinatolog mutlaka ol deyince bugün oldum aşımı.. Sabah İğneyi yaparken de ağrı ve acı oldu bende (iğne korkum olduğu için kasıyorum kendimi o yüzden olabilir o) şimdilerde kolumun ağrısı hissettirmeye başladı iyice..
Bende hala olmadim 23 haftalik gebeyim esim randevu gunumuzde asida vurdururuz dedi 11 nisanda randevumuz o zaman vurdurucaz insallah gec olmaz
Randevu derken kadın doğum dr'na gittiğinizde mi diyorsunuz.. Ben tetanoz aşısını sadece sağlık ocağında yapıyorlar diye biliyorum.. Bu sabah oldum aç yok da farketmiyor dedi hemşire bu arada..

Amin inş hepimiz sağlıkla zamanında alalım kucağımıza.. Ay seninde aynı benim gibi bi oğlan var demek evet emin olmadan öyle,benim da başlarda hiçbişey alasım gelmiyordu aynı hisle,o şeyi pipi sanmama rağmen içimde ki acaba hiç gitmemişti.. detaylı us oldu mu orda kesinleşyor

Merhaba kızlar , alnımda lekelenmeler oldu cildim bayağı kötüleşti var mi kullandığınız krem falan . Insallah doğumdan sonra geçer bu lekeler

Eşim görmüş ben göremedim pipiyi o yüzden acaba diyorum hep

Kızlar karnım çok ağrıyor. Yani hem ağrı hem böyle içimi bir şey sıkıp bırakıyor gibi. Bu da midemi bulandırıyor. Ağlayacak durumdayım. Bir ara rahatlıyor ama sonra yine başlıyor. Kızımda sorun yok şükür aşırı hareketli ama dayanamayacak gibiyim. Ağrı kesici parol içsem bir şey olur mu ? Normal mi bu kadar ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…