Aynı şekilde ben de ilk gebeliğimde olmadım tetanoz aşısını dr gerek görmeyince, bunda da olamyacaktım düne kadar hatta dün imza verdim sağlık ocağına. dün detaylı us de fikrini almak için sorduğum perinatolog mutlaka ol deyince ben de oldum bu sabah. Dr çok iyi ilgili ve hastaya her sorumuzu detayıyla örneğiyle çok güzel anlatan biriydi direk ikna oldum:)Ben önceki gebeliğimde olmamıştım tetanoz doktorum gerek yok demişti şimdi 3 doktor da yaptır diyor haftaya olucam mecbur
Merhaba kızlar , alnımda lekelenmeler oldu cildim bayağı kötüleşti var mi kullandığınız krem falan . Insallah doğumdan sonra geçer bu lekeler
IyiymişEşim görmüş ben göremedim pipiyi o yüzden acaba diyorum hep
Çok teşekkür ederimAy çok güzel zarif bir modelmiş. Güle güle kullansın inş
Çok geçmiş olsun, kolay değil tabi tedirginlik geçmez hemen.. geçici bir durumdur Allahın izniyle inş bida olmaz..
Evet kadin dogum doktoruna randevumuz oldugu gun de oraya gidip vurdurucaz evet sadece saglik ocagi vuruyor diye biliyorum bende sadece o gun randevumuz var oraya gidip ordanda saglik ocaginda vurdurup geliriz diye düşündük canimBen de dün detaylı us sordum perinatolog mutlaka ol deyince bugün oldum aşımı.. Sabah İğneyi yaparken de ağrı ve acı oldu bende (iğne korkum olduğu için kasıyorum kendimi o yüzden olabilir o) şimdilerde kolumun ağrısı hissettirmeye başladı iyice..
Randevu derken kadın doğum dr'na gittiğinizde mi diyorsunuz.. Ben tetanoz aşısını sadece sağlık ocağında yapıyorlar diye biliyorum.. Bu sabah oldum aç yok da farketmiyor dedi hemşire bu arada..
Pek sanmiyorum gececegini 3. Gebeligimde dusuk olmasina ragmen yanagima leke oldu dermapen yaptirdim lazer yaptirdim bana misin demedi malesefMerhaba kızlar , alnımda lekelenmeler oldu cildim bayağı kötüleşti var mi kullandığınız krem falan . Insallah doğumdan sonra geçer bu lekeler
Benimde arada boyle icime bir sıkıntı dusuyor daraliyorum gibi oluyorum geçiyor ama karniniz niye agriyor acaba bi acile gidin bence ihmal etmeyinKızlar karnım çok ağrıyor. Yani hem ağrı hem böyle içimi bir şey sıkıp bırakıyor gibi. Bu da midemi bulandırıyor. Ağlayacak durumdayım. Bir ara rahatlıyor ama sonra yine başlıyor. Kızımda sorun yok şükür aşırı hareketli ama dayanamayacak gibiyim. Ağrı kesici parol içsem bir şey olur mu ? Normal mi bu kadar ağrı
Merhaba kızlar , alnımda lekelenmeler oldu cildim bayağı kötüleşti var mi kullandığınız krem falan . Insallah doğumdan sonra geçer bu lekeler
Keske bi kac leke olsa nerdeyse alnim hep sivilce izi gibi kahverengi leke oldu bende deneyim leke kremleri falan insallah daha fazla artmaz
Evet kadin dogum doktoruna randevumuz oldugu gun de oraya gidip vurdurucaz evet sadece saglik ocagi vuruyor diye biliyorum bende sadece o gun randevumuz var oraya gidip ordanda saglik ocaginda vurdurup geliriz diye düşündük canim
Keske bi kac leke olsa nerdeyse alnim hep sivilce izi gibi kahverengi leke oldu bende deneyim leke kremleri falan insallah daha fazla artmaz
Malesef karnındayken uyuytmayan doğunca da aynı oluyor artık geceleri sabahlayacağız beraber
Onemli degil canim ne demekHm yanlış anlamışım pardon:)
Kalici olmamalari icin gunes kremi kullanmayiihmal etmeyin. Disari cikarken mutlakq gunes kremi kullanmak gerekiyor yaz kis hamileyken.Merhaba kızlar , alnımda lekelenmeler oldu cildim bayağı kötüleşti var mi kullandığınız krem falan . Insallah doğumdan sonra geçer bu lekeler
Spazm şeklindemi canım? Yediğin bir şey dokunmuş ola bilirmi? Spazm varsa parolla geçiçeğini düşünmüyorum. Ama parol gebelikte A kategorisi bir ilaç, zararı yokKızlar karnım çok ağrıyor. Yani hem ağrı hem böyle içimi bir şey sıkıp bırakıyor gibi. Bu da midemi bulandırıyor. Ağlayacak durumdayım. Bir ara rahatlıyor ama sonra yine başlıyor. Kızımda sorun yok şükür aşırı hareketli ama dayanamayacak gibiyim. Ağrı kesici parol içsem bir şey olur mu ? Normal mi bu kadar ağrı
Urunler kalitesiz ben cok begenmemistim. Ingiltere uzerinden goateriyordu. Gele gele Cin mali geldiKızlar pat pat diye bir uygulama var. Bende yeni gördüm instragramdan. Orda bir şeyler sipariş eden oldumu?
Yalanci sanci yasiyor gibisin. Braxton hicks kasilmalari diyolar. Karnin sertlesiyor sonrasinda yeniden normale donuyor degil mi ? Normalde 3. Trimesterda baslar bu sancilar. Benim gibi erken baslamis senin de. Bol bol su icip uzanman lazim. Kasilmalarin duzenli olmadigine emin olman gerekiyor. Bunun icin sanci uygulamalari var. Her sancinda basiyorsun. 2 tane 10 dakikada 1 gelmisken 3. 30. Dakikada geliyorsq sorun yok. Duzensiz geldigi surece sorun yok. Su icip dinlenince gecer.Kızlar karnım çok ağrıyor. Yani hem ağrı hem böyle içimi bir şey sıkıp bırakıyor gibi. Bu da midemi bulandırıyor. Ağlayacak durumdayım. Bir ara rahatlıyor ama sonra yine başlıyor. Kızımda sorun yok şükür aşırı hareketli ama dayanamayacak gibiyim. Ağrı kesici parol içsem bir şey olur mu ? Normal mi bu kadar ağrı
inşallah canım inşallah dediğin gbi olurHiç korkma canım annelik bebeği kucağına aldığın anda geliyor herşeyi çok rahat halledersin kendini korkutma
Ben önceki gebeliğimde olmamıştım tetanoz doktorum gerek yok demişti şimdi 3 doktor da yaptır diyor haftaya olucam mecbur
Malesef karnındayken uyuytmayan doğunca da aynı oluyor artık geceleri sabahlayacağız beraber
Benim oğlumda yumurtlamam sol yumurtalıktan sabah olmuştu biz akşam üstü tek birliktelikle hamile kalmıştım şimdi kızımda femara ve çatlatma iğnesi kullandım sağ yumurtalıktan oldu bu da sabah çatladı akşam üstü birlikte olduk yine tek birliktelik
Oooo çok detaylı ama şöyle söyleyeyim mesela oğlumdan önce 9 ay boyunca folik asit kullanmıştım kahve çikolata ve zararlı bir sürü şeyi kesmiştim tesadüfen doktor kontrolümde doktor sol yumurtalıktan sabah yumurtam çatladığını akşama kadar birlikte olursak şansımın olduğunu söylemişti tek birliktelikle oğlum olmuştu. Bu defa femara ve çatlatma iğnesi kullandım sağ tarafta oldu yumurtam yine sabah saatlerinde çatladı akşam üstü birlikte olduk ama bu defa çok filitre kahve tüketiyorduk hatta ben sigara kullanıyordum vs yine 2 aydır folik asit de kullanıyordum kızımız oluyor.
Çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun
İnşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, kolay değil tabi tedirginlik geçmez hemen.. geçici bir durumdur Allahın izniyle inş bida olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?