2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben önceki gebeliğimde olmamıştım tetanoz doktorum gerek yok demişti şimdi 3 doktor da yaptır diyor haftaya olucam mecbur
Aynı şekilde ben de ilk gebeliğimde olmadım tetanoz aşısını dr gerek görmeyince, bunda da olamyacaktım düne kadar hatta dün imza verdim sağlık ocağına. dün detaylı us de fikrini almak için sorduğum perinatolog mutlaka ol deyince ben de oldum bu sabah. Dr çok iyi ilgili ve hastaya her sorumuzu detayıyla örneğiyle çok güzel anlatan biriydi direk ikna oldum:)

Ay çok güzel zarif bir modelmiş. Güle güle kullansın inş

Çok geçmiş olsun, kolay değil tabi tedirginlik geçmez hemen.. geçici bir durumdur Allahın izniyle inş bida olmaz..
Çok teşekkür ederim

Evet kadin dogum doktoruna randevumuz oldugu gun de oraya gidip vurdurucaz evet sadece saglik ocagi vuruyor diye biliyorum bende sadece o gun randevumuz var oraya gidip ordanda saglik ocaginda vurdurup geliriz diye düşündük canim

Merhaba kızlar , alnımda lekelenmeler oldu cildim bayağı kötüleşti var mi kullandığınız krem falan . Insallah doğumdan sonra geçer bu lekeler
Pek sanmiyorum gececegini 3. Gebeligimde dusuk olmasina ragmen yanagima leke oldu dermapen yaptirdim lazer yaptirdim bana misin demedi malesef

Benimde arada boyle icime bir sıkıntı dusuyor daraliyorum gibi oluyorum geçiyor ama karniniz niye agriyor acaba bi acile gidin bence ihmal etmeyin

Merhaba kızlar , alnımda lekelenmeler oldu cildim bayağı kötüleşti var mi kullandığınız krem falan . Insallah doğumdan sonra geçer bu lekeler

S Sezgin44A

Benim alnımda da oldu bi kaç leke şimdilik çok değil , aromatherapy doğal yağ karışımı var onu kullanıyorum ama geçmesini pek beklemiyorum dr öyle söylemişti.. Artmaması için mutlaka dışarı çıkarken güneş kremi sür dedi her gün güneşli olmayan günlere bile bend o şekilde yapıyorum..

Keske bi kac leke olsa nerdeyse alnim hep sivilce izi gibi kahverengi leke oldu bende deneyim leke kremleri falan insallah daha fazla artmaz

Keske bi kac leke olsa nerdeyse alnim hep sivilce izi gibi kahverengi leke oldu bende deneyim leke kremleri falan insallah daha fazla artmaz

Aynı benimde kahverengi sağ ve sol tarafta.. Güneş kremini mutlaka uygulayın artmasın diye en azından.. Bi kaç yerde doğumla lgili olan bu lekelerin doğumdan sonra azaldığını okumuştum..

Malesef karnındayken uyuytmayan doğunca da aynı oluyor artık geceleri sabahlayacağız beraber

Uykusuzluga hic dayanamam ya. Kizim da ne guzel uyuyordu. Tam bana bicilmis kaftan gibiydi. Simdiki bebegimiz uyumazsa babasina verir uyurum herhalde Ben dayanamam.

Kalici olmamalari icin gunes kremi kullanmayiihmal etmeyin. Disari cikarken mutlakq gunes kremi kullanmak gerekiyor yaz kis hamileyken.

Spazm şeklindemi canım? Yediğin bir şey dokunmuş ola bilirmi? Spazm varsa parolla geçiçeğini düşünmüyorum. Ama parol gebelikte A kategorisi bir ilaç, zararı yok

Kızlar pat pat diye bir uygulama var. Bende yeni gördüm instragramdan. Orda bir şeyler sipariş eden oldumu?
Urunler kalitesiz ben cok begenmemistim. Ingiltere uzerinden goateriyordu. Gele gele Cin mali geldi

Yalanci sanci yasiyor gibisin. Braxton hicks kasilmalari diyolar. Karnin sertlesiyor sonrasinda yeniden normale donuyor degil mi ? Normalde 3. Trimesterda baslar bu sancilar. Benim gibi erken baslamis senin de. Bol bol su icip uzanman lazim. Kasilmalarin duzenli olmadigine emin olman gerekiyor. Bunun icin sanci uygulamalari var. Her sancinda basiyorsun. 2 tane 10 dakikada 1 gelmisken 3. 30. Dakikada geliyorsq sorun yok. Duzensiz geldigi surece sorun yok. Su icip dinlenince gecer.

CipisS canım nasıl oldun hala devam ediyor mu
acile falan gitseydin
parol içtin mi?

M Mirune sancı uygulamasının adı ne, şimdiden yükleyelim bizde nolur nolmaz
bu arada bnm sat 7 kasım, bebiş kız, ama adı yok henüz meleğimin

inşallah canım inşallah dediğin gbi olur
elim ayağıma dolaşır hiç bişey yapamam
sonra da herkes karışır her kafadan bir ses çıkar diye çok korkuyorum
bu çatlatma iğnesi falan nasıl oluyor
hiç bilmiyorum ben bunları
ama burda okuduğum taktikleri 2. ye uygulıycam bakalım nolcak
bu arada canım sürekli dondurma ve tatlı çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…