contraction timer diye yazinca cikiyor uygulamalar. Benimkisi genel bir uygulama pregnancy + diye geciyor. More sekmesinde kasilma icin kisim da var.
bende araştırıyorum yprumları filan okuyorum ama hala tereddütteyim mineral yani fiziksel bariyerli güneş koruma ürünleri daha az kimyasallı ürünler oluyormuş. Hamilelere özel ürün çıkaran markalar var solente pregna gibi kullanan varsa daha önce fikrini almak isterimMerhaba kızlar , alnımda lekelenmeler oldu cildim bayağı kötüleşti var mi kullandığınız krem falan . Insallah doğumdan sonra geçer bu lekeler
kızlar oruç tutmuyosunuz dimi
Anladım çok teşekkür ederimUrunler kalitesiz ben cok begenmemistim. Ingiltere uzerinden goateriyordu. Gele gele Cin mali geldi
Solente markasini biliyorum daha önce kullandım ama pregna cesitini bilmiyorum umarım bundan sonra olacak lekeleri korur ama olan lekelerden nasil kurtulacagiz. Kiz bebek annenin guzelligini alir derler gerçekten öyleymiş sanirsam kendimi cildimi hic beğenmiyorum artik☺bende araştırıyorum yprumları filan okuyorum ama hala tereddütteyim mineral yani fiziksel bariyerli güneş koruma ürünleri daha az kimyasallı ürünler oluyormuş. Hamilelere özel ürün çıkaran markalar var solente pregna gibi kullanan varsa daha önce fikrini almak isterim
Ben bu gebelikte olmayacam 5 yıl içinde gebelik oldu diye. İlk gebeliğimde buz koymuştum şişme ve ağrı yaşamadımSelam annelerBen de bugün tetanoz aşımı oldum tahliller verdim bakalım şuan ağrımadı kolum ama sonra nasıl olur bilmem. hiç ağrısı olmadan atlatan var mı?
Doktorum solantenin hamileler için olanını önerdi.bende araştırıyorum yprumları filan okuyorum ama hala tereddütteyim mineral yani fiziksel bariyerli güneş koruma ürünleri daha az kimyasallı ürünler oluyormuş. Hamilelere özel ürün çıkaran markalar var solente pregna gibi kullanan varsa daha önce fikrini almak isterim
Bende tutmuyorum bebişin sağlığı için.kızlar oruç tutmuyosunuz dimi
Yok artık ne saçma valla istanbul da ben bir sürü doktor araştırdım hastaneleri aradım tek tek fiyat aldım SSK geçen geçmeyen özel sağlık sigortam detaylıda geçen geçmeyen falan diye aldığım fiyatlara göre özel sağlık sigortan geçen 2000 de vardı ama ben bi Prof buldum başkent ünv hastanesinde umut Dilek adında hiç bir sigorta geçmiyor ama 1000 TL ücreti çok da içine sinen bir doktor oldu iki ünv de ders veriyor ve acıbadem in bir hastanesinde perinataloji bölümünü kurmuş 1 saat 10 dk falan güzel güzel anlattı inceledi içimizi çok rahatlattı.Kızlar bu arada izmir olan var mı bilmiyorum ama detaylı icin kent hastanesini hiç önermiyorum. Aşırı paragözlermiş. Detaylı icin benden 2004 tl aldılar sonra sacma sapan bi fatura kesmisler. Sigortama beyan ettim sigorta kabul etmedi acıklamalar ameliyatlı falan yazdığı için. Sekretere düzeltmesini söyledim falan ama bugün sabah düzeltecekti düzeltmedi. Detaylı ultrason faturasını ameliyat diye kesiyorlar saka gibi:)
Sebebini bilmiyorum ama 2 ya da 3 güne bir oluyor.Benimde arada boyle icime bir sıkıntı dusuyor daraliyorum gibi oluyorum geçiyor ama karniniz niye agriyor acaba bi acile gidin bence ihmal etmeyin
Ya spazm nasıl bir şey bilmiyorum ki. Normal gaz ağrısı gibi bir şey ama değil. Böyle içimi bir şey sıkıp bırakıyor aynı zamanda ağrı ile beraber.Spazm şeklindemi canım? Yediğin bir şey dokunmuş ola bilirmi? Spazm varsa parolla geçiçeğini düşünmüyorum. Ama parol gebelikte A kategorisi bir ilaç, zararı yok
Aynen öyle oluyor. Doktora sormuştum bunu en son gidişimde sorun yok demişti. Ama bu ay tekrar soracağım. En az 2.5 lt su içiyorum evde de ii yaptığım söylemez sürekli oturuyorum. Teşekkür ederim bir bakayım bu bahsettiğin uygulamaya.Yalanci sanci yasiyor gibisin. Braxton hicks kasilmalari diyolar. Karnin sertlesiyor sonrasinda yeniden normale donuyor degil mi ? Normalde 3. Trimesterda baslar bu sancilar. Benim gibi erken baslamis senin de. Bol bol su icip uzanman lazim. Kasilmalarin duzenli olmadigine emin olman gerekiyor. Bunun icin sanci uygulamalari var. Her sancinda basiyorsun. 2 tane 10 dakikada 1 gelmisken 3. 30. Dakikada geliyorsq sorun yok. Duzensiz geldigi surece sorun yok. Su icip dinlenince gecer.
Canım iyiyim şu anda geçti çok şükür baya Bi rahatsız etti falan ama iyiyim. Benim acile gitmem öyle kolay değil maalesef
Hayır tutmuyorum. Valla tutsam ölürmüşüm herhalde. Aşırı susuyorum ve açlığa gelemiyorumkızlar oruç tutmuyosunuz dimi
Neden acile gidemiyorsunuzSebebini bilmiyorum ama 2 ya da 3 güne bir oluyor.
Ya spazm nasıl bir şey bilmiyorum ki. Normal gaz ağrısı gibi bir şey ama değil. Böyle içimi bir şey sıkıp bırakıyor aynı zamanda ağrı ile beraber.
Aynen öyle oluyor. Doktora sormuştum bunu en son gidişimde sorun yok demişti. Ama bu ay tekrar soracağım. En az 2.5 lt su içiyorum evde de ii yaptığım söylemez sürekli oturuyorum. Teşekkür ederim bir bakayım bu bahsettiğin uygulamaya.
Canım iyiyim şu anda geçti çok şükür baya Bi rahatsız etti falan ama iyiyim. Benim acile gitmem öyle kolay değil maalesefilaç içmeme gerek kalmadı. Teşekkür ederim
Mesafe 1.5 2 saat. Eşime de izin vermiyor okul maalesef. Bir süre bekliyorum. Eğer gerçekten dayanamayacak seviyeye gelirsem çağrırım eşimi. Ama geçti şükür. Allahtan çok sık olmuyor.Neden acile gidemiyorsunuz
Sikayet et kuzum. Ne munasebet yani. 2004 tl nasil olabilir bi ayrintili usgKızlar bu arada izmir olan var mı bilmiyorum ama detaylı icin kent hastanesini hiç önermiyorum. Aşırı paragözlermiş. Detaylı icin benden 2004 tl aldılar sonra sacma sapan bi fatura kesmisler. Sigortama beyan ettim sigorta kabul etmedi acıklamalar ameliyatlı falan yazdığı için. Sekretere düzeltmesini söyledim falan ama bugün sabah düzeltecekti düzeltmedi. Detaylı ultrason faturasını ameliyat diye kesiyorlar saka gibi:)
Bol bol su icip dinlen canim iş yapmamaya çalis cok gecmis olsunMesafe 1.5 2 saat. Eşime de izin vermiyor okul maalesef. Bir süre bekliyorum. Eğer gerçekten dayanamayacak seviyeye gelirsem çağrırım eşimi. Ama geçti şükür. Allahtan çok sık olmuyor.
Bende şok oluyorum iyi ki doğum paketi almişim yoksa akı b*kunu gececekmişAyrintili fiyatlari dehsete dusurdu beni. Kayseride 3 yerle konustum. En bilinen prof prenatologlar. 650 700 ve 750 tl dediler. Buna bile nie bole bu fiyatlar derken sizin fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?