Çok geçmiş olsun ekstra hiç bir şey vermiyorlarKızlar korona oldum temaslıydım belirtiler başladı ağır geçiyor hastaneye gitmedim test vermeye zaten evdeyim çıkmıyorum bir ilaçda vermiyorlar evde parol var böyle idare edebilir miyim baya ağır geçiyor dün geceden beri ağrıdan ağlıyorum yada ekstra bir şey verebiliyorlar mı hamilelikte
Sonuç olumlu olursa yazarım tabiAz kalmis ya. 4 gun sonra test yapabilirsin. Cok heyecanli. Kalbinden gecen gibi olsun insallah. Bize de haber ver ☺
Memorial grup hastanelerinin SGK ile anlaşması yok büyük ihtimal acıbadem hastanesininde yokAnlaşmalı olmayanları bilmiyorum canım, onlar nasıl oluyor. Ama yüzde doksan hastanelerin anlaşması var diye biliyorum. Anlaşmalı olan hastanelere gitmek daha iyi olur.
Evet mutlaka faturalarını alın:)Keske faturalarimi saklasaydim
Baız hastanelerde baız bölümlerde anlaşma oluyormuş bazı bölümlerde olmuyor ilave ucret hesaplama sgk yazın internete oradan hastane aratınca hepsi cıkıyor. Hangi hastanenin hangi bölümüyle anlaşma var. Baktığım k adarıyla acıbademin kadın dogum anlaşması yokMemorial grup hastanelerinin SGK ile anlaşması yok büyük ihtimal acıbadem hastanesininde yok
ultrason sonucundaO ne nerede yazması gerekiyor?
Baktım ama bulamadım.ultrason sonucunda
Kizlar ayrintilida plesenta posterior duvar yerlesimindedir diyor sormadimda hic neremde yani anlamdim
Kızlar o kadar ayrıntılıya girmissiniz doktor eliyle yerinide mi göstermedi yahu ne bicim doktor bunlar.Benimkindede plasenta fundokorporial post duvar yerleşimli yazıyodu bende hiç anlamadım valla neremde
Bana bebişin her bir uzvunu gösterdi ama kordonla alakalı bişey söylemedi vallaKızlar o kadar ayrıntılıya girmissiniz doktor eliyle yerinide mi göstermedi yahu ne bicim doktor bunlar.
Bana eliyle yerini gösterdi göbeğimin sol köşesindeymis
Benimde öyle sol köşedeKızlar o kadar ayrıntılıya girmissiniz doktor eliyle yerinide mi göstermedi yahu ne bicim doktor bunlar.
Posterior arka duvarda demek. Bebek önde plasenta arkada canımKizlar ayrintilida plesenta posterior duvar yerlesimindedir diyor sormadimda hic neremde yani anlamdim
Valla çok haklı isyanKızlar o kadar ayrıntılıya girmissiniz doktor eliyle yerinide mi göstermedi yahu ne bicim doktor bunlar.
Gitmiyor çünkü tutmuyorum. Dayanamıyorum susuzluğa ve açlığa. Onun yerine hatim edeyim dedim.Kızlar oruçlar nasıl gidiyor?
Herkes yapabildiğinden mesuldür neticede Allah kabul etsinGitmiyor çünkü tutmuyorum. Dayanamıyorum susuzluğa ve açlığa. Onun yerine hatim edeyim dedim.
Amin inşallahHerkes yapabildiğinden mesuldür neticede Allah kabul etsinbugün bende zorlandım suyla açıcam galiba orucu
Bizde konusu bile açılmadıKızlar o kadar ayrıntılıya girmissiniz doktor eliyle yerinide mi göstermedi yahu ne bicim doktor bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?