2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun ekstra hiç bir şey vermiyorlar parol içti idim bir de kan sulandırıcı iğne kullandım.
İlk 2 gün çok zordu vücut ağrısından uyuyamadım sonra biraz toparladm derken dişime vurdu dış ağrısı ile beter geçti uzadı böylelikle. İnşallah çabuk toplarlarsın

Ankara'da detaylı ultrason yaptıran canlar kaça ve nereye yaptırdınız Ben pazartesi görüşmeye gitcem daha. O zamana kadar alternatifleri duymuş olayım.

Anlaşmalı olmayanları bilmiyorum canım, onlar nasıl oluyor. Ama yüzde doksan hastanelerin anlaşması var diye biliyorum. Anlaşmalı olan hastanelere gitmek daha iyi olur.
Memorial grup hastanelerinin SGK ile anlaşması yok büyük ihtimal acıbadem hastanesininde yok

Memorial grup hastanelerinin SGK ile anlaşması yok büyük ihtimal acıbadem hastanesininde yok
Baız hastanelerde baız bölümlerde anlaşma oluyormuş bazı bölümlerde olmuyor ilave ucret hesaplama sgk yazın internete oradan hastane aratınca hepsi cıkıyor. Hangi hastanenin hangi bölümüyle anlaşma var. Baktığım k adarıyla acıbademin kadın dogum anlaşması yok

Merhaba kızlar, ben de pazartesi günü ayrıntılı ultrason yaptırdım. Her şey yolunda çok şükür. Kızım da kıpır kıpırdı.
16. Haftada plasenta previa teşhisi konmuştu bana. (Randevuda önceki gün kahverengi lekelenmem olmuştu.) Doktorum endişelenmememi, yukarı çıkabileceğini, bir ay boyunca asla yorulmamam gerektiğini, ağır kaldırmamamı, alışveriş vs için dışarı çıkarsam her fırsatta oturup dinlenmemi, evdeyken de uzanıp keyif yapmamı söyledi. Ben sözünden çıkmadım bir ay boyunca. Kesinlikle işe yaramış. Pazartesi günkü muayenede plasentanın 6 cm yukarı çıktığını gördük. Şükürler olsun.
Çarşamba günü de sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum.
Doktorum bebeğimin bağışıklığı için o iki doz aşının önemli olduğunu söyledi. (Ben zaten aşılıydım)
İlk gün hiçbir şey olmadı. Ertesi gün sol kolumda aşı olduğum noktada sadece elimle bastırdığım zaman hafif bir ağrı oldu. O da çok hafif. Rahat rahat sol tarafıma yatabildim, hiç sıkıntı yaratmadı.

Kızlar Antalya manavgatta Akdeniz hastanesinde kontrole giden birisi vardı. Unuttum kim olduğunu. Bana bir yardımcı olabilir mi? Bir şey sormam gerekiyor da.

Kizlar ayrintilida plesenta posterior duvar yerlesimindedir diyor sormadimda hic neremde yani anlamdim

Benimkindede plasenta fundokorporial post duvar yerleşimli yazıyodu bende hiç anlamadım valla neremde
Kızlar o kadar ayrıntılıya girmissiniz doktor eliyle yerinide mi göstermedi yahu ne bicim doktor bunlar.
Bana eliyle yerini gösterdi göbeğimin sol köşesindeymis

Kızlar o kadar ayrıntılıya girmissiniz doktor eliyle yerinide mi göstermedi yahu ne bicim doktor bunlar.
Bana bebişin her bir uzvunu gösterdi ama kordonla alakalı bişey söylemedi valla hatta suratını yakınlaştırdı renklide gösterdi, esniyodu falan o anları gösterdi baya ilgiliydi bilgi verdi, ama kordonla alakalı bişey söylemedi

Benimde öyle sol köşede ama hanımefendi ayaklarıyla sağ kasıklarımada tekme atmayı ihmal etmiyor

Valla çok haklı isyan bana da göstermedi. Ama ben biliyordum solumda olduğunu.

Herkes yapabildiğinden mesuldür neticede Allah kabul etsin bugün bende zorlandım suyla açıcam galiba orucu
Amin inşallah Aynen aynen. Nasip artık inşallah seneye tutarım. Ben tutmak istesemde eşim izin vermez zaten bu sene. Seninde Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…