2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin sizin içinde çok zormuş benim kızım 6 yaşında hiçbir zorluğu kalmadı artık ama aynı sorular bende de var galiba değişmeyecek bu sorular
Siz büyütmüşsünüz kızınızı. Benim kızım 2 yaşında. Aralarında yaklaşık 2,5 yaş olacak. Deli cesareti geldi bebek yaptık. Şimdilik bir sıkıntı yok ama doğunca ne olacak hiçbir fikrim yok

O korku ile kızım 7 yaşına girecek 2.çocuk İsteği çok ani şekilde içime doğdu biraz korktum eşimin işleri yoğunlaştı benimki duruldu. Halbuki eşimle anlaştım bana her anlamda destek olması için bu yoğunluğunda bilmem yardımcı olabilecek mi
Ama içimde bir heyecan var özlemişim
Güzel şeyler düşünmeye çalışarak endişelerimi tolere ediyorum.

Büyük olunca da rahatlığa alıştık o yönü zor gelecek. Arası yakın olunca ikisi zor olacak. iki türlü sıkıntı ama sizin için en güzel yanı tek seferde yaş sendromu vs si bitecek Biz rahatlıktan sonra zorlanacağız.

Oglum ve kizimin arasinda 2 bucuk yas bile yok beraber buyuduler cok zor olmuyor Allah verir onun kolayligini

3.ye hamileyim boyle dusuncek olsam 2yle kalirdim heralde yapmazdim istedik olsun dedik benim cocuklarin arasi cok olucak bi okul zorlar baskada zoru olmaz dedim dusunduk tasindik Allahta nasip etti insallah kucagimada alirim dünyaya gelen büyüyo goz acip kapamaya buyuduler sanki hic bisey anlamadim bile kocaman oldular simdi

Benimde oğlum ağustosta 3olacak aralarında da tam 3yaş olacak haliyle. Allahtan ev bahçeli kumla suyla oynar oyalanır diyorum. İnşallah güzel olur herşey

İyi geceler hanımlar, parmaklarımı yaktım. Silverdin kullanabiliyor muyuz hamileyken

Geçmiş olsun kısa sürede geçer gider ilk günlerin zorluğunu atlatınca inş..

Sahurda bolca yiyorum bolca su wcden cikmiyorum o ayri konu tabi iftardada yatana kadar yiyorum bolca su oyle gidiyoruz bakalim bende denedim baktim sallamiyor devam ettim kendini bilirsin zaten tutup tutamicagini kaza edersin gunah degil ya sonucta
Ben de aynı şekilde yapıyorum, Dr iftar sahur arası bol su (en az 2lt) ve günlük alman gereken kalori ihtiyacını o aralıkta karşılarsan kendini de iyi hissedersen tutabilirsin, hamilelikte oruç için en ideal zaman dilimi 3.ay ile 6-7 Ay aralığıdır dedi.. Ben de o şekilde yapıyorum şimdilik iyi..

Kızlar oruçlar nasıl gidiyor?
Çok şükür iyi gidiyor benim iftar sahur arası bol su, ben zaten gece yemeyi seven tiplerdenim bide güzelce yiyorum zorluk yaşamadım henüz.. Arada zorlanırsam ara verir dinlenirim, sizin nasıl gidiyor?

Ben de 2.çocuğa hamileyim 5 yaş araları olacak oğlumla.. İkinci çocuk olunca ne yapıcam nasıl yetişcem şimdi bile zorlanıyorum diye düşündüğümde iyice bunalıyorum, o yüzden düşünmeyi bıraktım.. İlk hamileiğmde de özgürlük bi anda kısıtlanacak ben nasıl yapıcam 7/24 sürekli bir bağ falan gibi düşüncelere girmiştim düşündükçe.. Ama işte tedirgin iken düşündükçe kötüye sürüklüyor beyin en güzeli anı yaşamaya bırakmak, herşey olacağına varıyor bi şekilde hepsinin yolunu yorsamını buluyoruz yaşayınca her duruma alışıyoruz.. O yüzden düşünmeyerek başa çıkabiliyorum ancak.. :)

Ay öyle deme Allah yardımcın olur canım. Hem 2si birinine arkadaş olur canım.

İyi geceler hanımlar, parmaklarımı yaktım. Silverdin kullanabiliyor muyuz hamileyken

Geçmiş olsun, kremi bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar. bende geçenlerde döküm tavada yaktım eşimi, kantaron yağı sürüyorum kısa sürede geçiriyor o çok iyi geliyor eğer varsa...

Oglum 4 yas 3 aylik. Kolikti atopik dermatiti vardi. Cok yordu cok ugrastirdi bizi. O zaman cok korkardim nasil olcak diye. Cok da pimpirikliydim yogunbakimda kalmisti cunku 8 gun. Ama cok becerikli cok anlayisli bi cocuktur. Her isini kendi halleder uyursam kendi biseyler bulur yer tuvaletine gider. Sadece cok cok cok hareketli. Smdi daha tecrubeliyim. O zaman burnumdan kil aldirmayip kmseden yardim istememistim. Keske isteseymisim. Benim korkum dogum sonrasi surec degil. Doguma kadar olan surec ve iyilesme kismi. Cunku uykusuz da kalsan yorulsan da bi sekilde buyuyo. Hele mama falan yiyosa sadece sana bagimli olmuyo. Bi de ben biraz kuralciydim. Oglumun uyku saatleri yemek saatleri hep duzenliydi hala duzenli. Aksam 9 dan sonra bizim evden cit cikmaz. Bunda da yine o duzeni oturtacagimi dusunuyorum. Etrafimdan gordugum kadariyla ikinci asla ilki gibi yorucu olmuyo. Cunku ilkinde hic bisey bilmediginden resmen bi kaos ortami oluyo. Bunda zihnim daha berrak icim daha rahat. Tek korkum dogumda bana bisey olmasi oglumun yalniz kalmasi. Allah kmseyi annesiz babasiz koymasin
Canim silverdini bilmiyorum ama kantaron aninda iyilestiriyo

Güzel düşünelim, güzel gitsin her şey. Stres yapma.
Benim bir arkadaşımın da komple kapalıydı. Hiç sorunsuz kucağına aldı bebeğini. (Tabii sezaryenle) 6 yaşına girdi oğlu geçenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…