2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorumda ayni seyleri söyledi bende sözünden cikmadim benimki komple kapatmiş ya rahim agzini stres yapmiyorum kanamam olursa diye aşırı korkuyorum o beni strese sokar bi de kan sulandirici igne yapiyorum insallah benim ki de cikar yukari ya

Aranızda ikinci çocuğa hamile olanlar yada üçüncüye benim gittikçe hevesten cok korkularım arttı yemek yapmaya bile acizken iki çocuğa yetmek gece uykusuz kalmak kızıma yeterli ilgiyi gösterememek yani kafamda deli sorular enerjim hala yerine gelmedi zaten tüm hayatım boyunca böyle mi gidicek diyorum iş ev çocuk üçgeninde yeni hayat bulmuşken tekrardan orda kaybolmak korkutuyor bana biraz moral verin nolur sizlerin korkuları yada kaygıları var mı nasıl başa cıkıyorsunuz bunlarla

Allahim hayırlı ise nasip etsin inşallah.
Ama önerim aile hekimliğine gidip bir beta testi ver için rahatlar hem.

Aynen canım celisiyorlar .baba covit geçirdim diye 0.4 Luk verdi biraydir vuruyorum.dun perinatolog neden vuruluyrosun bu ağır ilaç dedi. Bende dokroum verdi. (Aynı hastanedeki diğer doktor doç. ) Covit geçirdim dedim brisey demedi ama içime kurt dustu

Ay çok gecmis olsun canım.
Bende geçirdim
İlk birkaç gün ateşini kontrol et artiyorrsa önlem al hemen
Yat dinlen doktorunu bilgilendir ve dediklerini yap.

Aynı soru ve sorunları her gün kendi kendime cevaplamaya çalışıyorum. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bugün itibariyle izne çıktım diye hem biraz tuhaf oldum hem de rahatladım. En azından evde kızımla ilgilenip biraz dinleneceğim diyorum. En zorda kaldığımda ise bebeğin kokusunu ve kızımın bir kız kardeşinin olacağını düşünüp teselli oluyorum

Vallahi ilk oğlum kolikti zor bir bebekti doğumum çok zor oldu hamileliğim çok zor geçti. Şuanda da 3yaş sendromları yükleniyor. Neye güvenip 2.ye hamile kaldım bilmiyorum ama herşey güzel olacak inanıyorum düşünmemeye çalışıyorum nasıl olacak nasıl yapacağım diye bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin

Yalnız değilim yani benim kızım da çok istekli kardeşimi cok seviyorum diyor ve öpüyor karnımı keske bende o kadar hazır olsam

Amin sizin içinde çok zormuş benim kızım 6 yaşında hiçbir zorluğu kalmadı artık ama aynı sorular bende de var galiba değişmeyecek bu sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…