Ben düz beyazi cok begendimMerhaba kızlar hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Erkek bebek için hangisi daha güzel sizce? Gri olanı yaptırırsam balon hediyelikleri vs gri yaparım uyumlu olsun diye, kendimede grili bir taç terlik seti yaptırabilirim. Hangisi daha güzel sizce?
Eki Görüntüle 3043865 Eki Görüntüle 3043866
Benim doktorumda ayni seyleri söyledi bende sözünden cikmadim benimki komple kapatmiş ya rahim agziniMerhaba kızlar, ben de pazartesi günü ayrıntılı ultrason yaptırdım. Her şey yolunda çok şükür. Kızım da kıpır kıpırdı.
16. Haftada plasenta previa teşhisi konmuştu bana. (Randevuda önceki gün kahverengi lekelenmem olmuştu.) Doktorum endişelenmememi, yukarı çıkabileceğini, bir ay boyunca asla yorulmamam gerektiğini, ağır kaldırmamamı, alışveriş vs için dışarı çıkarsam her fırsatta oturup dinlenmemi, evdeyken de uzanıp keyif yapmamı söyledi. Ben sözünden çıkmadım bir ay boyunca. Kesinlikle işe yaramış. Pazartesi günkü muayenede plasentanın 6 cm yukarı çıktığını gördük. Şükürler olsun.
Çarşamba günü de sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum.
Doktorum bebeğimin bağışıklığı için o iki doz aşının önemli olduğunu söyledi. (Ben zaten aşılıydım)
İlk gün hiçbir şey olmadı. Ertesi gün sol kolumda aşı olduğum noktada sadece elimle bastırdığım zaman hafif bir ağrı oldu. O da çok hafif. Rahat rahat sol tarafıma yatabildim, hiç sıkıntı yaratmadı.
Tutmuyoruz ki gitsinKızlar oruçlar nasıl gidiyor?
AmiiinAmin inşallahAynen aynen. Nasip artık inşallah seneye tutarım. Ben tutmak istesemde eşim izin vermez zaten bu sene. Seninde Allah kabul etsin.
Kan sulandirici igne vuruyorum hergün ayni saatte ama denesemde tutamazmisim zaten aşiri acikiyorum çünkü şekerim düşüyorSende mi
Allahim hayırlı ise nasip etsin inşallah.Sol kasigimda agri dün bicak gibi de saplandı oraya bisey.. ama ağrıyı tum kasıkta inceden hissediyorum sol daha bariz ama. Ben kabizdan mi acaba diye düşünmüştüm. Dunde iftarda hicbirsey yiyemedim cok sevdigim bir yemekten tiksindim dunden beri de ne istah kaldi ne halim var.. karin agrisida oluyor oncekindede boyle oldum..ama iliskiden 5 gun gecti ve plansız hemen vc ye kosmustum tutar mi bilmiyorum..cok erken belirti verir mi ondan emin degilim..
Ama cok heyecanliyim ya cok istiyorum yine içime düştü bile o kipir kipir hislerhazir degilim psklolojik olarak desemde. Bakalım regle 7. 8 gun var
Bende vuruliyorrum kan sulandırıcı. Vururken canınız yanıyor mu?Kan sulandirici igne vuruyorum hergün ayni saatte ama denesemde tutamazmisim zaten aşiri acikiyorum çünkü şekerim düşüyor
Aynen canım celisiyorlar .baba covit geçirdim diye 0.4 Luk verdi biraydir vuruyorum.dun perinatolog neden vuruluyrosun bu ağır ilaç dedi. Bende dokroum verdi. (Aynı hastanedeki diğer doktor doç. ) Covit geçirdim dedim brisey demedi ama içime kurt dustuKan pıhtılaşmam var ilkinde anladilar ama ikincide doktor igneye baslamatmadi yine dusuk oldu üçüncüde de sabah aksam 0.6lik 2 igne vurdurdu baska doktordu bu bu da fazla dozdan kanama oldu yine doktorumu degistirdim suan 0.4lük tek doz kullaniyorum malesef igne konusunda doktorlar birbirleriyle çok çelişiyorlar
Ay ağzını hayra aç canım. İnşallah kaldirmazlar(hoş bensdeki şansla kalkar)Kızlar bayramdan sonra Bilim kurulu toplanıp yeni kararlar alacaklarmışsanırım idari izinler kaldırılacak mecbur çalışmaya devam
AA dogru.bilim kurulu öneri verir anca. Genelge ile kalkar ama hamileler için risk olduğu için belki dusunmezlerAma o kararı bilim kurulu almadıki cumhurbaşkanlığı genelgesiyle alındı
Ay çok gecmis olsun canım.Kızlar korona oldum temaslıydım belirtiler başladı ağır geçiyor hastaneye gitmedim test vermeye zaten evdeyim çıkmıyorum bir ilaçda vermiyorlar evde parol var böyle idare edebilir miyim baya ağır geçiyor dün geceden beri ağrıdan ağlıyorum yada ekstra bir şey verebiliyorlar mı hamilelikte
Gri benceMerhaba kızlar hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Erkek bebek için hangisi daha güzel sizce? Gri olanı yaptırırsam balon hediyelikleri vs gri yaparım uyumlu olsun diye, kendimede grili bir taç terlik seti yaptırabilirim. Hangisi daha güzel sizce?
Eki Görüntüle 3043865 Eki Görüntüle 3043866
Ben hamilelerin tutmasinin yanlis oldugunu dusunuyorum.Kızlar oruçlar nasıl gidiyor?
Aynı soru ve sorunları her gün kendi kendime cevaplamaya çalışıyorum. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bugün itibariyle izne çıktım diye hem biraz tuhaf oldum hem de rahatladım. En azından evde kızımla ilgilenip biraz dinleneceğim diyorum. En zorda kaldığımda ise bebeğin kokusunu ve kızımın bir kız kardeşinin olacağını düşünüp teselli oluyorumAranızda ikinci çocuğa hamile olanlar yada üçüncüye benim gittikçe hevesten cok korkularım arttı yemek yapmaya bile acizken iki çocuğa yetmek gece uykusuz kalmak kızıma yeterli ilgiyi gösterememek yani kafamda deli sorular enerjim hala yerine gelmedi zaten tüm hayatım boyunca böyle mi gidicek diyorum iş ev çocuk üçgeninde yeni hayat bulmuşken tekrardan orda kaybolmak korkutuyor bana biraz moral verin nolur sizlerin korkuları yada kaygıları var mı nasıl başa cıkıyorsunuz bunlarla
Teşekkür ederim benimde aklım onda kaldı Beyazı alacağımBen düz beyazi cok begendimona da gri uyar
Vallahi ilk oğlum kolikti zor bir bebekti doğumum çok zor oldu hamileliğim çok zor geçti. Şuanda da 3yaş sendromları yükleniyor. Neye güvenip 2.ye hamile kaldım bilmiyorum ama herşey güzel olacak inanıyorum düşünmemeye çalışıyorum nasıl olacak nasıl yapacağım diye bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsinAranızda ikinci çocuğa hamile olanlar yada üçüncüye benim gittikçe hevesten cok korkularım arttı yemek yapmaya bile acizken iki çocuğa yetmek gece uykusuz kalmak kızıma yeterli ilgiyi gösterememek yani kafamda deli sorular enerjim hala yerine gelmedi zaten tüm hayatım boyunca böyle mi gidicek diyorum iş ev çocuk üçgeninde yeni hayat bulmuşken tekrardan orda kaybolmak korkutuyor bana biraz moral verin nolur sizlerin korkuları yada kaygıları var mı nasıl başa cıkıyorsunuz bunlarla
Yalnız değilim yani benim kızım da çok istekli kardeşimi cok seviyorum diyor ve öpüyor karnımı keske bende o kadar hazır olsamAynı soru ve sorunları her gün kendi kendime cevaplamaya çalışıyorum. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bugün itibariyle izne çıktım diye hem biraz tuhaf oldum hem de rahatladım. En azından evde kızımla ilgilenip biraz dinleneceğim diyorum. En zorda kaldığımda ise bebeğin kokusunu ve kızımın bir kız kardeşinin olacağını düşünüp teselli oluyorum
Amin sizin içinde çok zormuş benim kızım 6 yaşında hiçbir zorluğu kalmadı artık ama aynı sorular bende de var galiba değişmeyecek bu sorularVallahi ilk oğlum kolikti zor bir bebekti doğumum çok zor oldu hamileliğim çok zor geçti. Şuanda da 3yaş sendromları yükleniyor. Neye güvenip 2.ye hamile kaldım bilmiyorum ama herşey güzel olacak inanıyorum düşünmemeye çalışıyorum nasıl olacak nasıl yapacağım diye bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?