2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar korona oldum temaslıydım belirtiler başladı ağır geçiyor hastaneye gitmedim test vermeye zaten evdeyim çıkmıyorum bir ilaçda vermiyorlar evde parol var böyle idare edebilir miyim baya ağır geçiyor dün geceden beri ağrıdan ağlıyorum yada ekstra bir şey verebiliyorlar mı hamilelikte

ben de 6 mayısta ayrılacaktım 9 mayısta toplanır muhtemelen 10 gün kadar dinlenmiş olursun en azından :)
Ben 32 den sonra işe dönmeyip evden çalışcaktım doğum iznine kadar, şefim ve müdürüm sağolsunlar çok kolaylık sağlıyorlar idari izin kalksada evden çalış diyebilirler belki yoksa yandım ya şimdiden zorlanıyorum işte

Cnm burda korona olan arkadaşlara dr.ları kan sulandırıcı vermişlerdi dye hatırlıyorum dr.unla temasa geç bence bir

Çok gecmis olsun agir gecirmenize cok üzüldüm. Bu konuda cahilim bilmiyorum pel bir sey ama covid olan arkadaslar olmustu. Kan sulandirici igne kullanmislardi bir sure. Sanirim doktora gitmeniz gerekecek. Yazarlar insallah gorduklerinde onlar da.

Benimkindede plasenta fundokorporial post duvar yerleşimli yazıyodu bende hiç anlamadım valla neremde
Sizin plasentaniz rahmin ust duvarinda. Fundal ust demek. Anterior on duvar demek Yani gobek altinda plesanta ve sonra bebek gelir. Posterior da bunun tersi plesanta arkada demek, omurgaya yakin kisimda. Plasenta previa demedigi surece hepsi normal. Previa qltta oluyor fahim girisinde. Normal duruma engel ve dikkat edilmesi gereken bir durum.

Keske faturalarimi saklasaydim

Yaa çok teşekkür ederim cnm bilgiler için

Çok geçmiş olsun. Ateşini sık kontrol et ki yükselmesin ona dikkat et

kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. benim de yarın detaylı ultrasonum var o kadar heyecanlıyım ki günler geçmiyo. bebek hareketlerini duyamıyorum diye üzülüyodum bi kaç gündür sanki göbek deliğimin altında ara ara bişey seyriyo sanırım bu benim bebeğim bana da dua eder misiniz detaylı usg için. hiç birimizin bebeğinde hiç bişey çıkmasın inşallah

Amin canım inşallah güzel haberler verirsin sende ❤ hiç bir randevu için günler geçmiyor ya. Bana yetmiyor randevuda gördüğüm. Sürekli gitmek bakmak istiyorum.

Çok şükür ki rabbim bana minik mucizemi verdi hiç keske soyle olsaydi bile demiyorun hayirlisi böyleymiş hep dua ediyorum
Kiz ne bilim ben boyle olcagimi suan sakinim gaz sancisi var bide hava serin yagmurlu hepsi araya aldi
Ay yat dinken canim
Kizlar ayrintilida plesenta posterior duvar yerlesimindedir diyor sormadimda hic neremde yani anlamdim
Yerlestigi konumun adidir muhtemelen benimki previa mesela rahim agzini komple kapatmiş riskli olanda bu o yuzden dr direk uyardi
Çok gecmiş olsun bence direk doktorunu ara vitamin vs verir birde kan sulandirici igne kullandiriyorlar hamilelere burda olan arkadaşlar hep kullandi diye biliyorum

Tutuyorum sukur sadece dun tutmadim oda ayrintiliya girdigim icin.. hic zorlanmiyorum bebegimin durumuda cok guzel
yaaa maşallah ne güzell
Allah kabul etsin
ben hiç denemedim
ama tutamıycam gbi geliyo. çok sık acıkıyorum süreklli su içme ihtiyacı oluyo
belki denesem tutabilcem bilmiyorum hiç

Merhaba kızlar hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Erkek bebek için hangisi daha güzel sizce? Gri olanı yaptırırsam balon hediyelikleri vs gri yaparım uyumlu olsun diye, kendimede grili bir taç terlik seti yaptırabilirim. Hangisi daha güzel sizce?

yaaa maşallah ne güzell
Allah kabul etsin
ben hiç denemedim
ama tutamıycam gbi geliyo. çok sık acıkıyorum süreklli su içme ihtiyacı oluyo
belki denesem tutabilcem bilmiyorum hiç
Sahurda bolca yiyorum bolca su wcden cikmiyorum o ayri konu tabi iftardada yatana kadar yiyorum bolca su oyle gidiyoruz bakalim bende denedim baktim sallamiyor devam ettim kendini bilirsin zaten tutup tutamicagini kaza edersin gunah degil ya sonucta

Selam Kızlar şimdi doktordan geldim kızçem 485 gr olmuş herşeyi iyi dedi devamlı oynayan cocuk uyudu sadece ultrasyonu eliyle kaktırdı. 1 ay sonra aç gel dedi. 1 hafta önde gidiyor. Bu renkli ultrasyon ne zaman bakılır acaba. Kasıklarım da ayakları kafası göbek deliğim deydi. Off 1 ay geçmez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…