Evet hastanenin alabileceği maksimum para o oluyor. Ama ben sadece orda poliklinik muayenesini sectim emar ultrason vs bunlar ayrı fiyatlandırılıyor olabilir. Sadece kadın dogumda kan ve idrar tahlilinde muayene ucreti dışında ucret alamazlarYani ben anlamadim ilave ucret derken o rastgele sectigin hastane gorselinde cikan sadece ilave ucreti mi oduyoruz
Kalbini içini ferah tut canım Allah'ın izniyle sağlıklı doğarBenim korkum down sendromu yönünden
Zekasinda bir problem olursa diye
Aaa hadi yaaaUşak'ta detaylı ultrason yok canım maalesef
İnşallah yoktur mubark cuma gününde bebişim içinde dua edin hanimlarInsallah bisey yoktur canim bnim
TeşekkürlerEvet ama yaptırdıgınız işlemleri sut ekinden bulmanız gerekir. Sadece muayene ise sut2b kısmında her Muayenenin ücreti yazıyor. Ya muayene ya da ayaktan tedavi olarak kabul ediliyor. Ayaktan tedavi de 98 tl şu an sadece 2 katını hastane alabilir. Kararda nasıl hesaplandıgı ayrıntılı yazıyor
Bakti.burun kemiği filan var dedi.ama bir ölçü vermedi ikilide de normaldiKalbini içini ferah tut canım Allah'ın izniyle sağlıklı doğardetaylida ense ve burun bakilmadimi bişey demedimi onlara
Anlaşmalı olmayanları bilmiyorum canım, onlar nasıl oluyor. Ama yüzde doksan hastanelerin anlaşması var diye biliyorum. Anlaşmalı olan hastanelere gitmek daha iyi olur.Canım ama benim bildiğim özel kent hastanesinin sgk ile hiçbir anlaşması yok. Mesela medicana da var ama kentte asla gecmiyor. Öyle olunca nasıl oluyor? Allahtan benim özel sigortam karsıladı da geri aldım parayı yoksa zaten sürekli gidilecek bir hastane değil kent hastanesi
bnmde kasık ağrım vardı okadar tecrübesizdim ki adet olucam vakti geldi diyorum niye olmuyorum meğerse kasık ağrısıymış hep bu forumlardan öğrendim inşallah hamilesindir Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinSol kasigimda agri dün bicak gibi de saplandı oraya bisey.. ama ağrıyı tum kasıkta inceden hissediyorum sol daha bariz ama. Ben kabizdan mi acaba diye düşünmüştüm. Dunde iftarda hicbirsey yiyemedim cok sevdigim bir yemekten tiksindim dunden beri de ne istah kaldi ne halim var.. karin agrisida oluyor oncekindede boyle oldum..ama iliskiden 5 gun gecti ve plansız hemen vc ye kosmustum tutar mi bilmiyorum..cok erken belirti verir mi ondan emin degilim..
Ama cok heyecanliyim ya cok istiyorum yine içime düştü bile o kipir kipir hislerhazir degilim psklolojik olarak desemde. Bakalım regle 7. 8 gun var
Çok şükür bebeğinizin kilo alıp sizin almamanız harika inşallah mide bulantılarınızda biter rahat hamilelik geçirip bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızGünaydın hanımlar… dün 19+5 de detaylı ultrasonu yaptırdım çok şükür hersey yolunda. 300 gr. olmuş oğluşBulantım ve kusmam henüz geçmediği için hiç kilo alamadım. Ama çok şükür bebek almış , 4 hafta önce 160 gr. dı. Bulantı icin bu sefer fitil verdi, hapida kustugum icin umarım artık geçer. Allah hepimizi sağ salim, sağlıklı bebeklerimize kavuştursun inşallah hayırlı cumalar..
hep duyuyorum hem iyi hem kötü şeyler böyle Yaradana sığınıcaz Rabbim güzellikler nasip etsin zorlaştırmasın merhametiyle versin hepYengemin yeğenleri var iki tane engelli ilki engelli olunca ikinci için yapılması gereken bugün testleri amiyosentez hepsini yaptırmışlar sonuçları temiz çıkmış çocuk engelli doğdu hep bedensel hem zihinsel abisinden bile kötü durumda. Oyuzden kesin sonuç diye bişey yok zaten tipda da yok. Herzaman bir yanilma payı vardır. Oyuzden %99.9 derler.
o günler geçti çok sükür şuan tekrar hamilesiniz ne güzel inşallah sonunda kucağımıza sağlıkla hep beraber alırız Artık güzelliklere iyiliklere odaklanalım dua edelim Rabbim hep merhametiyle kolaylıkla versin Ramazanda bol bol dua edelim birbirimize hepimizBilemiyorum artik tam detayini ama üzücü bir durum rabbim kimseyi evladiyla sınamasın o psikoloji çok zor daha önce 3 kez kayip yaşadim rabbim hoç kimseye yaşatmasın inşallah
inşallah yoktur içini ferah tut edelim tabiİnşallah yoktur mubark cuma gününde bebişim içinde dua edin hanimlar
Tuzladim yedim napim kasimdan beri bekliyodum ceremesini cekiyom simdideYarım kilo nasıl yedin kizz
Kiz ne bilim ben boyle olcagimi suan sakinim gaz sancisi var bide hava serin yagmurlu hepsi araya aldiBende servet unsaldaki doktoru duymustum evime cok yakin gebelik testimi de orda yaptirmistim
Canim hangi şehirdeysen soyle burdan en azindan orda yaşayan arakaşlarimiz önerir insallah
Merhaba iliskinin üzerinden 10 gün sonra idrarda cikar ultra erken testlerde bende göğüs hassasuyeti ve kasik agrisi cekmistim insallah hamilesindir
Sıvı kaybı yaşarsın keske bugün tutmasaydin halsizleşir agrin olursa boz orucunu canim
Benimkindede plasenta fundokorporial post duvar yerleşimli yazıyodu bende hiç anlamadım valla neremdeKizlar ayrintilida plesenta posterior duvar yerlesimindedir diyor sormadimda hic neremde yani anlamdim
Ama o kararı bilim kurulu almadıki cumhurbaşkanlığı genelgesiyle alındıKızlar bayramdan sonra Bilim kurulu toplanıp yeni kararlar alacaklarmışsanırım idari izinler kaldırılacak mecbur çalışmaya devam
Tutuyorum sukur sadece dun tutmadim oda ayrintiliya girdigim icin.. hic zorlanmiyorum bebegimin durumuda cok guzelkızlar oruç tutmuyosunuz dimi
Prezentasyonda bas gelis demisBenimkindede plasenta fundokorporial post duvar yerleşimli yazıyodu bende hiç anlamadım valla neremde
Bilim kurulu kararlarından sonra kabine toplanacakmış canımAma o kararı bilim kurulu almadıki cumhurbaşkanlığı genelgesiyle alındı
Hayırlısı o zaman cnm, ben 28 Nisan'da çıkıcaktım normalde kalkarsa çağırırlar zatenBilim kurulu kararlarından sonra kabine toplanacakmış canım
Bilen birisi yazsa keşke insan merak ediyor ne demek diyePrezentasyonda bas gelis demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?