2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani ben anlamadim ilave ucret derken o rastgele sectigin hastane gorselinde cikan sadece ilave ucreti mi oduyoruz
Evet hastanenin alabileceği maksimum para o oluyor. Ama ben sadece orda poliklinik muayenesini sectim emar ultrason vs bunlar ayrı fiyatlandırılıyor olabilir. Sadece kadın dogumda kan ve idrar tahlilinde muayene ucreti dışında ucret alamazlar

Teşekkürler

Anlaşmalı olmayanları bilmiyorum canım, onlar nasıl oluyor. Ama yüzde doksan hastanelerin anlaşması var diye biliyorum. Anlaşmalı olan hastanelere gitmek daha iyi olur.

bnmde kasık ağrım vardı okadar tecrübesizdim ki adet olucam vakti geldi diyorum niye olmuyorum meğerse kasık ağrısıymış hep bu forumlardan öğrendim inşallah hamilesindir Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok şükür bebeğinizin kilo alıp sizin almamanız harika inşallah mide bulantılarınızda biter rahat hamilelik geçirip bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
hep duyuyorum hem iyi hem kötü şeyler böyle Yaradana sığınıcaz Rabbim güzellikler nasip etsin zorlaştırmasın merhametiyle versin hep
Bilemiyorum artik tam detayini ama üzücü bir durum rabbim kimseyi evladiyla sınamasın o psikoloji çok zor daha önce 3 kez kayip yaşadim rabbim hoç kimseye yaşatmasın inşallah
o günler geçti çok sükür şuan tekrar hamilesiniz ne güzel inşallah sonunda kucağımıza sağlıkla hep beraber alırız Artık güzelliklere iyiliklere odaklanalım dua edelim Rabbim hep merhametiyle kolaylıkla versin Ramazanda bol bol dua edelim birbirimize hepimiz

Kiz ne bilim ben boyle olcagimi suan sakinim gaz sancisi var bide hava serin yagmurlu hepsi araya aldi

Kızlar bayramdan sonra Bilim kurulu toplanıp yeni kararlar alacaklarmış sanırım idari izinler kaldırılacak mecbur çalışmaya devam

Kizlar ayrintilida plesenta posterior duvar yerlesimindedir diyor sormadimda hic neremde yani anlamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…