Yok malesef aleo vera sürdüm ama fayda etmiyorGeçmiş olsun, kremi bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar. bende geçenlerde döküm tavada yaktım eşimi, kantaron yağı sürüyorum kısa sürede geçiriyor o çok iyi geliyor eğer varsa...
Bu saatte bulamam herhalde ama evde bulunması lazım mış yarın bir gün alacagınOglum 4 yas 3 aylik. Kolikti atopik dermatiti vardi. Cok yordu cok ugrastirdi bizi. O zaman cok korkardim nasil olcak diye. Cok da pimpirikliydim yogunbakimda kalmisti cunku 8 gun. Ama cok becerikli cok anlayisli bi cocuktur. Her isini kendi halleder uyursam kendi biseyler bulur yer tuvaletine gider. Sadece cok cok cok hareketli. Smdi daha tecrubeliyim. O zaman burnumdan kil aldirmayip kmseden yardim istememistim. Keske isteseymisim. Benim korkum dogum sonrasi surec degil. Doguma kadar olan surec ve iyilesme kismi. Cunku uykusuz da kalsan yorulsan da bi sekilde buyuyo. Hele mama falan yiyosa sadece sana bagimli olmuyo. Bi de ben biraz kuralciydim. Oglumun uyku saatleri yemek saatleri hep duzenliydi hala duzenli. Aksam 9 dan sonra bizim evden cit cikmaz. Bunda da yine o duzeni oturtacagimi dusunuyorum. Etrafimdan gordugum kadariyla ikinci asla ilki gibi yorucu olmuyo. Cunku ilkinde hic bisey bilmediginden resmen bi kaos ortami oluyo. Bunda zihnim daha berrak icim daha rahat. Tek korkum dogumda bana bisey olmasi oglumun yalniz kalmasi. Allah kmseyi annesiz babasiz koymasin
Canim silverdini bilmiyorum ama kantaron aninda iyilestiriyo
Teşekkür ederim Sıcak fırın tepsisini avuçladım dalgınlıklaAaa geçmiş olsun noldu yaktın doktoruna mesaj at ona sor
Ayy çok yanmıştır ya üzüldüm valla buz torbası üzerine koyun birazda olsa ağrısını alırTeşekkür ederim Sıcak fırın tepsisini avuçladım dalgınlıkla
Rahim ağzı vajinal muayenede daha net çıkar progesteron başlamadı mı doktorunuz aslında muayenede korkulacak birşey yok rahim ağzı kısalması hamilelikte tehlikeli benim ilk gebeliğimde preeklampsi ile birlikte kısaldı erken doğum oldu gebelik şekeri içinde diyet yapın yürüyüş yapın bol su tüketin gerekirse de insülin kullanırsınızMerhaba kızlar son kontrolde doktor rahim ağzımı kısa ölçtü bir öncekine göre 6 mm kısalma var dedi bu durumu yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor alttan muayene etmek istedi korktuğun icin yaptıramadım gebelik şekerim de çıktı üstüne aynı durumları yaşayan var mıdır
Merhaba benimde olmustu 20 li haftalarda rahim agzinda incelme progestan fitil vermisti doktor ama yutuyordum ben o zmn onu.. korkma çaresi var. Senin yaşın kac gebelik sekerin cıktı? Birde şeker oykun var miydi? Birde bildigim kadarıyla çok ileri boyutta serklaj yapılıyor rahim agzina. Vajinal ultrason net sonuç verir diye düşünüyorum.Merhaba kızlar son kontrolde doktor rahim ağzımı kısa ölçtü bir öncekine göre 6 mm kısalma var dedi bu durumu yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor alttan muayene etmek istedi korktuğun icin yaptıramadım gebelik şekerim de çıktı üstüne aynı durumları yaşayan var mıdır
Millet karni burnunda işe gidecek .hiç kullanamayanlara daha kötü oldu .https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/04/20220409-10.pdf. Ve beklenen oldu idari izinler kaldırıldı kızlarbenim gibi izin bekleyenlere geçmiş olsun. Hayırlısı artık napalım
Ayyy çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim Sıcak fırın tepsisini avuçladım dalgınlıkla
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/04/20220409-10.pdf. Ve beklenen oldu idari izinler kaldırıldı kızlarbenim gibi izin bekleyenlere geçmiş olsun. Hayırlısı artık napalım
Benim kizimda kardeşi doğunca 2 yas 2 aylık olacak ve hala benimle uyuyor sütten 1 buçuk yasinda kestim ama hala yenidogan gibi gece sık uyanır ilgi çok ister bakalım tam park gezmeleri modunda nasıl olacak göreceğiz.Siz büyütmüşsünüz kızınızı. Benim kızım 2 yaşında. Aralarında yaklaşık 2,5 yaş olacak. Deli cesareti geldi bebek yaptık. Şimdilik bir sıkıntı yok ama doğunca ne olacak hiçbir fikrim yok
Himm ozaman biraz bekleyin derim . Birkaç gün sonra kan testi verin olmazsaevet adete de 7 gün var
Amin inşallah. Dua edin benim bebisim içim canımBence içini ferah tut sen stresli oldukça bebekte hisseder Allah'ın izniyle hicbisey yoktur inşallah
Hahah desenize hepimizin derdi ayni. Bebek hayirlisiyla dogdugunda kizim 2 yasinda olacak. Dun esime naptik biz delirdik herhalde diyordumBenim kizimda kardeşi doğunca 2 yas 2 aylık olacak ve hala benimle uyuyor sütten 1 buçuk yasinda kestim ama hala yenidogan gibi gece sık uyanır ilgi çok ister bakalım tam park gezmeleri modunda nasıl olacak göreceğiz.
Hadi ya bendeki şans iştehttps://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/04/20220409-10.pdf. Ve beklenen oldu idari izinler kaldırıldı kızlarbenim gibi izin bekleyenlere geçmiş olsun. Hayırlısı artık napalım
Benimde 2 haftam kalmıştı nasılsa gidicem diye bakıyordum 2 ay daha çalışacakhttps://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/04/20220409-10.pdf. Ve beklenen oldu idari izinler kaldırıldı kızlarbenim gibi izin bekleyenlere geçmiş olsun. Hayırlısı artık napalım
Çok geçmiş olsun suya tutsaydiniz olmadı buzu beze sarıp tutsaydiniz.Teşekkür ederim Sıcak fırın tepsisini avuçladım dalgınlıkla
2.bebeğim olacak benimde kızım kardeşi doğduğunda yaklaşık 33 aylık olacak. Kolik ve zor bir bebekti, eşim pandemi dolayısıyla kamp usulü cezaevinde kalarak çalışıyordu çok tek kaldık. 2.ye cesaretim ise her yaşta zor olacağını düşündüğüm zaman geldi. İlkte bile çok kez acaba yetemiyorum duygusu oluştu, eksiğim dedim, annelik bana göre değilmiş dedim ama ben bu tarz duyguların anneliğin doğasında olduğunu düşünüyorum. Bundan 5 yıl sonra da olsa aynı duygular aynı karmaşa olacaktı en azından birkaç sene sonra arkadaş gibi olurlar dedim 2.huni mi hazırladım bekliyorumAranızda ikinci çocuğa hamile olanlar yada üçüncüye benim gittikçe hevesten cok korkularım arttı yemek yapmaya bile acizken iki çocuğa yetmek gece uykusuz kalmak kızıma yeterli ilgiyi gösterememek yani kafamda deli sorular enerjim hala yerine gelmedi zaten tüm hayatım boyunca böyle mi gidicek diyorum iş ev çocuk üçgeninde yeni hayat bulmuşken tekrardan orda kaybolmak korkutuyor bana biraz moral verin nolur sizlerin korkuları yada kaygıları var mı nasıl başa cıkıyorsunuz bunlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?