2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun, kremi bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar. bende geçenlerde döküm tavada yaktım eşimi, kantaron yağı sürüyorum kısa sürede geçiriyor o çok iyi geliyor eğer varsa...
Yok malesef aleo vera sürdüm ama fayda etmiyor

Bu saatte bulamam herhalde ama evde bulunması lazım mış yarın bir gün alacagın

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? Bir şey soracam, bir kaç gündür buzdolabımın iyi soğutmadığını fark ettim yukarısı tamamen buzdu(nofrost değil bu arada) 10-12saatliğine fişini çekip buzları temizledim. Geri takdığımda sanki ses gelmedi çalışdığına dair. Böyle durum başına gelen oldumu hiç? Şimdide içinden bu erime sesi geliyor

Merhaba kızlar son kontrolde doktor rahim ağzımı kısa ölçtü bir öncekine göre 6 mm kısalma var dedi bu durumu yaşayan oldu mu ne yapmam gerekiyor alttan muayene etmek istedi korktuğun icin yaptıramadım gebelik şekerim de çıktı üstüne aynı durumları yaşayan var mıdır

Rahim ağzı vajinal muayenede daha net çıkar progesteron başlamadı mı doktorunuz aslında muayenede korkulacak birşey yok rahim ağzı kısalması hamilelikte tehlikeli benim ilk gebeliğimde preeklampsi ile birlikte kısaldı erken doğum oldu gebelik şekeri içinde diyet yapın yürüyüş yapın bol su tüketin gerekirse de insülin kullanırsınız

Merhaba benimde olmustu 20 li haftalarda rahim agzinda incelme progestan fitil vermisti doktor ama yutuyordum ben o zmn onu.. korkma çaresi var. Senin yaşın kac gebelik sekerin cıktı? Birde şeker oykun var miydi? Birde bildigim kadarıyla çok ileri boyutta serklaj yapılıyor rahim agzina. Vajinal ultrason net sonuç verir diye düşünüyorum.

Benim kizimda kardeşi doğunca 2 yas 2 aylık olacak ve hala benimle uyuyor sütten 1 buçuk yasinda kestim ama hala yenidogan gibi gece sık uyanır ilgi çok ister bakalım tam park gezmeleri modunda nasıl olacak göreceğiz.

Hahah desenize hepimizin derdi ayni. Bebek hayirlisiyla dogdugunda kizim 2 yasinda olacak. Dun esime naptik biz delirdik herhalde diyordum Esim kizimin her seyiyle ilgileniyor cok iyi bakiyor ama ne de olsa ana cocuk nazlanmak isteyince aglayinca onda durmuyor annesini istiyor. Kucagima aldigim gibi susuyor ama alana kadar devam aglamaya, esim susturamiyor. Ozellikle aksam uykusunda cocuklar arasinda mekik dokucam sanirim.

2.bebeğim olacak benimde kızım kardeşi doğduğunda yaklaşık 33 aylık olacak. Kolik ve zor bir bebekti, eşim pandemi dolayısıyla kamp usulü cezaevinde kalarak çalışıyordu çok tek kaldık. 2.ye cesaretim ise her yaşta zor olacağını düşündüğüm zaman geldi. İlkte bile çok kez acaba yetemiyorum duygusu oluştu, eksiğim dedim, annelik bana göre değilmiş dedim ama ben bu tarz duyguların anneliğin doğasında olduğunu düşünüyorum. Bundan 5 yıl sonra da olsa aynı duygular aynı karmaşa olacaktı en azından birkaç sene sonra arkadaş gibi olurlar dedim 2.huni mi hazırladım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…