2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar özel sektörde çalışanlar ne zaman doğum iznine ayrılmayı düşünüyorsunuz. Benim doğum 4..6 Ağustos a. 15 temmuz kurban bayramı tatiliyle bitireyim çalışma iznine çıkayım diyorum sizler.

Ben kamudayim. 32.haftada ayrılacağım inşallah.ama ücretsiz izin filan düşünmüyorsanız kullanmadığın aktarıldığı için işin agir değilse dayanabildin gün kadar dayan derim doğum sonrası kullanirsin.

Aynen dokturumda problem olmazsa doğumdan sonraya yazarız bebeğimle daha uzun zaman geçirirsin dedi

Aynen canım çok zorda kalırsan rapor alırsın doğum öncesi filan iş yerin Sorun etmezse
Özel bı okulda öğretmenim. Ağustostan Ocak a kadar ilk 6 ay benle birlikte olur sonra kayınvalideme bırakıp çalışmayı düşünüyorum ücretsiz izin bitince

Benimde sagolsun eşim çok ilgileniyor ve kızım çok düşkün ama tabi dediğin gibi inadı tutunca kimse de durmaz zaten hamilelik dahil deliksiz uyuduğum geceyi hatırlamıyorum bir de kız büyüdü diye ucretli öğretmenlik yapıyordum eylülden beri sabah 6 da kalkıyorum. Ama benim kız gece 12 de zar zor uyuyor ta öğlen 12 ye kadar yatıyordu. Bende 1 bucukta geliyordum alışmıştık buna ama şimdi resmen tekrar yeni macera. Sizin cinsiyet ne benim kıza benziyor dedi ama bir daha gideceğim net olsun

Aslında belki öyle olsa korkmazdım çünkü zaten zorluğu halen yaşıyorsunuz kızınız büyüdüğünde kardeşi de büyümüş olucak sizin için rahatlık o zaman başlayacak

Evet calisirken cok zor. Ben de calisiyorum 4.5 aylijti ise basladigimda. Simdi oglumuz olacak insallah. Onda da 3 aylikken ise geri donucem. Ram olarak ayni cumleleri kurdum dun esime. Tam duzenimizi oturtmustuk her sey rayina oturmustu, simdi sil bastan baslicaz. Allah yardimcimiz olsun.

Doktor böbrekte genişlik ve kalpte parlaklık dedi amniyosentez yada gen testi önerdi.

Bu durumla karşılaşan varmı?
korkuyorum
İnşallah birşey çıkmaz canım Allah’ın izniyle
Ayrıntılı ultrasonda dendi. Perinatog dedi.
İnşallah yokturm ben yapı olarak zaten endişeli bir tipim korkarak gittim .zamanında ailede down sendromu öyküsü olunca korkuyorum birde
Bu arada done sendrom genetik değil o yüzden korkma
Ah hatırlamazmıyım çok dua etmiştim biz doğum yapmadan sen hamile olarak dön diye benim de aynı olmuştu ağrı 1 hafta sonra kan testinde 2.44 çıkmıştı 3 gün sonra 40 larda falan öyle devam etti darısı başına canım inşallah içine doğan oluyordur şuan yine dikkat et folik asit kullan
En gıcık olduğum hastane memorial Ataşehir üstüne tanımıyorum doktorlarında hemşireleri de ayrı havalı
Keşke herkes şikayet cesaretinde buluna bilse şikayet almadıkça bunları yapmaya devam ediyorlar
Ben de hep iyi düşünmeye çalışıyorum benim araları 7 yaşa yakın olacak ama oğlum hala yanımdan ayrılmıyor tuvalet bile kapıda bekletiyor beni ama diyorum ki bebek zaten 5 aya kadar hareket etmiyor altını değiştirir giydirir oğlumu da okula götürüp getiririm iyi olacak zorlanmayacağım inşallah diyorum gece uykusuzluğuna şimdiden başladım çok şükür gece bi uyanıyorum 2-3 saat uyuyamıyorum demek doğunca öyle olacak napalım kendimi korkutup karamsarlığa sürüklemek yerine kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum
İyi geceler hanımlar, parmaklarımı yaktım. Silverdin kullanabiliyor muyuz hamileyken
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir parmakların

Evet başa gelen çekiliyor dedikleri böyle olsa gerek bi şekilde alışılıyor

Evet arkadaş gibi olacakları kesin aralarında az yaş olması da iyi bi yandan insallah sağ Salim kucağımıza alırız dediğiniz gibi anneliğin fıtratında var bu duygu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…